|
vom Haus Barder
|
 |
« on: December 20, 2006, 02:25:15 AM » |
|
Ne-ar ajuta mult parerea voastra, fiindca majoritatea iubiti  dezinteresat.....voi trebuie sa influentati in bine rasa in tara....... 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #1 on: December 20, 2006, 05:53:00 PM » |
|
EXPLICATII OPTIUNI !
1. DA, daca ar fi membru WUSV
WUSV poate face o exceptie primind un club ce "INCA" nu e in AChR, deci FCI.....
2. DA, daca ar fi membru FCI si WUSV
WUSV PREFERA, ca ...clubul sa fie INTAI in FCI (AChR)......nu-si aprind "paie-n cap" La nivel mondial, in multe din tarile lumii, au fost si sunt frictiuni intre asociatia chinologica multirasa, nationala si cluburile de rasa.
TOTUL PLEACA DE LA BANI !....in principal BANII PE PEDIGREE...care si la noi sunt MULTI !
3. DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV
Aici exista riscul...care trebuie sa fie "calculat", ca in afaceri...
Pana nu se face SVR, ca ONG, organizatie non-guvernamentala, NON-PROFIT,..... ...pana nu are un NUMAR DE MEMBRI...macar 30 ca Trinidad Tobago.....nu poate fi inaintat dosarul la FCI (AChR)...si WUSV....sau invers....trebuie GANDIT BINE !
4. NU CRED ca ar fi bine pt. CG
Fiind...chiar daca pentru o perioada....2 cluburi.....se impart membrii, cainii.... Trist este exemplul Ungariei, al Ukrainei....unde au fost problemele astea...dar WUSV LE-A MEDIAT SI REZOLVAT !!!
5. ........................
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #2 on: December 20, 2006, 06:14:03 PM » |
|
Citisem despre o tara nordica, in care , datorita nr. imens de caini displazici, s-au luat, pentru cativa ani, masuri radicale.....N-AU FOST ACCEPTATI LA MONTA DOAR MASCULI CU HD-NORMAL !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #3 on: December 20, 2006, 07:21:18 PM » |
|
intr-o tara democratica (chiar da ca "unii" o contesta) nu poate exista decat o organizare democratica . pentru cei care nu cunosc sensul sa mai citeasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: December 20, 2006, 08:06:01 PM » |
|
intr-o tara democratica (chiar da ca "unii" o contesta) nu poate exista decat o organizare democratica . pentru cei care nu cunosc sensul sa mai citeasca.
...  ...mai detaliat...ce-ai vrut sa spui?... se poate?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #5 on: December 21, 2006, 08:46:01 AM » |
|
In Germania, cativa ani, Presedintele de crestere SV fusese Herr Helmut Buss...proprietarul canisei Laerchenhain....pana cand "crudul ADN", a descoperit ca bunicul lui Hoss nu e Nero.... ...Herr Buss a fost destituit si ....., daca mai era prins si cu alte cazuri, care demonstrau ca N-A FOST ACCIDENT, ci obicei,...ar fi fost exclus din SV si de la cartea de origine...
Herr Orschler, primvicepresedintele SV, desi AG SV, a inchis pozitiv cazul,fiindca s-a gasit bunicul adevarat Hoss,...a "curentat" in expo Germania linia Hoss...nu si in strainatate...
E vorba de principii si respectarea lor...
Daca "noua" ni se par SUSPECTI parintii, in cateva cazuri, din canisa domnului presedinte cncg....oare dansul.....ar vrea sa ne permita sa facem ADN....pe cheltuiala noastra....pentru a "spulbera " indoielile...si a-si pastra nepatat prestigiul....si functia ?
Eu cu Roland suntem de acord sa "spulberam" minciunile propagate de "unii" cum ca Jacko nu e din Iff.......Iff are ADN EXAMINAT....TOATA LINIA RESUNOSCUTA SV......iar examinarea ADN SV pt Jacko e vreo 200,-eur.....ne descurcam noi....daca acuza e OFICIAL FACUTA DE cncg !
Domnilor presedinti ? Va rog raspuns..."tacerea mieilor" confirma acceptul tacit al acuzelor....asa e pe la noi...prin Ardeal....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #6 on: December 22, 2006, 01:51:12 PM » |
|
...haideti....VA ROG.......doar 17 pareri.... :'( N-aveti idee cat de important e.......pentru noi...aia cativa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #7 on: December 22, 2006, 04:18:10 PM » |
|
Dupa parerea mea ar trebui sa existe un singur club in tara,un club puternic,democrat.Dupa parerea mea,ar trebui ca toti sa se uite in gradina proprie,si nu in gradina vecinului,atunci poate ar sta altfel lucrurile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #8 on: December 22, 2006, 04:38:46 PM » |
|
Nu ar fi bine sa fie un nou club de CG. Ar fi bine sa se uneasca toate cluburile de CG pentru a fi unul si puternic...nu mai multe.....toate cele locale sa coopereze ! Nu sa fie discutii intre crescatori si cluburi....pana la urma ce ne uneste este dragostea si pasiunea pentru acesti CG.
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #9 on: December 22, 2006, 08:22:37 PM » |
|
Dupa parerea mea ar trebui sa existe un singur club in tara,un club puternic,democrat.Dupa parerea mea,ar trebui ca toti sa se uite in gradina proprie,si nu in gradina vecinului,atunci poate ar sta altfel lucrurile.
Attila, eu personal am incercat sa-mi tin "corect" gradina.....probabil si tu.... Dar pana nu toate "gradinile" ARATA INGRIJIT, SANATOS....s-ar putea ca "mana" din buruienile vecinilor .......sa-mi afecteze gradina.......si-atunci.......le trimit "garda de mediu"....pe cap.... .......9 zile si....UE !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #10 on: December 22, 2006, 08:35:36 PM » |
|
Dar eu nu m-am referit numai la Liviu Bardar.Ma refeream la toti crescatori.pina nu va fi intelegere,liniste si colaborare intre noi,nu obtinem nimic.Toti gresim pentru ca sintem oameni,dar fiecare invata din propriile greseli.Gradina trebuie ingrijita cum se cuvine si buruienile vecinilor no sa afecteze gradina.Asta stiu ca am prieten gradinar si la anul ma apuc si eu de gradinarit,acum inca invat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #11 on: December 23, 2006, 06:35:05 PM » |
|
Nu ar fi bine sa fie un nou club de CG. Ar fi bine sa se uneasca toate cluburile de CG pentru a fi unul si puternic...nu mai multe.....toate cele locale sa coopereze ! Nu sa fie discutii intre crescatori si cluburi....pana la urma ce ne uneste este dragostea si pasiunea pentru acesti CG.
...asa gandeam si eu la inceput.....acum 7 ANI !...club puternic...cooperare... Dragostea si pasiunea...ne uneste....doar pe cei ce iubesc si au o pasiune pentru CG.....daca s-ar putea face o selectie adevarata a OAMENILOR....am fi un CLUB, ar fi ideal......din pacate la "pasiune si dragoste" sunt "bagati" si cei ce isi satisfac doar interesele prin CG.......ce bine ar fi sa-si gaseasca alte "mijloace de productie" fara suflet ! S-aveti noroc Dvs., poate, mai mult ca noi, acum...ca sunteti la inceput de drum......si poate va e mai "economic" sa va opriti la CLCG Deva...ce e inainte cu vreo 15 km de Ilia...venind din Simeria...doar daca "dotarea" celor din Ilia e "superioara"....NO COMENT !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #12 on: December 23, 2006, 06:38:11 PM » |
|
Dar eu nu m-am referit numai la Liviu Bardar.Ma refeream la toti crescatori.pina nu va fi intelegere,liniste si colaborare intre noi,nu obtinem nimic.Toti gresim pentru ca sintem oameni,dar fiecare invata din propriile greseli.Gradina trebuie ingrijita cum se cuvine si buruienile vecinilor no sa afecteze gradina.Asta stiu ca am prieten gradinar si la anul ma apuc si eu de gradinarit,acum inca invat.  Attila...liniste, intelegere si colaborare poate exista intre "crescatori" ce impartasesc ACELEASI PRINCIPII....ori la noi, DEMONSTRAT.....NU E CAZUL ! .......in nici un caz n-am crezut ca te-ai referit NUMAI la mine.....cat despre gradinarit...prefer CG !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #13 on: December 23, 2006, 06:47:20 PM » |
|
Attila ...stii ca "Cei ce nu-nvata din propriile greseli, sunt....CONDAMNATI sa le REPETE !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #14 on: December 23, 2006, 07:12:22 PM » |
|
Attila, eu personal am incercat sa-mi tin "corect" gradina.....probabil si tu....
Dar pana nu toate "gradinile" ARATA INGRIJIT, SANATOS....s-ar putea ca "mana" din buruienile vecinilor .......sa-mi afecteze gradina.......si-atunci.......le trimit "garda de mediu"....pe cap.... .......9 zile si....UE !!!
Sa lasam gradinaritul....nu le am ! "Traducerea gradinaritului"....... ...Daca cumpar un pui cu "parinti supercampioni"....si sa mai fie si..."europeni"........si ma trezesc la un moment dat ca "pedigree-ul" ....e FALS GENETIC.... ...Daca mi s-a spus ca parintii au test de displazie OK....de unde sa fi stiut ca doar cele SV sunt oficiale....atunci cand plang cu "puiutu"-n brate... ....Ma interesez....pe pedigree e de 5 X Campionul Mondial cutare.....a meritat "puiutu" 400,-eur......mai tarziu aflu ca consangvinizarile multiple si "stranse" pe campionul ala DAU DISPLAZIE... ....Daca puiutu creste si e frumos...as vrea sa-l duc in expozitii...are un an.....iar crescatorul nu mi-a dat pedigree-ul spunand ca dureaza la COR.....BIROCRATIA.( in realitate n-a platit masculul tata sau...sau...sau...)......DAR ma asigura ca "vorbeste el" cu organizatorii si-l POT BAGA in expo..... ...Daca sunt crescator adevarat...si alt "crescator" are un mascul bun ...CE SE POTRIVESTE PERFECT CA LINIE DE SANGE....cu femela mea, platesc monta....si ies...."naspa"....ma ambitionez si repet monta...un cuib...doua.....DOAR ACELEASI LINII LE-A COMBINAT SI NEAMTU CE A SCOS DE 3 X CAMPION MONDIAL !!! ....dar un club romanesc de CG ...face la un moment dat "obligativitatea test ADN"....si vad ca masculul la care am montat "ambitionat" femela.....are alt tata ADN...de pe o linie total incompatibila cu cea a femelei mele.....unde e timpul...unde sunt banii...cine-mi da tineretea femelei inapoi  ......ar mai fi multe la "gradinarit"...dar vine "mosul"...si trebuie sa fim buni...de fapt...trebuie doar sa murim...in rest, nu TREBUIE...nimic in viata....a mea parere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|