Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 03:23:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: cum se desfasoara un concurs?  (Read 19931 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: January 22, 2008, 03:48:47 PM »

Ai aici regulamentele IPO si Bh, si cu descrierile probelor:
http://www.ciobanescgerman.com/category/regulamente-lucru/

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Miky Mihaela
Hero Member

« Reply #16 on: January 22, 2008, 03:53:13 PM »

mersi razvan! eram putin somnoros si nu imi picase fisa unde trebuia sa ma uit de prima data!
oricum inainte sa ma bucur prea mult ca sasha ar putea vreodata sa ia note bune la un examen cred ca ar fi cel mai bine sa fiu un simplu spectator prima data!

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
M_Luiza
Hero Member

« Reply #17 on: January 22, 2008, 06:28:24 PM »

am si eu o intrebare pt ca nu s chiar asa de lamurita.. in concurs cateii  inscrisi la clasele

Speranta (die Hoffnung) 4 - 6 luni
Baby / BKL 6 – 9 luni 
Pui / NWKL 9 – 12 luni
Juniori / JKL 12 – 18 luni
Tineret / JHKL 18 – 24 luni
 ce  trebuie sa faca cateii inscrisi la aceste  categorii si ce pregatire trebuie facuta pt fiecare..
  multumesc
crb
Hero Member

« Reply #18 on: January 22, 2008, 07:22:48 PM »

FFF succint

Speranta 4 - 6 luni : mersul in lesa si eventual tras in lesa...miscare cat de cat ordonata..control dantura, asezat in pozitia de prezentare

Baby / BKL 6 – 9 luni : idem ca mai sus, control testicular (masculi), mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie deja o miscare mai ordonata,..

Pui / NWKL 9 – 12 luni : idem ca mai sus, mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie facut ordonat 

Juniori / JKL 12 – 18 luni  : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de CLub)
Tineret / JHKL 18 – 24 luni : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de Club)

in toate cazurile, se descalifica cainii agresivi in ring, sau care nu pot fi stapaniti de handleri , sau cei care nu manifesta indiferenta la focul de arma....

pentru lamurire deplina asupra dresajului de ring recomand o participare in calitate de vizitator / observator la o expo de club...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
GhosT_RideR
Full Member

« Reply #19 on: January 22, 2008, 09:08:12 PM »

Din ce am auzit la ipo I a fost scoasa saracia aia de proba cu  palisada,  stie cineva ceva ... articolul ala cu regulamentul ipo e recent sau ce Huh?

Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
M_Luiza
Hero Member

« Reply #20 on: January 25, 2008, 06:22:44 AM »

am si eu o intrebare in cazul puiilor ce sunt destinati
(ca sa zic asa ) examenelor de munca  la categoriile care le am enumerat mai sus  puii participa la comun (munca & show) ?
de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. )
in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate  fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau v a participa doar la examenele  cdc? doar la categoria munca s i nimic mai devreme.. .. ?  ?
Miky Mihaela
Hero Member

« Reply #21 on: January 25, 2008, 06:26:48 AM »

(ca sa zic asa ) examenelor de munca la categoriile care le am enumerat mai sus puii participa la comun (munca & show) ?
de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. )
in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..)  ?

multumesc...daca nu intrebai tu o faceam eu !

P.s. buna formularea intrebarii si abea astept sa vad raspunsurile Undecided

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
M_Luiza
Hero Member

« Reply #22 on: January 25, 2008, 06:29:27 AM »

Kiss Kiss Kiss Kiss
cu placere
si eu    
crb
Hero Member

« Reply #23 on: January 25, 2008, 07:04:19 AM »

(ca sa zic asa ) examenelor de munca  la categoriile care le am enumerat mai sus  puii participa la comun (munca & show) ?
in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate  fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau va participa doar la examenele  cdc? doar la categoria munca si nimic mai devreme.. .. ?  ?

ti-ai raspuns singura, si corect Wink .... nu exista expo de show pentru "viitori" caini de munca, cu atat mai mult cu cat in cadrul CDC se arbitreaza DOAR criterii de munca, nu si cele specifice unei rase...ai ajunge in idiferent de situatie sa compari merle cu perele Grin

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
M_Luiza
Hero Member

« Reply #24 on: January 25, 2008, 07:56:20 AM »

tks 
M_Luiza
Hero Member

« Reply #25 on: March 08, 2008, 03:56:28 PM »

se poate dresa "pozitia de prezentare" ? si daca da cum pot sa fac eu lucrul asta?
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #26 on: March 08, 2008, 05:12:45 PM »

se poate obisnui cainele cu pozitia de prezentare,cred ca la CAC Brasov vrei sal prezinti,daca no sa am caini la clasa respectiva,te ajut cu placere.La ce clasa o sa intre?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #27 on: June 22, 2008, 11:55:48 AM »

Nu este despre ciobanesc german, dar poate intereseaza pe cineva:
PARTICULARITATI IN DRESAJUL DE RING LA MOLOSSOIZI
Dr. medic veterinar GHEORGHIU BRINDUSA

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
cosmin82
Newbie
*

« Reply #28 on: February 09, 2015, 12:45:12 AM »

Buna detin o catelusa CG in varsta de 10 luni cu toate doc. si am inteles ca este necesar sa participe la minim trei expoziti pentru a putea cadtiga dreptul de imperechere. Daca ma poate lamuri cineva. Multumesc anticipat.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: