|
mircea1984
|
 |
« Reply #75 on: January 23, 2007, 08:25:19 PM » |
|
Dar totsusi , Razvane, ''daca nu este cu suparare as vrea sa vad si eu cele de mai sus....confirmate in scris.''  asta asa ca fapt divers....daca nu e cu suparare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #76 on: January 23, 2007, 08:28:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #77 on: January 23, 2007, 08:32:03 PM » |
|
4.La expoziţii pot fi înscrişi câinii de rasã care posedã certificat de origine (pedigree) recunoscut de F.C.I. şi care la data expoziţiei au împlinit cel puţin vârsta de 3 luni. Câinii aflaţi în proprietatea unei persoane fizice sau juridice din România pot participa la expoziţii doar dacã au certificate de origine emise de cãtre C.O.R., iar pentru câinii de import, aflaţi în proprietate românească, pedigree înregistrat (nostrificat) de către C.O.R. Câinii care posedã certificat de origine incomplet sau câinii fãrã certificat de origine pot participa doar la expozitiile naţionale multirasă şi de club. http://ach.ro/regulamente/Regulamentul_expozitiilor_canine_AChR.docPentru examenele de lucru gasesti specificatii la RegulamentePentru expozitiile organizate de CNCG uite un anunt pentru Campionatul National de CG 2006De registrul B nu este nimic scris, eu stiu ca nu se mai tine!
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #78 on: January 23, 2007, 08:36:19 PM » |
|
eu auzisem de el acum vreo 5 ani, de atunci nu m/am mai interesat, n/are sens sa "expun" produs displazic si castrat.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
ares_blackforce
Newbie
|
 |
« Reply #79 on: January 23, 2007, 08:40:37 PM » |
|
tot timisoara mah...in buletin scrie buzias...dar de vreo 7 ani tm...si am un rottweiler si vreau sa merg cu el la dresaj ca io am facut ceva...dar vreau mai mult,capisci?  si cu a ta ai fost la expozitii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #80 on: January 23, 2007, 08:43:27 PM » |
|
ares, fara 'mah' pe aici, te rog!
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
|
ares_blackforce
Newbie
|
 |
« Reply #81 on: January 23, 2007, 08:46:32 PM » |
|
ups...ce are ''mah''...nu e o jignire sau un cuvant urat,e asa ca si ''mai''...dar daca zici tu,ok,fara ''mah''!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #82 on: January 23, 2007, 08:55:17 PM » |
|
tot timisoara mah...in buletin scrie buzias...dar de vreo 7 ani tm...si am un rottweiler si vreau sa merg cu el la dresaj ca io am facut ceva...dar vreau mai mult,capisci?  si cu a ta ai fost la expozitii? Da am fost si la expo cu Debra si inca o sa mai mergem asa de placere, si o sa mai mergem si cu Lolly (fiica lu Debra) si va fi frumos. Te invit, daca vrei. Si de ce nu ai  ? Si sa-ti treci la profil si orasu....ca sa stim de unde esti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ares_blackforce
Newbie
|
 |
« Reply #83 on: January 23, 2007, 08:58:44 PM » |
|
am si un cg...adica a mei au,dar e batran si nu il suporta pe catelul meu...e foarte gelos cg...si a inebunit,dar io tot il iubesc si pe el si ma ocup de el cand merg la a mei...dar acum am rottweiler...poate ne intalnim cu cateii prin rozelor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #84 on: January 23, 2007, 08:58:53 PM » |
|
Razvane, eu am pus totul sub forma de gluma.....dar oricum cele scrise de tine, sunt de mar folos! Multumim!-tot in scris 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #85 on: January 24, 2007, 11:31:14 AM » |
|
Din fericire nu exista pedigree de tip B la ciobanesc german! Atata ar mai lipsi!! 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #86 on: January 24, 2007, 02:59:36 PM » |
|
daca ma luam dupa domnul burcescu, si chiar era cum zicea el, acum aveam pedigree de tip B. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #87 on: August 10, 2007, 11:35:38 AM » |
|
DORITI UN CATEL PENTRU DUMNEAVOASTRA SI FAMILIE  ? Ciobanescul German e cainele ideal......nu exceleaza in nimic....DAR E BUN LA TOATE !!!! NU VA LUATI MALINOIX.........CA VA MUSCA !!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviuN
Jr. Member

Malinois
|
 |
« Reply #88 on: August 10, 2007, 12:29:52 PM » |
|
DORITI UN CATEL PENTRU DUMNEAVOASTRA SI FAMILIE  ? Ciobanescul German e cainele ideal......nu exceleaza in nimic....DAR E BUN LA TOATE !!!! NU VA LUATI MALINOIX.........CA VA MUSCA !!!!!!   si eu tocmai ce mi-am luat un Malinois.... O sa incerc sa ma obijnuiesc cu muscaturile ..pana se desvata. Super topicul. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #89 on: January 08, 2008, 12:57:39 AM » |
|
Daca atunci cand vreti sa va mariti familia cu un  , vreti sa aveti certitudinea ca ARBORELE GENEALOGIC DIN PEDIGREE ESTE, INTR-ADEVAR ADEVARAT !!! ......rugati crescatorul sa va arate pedigree-le originale ale parintilor....daca pe acestea exista stampila SV "DNA gepruft"....atunci aveti certitudinea originii..(asta in cazul in care nu e falsa !)  ...ALTFEL......NIMIC NU E SIGUR !!!!  ....."-CU MULTA PLACERE !!!".....adresata crescatorilor adevarati !!! 
|
|
|
|
« Last Edit: January 08, 2008, 01:00:08 AM by liviu bardar »
|
|
|
|
|
|