|
RaluMaya
|
 |
« Reply #15 on: June 16, 2010, 02:22:19 PM » |
|
Da Adri, bucura-te!!! Maya de 3 zile pazeste intr-una un muncitor (avem ceva muncitori la casa) si bietul om nu poate face doi pasi de ea. Se posteaza in fata lui si-l latra pentru ca simte miros de alt catel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adri
Sr. Member

satisfactie inseamna fericire :*:*:*
|
 |
« Reply #16 on: June 16, 2010, 08:15:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #17 on: June 16, 2010, 09:56:25 PM » |
|
Amice iti spune un om ,, profesionist`` in asta : sa nu ajungi sa iti doresti sa mai taca odata... asa patesc eu ... e asa activ incat uneori ( mai ales cand vede pisica vecinilor da niste concerte de ma satur)... asa ca ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample 
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
|
Santos
|
 |
« Reply #18 on: June 19, 2010, 05:45:56 PM » |
|
tu ce vrei sa latre sau sa si faca paza caine poate sa latre din doua motive : de frica sau isi pazeste teritoriu Al tau sigur nu o sa latre din agresivitate niciodata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #19 on: June 19, 2010, 09:34:34 PM » |
|
Azi Jodie l-a cam uimit pe Adri...  Voi n-o stiti...nu e deloc fricoasa, doar o intereseaza numai joaca impreuna cu alti caini si e receptiva putin mai greu la obiecte gen minge, saculet insa azi am vazut ca se poate. Am reusit s-o fac chiar sa lupte pentru mingiuta. Si ce mandra pleca ea cu trofeul.... Si a si latrat....mult, la un fox', bineinteles tot in joaca si putin a superioritate. 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #20 on: June 19, 2010, 09:38:53 PM » |
|
Si a si latrat....mult, la un fox', bineinteles tot in joaca si putin a superioritate.  Asta cu siguranta e mostenire de la Pia!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #21 on: June 19, 2010, 09:43:32 PM » |
|
Latratul la fox? Da-mi idei cum sa-i trezesc interesul fiindca cel mai mult o atrage joaca cu cainii! Nici de bataie nu se teme...merge la Nati chiar daca stie ca o da de pamant. Eu cred ca acum incepe perioada in care devine mai tupeista. Eu am impresia ca este un caine chiar foarte echilibrat.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #22 on: June 19, 2010, 11:10:45 PM » |
|
Pia era destul de agresiva cu caini de alta rasa. Avand in vedere "trecutul" e bine sa o socializati pe ptica la maxim. Joaca si interesul pentru joaca nu era in bagajul lui Pia din pacate. Nu am vrut sa intervin aici pentru ca ma asteptam sa vad crescatorul cu sfaturi. Se pare ca nu o sa se intample asa. Daca o sa mosteneasca mai mult de la Pia exista sanse sa-si pazesca curtea dar nu va asteptati la un caine jucaus. Ateptati sa se maturizeze.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
adri
Sr. Member

|
 |
« Reply #23 on: June 20, 2010, 08:33:22 PM » |
|
asta o sa fac bogdane, o sa astept sa se maturizeze, numai ca eram si eu interesta de unele chesti, si nu stiu cu ce sfaturi sa vin, e primul meu cg, si de aceea eu am cerut ajutorul vostru pentru a ma indruma...oricum multumesc pentru timpul acordat... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #24 on: June 20, 2010, 09:14:05 PM » |
|
si nu stiu cu ce sfaturi sa vin,
Tu esti proprietar, crescator e altcineva. Vezi pe pedigre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adri
Sr. Member

|
 |
« Reply #25 on: June 21, 2010, 10:08:52 AM » |
|
ai dreptate...eu sunt proprietar acum, dar cred casi crscator, pana a fost la marius era el dar eu cred a acum sunt eu cresccatorul catelusi...parerea mea...dar nu conteaza asta...o sa vedem cum evolueaza...inca o data mersi pentru informatii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviuvoicu
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: March 18, 2014, 11:26:27 PM » |
|
Salut
Pana la urma cum s-a schimbat catelusa? Si eu in aceasi situatie, a mea are 8 luni si latra foarte rar.
Merci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #27 on: March 19, 2014, 12:46:40 AM » |
|
Zi mersi ca nu latra prea mult. E mai bine asa decat unul care latra la tot ce misca. Cand se va maturiza, va latra atunci cand e cazul, cand va simti un pericol. Eu am avut o catea foarte latratoare si i-a invatat pe toti cainii pe care i-am luat ulterior sa fie ca ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviuvoicu
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: March 19, 2014, 01:17:59 AM » |
|
Faza e ca nu prea are instinct de paza. E cg cu par lung, show...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #29 on: March 19, 2014, 02:21:42 PM » |
|
si eu am un CG cu par lung ,linie de lucru,cu latratu nu-i cel mai bun prieten...la o pisica, la un alt catel de pe strada,mai usor cu o persoana intrata in curte !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|