Forum ciobanesc german
December 15, 2017, 04:25:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: In memoriam - Testament  (Read 38728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
miki77
Newbie
*

« Reply #30 on: December 20, 2009, 03:29:56 PM »

poate sa imi spuna cineva cum s apostez o fotografie a lui REX vreau sa ma mandresc cu catelul meu jumatate din sufletul meu
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #31 on: December 20, 2009, 03:40:16 PM »

poate sa imi spuna cineva cum s apostez o fotografie a lui REX vreau sa ma mandresc cu catelul meu jumatate din sufletul meu
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,161.0.html

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...

sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #32 on: December 22, 2009, 09:26:20 PM »

Draga Miki 77.....stiu prin ce treci si din pacate cuvinte de consolare nu am...eu traiesc acest cosmar din 1 sept....Ai mare dreptate...fara Comoara mea...viata  mea este goala... Ca si tine am sadit 2 braduti in fata blocului...acolo unde am stat si noi in ultimele trei luni...( si el suferea cu picioarele din spate) dar din pacate oamenii buni i-au furat...Acum este foarte greu...impodobitul bradutului era printre favoritele lui...de obicei dormea sub el...Ce pot sa-ti spun...ai noroc intr-un fel ca ai unde sa tii cainii...mie la bloc mie greu...I-mi pare rau pentru pierderea ta...si..sper ca Rex al tau se joaca acum cu Comoara mea in zapada...si ne privesc pe noi si...odata candva poate cine stie ...ne vom intilni cu ei..
miki77
Newbie
*

« Reply #33 on: December 23, 2009, 07:53:50 PM »

pentru sziszique...daca cainele din poza mesajului pe care mi l-ai trimis e al tau ,culmea e leit cu REX imi pare rau ca desi am descoperit cum sa afisez pozele nu mi-au fost acceptate nu au caracteristicile de marime impuse.Am avut o minunatie de caine toata lumea ma oprea pe strada si ma felicita chir si un echipaj de politie intalnit in trafic mi-au spus..si nu era cu pedigree ,mama lui pazea o curte el a fost al 11 lea era cel mai pricajit ,dar mie mi-a placut pentru ca era foarte serios si curat ....de cat era de destept nu mai are sens sa povestesc ..era om
sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #34 on: December 26, 2009, 09:25:54 PM »

Da cainele din poza este Comoara al meu...si...culmea...si el a fost cel mai mic dintre pui cand l-am luat...de fapt el m-a ales...Si pe mine ma opreau pe strada sa-mi spuna ce frumos este...am o groaza de "nepotei" si stranepotei in tot orasul...poza este din vara aceasta...cand era mai tanar era si mai si...era cel mai frumos baietel din lume.Pentru mine...cel putin...era baietelul meu drag, era ingerul meu pazitor...prietenul meu cel mai bun.Asa cum spui si tu...pentru mine a fost mai OM decat toti oamenii.Si ma repet sper ca acolo sus in Raiul cainilor sint fericiti acum impreuna...al tau al meu..si toti ceilalti caini...merita.!
mircea13
Jr. Member
**

User sub 16 ani

« Reply #35 on: December 29, 2009, 06:57:49 PM »

deci pana la urma ce s-a intamplat cu blemy?

cainele care doarme ziuuaaa...noaptea sta de paza...Smiley)
RaluMaya
Hero Member

« Reply #36 on: January 07, 2010, 05:26:23 PM »

Cum treci peste pierderea unui sufletel drag cand acesta ti-a fost luat mult prea repede si mult prea crud?
AdrianAlvin
Newbie
*

« Reply #37 on: May 04, 2010, 06:41:33 PM »

F trist  Cry Cry miau dat lacrimile cand am citit acest testament nici nu am putut sa-l citesc pe tot din cauza lacrimilor ... ... ... La asa ceva nici nu pot sa ma gandesc e ceva inimaginabil am si eu cg de 8 ani si pot sa spun ca e viata mea ...
E f greu ... condoleante ...
Cu toate ca primul gand ar fi ca nu mai iei nici un caine ca nu e ca cel ce lai avut (si eu cred ca la fel as gandi) si alte chestii de genu asta  ... dar nush daca e solutia buna pt tine (pt oricine), cred totusi ca ar trebui sa iei alt cg ... ca ei oricum te vor iubi si-ti vor arata necontenit devotamentu si iubirea fata de stapan fara sa ceara nimik.
Nu mai pot sa mai scriu din cauza lacrimilor si a gandurilor de viitor ................

an1982ka
Newbie
*

« Reply #38 on: July 13, 2010, 07:37:21 PM »

foarte trist ....si eu am pierdut saptamana trecuta pe ingerasul meu aramis a fost bolnavior si nu s-a mai putut face nimica pt el si cred ca in ziua cand a murit si el a lasat aceelasi testament.
te iubesc mult aramis ingerasul meu si nu o sa te uit nicodata
ana-maria
Newbie
*

« Reply #39 on: July 13, 2010, 08:21:58 PM »

Durerea si golul lasat in sufletul stapanului sau este direct proportionala cu timpul petrecut alaturi de el . Atunci cand luam un caine nu ne putem gandi la sfarsit , ne dorim sa traiasca vesnic .... ceea ce se si intampla dar numai in sufletul nostru. Pentru stapanul sau cainele asa cum era el , cu defectele , cu slabiciunile , cu problemele lui , traieste vesnic in sufletul lui si tot timpul cand va vedea un alt caine care seamana cu acel caine pe care el l-a pierdut va spune  UITE VEZI CAINELE ASTA?SEAMANA CU CAINELE MEU... DAR AL MEU ERA MAI MARE, MAI FRUMOS, MAI CUMINTE, MAI BUN! si putin cate putin golul lasat se imple... rana se vindeca si ne indragostim de un alt puiut de catel care ne umple viata! Capul sus si privirea inainte!

`Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si astfel sa inlaturi orice dubiu!" - Abraham Lincoln
GClaudiu
Newbie
*

« Reply #40 on: August 09, 2010, 12:25:57 AM »

Trist "testamentul", ma uitam azi`noapte pe Antena1, un film "Prietenii copilăriei mele "

sa va povestesc in mare parte filmu,poate nu va intereseaza si ma injura,dar pe mine ma facut sa planga, gandindu-ma cum sa traiesc  fara Rexu meu :>

Un baiat,ce provenea dintro familie modesta din Anglia, isi dorea foarte mult 1 caine de vanatoare,dorinta sa era ca parintii sai si surorile lui mai mici sa aiba o viata mai buna (numai stiu cum le ziceau la animale care le vanau ei,dar trimitea blanurile in New England)... muncea zi de zi, pana a facut 50de dolari sa isi poata comanda 2catelusi de vanatoare si ia dresat (Old Dan si Little Ann) ia dresat,a strans blanuri, a castigat concursuri si intro seara au plecat in padure,unde au dat de o pisica salbatica, Old Dan a sarit sa ii apere iar pisica salbatica ia retezat gatu`, l-au ingropat iar timp de cateva zile, Micuta Ann numai manca,pana la urma au gasito moarta langa mormantului Batranului Dan.

si ma gandeam,cum ar fi viata fara micutul meu Rexoman.. :)si mi-au dat lacrimile, credeam ca Testamentul este ceva adevarat,venit din sufletul unui propietar,dar din ce am citit aici este doar o povestioara.
IonutLuca
Jr. Member
**

Dollie

« Reply #41 on: September 08, 2010, 07:49:13 PM »

foarte frumos si al fel de emotionant

mi-au dat lacrimile Sad(Sad(

Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #42 on: September 08, 2010, 09:44:15 PM »

Trist "testamentul", ma uitam azi`noapte pe Antena1, un film "Prietenii copilăriei mele  (numai stiu cum le ziceau la animale care le vanau ei,dar trimitea blanurile in New England)... muncea zi de zi, pana a facut 50de dolari sa isi poata comanda 2catelusi de vanatoare si ia dresat (Old Dan si Little Ann) ia dresat,a strans blanuri, a castigat concursuri si intro seara au plecat in padure,unde au dat de o pisica salbatica, Old Dan a sarit sa ii apere iar pisica salbatica ia retezat gatu`, l-au ingropat iar timp de cateva zile, Micuta Ann numai manca,pana la urma au gasito moarta langa mormantului Batranului Dan.
baiatul vana ratoni si chiar castigase la un concurs de prins ratoni cu cainii lui incoltind 3 ratoni deodata.Iar cand au ingropat-o si pe Little Ann la mormantul lor a crescut o feriga rosie foarte rara care se spune ca este adusa de ingeri.
Chiar am plans.Nu vreau sa-mi imaginez ziua cand Bella va pleca.Foarte emotionant filmul.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
miki77
Newbie
*

« Reply #43 on: October 18, 2010, 04:17:41 PM »

Acesta e REX a murit pe 14 decembrie 2009 ,am acum 4 ciobanesti germani dar nici unul nu e ca el ...ha was the best

* Photo-0572.jpg (135.32 KB, 800x600 - viewed 316 times.)

* Photo-0003.jpg (93.01 KB, 800x600 - viewed 285 times.)

* Photo-0127.jpg (115.32 KB, 800x600 - viewed 288 times.)

* Photo-0175.jpg (96.93 KB, 800x600 - viewed 292 times.)

* Photo-0484.jpg (74.48 KB, 800x600 - viewed 275 times.)

* Photo-0573.jpg (150.59 KB, 800x600 - viewed 285 times.)

* Photo-0574.jpg (128.61 KB, 800x600 - viewed 314 times.)
miki77
Newbie
*

« Reply #44 on: October 18, 2010, 04:23:32 PM »

urata e batranetea si la caini
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: