|
KANGDANLIN
|
 |
« on: July 20, 2010, 04:26:39 PM » |
|
********************* imi pare ff rau sa vad caini din rasa ciobanesc german, chipurile rasa de munca, ca nu pot promova examene fara manarii si aranjamente probabil asta e nivelul din romania al crescatorilor si al arbitrilor pe partea cealalta nu pot decat sa ma bucur, si salut initiativa organelor competente de a sanctiona astfel de comportamente, intrebarea mea este urmatoarea...daca pe el/ei i-ati sanctionat ca si crescatori...arbitrii au fost sanctionati in vreun fel?...mai au dreptul vreo secunda sa arbitreze?..sanctionile astea se opresc doar la nivelul asta...excluderea din club/SV? si pe cealalta parte...unde erau ceilalti crescatori....ei nu am vazut manariile? sper din tot sufletul ca a fost numai o "scapare" de moment a celor in cauza ( in cazul in care este adevarat ceea ce am auzit eu, iar daca nu este adevarat atunci imi cer scuze! )
si chiar as fi curios cum isi motiveaza ei personal fapta!..repet in cazul in care e adevarat
Pana la un comunicat oficial, acestea sunt zvonuri. Am editat numele, cand va fi oficial o sa pun postul original la loc.
razvan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #1 on: July 20, 2010, 04:56:51 PM » |
|
nu credeti ca este necesar pentru mediul din romania, sa fie pusi pe tapet cei care fac manarii cu arbitrii?..asta ar fi un sondaj de opinie interesant aici pe forum later edit: ii rog pe cei care sunt in masura sa contrazica ceea ce am spus sa ma corecteze daca gresesc..cine stie poate sunt eu in eroare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #2 on: July 20, 2010, 05:16:39 PM » |
|
unde erau ceilalti crescatori....ei nu am vazut manariile?
Kangdanlin, e greu sa arati cu degetul inspre cineva, cand nici tu la randul tau n-ai cazier tocmai curat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #3 on: July 20, 2010, 05:20:16 PM » |
|
Kangdanlin, e greu sa arati cu degetul inspre cineva, cand nici tu la randul tau n-ai cazier tocmai curat.  ei...nu-i chiar asa...mai sunt si oameni integri aici in tara...de obicei astia au cel mai mult de suferit, alaturi de clienti...ca sa nu spun de faptul ca se distruge rasa fara nici o remuscare si la urma urmei poate crescatorii sunt intr-o situatie dificila si "nu se baga" ca sa folosesc o expresie romaneasca, au de suferit poate direct daca ridica glasul....dar mai sunt si clienti sau poate simpli spectatori care au vazut una sau alta si care nu sunt la fel de usor de constrans eu personal sunt dezgustat sa tot aud de aranjamente in domeniul asta. si de asta m-am hotarat ca atat cat pot sa scot in evidenta fenomenul asta nociv de la noi din tara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #4 on: July 20, 2010, 05:26:49 PM » |
|
Oho... ia sa vedem ce va iesi din postarea ta.. Am motive sa ma bucur ca ai spus ceea ce ai spus si am si motive sa nu ma bucur, dar primele inclina mai greu. Forumul asta e cel mai bun pt discutiile astea pt ca exista si spatiul pt drept la replica. Bun, ia sa vedem...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John
Full Member

Canto
|
 |
« Reply #5 on: July 20, 2010, 06:09:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #6 on: July 20, 2010, 06:59:27 PM » |
|
stiu ..afara ploua...ca de obicei  numa furtuna sa nu fie chestia e ca , oricat ar fi mers pana acum , in prezent si pe viitor o sa fie tot mai greu sa faca aranjamente pentru cei care au de gand sa le faca..si asta din simplul motiv ca mai toate evenimentele astea de regula sunt filmate/pozate... si persoanele astea se pot trezi oricand ca apare vreun videoclip pe internet...si atunci sa vedem ce autoritate morala mai au eu personal sunt convins ca aranjamentele or sa dispara treptat din peisaj...si cainii prosti or sa fie inlocuiti cu aia care merita de fapt sa fie promovati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #7 on: July 20, 2010, 07:53:10 PM » |
|
pentru curiosii ca mine care frecventeaza site-ul : mai la concret: ce anume au facut? si excluderea din club ce inseamna? ca nu mai pot reproduce? si vinde catei cu pedigree? hai explicati io cand ziceam ca CG-ul meu cu selectie facuta in spatele curtii la valenii de munte e mai CG ca astia de show... am primit ban  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: July 20, 2010, 08:04:03 PM » |
|
stiu ..afara ploua...ca de obicei  numa furtuna sa nu fie ...si cainii prosti or sa fie inlocuiti cu aia care merita de fapt sa fie promovati Stai cuminte si nu fii prea idealist, ce dracu nu ai retinut faptul ca traim in Romania. Aici ne-am nascut cu lucrurile astea acum 2000 de ani si ele nu se vor schimba niciodata.  ) Cui nu-i place, sau nu se adapteaza are o singura scapare, plecarea din tara asta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #9 on: July 20, 2010, 08:31:07 PM » |
|
cu regret incep topicul asta *********************** imi pare ff rau sa vad caini din rasa ciobanesc german, chipurile rasa de munca, ca nu pot promova examene fara manarii si aranjamente probabil asta e nivelul din romania al crescatorilor si al arbitrilor pe partea cealalta nu pot decat sa ma bucur, si salut initiativa organelor competente de a sanctiona astfel de comportamente, intrebarea mea este urmatoarea...daca pe el/ei i-ati sanctionat ca si crescatori...arbitrii au fost sanctionati in vreun fel?...mai au dreptul vreo secunda sa arbitreze?..sanctionile astea se opresc doar la nivelul asta...excluderea din club/SV? si pe cealalta parte...unde erau ceilalti crescatori....ei nu am vazut manariile? sper din tot sufletul ca a fost numai o "scapare" de moment a celor in cauza ( in cazul in care este adevarat ceea ce am auzit eu, iar daca nu este adevarat atunci imi cer scuze! )
si chiar as fi curios cum isi motiveaza ei personal fapta!..repet in cazul in care e adevarat
 De fapt ar fi trebuit sa speri ca ceea ce ai scris sa fie adevarat, din moment ce ai scris asa porcarii... Din pacate pentru tine esti doar un... naiv (ca sa nu spun lucrurilor pe nume  ), care ia de bun ceea ce ii spun "prietenii", fara sa faca un efort minim de gandire si analiza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #10 on: July 20, 2010, 08:50:54 PM » |
|
Stai cuminte si nu fii prea idealist, ce dracu nu ai retinut faptul ca traim in Romania. Aici ne-am nascut cu lucrurile astea acum 2000 de ani si ele nu se vor schimba niciodata.  ) Cui nu-i place, sau nu se adapteaza are o singura scapare, plecarea din tara asta... e... lucruri de-astea se fac si in alte tari.. la o adica, arbitrii implicati in ce s-a intamplat pe la noi nu sunt romani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #11 on: July 20, 2010, 08:55:35 PM » |
|
 De fapt ar fi trebuit sa speri ca ceea ce ai scris sa fie adevarat, din moment ce ai scris asa porcarii... Din pacate pentru tine esti doar un... naiv (ca sa nu spun lucrurilor pe nume  ), care ia de bun ceea ce ii spun "prietenii", fara sa faca un efort minim de gandire si analiza. esti dezinformat, sau in urma cu realitatile recente 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #12 on: July 20, 2010, 09:04:57 PM » |
|
cu regret incep topicul asta am auzit recent ca Der Gebrauchshund a facut manarii cu selectia si pentru asta a fost exclus pe o perioada de 2 ani, alaturi de cei de la Candorosch (sper ca am scris corect) imi pare nespus de rau sa aud asa ceva despre der G...aveam o parere buna despre el, desi la examenul de la iasi, ciobanestii german de linie de munca au luat locuri secundare, cu toate ca erau mai buni decat cei de "show" iar cainele lui a luat locul 1 imi pare ff rau sa vad caini din rasa ciobanesc german, chipurile rasa de munca, ca nu pot promova examene fara manarii si aranjamente probabil asta e nivelul din romania al crescatorilor si al arbitrilor pe partea cealalta nu pot decat sa ma bucur, si salut initiativa organelor competente de a sanctiona astfel de comportamente, intrebarea mea este urmatoarea...daca pe el/ei i-ati sanctionat ca si crescatori...arbitrii au fost sanctionati in vreun fel?...mai au dreptul vreo secunda sa arbitreze?..sanctionile astea se opresc doar la nivelul asta...excluderea din club/SV? si pe cealalta parte...unde erau ceilalti crescatori....ei nu am vazut manariile? sper din tot sufletul ca a fost numai o "scapare" de moment a celor in cauza ( in cazul in care este adevarat ceea ce am auzit eu, iar daca nu este adevarat atunci imi cer scuze! )
Interesant ce spui, de unde ai informatiile, este ceva postat oficial?
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #13 on: July 20, 2010, 09:18:48 PM » |
|
de la un prieten de pe forum care nu doreste sa fie implicat am aflat asa (daca el ma induce in eroare, atunci va induc si eu si imi cer scuze):
s-a facut selectia la unu-doi (nespecificat) caini de catre niste arbitri SV faca ca patrupedele sa fie prezente la selectie... cam aiurea dar problema e asa: - cati dintre caiinii lor or fi luat selectia pe bune - in care arbitrii sa mai crezi si ce autoritate mai are minunatul SV daca membrii sai importanti se preteaza la asa ceva
"io" daca as fi membru in club as dori sa fie exclusi pe viata ambele parti slabe ale "problelei" - cu masuri din astea usurele nu facem pui de valoare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #14 on: July 20, 2010, 09:21:21 PM » |
|
esti dezinformat, sau in urma cu realitatile recente  poate imi spui tu ultimele realitati... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|