Forum ciobanesc german
June 06, 2017, 11:17:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • SiegerSchau 2013 in Kassel: August 30, 2013 - September 01, 2013
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: SiegerSchau 2013 in Kassel  (Read 37110 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #75 on: September 06, 2013, 08:13:24 AM »

Acum am citit si eu discutiile de aici.
Ce va pot spune sunt ceea vorbele unui neamt la care am fost la monta de curand:
Atat Remo cat si Vegas au montat catele ale nemtilor cu 800 euro si cand auzeau de "ausland" pretul devenea 1200 euro.
Teoretic isi doreau mai multi "auslanderi" la monta... ce putin acum spre perioada de apus a cainilor (a se citi cu varsta peste 6,5-7ani).
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #76 on: September 06, 2013, 12:09:06 PM »

Domnule vom Haus Barder dupa ce am citit postarea dvs de mai sus va pot spune urmatoarele :

- atunci cand am folosit cuvantul "frustrare" , ma refeream la frustrarea dvs fata de CNCG si la zecile de pagini in care aruncati cu noroi in acest club , in conducerea lui , in anumiti membri ,  in tot ce tine de el . Faptul ca acum v-ati intors cu coada intre picioare la expozitiile CNCG si periati pe aici membrii din conducerea lui spune totul despre caracterul dvs .

- pentru ca se pare ca , capacitatea dvs de intelegere a unor lucruri simple este destul de redusa va mai explic ceva . Atunci cand am folosit cuvantul "tiganeala" intr-un comentariu de-al meu , care se afla in partea de jos a copiei unei postari de-a dvs ,  este la mintea cocosului ca acel comentariu se referea la acea postare si nu la una facuta cu 1- 2 pagini inainte .

- in ce priveste asiduitatea de care dati dovada in a-mi contrazice fiecare fraza nu pot decat sa las un om mult mai destept ca noi sa spuna : "Spiritul de contradicție este personalitatea prostului." George Călinescu

-in ceea ce priveste restul , eu cred ca cine a citit  postarile mele , a inteles exact ce am vrut sa spun . Cautam sa gasesc niste explicatii vis avis de ce au declarat nemtii . Ca unele linii de sange sunt prea mult  consangvinizate , ca ,deci unii masculi monteza prea mult si pe sume mari si altii prea putin desi diferenta de valoare, data de clasare VA ,nu e atat de mare , etc. Eu cred ca e clar ca ei au luat aceste masuri in primul rand datorita masculilor , pt ca nr de urmasi ai unei femele de top  e infim fata de al unui mascul top . De aceea am dat exemplu masculul etalon al ultimilor 2 ani care se stie ca a montat f.f. mult . Mi s-a parut o discutie interesanta si credeam ca si altii  (eventual care  au fost acolo si au dicutat  )vor veni cu alte motive . In schimb m-am ales cu " Vadim - Medicamente , frauda , D.N.A , regulament". Poate ca il cunoasteti bine si de aceea nu ati intervenit . Nu era vorba de nici o frauda ci de posibile ocoliri de regulament care daca nu ar fi existat, cu siguranta  nici nemtii nu ar fi ajuns la aceste masuri .

Pacat ca discutia s-a degradat in asemenea hal.
Dar asta e, cand "masca" nu mai are raspunsuri viabile pe tema, prin care sa-si argumenteze afirmatiile, devine josnica, jigneste.
Eu nu am jignit pe nimeni si consider ca e cazul sa ma retrag de aici.

Ce nu a inteles  "cutarica"  si a luat-o personal, e ca nu am adus contraargumente de dragul de a-l contrazice, ci din dorinta de a cauta, de a deduce impreuna motive reale ce au determinat SV sa ia masura cu VA-urile, motive care, de multe ori, pot sta in spatele declaratiilor. Dar el, de fapt, era "montat" dinainte....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
radu10101992
Hero Member

« Reply #77 on: September 06, 2013, 12:45:20 PM »

Mai nou forumul asta a devenit camp de lupta ... Mai bine lasam certurile pentru privat  Wink
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #78 on: September 06, 2013, 05:05:36 PM »

Asta nu e lupta. Nici macar la incalzire nu se incadreaza. Smiley

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
radu10101992
Hero Member

« Reply #79 on: September 06, 2013, 05:09:49 PM »

Asta nu e lupta. Nici macar la incalzire nu se incadreaza. Smiley
Am vazut si mai rau Cheesy pe forum dar totusi Smiley
szente zsolt
Sr. Member

« Reply #80 on: September 06, 2013, 11:04:29 PM »

Multumesc echipei care m-a ajutat si celor care m-au felicitat!
marius_bl
Hero Member

« Reply #81 on: September 10, 2013, 09:51:09 PM »

http://ovartanyan.ch/de/album/58/

*Link Removed*
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #82 on: September 13, 2013, 10:12:10 AM »

Un caine care ar trebui folosit de crescatorii care au nevoie sa imbunatateasca caracterul puilor:
http://www.working-dog.eu/dogs-details/928318/Quick-von-Tronje

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
flavius05
Jr. Member
**

« Reply #83 on: September 04, 2014, 03:36:17 PM »

Pentru Sieger-ul viitor va pregatesc o surpriza... :

E gata surpriza? Cand se dezvaluie?
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #84 on: July 16, 2015, 05:32:33 PM »

Daca ma insel, imi cer scuze ca n-am folosit persoana doua plural si retrag intrebarile referitoare la CNCG.
Pe Silviu il stiu ca e "toba de carte", daca nu e el e un castig, alta persoana informata ce ne poate impartasi din experienta, chiar daca ramane cu "masca"

Da, am mai spus-o, s-au facut lucruri bune privind legalitatea, organizarea, expo, examene, faptul ca tu , ca si chinotehnist tii evidente de crestere.
Dar...raspunde tu la intrebarea de mai sus, referitoare la obiectivul WUSV la care ati subscris, ca si club, in momentul aderarii la Asociatia mondiala....nu cred ca poti.
Eu cred ca  ar trebui un plan de crestere pe viitor, cu obiective clare, stabilite pe etape, cu termene bine gandite.
De exemplu:

1. De la 01.01.2015 - pentru a reproduce, masculii trebuie sa aiba examen HD,ED, ADN si BH
                           - femelele doar HD,ED, ADN.
2. De la 01.01.2017 - pentru a reproduce, masculii trebuie sa aiba examen HD, ED, ADN , IPO si selectie (selectie peste 3,5 ani obligatorie)
                           - femele HD, ED, ADN si BH
3. De la 01.01.2025 - se aplica Regulamentul SV de crestere, HD, ED, ADN, anduranta, IPO, selectie.
Le-am dat aiurea, etapele pot fi mai multe si termenele altele.

Eu de aia tot spun de 12 ani....daca s-ar fi inceput, in trecut, un program de genul asta, alta era situatia.
De ce in alte atatea tari se poate si la noi, nu.
Cat timp e totul "la liber" (reproductia si fara cele 2 fb daca platesti mai mult pe pedigree), nu va asteptati la minuni, de genul, "Din constiinta pentru rasa si binele ei, fac teste, examene la caini"....sunt care fac lucrul asta, dar sunt prea putini fata de nr. de aproximativ 1500 de pui CG, in Romania pe an.
Felicitari pentru pozitie. Dupa aproape 2 ani vad ca nu s-a miscat nimic in acest sens in RO.
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #85 on: July 16, 2015, 05:42:25 PM »

Vesti bune Jump2

Cel mai bun rezultat de pana acum la Sieger Germania obtinut de un caine din Romania (desi e produs in Italia), fiul lui Nino von Tronje:

NIKY  DI  CASA  ROSY   SG 30 !!!  la clasa 18 -24 luni masculi   UN REZULTAT FANTASTIC

Desi cainele a intrat la clasa 18 -24 avand 18,5 luni, fiind dezavantajat, intre 18-24 luni sunt cateva luni de antrenament, de dezvoltare musculara puternica a cainelui, a reusit acest mare succes.

Felicitari lui Stelica din Pitesti, ce a preluat cainele acum 6 luni in subconditie, pentru munca si pasiunea in pregatirea lui !!!

Asteptam cu interes vestile despre cainii produsi in Romania si prezentati de canisele Hausszente si Bienenwald (nu stiu daca au mai participat si alti caini de la alte canise)
Privind retrospectiv, pacat ca acest caine nu a mai confirmat rezultatele f. bune de la tineret la acelasi nivel si la clasa munca.
kyolth
Newbie
*

« Reply #86 on: July 18, 2015, 12:19:40 AM »

Penibil sunteti, prea activ, denigrator, partinitor cu alti ..., vreti sa pareti interesant domnule surdu ... sunteti fals in toate postarile, asta spun eu un amator in acest domeniu, asta e parerea mea, nu vreu raspuns, multumesc ...
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #87 on: July 19, 2015, 06:41:24 PM »

Penibil sunteti, prea activ, denigrator, partinitor cu alti ..., vreti sa pareti interesant domnule surdu ... sunteti fals in toate postarile, asta spun eu un amator in acest domeniu, asta e parerea mea, nu vreu raspuns, multumesc ...
Dar de ce va bagati in seama cu mine, acum daca sunteti din suditi (?!) ialomita, eu mi-as permite sa va spun ca sunteti taran? Vedeti-va de treaba! Am facut doar o constatare despre NIKY  DI  CASA  ROSY, ca nu s-a mai auzit despre el in Germania din 2013, nu cred ca a fost un accident rezultatul acela, s-a muncit mult probabil, dar la tineret este mai usor sa faci un rezultat, aceasta este realitatea. sper ca nu am deranjat prea tare pe nimeni.
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #88 on: July 19, 2015, 07:46:41 PM »

Uite si ca sa vezi ca n-am nimic cu tine, inca un exemplu, ca sa intelegi mai bine:

Cum a fost posibil sa pice selectia in Romania Mai 2014 un caine SG30 la kassel in septembrie 2013, 4.Niky Di Casa Rosi, LOI 12/49980/cip 380260080154092 – Respins ?

Rezultate Selectie CNCG, Targoviste, 04.05.2014
May 10, 2014
1.Cherry von Haus Unid, COR 223188/cip 642094100019244RO – Absent

2.Silvestris Quartz, COR 23117/cip 642094100018943RO – Promovat

3.Casinir von Den Klosterspatzen,SZ 2280921/cip 08118900026734 – Promovat

4.Niky Di Casa Rosi, LOI 12/49980/cip 380260080154092 – Respins

5.Silvestris Quera, COR 23120/cip
[/quote]
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #89 on: September 11, 2015, 03:15:50 PM »

Uite si ca sa vezi ca n-am nimic cu tine, inca un exemplu, ca sa intelegi mai bine:

Cum a fost posibil sa pice selectia in Romania Mai 2014 un caine SG30 la kassel in septembrie 2013, 4.Niky Di Casa Rosi, LOI 12/49980/cip 380260080154092 – Respins ?

Rezultate Selectie CNCG, Targoviste, 04.05.2014
May 10, 2014
1.Cherry von Haus Unid, COR 223188/cip 642094100019244RO – Absent

2.Silvestris Quartz, COR 23117/cip 642094100018943RO – Promovat

3.Casinir von Den Klosterspatzen,SZ 2280921/cip 08118900026734 – Promovat

4.Niky Di Casa Rosi, LOI 12/49980/cip 380260080154092 – Respins

5.Silvestris Quera, COR 23120/cip

Si ca sa mergem mai departe cu povestea, participare la clasa munca la Sieger 2015, inregistrat nr. 1262 Niky di Casa Rosy, care insa se pare ca nu a fost lasat sa participe, pentru ca nemtii au "vazut" niste inadvertente in actele caintelui... IPO, n-ar prea fi ok. Stiti si voi povestea cu Ion si furatul caciulii. Curios ca in RO, la clasa munca n-au fost probleme... pana acum. Deci adevarul poate ca o fi la mijloc, desi as miza pe corectitudinea nemtilor mai degraba.

Sa vedem la Campionat participare la clasa munca? CNCG receptie.

https://www.schaeferhunde.de/fileadmin/BSZ/Documents/Veranstaltung/TSB-Ergebnisse-Rueden.pdf

Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: