Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« on: November 14, 2010, 08:17:52 PM » |
|
Am o prietena.Are un ciobanesc german in varsta de 7 luni caruia nu i s-au ridicat urechile.Tatal are pedigree,dar mama nu are fiind un caine cu toate caracteristicile rasei.De doua saptamani ii da calciu si mi-a spus ca are momente cand ridica cate o ureche,sau le tine pe amandoua,dar momentele fiind de scurta durata.Ma gandeam ca daca nu functioneaza cu,calciu sa ii puna protezele dar din cauza ca nu am avut probleme cu urechile nu stiu cum se pun protezele si/sau cum se fac.Daca ati putea sa o ajutati cu niste sfaturi,poate stie cineva cum se fac sau daca mai are sanse.Nu ma fac responsabila pt starea catelului deci nu vreau mustrari  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #1 on: November 14, 2010, 08:20:04 PM » |
|
Uitati si o poza cu virgula catelul si urechile cu pricina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #2 on: November 28, 2010, 04:18:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #3 on: November 28, 2010, 05:41:28 PM » |
|
asa am patit si eu cu Max avea aproape 8 luni si urech blegite doar una ridicata dar nici aia perfect si am incercat c masaj la ureche de la baza capului in sus 5 minute pe zi. Mie mi-a reusit dupa vreo o luna si sunt foarte multumit eu zic ca nu are rost cu proteze . Bfta si chiar recomanda masajul eu am reusit cu el!
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
torasidolly
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: December 01, 2010, 09:42:33 PM » |
|
al meu inca nu are 4 luni si are numai o ureche ridicata sa imi fac probleme? sa incep cu masaj la urechi?
|
|
|
|
|
|
hachiko
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #5 on: December 01, 2010, 09:58:03 PM » |
|
Aoloeu vaii de capul meu...cum sa iti facii probleme de la varsta asta  .Trebuie sa iti faci probleme de la 6-7 luni incolo daca nu le ridica pana atunci. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
torasidolly
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: December 01, 2010, 10:09:24 PM » |
|
multumesc de incurajare
|
|
|
|
|
|
hachiko
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #8 on: December 02, 2010, 09:24:41 PM » |
|
inca cateva poze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #9 on: December 02, 2010, 09:33:06 PM » |
|
...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
|
 |
« Reply #10 on: December 02, 2010, 10:10:54 PM » |
|
Nu stiu ce sa zic, le tine cam dubios. Am un vecin care tot asa a avut un ciobanesc german, crescuse foarte mare, avea vreo 75 la greaban, ceva de genu. Catelu asta pe la 3 4 luni avea urechile drepte, in perioada schimbarii dintilor i-au cazut urechile si asa au ramas. Cainele era foarte istet, da cu urechile alea clapauge avea o fata de fraier. Acum sa nu intelegi ca l-am jignit pe catelu tau, al tau e foarte dragut, eu zic de ala. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #11 on: December 02, 2010, 10:58:39 PM » |
|
Uitati si o poza cu virgula catelul si urechile cu pricina
suna ma sa ti explic ce poti face/incerca.... 0744422521
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #12 on: December 03, 2010, 07:34:50 PM » |
|
bine am sa te sun maine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #13 on: December 04, 2010, 12:44:50 AM » |
|
Nu stiu ce sa zic, le tine cam dubios. Am un vecin care tot asa a avut un ciobanesc german, crescuse foarte mare, avea vreo 75 la greaban, ceva de genu. Catelu asta pe la 3 4 luni avea urechile drepte, in perioada schimbarii dintilor i-au cazut urechile si asa au ramas. Cainele era foarte istet, da cu urechile alea clapauge avea o fata de fraier. Acum sa nu intelegi ca l-am jignit pe catelu tau, al tau e foarte dragut, eu zic de ala.  cam dubios in ce sens ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
|
 |
« Reply #14 on: December 04, 2010, 07:06:13 PM » |
|
Din ce se observa in poze, le tine in lateral, daca erau orientate in fata avea sanse mai mari sa le ridice. Zic din ce am mai auzit.. sper sa le ridice pana la urma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|