liviuvoicu
Newbie
|
 |
« Reply #30 on: March 19, 2014, 02:36:39 PM » |
|
Poate varsta este de vina, are doar 8 luni...dar e moale rau...daca intra un strain in curte, ea se gudura...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #31 on: March 19, 2014, 02:46:05 PM » |
|
Daca vreti un caine care sa latre la straini, luati-va un pechinez. Ala latra si cand vede o musca. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviuvoicu
Newbie
|
 |
« Reply #32 on: March 19, 2014, 02:46:52 PM » |
|
vreau un caine sa fie autoritar in curtea lui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #33 on: March 20, 2014, 12:12:02 AM » |
|
Are doar 8 luni, e doar un copil ? ce poti sa ii ceri la un copil ? cand are epste 1 an si jumatete vezi atunci. pana atunci nu trebuie sa te plangi
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
liviuvoicu
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: March 20, 2014, 12:20:45 AM » |
|
Ai dreptate, merci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #35 on: August 01, 2014, 08:57:39 PM » |
|
La 8 luni,ar trebui sa inceapa sa isi ia teritoriul, incearca niste sedinte de agitatie la gard, sau mai simplu apeleaza la dresor, ii poate face si o evaluare de agresiune.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
spreadzz
Newbie
|
 |
« Reply #36 on: September 22, 2015, 05:42:32 PM » |
|
Si Lady a mea e la fel, nu latra numai foarte putin pe pisica. In schimb maraie foarte mult si nu e fricoasa de loc. Mai am un CG de 8 luni, Lord, care latra la orice miscare langa poarta, iar Lady ce-a micuta (de 5 luni) sare la el, il musca, maraie dar nu latra.
Cu Lord cand era micut, il enervam si il agitam, si cand ma vedea tot timpul rontaia la mine pe mana, abia am reusit sa il dezvat. De aceea cu ea nu am repetat acelasi lucru, si tind sa cred ca am gresit?
Daca ai gasit cumva o solutie sa o faci sa latre sa ma anunti si pe mine sa incerc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #37 on: September 22, 2015, 08:03:20 PM » |
|
Eu vreau o solutie sa nu mai latre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #38 on: September 23, 2015, 01:37:16 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #40 on: September 25, 2015, 12:24:56 AM » |
|
Acuma, lasand gluma la o parte, cel mai bine invata sa latre prin puterea exemplului.Deci ori iti mai iei un caine latrator, ori te apuci sa faci chiar tu exercitii de latrat. Dar parerea mea ar fi sa-l lasi in pace. Mai bine sa latre rar, atunci cand e cazul si nu la tot ce misca. Ai mei au avut ca profesori 2 foxterrieri care sunt in Top ten la latrat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|