Forum ciobanesc german
October 07, 2008, 03:21:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Sfaturi ce nu costa ........  (Read 9910 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
liviu bardar
Hero Member

« Reply #15 on: December 02, 2006, 09:44:15 PM »

Ia legatura cu Radulescu Lucian....a plecat din vara cu un.....Haus Barder...

radulescu.lucian@yahoo.com
crb
Hero Member

« Reply #16 on: December 02, 2006, 11:02:04 PM »

...vezi ca mai sunt plecati mai demult fam Zamfirescu - Canisa AMALABERG...au site cu acelasi nume...au crescut CG si in Canada...in general sunt niste draguti...
Bogdan
Super moderator

Navarro

« Reply #17 on: December 04, 2006, 11:31:30 AM »

luciansrbn@yahoo.ca

Crescator de CG linie de munca in Canada.
canisavoncasian
Newbie
*

Ben Von Casian

« Reply #18 on: December 04, 2006, 08:39:59 PM »

lucian este plecat de mult in canada?
Bogdan
Super moderator

Navarro

« Reply #19 on: December 04, 2006, 09:00:00 PM »

lucian este plecat de mult in canada?
Nu stiu.
Eu am vazut pe database ca are caini de vanzare si l-am intrebat daca nu stie ceva canise din Cehia.
Da un mail ca o sa te ajute.
canisavoncasian
Newbie
*

Ben Von Casian

« Reply #20 on: December 04, 2006, 09:46:10 PM »

Multumesc pentru sfat,si pentru raspuns la intrebare.
liviu bardar
Hero Member

« Reply #21 on: December 11, 2006, 09:47:36 AM »

Va voi povesti, aici, cum procedez cu Kimm , 3 luni......dupa capul meu.

Ganditi-va, tot timpul ca aproximarea varstei cainelui, in comparatie cu cea a omului e de .......1 la...7 !!
Asta in ce ne priveste (Kimm cu mine)......incerc sa "ma port" ca si cu un copil de 2 ani....
Am recomandat , intotdeauna, oamenilor, ca inainte sa "faca" un copil, sa creasca un caine....
...pentru ca greselile, sa le suporte tot el...cel care iubeste neconditionat.

Ii puneti copilului Dvs. zgarda de forta daca...ia de pe jos ?
Il bateti ?
...Kimm cu Dax, cel de aproape 8 ani, aseara in parc......desi metoda imitatiei e cea mai buna, la excitanti puternici de distragere...NU TINE.
A spart de 3 X capul unui "partizan".....miros..."atractiv"....ce daca "alfa" nu gusta.....nu le stie el pe toate, chiar daca e seful haitei....

Am stat in zona respectiva pana a "gustat" de 3 X !!!, spunandu-i NU....pe un ton FERM, dar nu...."turbat"....de fiecare data renunta, dar dupa cateva minute...."ce stiti voi ce gustos e..."

MARE ATENTIE.....daca ganditi ca prietenul vostru va primi educatie aleasa...SchH 1....NU TREBUIE SA-I INNABUSITI TOTAL ...luatul de pe jos.....pe asta se bazeaza.....invatarea URMEI !!!.....ii creati probleme "viitorului profesor"....

Eu am foloit, contrar la ce am citit, intotdeauna....2 comenzi de interdictie...
1. Cea pe ton ferm......NU......care se foloseste EXCLUSIV in perioada de predresaj
2. Cea.."racnita".....FUI......care e INTERDICTIA TOTALA....de la 1 an in sus....cand "copilul" merge la scoala....doar are..."7 ani"...

Oare de ce SV nu organizeaza NEVER clasele...4-6 !!!, 6-9 !!, 9-12 !....IN EXPOZITII Huh

Raspuns ce nu-l gasiti in carti....."copilul" trebuie sa aiba cei 7 ANI DE-ACASA !!!...apoi e "scos in lume"

Lasati-i sa se joace....NU VA ENERVATI, NU EI SUNT VINOVATI....eventual voi, ca nu l-ati consultat pe dl. Irimiea inainte sa va "inhamati" la un.....prieten adevarat...

Nu va bateti joc de ....cel ce va venereaza !!!

Majoritatea jucariilor din comert SUNT TAMPENII...cei ce le produc, sunt majoritatea NE...PROFESIONISTI, nu au studiat psihologie canina...
I-am luat Kimm-ei 2 jucarii... 1 cascaval din cauciuc...speram sa-mi salvez pantofii
Kimm are un temperament EXCELENT, echilibrat...e curajoasa dar...cu masura, in functie de "gradul" in haita a partenerului de...."joaca"....tocmai il enerveaza pe "alfa" car , tolanit, ii arata "protector" coltii si o maraie IN SURDINA constant.

A muscat, fericita, din cascavalul de cauciuc....care a scos un sunet STRIDENT.......n-a mai pus gura pe el, cu toata "scoala" mea....IL OCOLESTE !

Cu mingea plina, de cauciuc, in schimb, se joaca.
« Last Edit: December 11, 2006, 11:05:13 AM by Der Gebrauchshund » Logged
liviu bardar
Hero Member

« Reply #22 on: December 11, 2006, 10:13:02 AM »

NU VA TINETI COPILUL DEPARTE DE

1. alti caini, daca e VACCINAT... e vorba de socializarea canina....trebuie sa invete structura piramidala a haitei.....

2. mirosurile din teren...daca e DEPARAZITAT

3. oameni, dar CU ATENTIE.....
   - daca va ramane doar membrul familiei si stati la bloc, e bine sa fie mangaiat de toti si NEVER sa i se cultive si dezvolte...ATACUL LA PERSOANA...
   - daca "va pricepeti" la dresaj...bine-nteles ca si "la bloc" il puteti controla
   - un caine ce "va studia"....lasati-l la alti oameni, dar RUGATI-I SA NU-L MANGAIE !!!
Dai doar TU HRANA, MANGAINDU-L PUTIN !!!
liviu bardar
Hero Member

« Reply #23 on: December 11, 2006, 10:16:55 AM »

NU UITATI.......ca si la oameni si la caini..
LIBERTATEA E PE PRIMUL LOC !!!

Incercati cu un caine "flamanzit", in padoc.
Dati-i hrana deodata cu deschiderea usii padocului.....va IESI AFARA.....se va intoarce la hrana doar dupa ce E SIGUR ca v-ati indepartat...lasand USA DESCHISA !
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #24 on: December 11, 2006, 10:22:27 AM »

Am recomandat , intotdeauna, oamenilor, ca inainte sa "faca" un copil, sa creasca un caine....

Mare adevar! Eu chiar mi-am crescut copilul "ca pe un caine" si mi-a reusit, in sensul ca nu se teme de nimic, e descurcaret, sociabil, indraznet... Din poza s-ar putea crede insa ca mi-am crescut cainele ca pe un copil...

Leader of a screwed-up pack
liviu bardar
Hero Member

« Reply #25 on: December 11, 2006, 10:29:17 AM »

Felicitari, SCOLARO.....dar tu esti medic....stii....sindromul ala.....am cautat in disperare pe google...totusi, bate....pana la un moment dat.

Ceilalti trebuie sa selecteze, insa, ce li se "potriveste" din ...postarile de pe...
Multumesc, FORUMULE, ca existi !
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #26 on: December 11, 2006, 10:33:54 AM »

Liviule, nu sunt medic, sunt profesoara de engleza desi nu mai practic, dar ma bucur ca ti-a trecut naduful Smiley si a disparut sindromul Smiley

Leader of a screwed-up pack
liviu bardar
Hero Member

« Reply #27 on: December 11, 2006, 10:43:19 AM »

M-am dus sa " o verific"....nu trebuie sa o scap din ochi....doarme fericita....cu capul pe pulpa lui ALFA.....ce e tolanit...si ma priveste,nemiscat.....cu DISPERARE !!!

Iff e de fapt masculul haitei ce e responsabil cu educatia puilor (NU O FEMELA)...se joaca in disperare, intotdeauna, cu puii, in padoc si afara...pana oboseste...si se urca pe cusca CU ACOPERIS PLAN, CU BALAMALE (pt. curatenie si dezinfectie usoara)...unde cei mici nu-l ajung.

Vineri, pe digul Muresului.....Kimm s-a jucat cu Iff pana....a aparut o sora de rasa, cu 1 luna mai mare.....Iff a primit comanda SEZI...in germana...da mi-e frica de BN sa o scriu...din directii opuse "ne-am intalnit"...Kimm, eu si cealalta cu el....au plecat, deodata una spre cealalta, au incetinit, apropiindu-se....s-au mirosit....reactii similare a 2 exemplare echilibrate....dupa care a dominat...."finut", cea cu ..socializarea "la zi"..........cealalta, la 4 luni...iesise prima data "in lume"....in afara de cele 2 surori de cuib si o sora mai mare si un nene mai mare, dintr-un padoc vecin....nu cunoscuse pe NIMENI !

.....UFFFF !...de doua ori .....

Mare adevar! Eu chiar mi-am crescut copilul "ca pe un caine" si mi-a reusit, in sensul ca nu se teme de nimic, e descurcaret, sociabil, indraznet... Din poza s-ar putea crede insa ca mi-am crescut cainele ca pe un copil...

"Nu e nimic comparabil unui...CAINE DIFICIL....doar un POSESOR NEEXPERIMENTAT "
.......Barbara Woodhouse....
« Last Edit: December 11, 2006, 11:13:30 AM by Der Gebrauchshund » Logged
liviu bardar
Hero Member

« Reply #28 on: December 11, 2006, 11:01:52 AM »

..in prima saptamana pe Forum, n-am postat nimic....am incercat sa va cunosc...in primul rand pe cei "deschisi".....si ....poate....MAI CREDULI....cei ce v-ati pus emblema prin citatul ce va place si va.....caracterizeaza......lucrul cu subconstientul....cel care nu minte NICIODATA...
...constientul...cel "parsiv" il au doar oamenii....de aia ne e mai usor .....cu cainii.....

...ia uitati-va mai bine...
CATI DIN CEI FARA MASCA AU UN CITAT......HuhHuh
« Last Edit: December 11, 2006, 11:12:44 AM by Der Gebrauchshund » Logged
liviu bardar
Hero Member

« Reply #29 on: December 11, 2006, 11:58:37 AM »

...oricum, traim mult mai fericiti decat cei ce nu le au....sau mai rau....ce le-au avut dar nu mai cred in ele.....

Stii ca educatia mult prea severa la copii.....valabil si la patrupezi...poate innabusi visele omului matur....si "tupeul"cainelui matur.....sau daca e e "spartana" in copilarie....adultii NU MAI AU "VISE".....iar cainii se "inroleaza " la politie...

Mi-am adus aminte de Dax (alfa) pe la 6 luni...eram , in parc, cu amindoi...ma concentram pe Athos....avea mai multa nevoie...la un moment dat a disparut Dax.....
L-am cautat disperat, 2 ore...pana cand cineva mi-a spus ca a vazut un "lup" intrand in curtea politiei...

L-am gasit...avea deja tarc separat, dar facuse "spume" la gura...nu era speriat...dar nici "in largul lui".....toti "gradatii" din padocurile vecine "racneau" la........pufarin !

Desi politia e doar la 200 metri de parcul in care, de aproape 8 ani, "iese" de 3 x pe zi.....
...n-a mai avut "tentative" de inrolare...cred ca...nu l-a impresionat ..."armata"...

Realizati Huh 365 x 8 x 3 ......a fost scos de circa ...OPT MII DE ORI IN PARC !!!!

CE CALVAR...pentru unii.....CE RELAXARE...pentru altii...

Nu doar voi scoateti cainele in parc....SI EL VA "PLIMBA" PE VOI !!!!....e cineva care uraste parcul ?...acele , clar, uraste si cainii !...nu "sta" pe forumul nostru !
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora