Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:10:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Napoca Dog Show: February 15, 2014 - February 16, 2014
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Napoca Dog Show 2014  (Read 14352 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #45 on: February 18, 2014, 02:10:21 PM »

Ai gresit... Smiley e nr.22...
Si semnata de " Il presidente".
Tu ai gresit!
Circulara nr.22, Decizia nr. 19.
Smiley

Citeste pe indelete dl. inginer Smiley

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #46 on: February 18, 2014, 02:19:35 PM »

Examenul din 22, atentie, nu spune nimic de examenul din 23-24 , BH, IPO.A fost anulata doar ziua de 22, corect trebuia spus examenele din 22-23-24 sau din 22-24.
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #47 on: February 18, 2014, 03:02:07 PM »

De ce trebuie sa se aduca ARCG-ul din nou in discutie ? Stiu ca spun o prostie , dar ARCG-ul a murit inainte de a exista . Iar acum ARCG-ul e ceva gen PCR (Partidul Comunist Roman ) , se mai strang niste nostalgici  din cand in cand , cu lumanari , si plang pe la un mormant in care nici ei nu stiu ce e ingropat .
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #48 on: February 18, 2014, 03:06:07 PM »

Examenul din 22, atentie, nu spune nimic de examenul din 23-24 , BH, IPO.A fost anulata doar ziua de 22, corect trebuia spus examenele din 22-23-24 sau din 22-24.
Vifore, chiar si ziua din saptamana aleasa pentru acest examen e un "semn". Cine a mai vazut examen de lucru Joi?

Oricum, decizia 19 se refera la data de 22, si in final o sa se dovedeasca ca nu a fost nici un examen in data de 22, ca atare toata lumea e nevinovata. Smiley

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
RIA
Newbie
*

« Reply #49 on: February 18, 2014, 04:18:40 PM »

Domnule Vifor,  am spus ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, a fost parerea mea sincera.
Prefer sa imi spun parerea decat sa chibitez pe la colturi si sa se afle altfel.
Referitor la discursul tau o sa incerc sa raspund punctual:
1.   Este adevarat ca am fost in conducerea CNCG in anul 1999 sunt 15 ani de atunci, ca si vicepresedinte chinotehnic. Nu am primit nici un act din partea CNCG pt ca nu aveau. Nu inteleg ce fel de acte trebuia eu sa predau din postura mea.
Am demisionat dupa 1 an, an in care am concluzionat ca nu exista sustinere in demersul de promovare a ciobanescului german. Am facut loc altor persoane mai COMPETENTE  sa se afirme.
Am ramas membru CNCG aproximatix 15 ani, membru activ fiind presedintele Clubului Local Cluj-Napoca (pana in momentul in care CNCG si-a dat seama ca trebuie sa desfinteze toate cluburile locale).
Singurele acte predate de mine vre-o data, au fost cele aferente expozitiei de club organizata in anul 2011 arbitru Helmut Buss,  acte ( registru de casa in EXCEL, Foi de arbitraj, Catalog, Raport de arbitru) prin semnatura de predare primire familiei BOROS, ajunse la domnul Svarghiu  vicepresedinte organizatoric la acel moment.
Discutii despre cum am fost tratat dupa expozita organizata la un nivel ridicat (19 femele clasa munca, din 140 caini inscri in catalog si 136 prezenti povestim pe privat daca doresti)
2.   Referitor la pozitia canisei de a participa la expozitii cu produsi ei este absolut optionala, stategia mea este cu totul diferita de a voastra si de aceea  prefer sa particip la mai putine expozitii dar acestea se desfasoara in afara granitelor tarii. Este o strategie personala si nu comentez stategiile tale de ati promova produsii.
3.   Nu ma intereseaza recuzita  necesara predate de tine prin Tinel si asa mai departe..., nu  am comentat acest lucru.
4.   Expozitia organizata de ARCG s-a numit EXPOZITIE demonstrativa, cei care au participat au fost mai mult decat bucurosi sa auda o parere avizata de la un arbitru care in acest an arbitreaza la Campionatul Mondial de Crestere. ( de exemplu pt mine chiar daca nu pot sa arat simpatizantilor carnetul de performanta cu stampila arbitrului, nu e genul meu sa fac asta, am considerat-o ca find o EXPOXITIE DEMONSTRATIVA frumoasa, unde intr-adevar  s-a vazut dragostea pt CG si faptul ca oamenii au venit din respect pt marele asrbitru si nu pt stampila din carnet). Au fost prezenti si multi membrii CNCG, care uni dintre ei au fost cu caini, iar altii au prezentat caini. La fel cum se fac demonstratii de dresaj sau de agility, am participat si noi la o astfel de DEMONSTRATIE.
5.   Cand am folosit  termenul ,,capusa’’ m-am  referit la faptul ca CNCG-ul  nu poate sa se sustina singur  financiar, trebuie sa traiasca pe spatele asociatilor locale sau a anumitor crescatori.
Expozitia de la Club Cluj organizata de mine, a fost organizata  exclusiv din taxele de participare si o gramada de sponsorizari (vorbesc in cunostiinta de cauza).
6.   Referitor la cum sunt eu tratat nu cred ca vrei sa stii adevarul, sau daca vrei pe privat pot sa iti spun mult mai multe.
7.   Ne mandrim si noi cu cateva rezultate poate nu asa de mari ca ale tale dar au fost niste rezultate obtinute cu mari sacrificii financiare si nu numai. (www.vonbienenwald.com) Si intra-adevar facem monte bune, dar nu ne consideram mari crescatori, participam la multe  expozitii  in Germania si vedem care este nivelul de acolo si noi ne consideram inca modesti.
8.   Regret profund faptul ca Roma von Vifor nu este bine, dar de acolo si pana la a face astfel de acuzatii foarte grave este cale lunga.  Lipsa mea de la aceasta expozitie explica faptul ca nu am fost deloc curios, interesat , de aceasta manifestare, implicit nu am fost curios nici de ce caini participa sau sunt prezenti fie ca era vorba de Roma von Vifor sau orice alt caine. Sambata dupa-masa am petrecut cateva ore cu familia si prietenii, deci prin urmare prietenii mei erau cu mine si nu am prieteni care sa se preteze la asa ceva.
In cazul in care mai faceti astfel de declaratii ar fi bines a va ganditi de doua ori. Pentru mine este inimginabil cum o persoana de calibrul dumneavoastra se poate preta la asa ceva.
Nu imi dau seam ce s-a putut intampla cu Roma, dar ar fi bine sa cereti socoteala organizatorilor .
9.   Amentiariile facute de tine la adresa celor de la Cluj, nu cred ca isi au rostul. Ma bucur ca ti-ai dat seama.

10.   Repet, fac un mic rezumat, nu am comentat deciziile arbitrului (nu am fost present), nu am comentat recuzita predate domnului Pres., nu am otravit cainii nimanui (nu ma ocup cu asa ceva), am comentat doar lipsa de profesionalism  in organizarea acestei expozitii si minusurile care au existat, iar parerea mea fata de  CNCG e ferma si argumentata.
11.   Daca va ajuta cu ceva si nu va place sa auzi pareri pro si conta care duc de obicei la ameliorarea si  imbunatatirea demersului chinologic va pot spune ca SUNTETI CEL MAI TARE CLUB DE CIOBANESC GERMAN DE PANA ACUM SI FACETI O TREABA EXTRAORDINARA SI CONTINUATI TOT ASA. LA MULTI ANI SI LA MAI MARE.
Acesta a fost ultimul meu comentariu pe forum la acest subiect.
Aveti numarul meu de telefon pentru alte povesti va rog sa ma sunati.
Remus Nicula- Canisa von Bienenwald.

Florin Deznan
Hero Member

« Reply #50 on: February 18, 2014, 05:21:04 PM »

De ce trebuie sa se aduca ARCG-ul din nou in discutie ? Stiu ca spun o prostie , dar ARCG-ul a murit inainte de a exista . Iar acum ARCG-ul e ceva gen PCR (Partidul Comunist Roman ) , se mai strang niste nostalgici  din cand in cand , cu lumanari , si plang pe la un mormant in care nici ei nu stiu ce e ingropat .

Domnule (Doamna)Huh Andy von Grassus, va anunt ca ARCG este o asociatie legal infiintata in Romania, care are toate actele necesare fiintarii pe teritoriul statului roman, este cu documentele contabile la zi, ....deci TRAIESTE! Va rog frumos, daca sunteti un mare iubitor al CNCG-ului sa va sustineti clubul, sa va platiti taxa de membru, sa participati in expozitii, sa va prezentati cainii in examenele de munca, sa participati la adunarile Generale ale CNCG-ului, sa reprezentati CNCG-ul la Campionatele Mondiale, la Expozitiile SV din toata lumea.... Cand ajungeti sa faceti toate astea poate va ridicati la rangul de a comenta despre cei "cativa nostalgici" crescatori ce fac parte din ARCG si care TRAIESC! Traiesc prin rezultate si prin tot ce au facut pentru aceasta rasa.Cat despre PCR, cred ca ati gresit adresa....

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #51 on: February 18, 2014, 05:46:05 PM »

"Dar nu pot sa fac acuzatii sau lovesc persoane numai de dragul de a arata ca sunt Vifor!Fara probe as cadea in alte pacate.
Roma von Vifor este posibil sa fi fost OTRAVITA la Cluj, de un binevoitar."
De acuzat am acuzat un binevoitor, nu nume de persoane si te-am intrebat retoric.Fara probe directe sau martori toti suntem corecti.
Daca nu te simti bine intr-o relatie incerci sa o schimbi sau renunti la ea.Nimeni , cred, nu a oprit arbitrul sa foloseasca recuzita.Dar el a arbitrat asa cum a vrut.Multi am organizat expozitii din taxa de inscriere si sponsorizari personale, unii.Nu am dat bir CNCG-ului din banii care au ramas, acolo unde au ramas.Eu nu stiu de asa ceva.Eu, ca membru CNCG nu comentez expozitiile demonstrative, dar stiu ca la astfel de expozitii nu se fac clasamente.Sincer sa fiu, nu m-as duce in Ungaria sa particip la o expozitie demonstrativa.Rezultatele mele nu sunt asa mari, cainii mei sunt mari.Eu am fost doar cel care le-am pus in valoare calitatatile, cele mai bune rezultate au fost obtinute cu caine AUSLAND canise mele:Romano Alma.
Valoare lor este data nu numai de locurile obinute ci de ce lasa in urma lor.Unii nu au inteles nici pana acuma.Vanatoare de monte la caini de top o sa devina sport national.Le doresc sa obtina rezulate foarte bune, ca sa avem de unde alege.
Cred ca am lamurit de la inceput afirmatiile mele si posibilitatea ca Roma sa ......
Orice remarca la organizarea unei expoztii, in bine sau rau, este binevenita, cand se face de cei prezenti ca participanti la expoztie!Poti obtine efectul scontat si fara aroganta.Este curios ca foarte putini membrii CNCG au comentat la problemele ivite in urma expo CNCG cluj.Dragi membrii CNCG, va opreste presedintele sau conducerea sa scrieti de rau?Huh??/
Toti participantii pot comenta, indiferent de statul lor!Dar hai sa comentam decent.Ce inseamna decent? Descoperiti voi.
Pana nu incerci nu ai de unde sa stii daca este bine sau nu, dar modul cum vrei sa solutionezi probemele viitoare este important.
CNCG nu este "mult iubitul si stimatul nostru conducator", poate unii asa il vad, din anumite motive doar de ei stiute.
Asa cum ai scris "Domnul Vifor" si ultimele comentarii,altul o lua in batjocura, dar eu tot Remus scriu.Daca as scrie domnul Remus , acest dialog ar fi fost degeba.Poate inteleg si altii.
Imi cer scuze ca am purtat acest dialog in astfel de imprejurari, sper sa putem dialoga si cu alta ocazia, dar NICIODATA pe Forum!Este ultima mea .....scriere la astfel de discutii.Pe viitor,voi discuta numai despre produsii canisei Von Vifor

Auneanu Stefan Sorin, Canisa "von Vifor". " O viata pentru un caine-Romano Alma"

PS.Numarul de telefon nu-l mai am , nu stiu de ce

vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #52 on: February 18, 2014, 05:51:03 PM »

Vifore, chiar si ziua din saptamana aleasa pentru acest examen e un "semn". Cine a mai vazut examen de lucru Joi?

Oricum, decizia 19 se refera la data de 22, si in final o sa se dovedeasca ca nu a fost nici un examen in data de 22, ca atare toata lumea e nevinovata. Smiley
Oare cine face delegarile?Cine scrie data pe delegatie?Cine, cine oare? 
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #53 on: February 18, 2014, 05:55:50 PM »

Domnule Deznan , cred ca ARCG are toate actele necesare "fiintarii pe teritoriul statului roman " . La fel ca si ARCG-ul , are  toate actele necesare , si "CLUBUL JUCATORILOR DE SAH DE PESTE 65 ANI " de la mine din fata blocului . In ceea ce priveste recunoasterea interna si internationala SAHISTII poate o au ,  ARCG-ul NU O ARE . La asta ma refeream eu , nu la niste acte care se pot obtine legal  in cateva zile de catre oricine .
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #54 on: February 18, 2014, 07:12:09 PM »

Dupa o lunga pauza de forum observ ca TOTUL este neschimbat: aceleasi acuze, ironii, jigniri, amenintari, aparari, suparari. Imi place cateodata sa cred ca totul este din cauza pasiunii, a pasiunii pentru Ciobanescul German. Daca ar fi asa ar fi minunat, ar exista o sansa sa construim ceva. Din pacate in ecuatia noastra mai apar orgoliul, interesul si banul. Si astfel totul se schimba si ajungem la ceea ce avem acum. Este greu, imposibil dupa mine, ca dintr-un astfel de amestec, pasiune, orgolii, interese si bani sa iasa ceva constructiv.

Pentru, si numai pentru ca s-a amintit in discutia asta despre ARCG, as vrea sa clarific cateva lucruri. ARCG este un proiect sustinut de o parte dintre crescatorii si iubitorii de CG din Romania, nascut ca o alternativa la organizarea de la momentul 2010 a vietii Ciobanescului German din Romania. ARCG a facut toate demersurile, eforturile, investitiile necesare pentru a se afilia la organizatiile internationale chinologice importante, a incercat sa ofere membrilor si celorlalti iubitori ai rasei expozitii si un mediu in care sa isi hraneasca civilizat si constructiv pasiunea pentru Ciobanescul German. Din motive pe care nu este cazul si locul sa le amintesc, obiectivele de afiliere ale ARCG la organizatiile chinologice internationale nu au fost atinse pana astazi. Cert este, si asta se poate dovedi oricand cu lucruri palpabile, ARCG a facut tot ce se putea si tot ce era necesar pentru a-si atinge obiectivele initiale.  Se spune ca este un timp pentru toate si acest timp va veni si pentru ARCG sau pentru alta organizatie care isi doreste sa aduca ceva (mai mult) in plus actualei situatii. Vom fi acolo pentru acel moment!

Referitor la expozitia CNCG de la CJ, cred ca cei in masura sa comenteze si/sau sa isi exprime nemultumirile, daca ele exista, sunt cei care au platit taxa de inscriere. Cum nu au existat bilete de intrare pentru public sau taxe pentru cei care au auzit povesti de acolo, parerile de pe margine nu genereaza decat ce am scris mai sus: acuze, ironii, jigniri, amenintari, aparari, suparari. Si sincer, cred ca de astfel de lucruri suntem toti satui in viata de zi cu zi.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
soimarutudor
Jr. Member
**

« Reply #55 on: February 19, 2014, 08:51:14 AM »

Ai organizat in viata ta vreo expozitie?
nu trebuie sa fi organizat nimic ca sa imi dau seama ce expozitia de la cluj a fost un esec

VON RUSHAUS KENNEL
huby
Sr. Member

« Reply #56 on: February 20, 2014, 01:29:02 PM »

poate publica cineva si rezultatele si numele cainilor pe clase sau nu am cautat eu cum trebuie
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team

« Reply #57 on: February 23, 2014, 10:43:45 AM »

poate publica cineva si rezultatele si numele cainilor pe clase sau nu am cautat eu cum trebuie
Cred ca rezultatele se pot vedea aici: http://www.schaeferhunden.eu/winsis_x/winsisshowevent.php?id=ROMS2014-1

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: