Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:40:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Ati fi de acord cu infiintarea unui nou club de CG  (Voting closed: January 09, 2007, 08:27:56 PM)
DA, daca ar fi membru WUSV - 8 (40%)
DA, daca ar fi membru FCI si WUSV - 6 (30%)
DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV - 1 (5%)
NU CRED ca ar fi bine pt. CG - 3 (15%)
NU - 2 (10%)
Total Voters: 20

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23   Go Down
  Print  
Author Topic: SVR (Schaeferhund Verein Rumaenien)  (Read 42157 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #315 on: January 30, 2012, 08:21:13 PM »

Felicitari, Vifore, pentru functia de chinotehnist !

Este cea mai importanta functie, cea de care depinde cresterea CG, cu toate implicatiile ei.
Personal am incredere in tine, important e sa rezisti.....ca daca faci lucruri bune spre binele rasei, vei deranja.....
Fa ce poti mai bine, atat timp cat cncg  exista.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
dux
Hero Member

« Reply #316 on: January 30, 2012, 08:25:06 PM »

Eu am testul de displazie facut  la toti cainii mei.
lasa vrajeala.arata testul reproducatorului tau recunoscut de S.V.
Posteaza pedigree-ul cainelui cu stampila oficiala de la SV.
Si iti convine inca situatia actuala pentru ca voi cu caini de real nu puteti face IPO ca e prea usor si selectie ca nu lasa cainele.
esti un papagal.Axa avea absolut totul.inclusiv selectie SV.
India avea  examen de lucru,displazie SV.trebuia sa dau selectia cu ea dar din pacate nu a fost mama buna.

Si se adevereste din nou banuiala mea ca tu nu porti dormi noaptea de grija lui Navarro.
N-am nimic cu bietul caine.nu este vina lui ca reproduce la greu.ci cu nesimtirea ta cand vad cum aburesti viitorii clienti care iau caini de la tine.
dupa ce omul iti spune ca nu e bun cainele de paza spui ca nu a stiut sa se ocupe de el.vechea poveste.
Te crezi atoatestiutor dar in curtea ta nu te uiti.
Stiu atat cat sa vad realitatea.si ma uit in curtea mea.deaceea incerc sa  reproduc decat cu masculi buni de paza.
. E mai aproape, mai ieftin si mai bine vazut testul facut in Ungaria. (Orice test facut in Ungaria).
Testul facut in Ungaria si citit la SV .asa este.dar daca el se opreste doar in Ungaria lucrurile nu stau chiar asa.eu am avut caine caruia i-am facut testul in Ungaria si doctorul mi-a spus ca daca il trimit in Germania nu va trece ,dar pt.Ungaria este ok.asa ca la nu mai aburii lumea.
petshop4you
dux
Hero Member

« Reply #317 on: January 30, 2012, 08:39:06 PM »

LOL LOL LOL
mult nisip in ochii prostilor (in special dinspre Marea Neagra Drac)...
eu nu cred ca am aruncat nisip in ochii prostilor.faptul ca tu nu ai habar sa faci diferenta dintre un caine de sport si un caine de protectie reala nu este vina mea.cu toate ca ti-au explicat si altii.
iti dau un exemplu inca o data cat de naiv esti in domeniu dar te incapatanezi sa crezi ca altii iti arunca praf(nisip) in ochi.
ai fost la Iasi si ti-ai luat un caine de acolo.Vali ti-a recomandat un anumit caine dar tu foarte meserias ai ales altul.si dupa un an te-ai dus la el sa ti-l schimbe.noroc ca omul a fost baiat de treaba.
si dupa aceea spui ca sunt oameni care arunca praf in ochi.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #318 on: January 30, 2012, 09:00:02 PM »

lasa vrajeala.arata testul reproducatorului tau recunoscut de S.V.
Posteaza pedigree-ul cainelui cu stampila oficiala de la SV. esti un papagal.Axa avea absolut totul.inclusiv selectie SV.
India avea  examen de lucru,displazie SV.trebuia sa dau selectia cu ea dar din pacate nu a fost mama buna.
 N-am nimic cu bietul caine.nu este vina lui ca reproduce la greu.ci cu nesimtirea ta cand vad cum aburesti viitorii clienti care iau caini de la tine.
dupa ce omul iti spune ca nu e bun cainele de paza spui ca nu a stiut sa se ocupe de el.vechea poveste.Stiu atat cat sa vad realitatea.si ma uit in curtea mea.deaceea incerc sa  reproduc decat cu masculi buni de paza.Testul facut in Ungaria si citit la SV .asa este.dar daca el se opreste doar in Ungaria lucrurile nu stau chiar asa.eu am avut caine caruia i-am facut testul in Ungaria si doctorul mi-a spus ca daca il trimit in Germania nu va trece ,dar pt.Ungaria este ok.asa ca la nu mai aburii lumea.
Eu sunt papagal si tu esti mincinos. Parca asa le spune alora care ascund adevarul.
Axa vine de nicaieri si tu sti bine ce inseamna nicaieri in cazul asta. India pe unde mai este acum daca e asa valoroasa?
Il duc pa Navarro la displazie SV, acum la 7 ani si daca iese buna si acum, te poti arunca in mare cu toate ideiile si ineptiile pe care le produci.

Cand ai a normal in Ungaria cu siguranta trece si la nemti.
Eu am singur 5 caini cu test de dsplazie trecut, voi sunteti 3 cu oameni cu 4 caini, fara nici un examen, caini care fac pui,  desi voi nu vreti, se reguleaza ei singuri prin padure.

Cand o sa am caini la care sa vina sa moteze nemtii, o sa le fac teste SV si selectie SV.
Pana atunci ma multumesc cu Budapesta.
Tu fa la Bucuresti testele si mult succes!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
ham
Sr. Member

« Reply #319 on: January 30, 2012, 09:36:59 PM »

Felicitari, Vifore, pentru functia de chinotehnist !

Este cea mai importanta functie,
Felicitari si din partea mea, dar dupa cum ne arata experienta de pana acum, aceasta functie a fost folosita de eterna conducere in functie de interesul de moment... Wink
Mai vorbim peste un an... LOL
ham
Sr. Member

« Reply #320 on: January 30, 2012, 09:48:09 PM »

eu nu cred ca am aruncat nisip in ochii prostilor.faptul ca tu nu ai habar sa faci diferenta dintre un caine de sport si un caine de protectie reala nu este vina mea.cu toate ca ti-au explicat si altii.
iti dau un exemplu inca o data cat de naiv esti in domeniu dar te incapatanezi sa crezi ca altii iti arunca praf(nisip) in ochi.
ai fost la Iasi si ti-ai luat un caine de acolo.Vali ti-a recomandat un anumit caine dar tu foarte meserias ai ales altul.si dupa un an te-ai dus la el sa ti-l schimbe.noroc ca omul a fost baiat de treaba.
si dupa aceea spui ca sunt oameni care arunca praf in ochi.

Dux tata tu ai putine idei, dar norocul tau ca sunt fixe... Drac
Stai linistit, dupa cum arata realitatea, nici o sansa sa te egalez in naivitate, in aceasta viata... LOL
Pana la urma nu inteleg, esti cam confuz, esti cu sv sau impotriva lui, sau in functie de directia vantului la malul marii?... Grin
De femelele sus amintite ce mai stii? La cat esti de priceput sunt sigur ca ai facut niste afaceri foarte profitabile, nu ca mine... Grin Grin
Mai reusesti sa tii minte numarul cainilor cu probleme pe care i-ai avut, sau e prea mare pentru cat stii tu sa numeri? LOL
Bafta in continuare! Ai mare nevoie... Wink
dux
Hero Member

« Reply #321 on: January 30, 2012, 11:12:02 PM »

Axa vine de nicaieri si tu sti bine ce inseamna nicaieri in cazul asta.
Unde vezi tu rea credinta in privinta Axei din partea noastra?ce a depins de noi am facut ca la carte.
India pe unde mai este acum daca e asa valoroasa?
iarasi esti papagal.India este o catea foarte valoroasa din punct de vedere genetic si inclusiv ca si caine(cu mult mai buna decat cainele tau in paza).dar ce vina avem noi ca femela aia nu tine puii.putem noi merge impotriva naturii?dar si in cazul ei a existat buna credinta.
Il duc pa Navarro la displazie SV, acum la 7 ani si daca iese buna si acum, te poti arunca in mare
hai lasa vrajeala.chiar daca ar iesi bine la test tot un  reproducator mediocru ramane.tu crezi ca totul sta in testul de displazie cand vorbim de valoarea unui mascul in reproductie?trebuie sa privesti tot ,,pachetul''.
te poti arunca in mare cu toate ideiile si ineptiile pe care le produci.
sunt mandru de ideile mele.de fapt nu sunt numai ale mele.sunt si alte persoane care gandesc ca mine.pentru mine ciobanesc german(mai ales mascul)este cel care face paza nativ.daca este doar aportor este labrador cu urechi drepte.
ineptii sunt doar pentru tine.daca aveai caini duri in curte ai fi spus ca ideile mele sunt bune.
Eu am singur 5 caini cu test de dsplazie trecut,

trecut de ce?
voi sunteti 3 cu oameni cu 4 caini, fara nici un examen, caini care fac pui,  desi voi nu vreti, se reguleaza ei singuri prin padure.
mai putin conteaza unde se reguleaza.cert este ca ies caini cu instincte foarte bune.daca vrei iti imprumutam si tie locul.poate ies caini mai buni.
Tu fa la Bucuresti testele si mult succes!
da .o sa le fac la Bucuresti.fiindca vor fi recunoscute SV.
In luna martie voi face testul lui Iara.  
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #322 on: January 30, 2012, 11:22:55 PM »

Fa la toti cainii pe care-i reproduci daca esti asa corect.
Dar la tine corectitudinea e doar cand te uiti in curtea altcuiva. La tine e cam vraiste.

Nu e corect din partea mea sa ma leg de canisa voastra pentru ca mai sunt 2 persoane cu care se poate dialoga. Cu tine, ca si cu nuca-n perete! Wink

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
dux
Hero Member

« Reply #323 on: January 30, 2012, 11:33:11 PM »

Pana la urma nu inteleg, esti cam confuz, esti cu sv sau impotriva lui
sunt impotriva lui.dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma retrag din CNCG si sa-mi pun un tricou alb pe care sa scrie ...........
De femelele sus amintite ce mai stii? La cat esti de priceput sunt sigur ca ai facut niste afaceri foarte profitabile, nu ca mine... Grin Grin
Cu India nu am scos nici un leu.daca esti curios.Axa a fost  returnata lui Jiri pe un pret derizoriu.nu mai apleca urechea la ce informatii iti trimite Bogdan pe privat.
Mai reusesti sa tii minte numarul cainilor cu probleme pe care i-ai avut, sau e prea mare pentru cat stii tu sa numeri? LOL
ca orice crescator am avut si probleme.dar am avut taria sa elimin subiectii respectivi.nu sa-i reproduc cum au facut altii.nu este o rusine.iar cainii cu probleme erau din alte canise.
e prea mare pentru cat stii tu sa numeri? LOL
stiu sa numar atat cat sa-mi dau seama ca polemizez cu 2 papagali.sincer sa fiu tu esti mai simpatic decat primul.poate si din cauza ca ma intalnesc mai rar cu tine. Drac
dux
Hero Member

« Reply #324 on: January 30, 2012, 11:46:00 PM »

Fa la toti cainii pe care-i reproduci daca esti asa corect.
Dar la tine corectitudinea e doar cand te uiti in curtea altcuiva. La tine e cam vraiste.
eu zic ca am fost corect.nu am aburit lumea ca le dau caini de paza si dupa aceea sa le spun ca n-au stiut sa lucreze cu ei.
Nu e corect din partea mea sa ma leg de canisa voastra
stai linistit.te-ai legat de canisa noastra la greu.dar nu-mi pasa.las timpul si oamenii care cumpara caini de la noi sa judece.
sunt 2 persoane cu care se poate dialoga. Cu tine, ca si cu nuca-n perete! Wink
vrajeala.cu Dan te certi la greu pe celalalt forum.iar Catalin nu te baga in seama.
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #325 on: January 30, 2012, 11:55:38 PM »

....pana la urma se lasa cu  ....sau e ceva de genu`...    ??....

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
ham
Sr. Member

« Reply #326 on: January 31, 2012, 01:03:35 AM »

sunt impotriva lui.dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma retrag din CNCG si sa-mi pun un tricou alb pe care sa scrie ...........Cu India nu am scos nici un leu.daca esti curios.Axa a fost  returnata lui Jiri pe un pret derizoriu.nu mai apleca urechea la ce informatii iti trimite Bogdan pe privat.ca orice crescator am avut si probleme.dar am avut taria sa elimin subiectii respectivi.nu sa-i reproduc cum au facut altii.nu este o rusine.iar cainii cu probleme erau din alte canise.stiu sa numar atat cat sa-mi dau seama ca polemizez cu 2 papagali.sincer sa fiu tu esti mai simpatic decat primul.poate si din cauza ca ma intalnesc mai rar cu tine. Drac
Grin Grin Grin
banuiesc ca e un compliment cand o cioara te face papagal...  LOL
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #327 on: January 31, 2012, 01:11:08 AM »

De data asta prea l-ai ars. Grin

MEMBRU ARCG!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #328 on: January 31, 2012, 08:57:07 AM »

....pana la urma se lasa cu  ....sau e ceva de genu`...    ??....

Stai linistit..., asa se alinta ei. Wink De fapt se plac foarte tare si nu sunt capabili sa-si declare sentimentele. Laughing Laughing Laughing
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #329 on: January 31, 2012, 01:18:52 PM »

Pentru prima data a fost ..... http://www.ciobanescgerman.net/rezultate.php ... incepand cu 2005! Si nu este meritul nimanui din cncg!
Privim lucrurile din unghiuri total diferite, dar fiecare ramane cu al lui Razvane!
Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof