Forum ciobanesc german
December 30, 2017, 04:35:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Acte necesare infiintare canisa  (Read 16671 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #15 on: May 26, 2017, 11:16:20 AM »

Buna,
de curand am achizitionat 2 pui, ZEUS si XENA,
Suntem la zi cu vaccinurile, polivanetul facandul pe 23.05, si urmeaza microcipul
As dori sa stiu care sunt pasii si legislatia pentru merge mai departe,avand in vedere ca nu au Pedigre

Multumesc!

Nu exista absolut niciun pas de facut in cazul tau, scrie FIX DEASUPRA POSTARII TALE, tot ce trebuia sa faci era sa CITESTI. Cu caini fara acte nu ai ce crestere si selectie sa faci. Dar BRAVO, felicitari ca in anul 2017 ai achizitionat 2 caini FARA pedigree, cu care culmea ridicolului mai vrei sa faci si canisa, in masura in care comercializarea acestora este interzisa prin lege! Asta ca tot te intereseaza....legislatia....

Daca vrei sa iti faci canisa trebuie sa ai in proprietate minim o femela cu pedigree(certificat de origine) si trebuie depusa cerere pentru obtinerea afixului de crescator. Pentru mai multe info vezi si site-ul ACHR (ach.ro)

Conform legii in vigoare:
-este interzisa reproducerea si comercializarea cainilor fara pedigree
-orice caine donat/instrainat trebuie sa posede deja microcip inregistrat in RECS (registrul de evidenta al cainilor cu stapan) unde se va modifica proprietarul
-orice caine fara certificat de origine (pedigree) trebuie sterilizat

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: