Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 11:09:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 236 237 238 239 240 241 242 [243]   Go Down
  Print  
Author Topic: discutii off topic  (Read 533089 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #3630 on: January 25, 2016, 02:35:14 PM »

in 1990 nu exista picior de ciobanesc german cu pedigree in Romania...
Fals...
RIR
Sr. Member

« Reply #3631 on: January 25, 2016, 03:20:43 PM »

@Thara da am exagerat ...
printre cei 10 000 de caini lupi luati de la Militie de populatia care avea "pile" mai existau si vreo 10 cu "carnet de partid "....
intelegi ce vreau sa spun...
Thara
Global Moderator

« Reply #3632 on: January 25, 2016, 03:57:15 PM »

Canisele Paitimbega, Romano, Haus Selia (daca nu ma insel) sunt cele care-mi vin cel mai repede in minte. Aveau, respectiv cresteau CG cu acte pe la inceputul anilor '80. Posibil sa mai fi fost ceva si prin alte orase, dar nu mai retin exact. Izolat, erau CG cu pedigree si inainte de '80.
Ca si fapt divers...o buna parte din Ciobanestii Germani aflati la politie, armata etc. proveneau din fosta RDG si chiar aveau acte. Chiar daca nu erau acte recunoscute de entitati chinologice gen FCI, se tinea o evidenta a cainilor/genealogiilor.
RIR
Sr. Member

« Reply #3633 on: January 25, 2016, 04:24:07 PM »

sa fiu sincer nu cunosc fenomenul chinologic din Romania anilor 70-80 deoarece sunt un amator...
in aceea perioada copil fiind,tineam evidenta tuturor cainilor "politisti din oras ....si pot sa spun ca aratau exact ca si cainele "Costel" din seria "BD" la munte si la mare...adica tare departe de standardul rasei...
cei care aveau "adevaratii" cg faceau parte din nomenclatura de partid si securitate....
oamenii simpli nu aveau acces la "sangele albastru"...
Acum eu ,un simplu cetatean am doi cg :masculul RIR nepotul lui Remo Vom Fichtenschlag si femela Troia nepoata lui Wegas Vom fichtenschlag...
si acest lucru se datoreaza acestor canise care au aparut in ultimii 25 de ani...
RIR
Sr. Member

« Reply #3634 on: January 25, 2016, 05:04:17 PM »

Il cunosc pe dl. Moldovan. Ne intalnim des pe la show-uri. Ai dreptate, sa stii ca omul investeste timp si bani si face ce face cu pasiune...Cat despre rrazvanis, asta spuneam si eu! Nimeni nu poate face cheltuieli care nu se vor amortiza niciodata, decat daca isi permite. Repet, daca eu as dori un caine si nu ar avea testele, i-as propune proprietarului sa le facem si, daca ar fi OK, as achita eu cheltuielile.
Asta spuneam si eu cu displazia. Va mai dura putin dar, incet-incet, lucrurile se misca!
Cat despre americani...eu am lasat discutia balta. Nu te poti certa cu obtuzitatea! Pe scurt, topicul inceput de o membra sugera ca americanul nu ar trebui sa importe din Europa CG din moment ce ei au...caini mai buni, arbitri mai buni, club mai bun, legislatie mai buna, adica...nu cred ca mai are sens sa continui...
Initial, nu am facut decat sa spun ca, dpmdv, daca gasesc un CG care ar imbunatati CG din curtea/tara mea, l-as importa si din Japonia, daca ar fi cazul! Si de aici...batutul apei in piua! Nici un argument, pertinent zic eu, legat de importurile masive din Germania pe care le fac constant americanii, nu a adus vreo imbunatatire discutiei. Asa ca...am renuntat!
asa e ...
am intrat si eu de mai multe ori in ultimii ani pe "piata" americana a anunturilor vanzare -cumparare si am remarcat un lucru:anunturile cele mai "importante", cele mai "trambitate" cele mai "colorate", cele mai "strigate" ,cele mai "licitate'...etc erau cele de import Germania !!!!
remus67
Jr. Member
**

« Reply #3635 on: January 25, 2016, 05:15:43 PM »

QED!
Pai, daca eu sunt ''cel mai cel''...de ce naiba mai import!?
Reprezentantii cei mai vehementi in argumentatie erau...importatori de CG din Germania!  Grin
Vezi ''Old Shatterhand"! (care, dealtfel, are o canisa si in Germania...si este...polonez la origine!).
Adicatelea...eu import o femela tanara din Germania. O mai cresc 1 an si o trimit la monta...in Germania!
Mamaaaaa ce crescator american sunt eu!  Tongue
remus67
Jr. Member
**

« Reply #3636 on: January 25, 2016, 05:22:00 PM »

Nu vreau sa cad in derizoriu, (si asta chiar este off topic, nu gluma!)...am avut prilejul sa fac un curs, anul trecut, in Arabia Saudita. Acolo, am avut 3 colegi de grupa, cursanti si ei, din State!
Nu vreti sa stiti cu ce parere am ramas despre ei ca profesionalism, cultura generala sau aptitudini intelectuale!
Nu generalizez, dar...
RIR
Sr. Member

« Reply #3637 on: January 25, 2016, 06:01:28 PM »

Nu vreau sa cad in derizoriu, (si asta chiar este off topic, nu gluma!)...am avut prilejul sa fac un curs, anul trecut, in Arabia Saudita. Acolo, am avut 3 colegi de grupa, cursanti si ei, din State!
Nu vreti sa stiti cu ce parere am ramas despre ei ca profesionalism, cultura generala sau aptitudini intelectuale!
Nu generalizez, dar...
nu trebuie sa-ti faci sange negru cu americanii...
asa cum am zis ei sunt niste personaje de desen animat...
a face scoala in America inseamna a juca baseball ,fotbal american sau baschet...
universitatile americane sunt printre cele mai bune nu datorita poporului american( care este prost si incult) ci datorita bazei materiale (au bani garla) si a cumpararii creierelor din Europa si Asia...
ei sunt educati din fasa de catre guvernul american ca sunt "cei mai tari" si ajung sa creada cu adevarat asta ...
singurul lucru cu care raman in cap dupa ce termina cele 12 clase sunt numele presedintilor americani ..ATAT !!!
se lauda toata ziua cu masinile lor dar medicii si avocatii americani isi cumpara BMW ,Audi si Mercedes...
nu se merita sa-ti bati capul cu ei...e pierdere de timp si viata e prea scurta...
GeorgeN
Newbie
*

« Reply #3638 on: January 25, 2016, 09:19:58 PM »

nu trebuie sa-ti faci sange negru cu americanii...
asa cum am zis ei sunt niste personaje de desen animat...
a face scoala in America inseamna a juca baseball ,fotbal american sau baschet...
universitatile americane sunt printre cele mai bune nu datorita poporului american( care este prost si incult) ci datorita bazei materiale (au bani garla) si a cumpararii creierelor din Europa si Asia...
ei sunt educati din fasa de catre guvernul american ca sunt "cei mai tari" si ajung sa creada cu adevarat asta ...
singurul lucru cu care raman in cap dupa ce termina cele 12 clase sunt numele presedintilor americani ..ATAT !!!
se lauda toata ziua cu masinile lor dar medicii si avocatii americani isi cumpara BMW ,Audi si Mercedes...
nu se merita sa-ti bati capul cu ei...e pierdere de timp si viata e prea scurta...

Scuzati-ma ca ma bag in vorba. ''Prostia este uniform distribuita''.  Dintr-o populatie de cca 300 mil numarul oamenilor inteligenti, educati si ''culti'' este suficient de mare ca ''boborul'' sa o duca bine (carati in spate).
USA este singurul stat din lume in care valoarea umana are  sansa sa acceada in elita societatii prin talent si devotament. In UE este improbabil, iar in Romania, unde avem  OLIGARHIE PCR-ista, este aproape imposibil. In rest nu va contrazic.

RIR
Sr. Member

« Reply #3639 on: January 26, 2016, 01:59:27 AM »

Scuzati-ma ca ma bag in vorba. ''Prostia este uniform distribuita''.  Dintr-o populatie de cca 300 mil numarul oamenilor inteligenti, educati si ''culti'' este suficient de mare ca ''boborul'' sa o duca bine (carati in spate).
USA este singurul stat din lume in care valoarea umana are  sansa sa acceada in elita societatii prin talent si devotament. In UE este improbabil, iar in Romania, unde avem  OLIGARHIE PCR-ista, este aproape imposibil. In rest nu va contrazic.

aveti perfecta dreptate...
chiar daca mesajele mele par antiamericane sa stiti ca nu sunt antiamerican deoarece este imposibil sa fii antiamerican...
pe mine americanii ma amuza...
se pare ca cineva de pe acest forum a avut un schimb de opinii cu un american CLASIC si eu am incercat sa-l ajut sa depaseasca "trauma" Smiley
americanii sunt baietii buni ai istoriei dar sunt si tare prosti si fuduli,caci vorba aceea : prostul care nu-i fudul nu e prost destul
"norocul" lor este ca sunt condusi de o elita "inteligenta" care in loc de matematica ,fizica si chimie ii pune la scoala sa dea cu bata-n minge...
pai cum sa nu fie prosti daca atunci cand creierul uman este in plina dezvoltare (intre 7 si 20 ani) in loc sa studieze geometrie ,materia care dezvolta gandirea abstracta ,ei joaca mingea ?
de asta ii si pune elita "inteligenta" sa bata mingea: ca sa aiba acces "valorile" la conducere...Nu ?
nicoleta71
Newbie
*

« Reply #3640 on: April 03, 2016, 02:37:11 PM »

buna ziua va rog daca se poate si stie cineva ce sa fac am o catelusa caniche care a fatat de 4 zile si au murit 4 puisori pana acum sunt vioi mananca si in scurt timp fac insuficienta respiratorie si agonizeaza dupa aceea si nu stim cum ii putem ajuta va rog mult daca stie cine ceva sa imi spuna va multumesc mult
SabinaIoana
Full Member

« Reply #3641 on: April 03, 2016, 03:22:42 PM »

Vorbiti cu un veterinar,, nu mai stati la discutii pe forumuri ca pana raspunde cineva competent ii pierdeti pe toti.

The average dog is a nicer person than the average person!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #3642 on: April 03, 2016, 07:02:29 PM »

daca sunt vioi si sug si deodata se intaresc si apoi se inmoie si nu mai sug acela este herpes virus luati un bec cu infra rosu si punetil in cusca  sa bata pe ei cam de la 60 de cm virusul moare la caldura de peste 30 de grade si araca la frig
Pages: 1 ... 236 237 238 239 240 241 242 [243]   Go Up
  Print  

Jump to: