Forum ciobanesc german
December 16, 2017, 07:27:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: In memoriam - Testament  (Read 38738 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kwy
Full Member

« Reply #15 on: December 28, 2008, 01:07:31 PM »

grea despartirea,o acceptam cu greu,dar ne consolam cu gindul ca i-am iubit ,i-am crescut,am avut grija de ei cum am putut mai bine,si la rindul lor au raspuns cu aceeasi dragoste si afectiune.

k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #16 on: January 27, 2009, 03:44:15 PM »

Bilant macabru:

In urma tristului eveniment de saptamana trecuta, concluzii la rece:

Necesar imediat:
- un detector de gaz (Rucar insuficient de sensibil)
- un psiholog disponibil toata ziua (sau macar cineva care sa te asculte si sa/ti dea senzatia ca te intelege, disponibil pentru toti membrii familiei)
- un bodyguard
- aparat de inviorat in prima ora de la trezire
- detector de gropi vizibile sau mascate (pentru impiedicati)
- un ceas desteptator cu limba de catel sau alt sistem eficient de trezire
- reminder pentru incuiat usa
- animator pentru Rucar
- sisteme in timp real de monitorizare a starii de sanatate a membrilor familiei, care sa functioneze non stop
- pernita de incalzit picioarele
- pistol cu aer comprimat
- detector de lucruri pierdute

In afara pierderii iubitei mele Alma, am descoperit ca existau niste chestiuni de ordin practic aproape indispensabile care au disparut odata cu ea. Din pacate unele nu exista in realitatea tehnica sau nu pot fi implementate altfel decat cu un caine (de preferat cu sensibilitate crescuta in anumite domenii).

cuget, deci exist!

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #17 on: January 27, 2009, 03:48:24 PM »

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
rtelcean
Sr. Member

Dark si Lara

« Reply #18 on: January 28, 2009, 10:19:51 AM »

Sad
Neroo
Jr. Member
**

« Reply #19 on: February 21, 2009, 02:38:41 AM »

Foarte , foarte , foarte impresionant acest testament , cu cat citesc mai multa tristete si pierderi cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #20 on: May 22, 2009, 12:54:50 AM »

Cata dreptate...... Nu pot sa nu plang in hohote..... Chiar daca o am pe jessy de 2 saptamani cred k asi muri daca nu ar mai fi ea..... nu pot sa realizez cum ar fi sa ai un caine 13-14 ani (de ex.) si pe urma sa il pierzi.... Sad( Sad( scuze nu stiu cum se pune ala cu plansul.....

Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul acela din viata.....dar decat sa sufere si sa se chinuie....Mai bine.....

Imi pare rau pentru toti care si-au pierdut prietenii cei mai buni..... as dori ca nimeni sa nu imbatraneasca..... desi sunt vise.... Sad(
gladiatorul
Hero Member

« Reply #21 on: June 28, 2009, 12:28:25 AM »

pacat pentru ei noi suntem nemuritori ! ! !

Nu mor cainii cand vor caii !
Jack_Dy
Newbie
*

« Reply #22 on: September 24, 2009, 02:11:11 PM »

Stiu ce inseamna...acum o luna jumatate l-am pierdut si eu pe prietenul meu Jack
...din cauza unei epilepsii. Zi de zi ma duc in livada la mormantul lui...si nu pot sa cred ca nu mai este.M-a slujit 4 ani...dar soarta lui a fost dura.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #23 on: September 24, 2009, 02:20:07 PM »

Imi pare rau!

cuget, deci exist!
Nicoleta Baciu
Newbie
*

« Reply #24 on: September 24, 2009, 03:20:50 PM »

Astazi s-a facut o saptamana de cand Rinty a plecat pe vecie din casa lui. Si a fost o saptamana de durere si lacrimi. Sincere condoleante  ! Sunt sigura ca Blemy asa ar fi vrut. Ca dumneavoastra sa aveti alt sufletel care sa va incante. Prietenii nostrii au avut cele mai curate suflete, in care egoismul atat de caracteristic noua nu putea intra. Vedeam asta in privirea plina de dragoste si caldura pe care o arunca Rinty catre familia lui .Pacat ca ne-au parasit . Dar poate lor le este bine acum si nu mai sufera . Noi vom invata treptat sa traim cu dorul de ei . Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita !
sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #25 on: October 02, 2009, 08:25:59 PM »

Citesc Testamentul...si plang..Nu este ceva nou..asta fac din 1 septembrie de cand  dragul meu "Comoara" nu mai este.13 ani am fost impreuna si la bine si la greu... :'(Nu-mi gasesc linistea...si ma simt atat de singura fara el...casa este goala...sufletul mi-e gol...Cat adevar contine acest testament...Ma gandesc la voi toti...cei care ati pierdut un prieten drag ca si mine...si ma simt un pic mai bine ca nu sunt singura...asa simt cel putin citind postarile de pe acest forum...
sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #26 on: October 03, 2009, 10:57:37 PM »

Am revenit din nou pentru ca ieri, citind Testamentul am fost foarte bulversata...Azi mi-am dat  seama cat ma bucur ca am dat peste acest loc...Nu ma mai simt o ciudata de care multi oameni rad atunci cand plang pentru dragul meu prieten...Si chiar daca nu cunosc pe nimeni de aici ii simt prieteni si ii simt apropiati pentru ca ne uneste dragostea de animale si durerea pierderii celui mai bun prieten...Comoara a fost sprijinul meu, a fost sufletul care mi-a dat putere sa lupt in viata...Cei 13 ani petrecuti impreuna au fost minunati...dureros de frumosi...I-mi lipseste ata de mult..ochisorii lui,urechile,sforaitul...si mai ales sentimentul pe care il aveam cand eram impreuna...Ma gandesc mult daca a stiut cat de mult l-am iubit...sper ca da pentru ca era un caine fericit si vesel mereu...Mi-e greu sa scriu exact ceea ce simt de cand el nu mai este..dar cred ca voi cei de aici intelegeti si fara cuvinte....
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #27 on: October 04, 2009, 08:32:39 AM »

Intotdeauna o sa iti aduci aminte...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
kristal
Full Member

Athia

« Reply #28 on: October 04, 2009, 11:29:07 AM »

Am revenit din nou pentru ca ieri, citind Testamentul am fost foarte bulversata...Azi mi-am dat  seama cat ma bucur ca am dat peste acest loc...Nu ma mai simt o ciudata de care multi oameni rad atunci cand plang pentru dragul meu prieten...Si chiar daca nu cunosc pe nimeni de aici ii simt prieteni si ii simt apropiati pentru ca ne uneste dragostea de animale si durerea pierderii celui mai bun prieten...Comoara a fost sprijinul meu, a fost sufletul care mi-a dat putere sa lupt in viata...Cei 13 ani petrecuti impreuna au fost minunati...dureros de frumosi...I-mi lipseste ata de mult..ochisorii lui,urechile,sforaitul...si mai ales sentimentul pe care il aveam cand eram impreuna...Ma gandesc mult daca a stiut cat de mult l-am iubit...sper ca da pentru ca era un caine fericit si vesel mereu...Mi-e greu sa scriu exact ceea ce simt de cand el nu mai este..dar cred ca voi cei de aici intelegeti si fara cuvinte....

Suntem cu totii alaturi de tine, pentru ca foarte multi de aici am trecut prin ce treci tu si intelegem foarte bine ce simti! Sunt lucruri care se intampla si nu poti face mai nimic, din pacate viata lor e mai scurta ca a noastra, iar noi suferim enorm dupa ei.Fii tare in continuare!

Singura fiinta trup si suflet alaturi de noi, iubind fara sa ceara nimic in schimb pana la moarte.
miki77
Newbie
*

« Reply #29 on: December 20, 2009, 03:22:48 PM »

Eu am 25 de caini acasa o multime de pisici si iepurasi si totusi de cate ori mi-a murit cate un caine ...am pierdut pana acum vreo 5 ,am plans si am suferit 'ca un caine' relatia mea cu REX ciobanescul care mi-a murit saptamana trecuta ,erauna speciala el nu era caine, era om,alaturi de  el am trcut prin multe situatii ...am salvat o fata care era atacata intr=o seara ,am gasit un hot care patrunsese intr-o scoala ,am salvat o batranica peste care intrasera in casa niste hoate...am murit de foame amadoi cand nu am avut servici cateva luni am trait foarte bine apoi cand am gasit din nou ...ii aduceam cate un vitel de la suceava ...ne-am distrat amandoi am plansd amandoi cand a murit tata de cancer ...marturisesc ca nu am gasit alt om cu care sa impart atatea....din cauza asta nu pot sa uit nimic...dragul meu rex te-a acoperit zapada ..i-am facut un mormant in curte ca si pentru un om ...vreau sa ii plantez la cap iun bradut asa cum ii faceam in fiecare an de craciun ....si ce fericit era cand se aprindeau luminitele..m-am luptat pentru el sa ii prelungesc viata ,dar din pacate picioarele din spate i-au cedat ...3 luni a stat paralizat ...il caram in curte si il spalam..o alta catelusa mica care o am il curata la ochi si in urechi in fiecare dimineata...statea invelit in paturi si piscii dormeau cu el...toti l-am iubit el era seful haitei din curtea mea toti cateii il respectau si ascultausi el avea grija de fiecare ...am cautat inca de anul trecut un CG care sa semene leit cu el ...nu am gasit la o singura canisa din ploiesti parca am vazut unul din masculi care semana cu el masiv ,,,cu umeri lati nu inalt dar vanjos ...puternic curajos ,agresiv cand era cazul si blnad in alte situatii mai ales cu maidanezii ...nu suporta sa vada un maidanez ca se chinuie sau ii face cineva rau ..il invatasem de mic"mama ii spuneam lasa-l ca e amarat si are burtica goala "si a tinut minte asta toata viata
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: