Axa vine de nicaieri si tu sti bine ce inseamna nicaieri in cazul asta.
Unde vezi tu rea credinta in privinta Axei din partea noastra?ce a depins de noi am facut ca la carte.
India pe unde mai este acum daca e asa valoroasa?
iarasi esti papagal.India este o catea foarte valoroasa din punct de vedere genetic si inclusiv ca si caine(cu mult mai buna decat cainele tau in paza).dar ce vina avem noi ca femela aia nu tine puii.putem noi merge impotriva naturii?dar si in cazul ei a existat buna credinta.
Il duc pa Navarro la displazie SV, acum la 7 ani si daca iese buna si acum, te poti arunca in mare
hai lasa vrajeala.chiar daca ar iesi bine la test tot un reproducator mediocru ramane.tu crezi ca totul sta in testul de displazie cand vorbim de valoarea unui mascul in reproductie?trebuie sa privesti tot ,,pachetul''.
te poti arunca in mare cu toate ideiile si ineptiile pe care le produci.
sunt mandru de ideile mele.de fapt nu sunt numai ale mele.sunt si alte persoane care gandesc ca mine.pentru mine ciobanesc german(mai ales mascul)este cel care face paza nativ.daca este doar aportor este labrador cu urechi drepte.
ineptii sunt doar pentru tine.daca aveai caini duri in curte ai fi spus ca ideile mele sunt bune.
Eu am singur 5 caini cu test de dsplazie trecut,
trecut de ce?
voi sunteti 3 cu oameni cu 4 caini, fara nici un examen, caini care fac pui, desi voi nu vreti, se reguleaza ei singuri prin padure.
mai putin conteaza unde se reguleaza.cert este ca ies caini cu instincte foarte bune.daca vrei iti imprumutam si tie locul.poate ies caini mai buni.
Tu fa la Bucuresti testele si mult succes!
da .o sa le fac la Bucuresti.fiindca vor fi recunoscute SV.
In luna martie voi face testul lui Iara.