Forum ciobanesc german
October 07, 2008, 03:22:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sfaturi ce nu costa ........  (Read 9910 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andrusca_mi
Newbie
*

« Reply #90 on: February 28, 2008, 11:57:24 AM »

bine v-am gasit.probabil nu e locul potrivit sa intreb acest lucru, dar parerile sunt atit de multe si impartite incit nu stiu ce ar fii mai bine sa fac, motiv pentru care am venit intre iubitori de cg.Am un ciine cg de 9 luni-Nero.Este foarte iubitor si ascultator.Are loc de joaca si alergat berechet(aproximativ3000m).Lucrez cu el in fiecare zi .Inca nu stie el toate comenzile dar le vom invata impreuna.Intrebarea mea ar fii...trebuie castrat?Exista riscul de a fugi in perioada"fierbinte"?Devine neascultator?Am citit, am intrebat....dar nu pot  sa iau o decizie....pentru ca nu stiu ce e mai bine pentru el.Va multumesc.Numai bine tuturor!
                                                                              Andrusca cu respect!
turbo_jumbo69
Newbie
*

« Reply #91 on: May 13, 2008, 03:24:43 PM »

in craiova exista cumva o scoala de dresaj unde as putea sa imi duc cainele Huh....daca stie cineva va rog sa ma ajutati.abia am intrat pe acest forum .,va felicit cu aceasta ocazie pt tot ceea ce faceti ,sinu prea stiu pe cine sa itreb.multumesc si tineti tot asa/
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora