eiii daaaaaa...americanii astia....poporul "perfect" in toate...
dupa 200 de ani de libertate si prosperitate ,timp in care au castigat 2 razboaie mondiale si alte cateva zeci regionale fac pe moralistii si inteleptii planetei...
dpmdv sunt niste prosti si niste inculti ...
fac pe durii pentru ca asa i-au educat creatorii benzilor desenate "Superman","X-man", "Omul paianjen" ,"Robocup"..etc..etc..etc...incat au ajuns sa se identifice cu acesti "eroi gay" imbracati in colanti din piele sintetica ...
a inceput acum pe History Channel o noua "epopee" americana "Hells Angels" despre barbatii fatali si motocicletele lor fabuloase....niste golani barbosi si nespalati, tatuati si dopati cu heroina...o saga tipica subculturii americane nascuta din prea mult bine si lipsa de ocupatie..
In reclama emisiunii,apare liderul acestor derbedei si zice pe un ton grav plin de importanta momentului :"Eu mi-as fi dat viata pentru ei(pt."ingeri") asa cum si ei ("ingerii") si-ar fi dat viata pentru mine"...
hmmmm...hai sictir americanule...in Siberia cu tine sau la Canal ca sa vezi si tu ce inseamna cu adevarat sa fii un barbat "dur"...
Ei ne judeca pe noi

?
ce vor ??...
Romania 50 de ani a fost trimisa in afara istoriei..
In 1990 am inceput totul de la ZERO...si am ajuns ca in 25 de ani sa avem 25 de canise ...o canisa pe an...
Este un lucru EXTRAORDINAR !!!
Cu teste sau fara NU conteaza avand in vedere ca in 1990 nu exista picior de ciobanesc german cu pedigree in Romania...
Toti acesti crescatori romani,pe care uneori noi ii numim pe nedrept "samsari" au umplut tara cu caini lupi cu PEDIGREE !!!
Crezi ca @rrazvaniss nu ar vrea sa-i fac testele acelei femele daca ar avea bani ?? ...
Bineinteles ca i-ar face !!!!!...dar face si el saracul ce poate....
Eu personal l-am atacat FOARTE dur pe proprietarul canisei Corvinus pentru ca mi-a vandut un pui displazic dar iti pun sincer ca dl.Moldovan nu a facut acest lucru din nepasare ci s-a gandit "babeste" ca un daca monteaza o catea cu displazie usoara cu un mascul de top sanatos ,displazia puilor rezultati va fi si mai "usoara" decat a mamei...iar prin repetarea montelor displazia o sa dispara definitiv...
Mare greseala !
Din pacate dle Moldovan genetica nu lucreaza asa....
Am fost FOARTE suparat pe dl.Marius Moldovan (si inca mai sunt...chiar daca mult mai putin) dar acest crescator are FOARTE mare grija de cainii lui !!!...
Erau curati si bine hraniti cu vaccinurile la zi !!!
Daca ar fi sa mai cumpar un caine de la canisa von haus Corvinus l-as cumpara fara sa ezit !!!...cu o singura atentie: mama sa aiba testul facut...
In concluzie ,americanii sa isi vada de bunastarea lor si sa ne lase in pace crescatorii deoarece acesti crescatori au facut cu bani foarte putini o minune in acesta tara :acum datorita lor ciobanescul german este in Romania la el acasa!!!
Si incet incet se vor rezolva si problemele legate de displazie...