Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:09:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Ati fi de acord cu infiintarea unui nou club de CG  (Voting closed: January 09, 2007, 08:27:56 PM)
DA, daca ar fi membru WUSV - 8 (40%)
DA, daca ar fi membru FCI si WUSV - 6 (30%)
DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV - 1 (5%)
NU CRED ca ar fi bine pt. CG - 3 (15%)
NU - 2 (10%)
Total Voters: 20

Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23   Go Down
  Print  
Author Topic: SVR (Schaeferhund Verein Rumaenien)  (Read 42146 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
szente zsolt
Sr. Member

« Reply #285 on: January 12, 2011, 06:10:17 PM »

Monta cu Lancelot s-a repetat in 02.01.2011,si Liviu stai sa vezi ca din mama lui Xara(Eska von Bienenwald, stranepoata de IFF) am pui cu Shicco von der Freiheit Westerholt. Wink
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #286 on: January 12, 2011, 06:26:40 PM »

Felicitari !
In perioada cand Iff monta la greu in tara, in Germania, datorita scandalului Buss - Hoss, linia lui Hoss n-a fost folosita cativa ani.....iar acum, vezi si tu cat e de in fata...
Avantajul mare al celor care au mers pe Iff Hoss e o generatie sau doua de selectie, fata de nemti (asta pentru cine cunoaste CG si face monte cu cap...)

MULT SUCCES...imi va fi greu sa "te ajung", dar nu imposibil ! Wink

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #287 on: January 12, 2011, 06:44:55 PM »

Zsolt, la primavara sper sa impartim podiumul....
Kimm (17.06.2010) e tot fiica de Furbo von Hutweide, ca Xara, doar ca Luci a dus-o pe Afra la Quando, iar Remus a dus-o pe Afra la Ando...
Tu ai, apoi Bravos, eu am Hill....va fi o clasa taaare....si la clasa asta, mai am surprize....
Chiar daca "ma vei bate tot timpul" satisfactia mea tot mare ramane....prin Iff...

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
szente zsolt
Sr. Member

« Reply #288 on: January 12, 2011, 07:56:26 PM »

Nu conteaza locul, ci sa ramanem oameni unul fata de celalalt  si fata de cainii nostri. Welcome back
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #289 on: January 12, 2011, 10:58:58 PM »

Da...asta ar putea ramane sloganul S. V. R. ....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #290 on: August 13, 2011, 11:09:26 AM »

EXPLICATII OPTIUNI !

3. DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV

Aici exista riscul...care trebuie sa fie "calculat", ca in afaceri...

Pana nu se face SVR, ca ONG, organizatie non-guvernamentala, NON-PROFIT,.....
...pana nu are un NUMAR DE MEMBRI...macar 30 ca Trinidad Tobago.....nu poate fi inaintat dosarul la FCI (AChR)...si  WUSV....sau invers....trebuie GANDIT BINE !

Acum 4 ani si jumatate, din cei 20 ce au votat acest poll, am fost singurul care a votat aceasta varianta....
Important este ca noul club exista si va reusi !!!

Din motive de promovare mai usoara, el se numeste A.R.C.G. si nu SVR.
Felicitari Comitetului de Initiativa, care a lucrat efectiv la realizarea acestui proiect.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #291 on: December 25, 2011, 12:32:53 AM »

CRACIUN  FERICIT tuturor iubitorilor de  ! ARCG, CNCG, sau cum vreti voi sa-l numiti ...

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #292 on: December 25, 2011, 01:39:00 PM »

CRACIUN  FERICIT tuturor iubitorilor de  ! ARCG, CNCG, sau cum vreti voi sa-l numiti ...
Multumim frumos!
La fel va dorim si dumneavoastra!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #293 on: December 25, 2011, 08:06:03 PM »

SARBATORI FERICITE SI TIE!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #294 on: January 28, 2012, 07:58:56 PM »

Din pacate, cam asa stau lucrurile.....

http://www.facebook.com/pages/S-V-R-Clubul-Roman-de-Crestere-a-Ciobanescului-German/164477816908638?sk=info

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #295 on: January 28, 2012, 08:49:15 PM »

CNCG a reusit, fiindca i s-a dat timpul necesar, sa se puna la punct. E singura realizare vizibila, de un an incoace....au sediu, site,regulament de crestere, tin AG statutare, probabil ca-si respecta, acum, regulamentele, au contabilitatea in ordine mai mult ca sigur...
Ce sa zic...Bravo lor !. Daca toate astea se faceau la timpul potrivit si totul era democratic, nu era nevoie ca membrii sa-si dea demisia din CNCG....

ARCG a reusit sa se infiinteze ca ONG, sa aiba sediu, statut, regulamente, sa stranga un numar de membri care si-au pus mari sperante...dar *Nu a batut fierul cat a fost cald*
Si-a facut cont pe facebook unde isi lauda canisele proprii ....nu cred ca e prea corect...daca n-ar fi facut Florin mentiunea E DATORIA NOASTRA SA PROMOVAM CELE MAI BUNE CANISE DIN ROMANIA ....cred ca DIN ARCG era mai corect (daca tot trebuia facuta reclama acolo)...si nu vreau sa dau exemple sau comparatii...

N-a reusit sa gaseasca drumul spre afilierea la WUSV, AChR, FCI.
Pacat....sansa era atunci cand CNCG era plin de probleme...asta am acuzat noi...
Am facut reclamatiile privind neregulile doar la AChR, care i-a acoperit pana s-au pus la punct....
Parerea mea e ca acolo s-a gresit...simultan cu AChR trebuia trimis la WUSV si FCI....dar acum nu mai conteaza.
Asteptam vesti bune, poate de la AG ARCG.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #296 on: January 28, 2012, 08:57:36 PM »

Va rog ceva, daca dintre toti sustinatorii Proiectului S.V.R. exista cineva care sa stie foarte bine franceza si cineva sa stie foarte bine germana.
Sesizarea  trimisa la AChR , cu numarul de document  SVR - 03/17.11.2010, este inpenetrabila juridic, prin argumentele pe care le aduce.
Daca pana la data de 23.11.2010 ora 20:00 nu primesc raspuns de la AChR la toate cele 3 documente

1.    SVR - 01/29.09.2010 - Intentia de Infintare SVR (o aveti si voi aici)
2.    SVR - 02/05.11.2010 - Sesizare 1 (am primit fax retur cu nr. AChR 1172/10.11.2010)
3.    SVR - 03/17.11.2010 - Sesizare 2 (am cerut confirmare primire si retur fax cu nr. inregistrare si nu vine......)

Mentionez ca toate documentele au fost expediate si in format electronic, pe adresele membrilor Consiliului Director AChR, publicate oficial, pe www.ach.ro

Ma vad obligat sa urc in ierarhia chinologica.
Documentele SVR 01 si SVR 03 vor pleca la FCI si WUSV.

Imi pare rau, dar eu nu ma opresc pana nu se respecta Statutele, Regulamentele clubului CG, AChR , WUSV si FCI.

EI SUNT CU MINE !

EIN HERZ FUR EUCH, ALLE !

Eu am spus-o de atunci, dar m-am oprit .....pacat ca doar cainii au fost de-acord cu trimiterea reclamatiilor la FCI, WUSV...

dux
Hero Member

« Reply #297 on: January 29, 2012, 05:32:59 PM »

N-a reusit sa gaseasca drumul spre afilierea la WUSV, AChR, FCI.
adica zero barat.daca nu sunt afiliati la cele 3 entitati chinologice.cum ramane acum cu banii platiti de cei care au crezut ca ARCG se va infiinta?baietii care erau foarte ,,activi'' in privinta acestui club ce spun?cum se justifica in fata celor care au crezut in ei.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #298 on: January 29, 2012, 07:13:10 PM »

Da cu banii platiti catre CNCG cum ramane?
Au fost ei bine gestionati or ba?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
dux
Hero Member

« Reply #299 on: January 29, 2012, 07:19:00 PM »

Da cu banii platiti catre CNCG cum ramane?
Au fost ei bine gestionati or ba?
una peste alta CNCG-ul este recunoscut.tu daca ai platit la ARCG poti participa la vreo activitate recunoscuta FCI?
Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof