Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #15 on: December 23, 2006, 11:39:25 PM » |
|
o linie total incompatibila cu cea a femelei
intrebare intrebatoare de la o nestiutoare  : cum ne dam seama care linie este compatibila cu cea a unei femele? Din consangvinizarea care rezulta? Multumesc!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #16 on: December 24, 2006, 10:42:58 AM » |
|
Ariana...aici e tare mult de "povestit"....sunt concluziile a sute de ore de "studiu" a marilor crescatori din Germania... Pe vremea in care aveam o echipa, cineva nu avea altceva de facut, decat sa "studieze"
Din pacate,...sau din fericire, respectivul nu va mai face parte din echipa mea.
Cel mai in masura sa te clarifice ar fi Giovanni....caruia i s-a stricat PC-ul de o saptamana....
Iti dau un exemplu....cel mai bun mascul pe care l-am scos e displazic. Cumparasem femela gestanta...nu era meritul meu monta, ci a unui mare crescator... "Cineva", din tara, a dus la monta aceeasi femela la alt FIU, dupa tata, ....ce intimplator era in tara, produs de un crescator roman....l-a costat putin monta, dar a repetat...."gandirea neamtului"...
REZULTAT.....castigatorul 9-12 de la CN Arad....ce isi depaseste tatal, fiind un MASCUL DE VIITOR !!!
Iti voi spune dupa sarbatori si ce stiu eu, ....acum, de-abia apuc la voi....ma vaneaza....sotia LB !!!
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #17 on: January 10, 2007, 01:23:36 PM » |
|
As ruga pe cei ce au votat primele 2 optiuni, ca tot s-a terminat cu voturile, sa ma contacteze, daca sunt interesati intr-adevar pe "personal message".....pentru ...."detalii".
Deocamdata am fi 4 decisi....poate din cei 14 (70% din voturi !!!) ....se mai strang cativa......
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #18 on: January 18, 2007, 04:28:13 PM » |
|
Ne-am strans 6 !!!...ajungeau, legal, 3....cred ca trebuie sa ne grabim !!! Am facut rezervarea www.schaeferhund.ro, 160 RON......e primul pas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #19 on: January 18, 2007, 08:50:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #20 on: January 18, 2007, 10:17:20 PM » |
|
Te-anuntam pan' sa te "fure" altii.... DOMNU" JIJI".......  ....TU VREI ROLUL DE...."RAZBOINIC" ?...  ......"SA SE FACA LUMINA ?".....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #21 on: January 19, 2007, 12:40:48 PM » |
|
STIATI CA ... Conform Art. 29, punct b, statut CNCG, in cazul in care sunteti si membri AChR si CNCG.... NU PUTETI FI EXCLUSI DIN CNCG...daca va inscrieti si in alt club, care , nu are cum sa fie membru FCI pana ....... ......nu exista  ??.....deci intre infiintare si "acceptare"....va exista o perioada de timp !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #22 on: October 15, 2007, 06:06:15 PM » |
|
Dupa ce "apele CNCG" s-au "linistit" pentru urmatorii 5 ani, sunt convins ca tot mai multi aveti nevoie de o alternativa.............
SVR SE INFIINTEAZA !!!
Daca cineva are o deosebita placere sa fie printre membrii fondatori, sa ma anunte..... Oricum e doar o formalitate legala, conducerea va fi votata democratic.....la AG statutare.... Daca Razvan imi permite , voi propune un statut , pe care sa-l dezbatem impreuna....n-are voie sa aiba greseli, nici macar de ortografie.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #23 on: October 15, 2007, 06:34:00 PM » |
|
Liviu, este democratie, suntem un site independent, nu depindem de nimeni, nu tinem partea nimanui. Poti propune/dezbate orice ... rugamintea mea este fara atacuri la alte persoane/caini.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #24 on: October 15, 2007, 07:20:47 PM » |
|
Multumesc, Razvan ! Promit sa ma abtin..........desi e greu cand cineva posteaza ca a primit copia pedigree-ului de la masculul unde a montat, pe care era stampila testului displazic OK in Ungaria, iar altcineva avea pedigree-ul original al masculului pe care nu era nici o stampila....iar eu am avut confirmarea crescatoarei ca masculul "montator" avea displazie grava....  Dar asta n-a contat si nu conteaza in CNCG, atat timp cat nimanui nu-i pasa si nimeni nu are dreptul sa constate adevarul.....la SVR va fi altfel, insa..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #25 on: October 15, 2007, 07:25:47 PM » |
|
Cred ca daca s-ar repeta votul din ianuarie.....si mai multi ar fi pentru un nou club....si sigur nu ma-nsel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #26 on: October 17, 2007, 05:12:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #27 on: October 17, 2007, 06:32:12 PM » |
|
Liviule, te poti baza si pe mine... ca vant din pupa am, dar ma tine pe uscat actualul tip de organizare. Stii ca am lucrat cinstit si riguros la modificarile de statut, iar atunci, la Brasov, chiar am avut senzatia ca fac parte dintr-o echipa care vrea sa construiasca, fara orgolii bolnave, fara ura mascata sau nu si mai ales cu dragoste fata de CG. Sincer, cred ca multi dintre noi nici nu pierd si nici nu castiga prin prisma functionarii schioptate a CNCG-ului, iar la primul impuls ne-ar durea fix in cozorocul palariei daca lucrurile merg prost sau bine la club. Pentru examene de displazie, ADN si educatia prietenilor nostri tot noi investim timp si bani. Mai mult, sentimentul unic pe care il traiesti cand iti adoarme catelul in brate si ofteaza alungand parca toate grijile din lume nu poate fi vamuit de nimeni, nici chiar de CNCG. Simt, si sunt convins ca se intampla si in cazul multora dintre voi, ca acest club nu este familia iubitorilor de CG ci mai degraba asociatia PROPIETARILOR de CG. Concurenta sportiva din expozitii e inlocuita de ura, de priviri urate, de barfa in gasti organizate in functie de interese. Daca putem sa facem altfel....eu sunt pregatit. Vreau sa fac parte dintr-o familie, nu dintr-o asociatie patronala.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #28 on: October 17, 2007, 06:39:19 PM » |
|
Ai incredere, vom reusi......nu conteaza cantitatea ci calitatea ....si la oameni.....si la caini.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #29 on: October 17, 2007, 06:56:07 PM » |
|
Ai incredere, vom reusi......nu conteaza cantitatea ci calitatea ....si la oameni.....si la caini.....
N-am nici o urma de indoiala ca asa e. Oamenii puternici nu fac numai ceea ce nu vor sa faca.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|