vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #330 on: January 31, 2012, 01:22:01 PM » |
|
Felicitari, Vifore, pentru functia de chinotehnist !
Este cea mai importanta functie, cea de care depinde cresterea CG, cu toate implicatiile ei. Personal am incredere in tine, important e sa rezisti.....ca daca faci lucruri bune spre binele rasei, vei deranja..... Fa ce poti mai bine, atat timp cat cncg exista.
Multumesc Liviule! Am un singur prieten pe care nu-l voi refuza niciodata:ciobanescul german!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #331 on: January 31, 2012, 01:37:52 PM » |
|
Cand ai a normal in Ungaria cu siguranta trece si la nemti.
Cand o sa am caini la care sa vina sa moteze nemtii, o sa le fac teste SV si selectie SV. Pana atunci ma multumesc cu Budapesta. Tu fa la Bucuresti testele si mult succes!
De ce la Bucuresti nu sunt ok testele, asta simt din exprimarea ta!Sunt cativa dr care nu au gresit nici un diagnostic Ro-SV.De 10 ani de cand fac , pretest Ro= test final SAS, SV.Cred ca distanta poate fi un factor! Bafta pe viitor si te astept si la o selectie romaneasca sau SV!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #332 on: January 31, 2012, 01:40:26 PM » |
|
Felicitari si din partea mea, dar dupa cum ne arata experienta de pana acum, aceasta functie a fost folosita de eterna conducere in functie de interesul de moment...  Mai vorbim peste un an...  Crezi ca as putea renunta la cg?Asta e pariul meu!!!!!!Si nu am pierdut niciunul!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #333 on: January 31, 2012, 01:48:34 PM » |
|
Un model de evidenta CNCG.  privind compartimentul chinotehnic.
|
|
|
|
|
|
|
|
John
Full Member

Canto
|
 |
« Reply #334 on: January 31, 2012, 01:59:35 PM » |
|
Felicitari Vifor! Cine te cunoaste stie ca pentru tine drumul de la vorba la fapta este extrem de scurt. Imaginea de persoana care nu face compromisuri si care face totul pentru binele ciobanescul german te-a adus in aceasta functie. Am tot auzit printre cunoscuti expresia " cu Vifor nu te joci!" Asta spun si eu. Cei care nu te cunosc inca, vor avea ocazia sa afirme acelasi lucru. Cu adevarat inspirata alegerea ta. Mult succes si sprijin din partea tuturor iubitorilor rasei ciobanesc german iti doresc ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #335 on: March 27, 2012, 05:53:05 PM » |
|
In luna martie voi face testul lui Iara.
Mai ai 4 zile!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #336 on: March 28, 2012, 12:28:23 PM » |
|
Mai ai 4 zile!
 Testul e facut de la jumtatea lunii, documentele sunt in Germania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #337 on: March 28, 2012, 01:59:23 PM » |
|
La SV? La aia de au nenorocit rasa?  Sau poate la RSV?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #338 on: March 28, 2012, 05:33:15 PM » |
|
Da, la aia de au nenorocit rasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #339 on: March 28, 2012, 05:45:23 PM » |
|
Felicitari pentru rezultat, nu poate fi decat bun daca actele au plecat spre SV.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #340 on: March 28, 2012, 10:53:34 PM » |
|
Felicitari pentru rezultat, nu poate fi decat bun daca actele au plecat spre SV.
multumim foarte mult.si noi asteptam cu nerabdare sa radiografiezi si tu catelele tale astfel incat sa ne dai ocazia sa te felicitam si noi pe tine asa cum ne feliciti si tu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #341 on: March 29, 2012, 09:07:55 AM » |
|
multumim foarte mult.si noi asteptam cu nerabdare sa radiografiezi si tu catelele tale astfel incat sa ne dai ocazia sa te felicitam si noi pe tine asa cum ne feliciti si tu.  La mine este deja stampila pe pedigre! La toate si la toti, nu pe sarite!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #342 on: March 30, 2012, 11:36:41 PM » |
|
La mine este deja stampila pe pedigre! La toate si la toti, nu pe sarite!
Siiigur ca da.Care stampila? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"
|
 |
« Reply #343 on: March 31, 2012, 12:19:30 AM » |
|
Am impresia ca sunteti de mult la off-topic...rog un moderator sa faca putina curatenie .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #344 on: October 31, 2012, 01:09:50 PM » |
|
Felicitari, Vifore, pentru functia de chinotehnist !
Este cea mai importanta functie, cea de care depinde cresterea CG, cu toate implicatiile ei. Personal am incredere in tine, important e sa rezisti.....ca daca faci lucruri bune spre binele rasei, vei deranja..... Fa ce poti mai bine, atat timp cat cncg exista.
Vifore, am auzit ca ti-ai dat demisia din functia de chinotehnist CNCG.... Probabil ai incercat sa faci lucruri bune pentru rasa si...... Sincer, imi pare rau. CNCG......."LUPU-SI SCHIMBA PARUL, DA' NARAVUL BA"..... Din nou incalcarea propriilor regulamente la Campionat prin acordarea VA cainilor cu IPO (SchH) 1, cand acest calificativ poate fi dat doar celor cu cel putin IPO (SchH) 2...tocmai cand incepusem sa cred ca lucrurile merg spre bine.....  ...
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|