Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 09:28:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 243   Go Down
  Print  
Author Topic: discutii off topic  (Read 533078 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« on: October 19, 2005, 10:27:20 PM »

am impresia ca nu stiti sa cititi.
nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie locul pe care il ocupa cainele meu intr-o expozitie
am spus-o in repetate randuri: NU SUNT EXPERT, STIU DOAR CATEVA LUCRURI
NU TRAIESC DE PE URMA CAINLOR AM ALTA OCUPATIE< PARTICIPAREA MEA LA EXPO ESTE UN HOBBY.
poza vroia sa arate ca ma bucuram chiar si de locul doi.
SUNT MULT MAI IN MIEZUL PROBLEMEI DECAT SUNTETI MULTI DINTRE VOI.
NU MA PLANG DECAT ATUNCI CAND AM DE CE.
AM FOST LA 3 expo de club in acest an : craiova si buc( nu m-am plans de arbitraj am luat locul 4 respectiv 2) si constanta(aici m-am plans de arbitraj, arbitrul a motivat locul 2 ocupat de cainele meu pe motiv ca schiopata, atat, nimeni din jur in afara de arbitru nu a vazut asta, iar de arbitraj m-am plans abia dupa ce am facut radiografia de sold a cainelu ;nu am fost singurul care s-a plans de arbitraj)
la cluj nu am putut merge deoarece programul nu mi-a permis.i
crb e nou pe forum. si eu
cunosc valoarea cainelui meu
cine a spus ca sa nu ma duc la arbitrajele celor care nu-mi plac sa-mi explice cum sa fac asta cand la destule expozitii arbitrii se schimba cu 2-3 zile inainte de expozitie

anja a aspus ca nu exista colaborari intre dragomir, boian etc.............io cred ca exista...si mai cred ca sunt benefice! ma doare in cot de cine ia BOB-ul la expo fie ca e PANDO, LINO sau zena sau mumu,gigi etc.  vroiam sa spun ca e greu pentru cineva sa arbitreze cainlii prietenilor atat.
si are dreptate cel care a zis ca sunt nebun
ce naiba incerc sa va spun io voua, doar sunteti toti crescatori de elita.........crestetiva cainii sanatosi si veseli, ca si io fac la fel.
ne vedem la anu la mondiale
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: October 19, 2005, 10:44:58 PM »

poate DSH isi recunoaste cuvintele pentru ca o citez:
"si ca sa nu fiu grestit inteleasa - nu ma intereseaza vis-a-vis de participarea la expozitii, adica nu cred in metoda ,,hai sa sabotam cutare club zonal, pentru ca banuim c-o sa se fura la arbitraj, sau ca se vor manari fise", altfel, fireste ca as vrea foarte tare sa se discute si solutioneze astfel de cazuri... doar ca... clcg, ai tu idee cum? sedinte? reclamatii? comisii de disciplina?  greu!...
concluzie, ca sa incheiem o discutie total off topic si cam inutila, pentru ca o consider o problema de mentalitate - voi participa INTOTDEAUNA la expozitii (in masura posibilitatilor) - inclusiv la cele ,,dubioase", macar pentru a ma convinge de incorectitudinea altora (si, eventual, actiona) sau doar pentru exercitiu si experienta mea! consider ca a sta acasa si a denigra sau acuza nu foloseste NIMANUI  si ca nu face decat sa incurajeze abaterile sau chiar frauda!"
deci nu sunt io nebun astfel de arbitraje asa cum sunt cele de care ma plang io exista
crb
Hero Member

« Reply #2 on: October 20, 2005, 08:36:00 PM »

Domnul meu, a sti sa citesti e o chestie care depaseste perimetrul: personal o iau ca o jignire si indiferent ce mai scrieti pe forum sau oriunde, pentru mine, nu mai aveti dreptul la replica din partea mea: Va doresc succes si sa va arbitreze toata lumea dupa placerea dvs.
Si drum bun la mondialele 2006 oriunde vor fi ele:
Si in lumea celor care nu stiu sa citeasca, sa stiti ca conteza exprimarea: Nu cred ca aveti pretentia sa fiti Eminescu si vorbele sa va fie interpretate ca in zecile de mii de comentarii...
PUNCT

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #3 on: October 20, 2005, 09:07:05 PM »

scurt si la obiect.
ai dreptate in ceea ce spui.
am tendinta de a exegera ceea ce spun. nu sunt eminescu......
am spus ca nu stiti sa cititi pentru nu inteleg de ce aveti impresia ca am ceva cu arbitrajul domnului burcescu, sau cu arbitrajele in general.
ma deranjeaza aranjametele de a caror existenta stiti si voi(repet nu a fost cazul la ultimul cacib). iar daca o contestatie in cadrul unei expozitii este egal cu 0, iar a ma duce sa fac cuiva morala in public nu ma caracterizeaza, atunci profit de folosesc acest forum pentru a spune versiunea mea a intamplarilor.
stiti care este atitudinea voastra?!
ATATA TIMP CAT NU VI SE INTAMPLA VOUA TOTUL ESTE OK!
IAR DACA O PATESC ALTI ATUNCI ACESTIA AR TREBUI SA TACA pentru A NU VA STRICA VOUA CHEFUL!
dsh
Hero Member

« Reply #4 on: October 20, 2005, 11:43:05 PM »

stilgar, trebuie sa te fi luat un pic valul... tonul tau are vadite reminescente ale atitudinii de pe alte medii in care iti expui parerile - pana acum, pe acest forum, toata lumea s-a exprimat decent, fara a jignii pe nimeni - din doua fraze, ai reusit sa ii ofensezi pe toti cei care nu ti-au impartasit opiniile; ignorand faptul ca erau mai multi... e o vorba care zice ca atunci cand toata lumea iti spune ca ti-e somn (ca sa ne exprimam elegant), te duci sa te culci... chiar crezi ca toti suntem ,,analfabeti"? chiar crezi ca toti suntem atat de ingusti incat ne inselam asupara mesajelor tale?! ai spus ca arbitrajul se face in familie si ai mai spus, pe un alt forum, e drept, ca arbitrajul a fost atat de ,,corect" (ghilimelele iti apartin) pe cat se putea tinand conte de foarte multele interese care trebuiau satisfacute... dar noi nu stim sa citim, suntem incapabiil sa pricepem exprimarea ta elevata si subtila si ni se nazare ca ai comenta negativ arbitrajul... ce absurd!!! Cheesy
esti mai in miezul problemei decat multi dintre noi? decat cine? decat crb si anja care sunt la al cate-lea cuib? cu singuranta in cazul asta esti mai in miez decat mine care nu mananc cg pe paine (imi place foarte tare! Grin) decat de 5 ani...
ca sa nu mai vorbim, ca daca noi nu stim sa citim, tu nu prea stii sa te exprimi, pentru ca te contrazici - ba susti ca nu contesti arbitrajul sau arbitrajele, ba te plangi revolatat de lipsa noastra de solidaritate si de individualismul nostru; atata timp cat nu ni se intampla noua este ok... pai nu ziceai ca ti s-a intamplat nimic, ca n-ai nici o plangere, tu doar ridicai o problema... e drept, ca n-am prea inteles pe care... trebuie sa fie din cauza ca nu stiu sa citesc Grin oricum, ideea este gresita - am ,,inghitit" multe arbitraje cu care nu am fost de acord, dar nu m-am / ne-am plans NICIODATA pe forumuri (un fel de santuri, dupa mine, daca sunt folosite in acest scop); chiar la constanta, au fost clase la care hotararea arbitrului a fost cu adevarat discutabila, dar am tacut, chiar daca n-a fost ok pentru noi...
si cam atat... cu siguranta urmeaza replica ta, pe care vei considera ca TREBUIE sa o dai... dupa aceaa, acest topic ESTE INCHIS! presupun ca in afara de tine toata lumea s-a edificat si nu e intersata de continuarea unei contradictii stupide.

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #5 on: October 21, 2005, 08:01:00 AM »

ATATA TIMP CAT NU VI SE INTAMPLA VOUA TOTUL ESTE OK!
Cred ca toata lumea a avut parte SI de arbitraje tendentioase. Dar a te plange pe toate forumurile nu este o rezolvare a problemei.
Eu propun sa punem capat discutiei aici, in mod civilizat! Ok?

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #6 on: October 21, 2005, 09:08:25 PM »

ok
si nu am vrut sa jignesc pe nimeni
imi cer scuze
am avut cateva zile mai proaste.
credeam ca aici e locul exprimarii dezamagirilor si bucuriilor(am exprimat si bucurii nu doar frustrari)
poate am gresit.
multumesc pentru ca mi-ati deschis ochii la exagerarile mele. SINCER recunosc ca am exagerat
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #7 on: January 04, 2006, 09:27:57 AM »

Iconitele astea sunt naspa :'( Angry

Offf !!  Punga
In partea dreapta a iconitelor aveti un link 'More'  Give me beer
Daca mai vreti altele spuneti care.

Eu NU sunt membru cncg!
dsh
Hero Member

« Reply #8 on: January 04, 2006, 11:40:53 AM »

:offtopic -  asta e preferatul meu! Cheesy
 Tasmanian

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #9 on: January 04, 2006, 12:08:19 PM »

hai ca am prins-o si pe dsh OFF TOPIC!!!
preferatul meu e asta:  Drac  Drac Scrima Nutkick
 Schilder Give me beer
si uite ca dintr-una am pus mai multe. sunt polivalent  Grin

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
dsh
Hero Member

« Reply #10 on: January 04, 2006, 12:09:56 PM »

hai ca am prins-o si pe dsh OFF TOPIC!!!
:-[ mea culpa  Punga
da' r.c. si razvan au inceput!  Jump1
na! ca mut discutia...

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #11 on: January 04, 2006, 12:12:03 PM »

sigur, ceilalti sunt de vina, cand omul nu poate sa se abtina  Drac

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #12 on: January 04, 2006, 12:56:25 PM »

Si cat este taxa pe 2006?

Eu NU sunt membru cncg!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #13 on: January 04, 2006, 01:17:45 PM »

discutii off topic. it's no fun! Ciocan Ciocan Twak

dsh
Hero Member

« Reply #14 on: January 04, 2006, 01:39:51 PM »

razvan, eu am smiley central - nu pot folosi emoticoanele de acolo aici... nu poti modifica asta? daca nu e prea complicat...  Kiss

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 243   Go Up
  Print  

Jump to: