razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #15 on: January 22, 2008, 03:48:47 PM » |
|
Ai aici regulamentele IPO si Bh, si cu descrierile probelor: http://www.ciobanescgerman.com/category/regulamente-lucru/
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #16 on: January 22, 2008, 03:53:13 PM » |
|
mersi razvan! eram putin somnoros si nu imi picase fisa unde trebuia sa ma uit de prima data! oricum inainte sa ma bucur prea mult ca sasha ar putea vreodata sa ia note bune la un examen cred ca ar fi cel mai bine sa fiu un simplu spectator prima data!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #17 on: January 22, 2008, 06:28:24 PM » |
|
am si eu o intrebare pt ca nu s chiar asa de lamurita.. in concurs cateii inscrisi la clasele
Speranta (die Hoffnung) 4 - 6 luni Baby / BKL 6 – 9 luni Pui / NWKL 9 – 12 luni Juniori / JKL 12 – 18 luni Tineret / JHKL 18 – 24 luni ce trebuie sa faca cateii inscrisi la aceste categorii si ce pregatire trebuie facuta pt fiecare.. multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #18 on: January 22, 2008, 07:22:48 PM » |
|
FFF succint
Speranta 4 - 6 luni : mersul in lesa si eventual tras in lesa...miscare cat de cat ordonata..control dantura, asezat in pozitia de prezentare
Baby / BKL 6 – 9 luni : idem ca mai sus, control testicular (masculi), mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie deja o miscare mai ordonata,..
Pui / NWKL 9 – 12 luni : idem ca mai sus, mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie facut ordonat
Juniori / JKL 12 – 18 luni : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de CLub) Tineret / JHKL 18 – 24 luni : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de Club)
in toate cazurile, se descalifica cainii agresivi in ring, sau care nu pot fi stapaniti de handleri , sau cei care nu manifesta indiferenta la focul de arma....
pentru lamurire deplina asupra dresajului de ring recomand o participare in calitate de vizitator / observator la o expo de club...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #19 on: January 22, 2008, 09:08:12 PM » |
|
Din ce am auzit la ipo I a fost scoasa saracia aia de proba cu palisada, stie cineva ceva ... articolul ala cu regulamentul ipo e recent sau ce  ?
|
|
|
|
|
|
Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #20 on: January 25, 2008, 06:22:44 AM » |
|
am si eu o intrebare in cazul puiilor ce sunt destinati (ca sa zic asa ) examenelor de munca la categoriile care le am enumerat mai sus puii participa la comun (munca & show) ? de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. ) in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau v a participa doar la examenele cdc? doar la categoria munca s i nimic mai devreme.. .. ? ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #21 on: January 25, 2008, 06:26:48 AM » |
|
am si eu o intrebare in cazul puiilor ce sunt destinati (ca sa zic asa ) examenelor de munca la categoriile care le am enumerat mai sus puii participa la comun (munca & show) ? de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. ) in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) ? multumesc...daca nu intrebai tu o faceam eu ! P.s. buna formularea intrebarii si abea astept sa vad raspunsurile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #22 on: January 25, 2008, 06:29:27 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #23 on: January 25, 2008, 07:04:19 AM » |
|
am si eu o intrebare in cazul puiilor ce sunt destinati (ca sa zic asa ) examenelor de munca la categoriile care le am enumerat mai sus puii participa la comun (munca & show) ? de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. ) in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau va participa doar la examenele cdc? doar la categoria munca si nimic mai devreme.. .. ? ?
ti-ai raspuns singura, si corect  .... nu exista expo de show pentru "viitori" caini de munca, cu atat mai mult cu cat in cadrul CDC se arbitreaza DOAR criterii de munca, nu si cele specifice unei rase...ai ajunge in idiferent de situatie sa compari merle cu perele 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #24 on: January 25, 2008, 07:56:20 AM » |
|
tks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #25 on: March 08, 2008, 03:56:28 PM » |
|
se poate dresa "pozitia de prezentare" ? si daca da cum pot sa fac eu lucrul asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #26 on: March 08, 2008, 05:12:45 PM » |
|
se poate obisnui cainele cu pozitia de prezentare,cred ca la CAC Brasov vrei sal prezinti,daca no sa am caini la clasa respectiva,te ajut cu placere.La ce clasa o sa intre?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #27 on: June 22, 2008, 11:55:48 AM » |
|
Nu este despre ciobanesc german, dar poate intereseaza pe cineva: PARTICULARITATI IN DRESAJUL DE RING LA MOLOSSOIZI Dr. medic veterinar GHEORGHIU BRINDUSA
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
cosmin82
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: February 09, 2015, 12:45:12 AM » |
|
Buna detin o catelusa CG in varsta de 10 luni cu toate doc. si am inteles ca este necesar sa participe la minim trei expoziti pentru a putea cadtiga dreptul de imperechere. Daca ma poate lamuri cineva. Multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|