Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:46:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Ati fi de acord cu infiintarea unui nou club de CG  (Voting closed: January 09, 2007, 08:27:56 PM)
DA, daca ar fi membru WUSV - 8 (40%)
DA, daca ar fi membru FCI si WUSV - 6 (30%)
DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV - 1 (5%)
NU CRED ca ar fi bine pt. CG - 3 (15%)
NU - 2 (10%)
Total Voters: 20

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23   Go Down
  Print  
Author Topic: SVR (Schaeferhund Verein Rumaenien)  (Read 42160 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #240 on: November 20, 2010, 10:18:30 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,449.msg30367.html#msg30367

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #241 on: November 20, 2010, 10:21:07 PM »

N-am copiat bine...nu prea le am eu cu astea....l-am sters de tot Angry

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #242 on: November 20, 2010, 10:36:24 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,449.msg42572.html#msg42572

De aici veti intelege de ce am preferat sa ma feresc de "aliante" chiar daca scopurile noastre, a tuturor ce vrem mai mult, sunt aceleasi.
Liviule (Sfarghiu) tii minte Adunarea "Revolutionarilor CG" de la Cluj....era tot 1 decembrie....cate coincidente....
Erati toti acolo...

Cezar si Daniel, din lista de mai sus, au realizat repede ca nu le e locul acolo.....

"S. V. R.  va exista si va fi recunoscut SV atunci candvoi avea timp si bani sa ma implic total in promovarea rasei si a noului club...si se apropie momentul"

Asta o spuneam in 2007....dupa care faceam multi bani, dar n-aveam timp.....ghinionul vostru cu criza, Bogdane.......ea mi-a dat timp sa va fac sa plecati....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #243 on: November 20, 2010, 11:48:57 PM »

Bogdane, cu cat se apropie mai mult "STICHTAG" 23.11.2010, ora 20:00.....cu atat va fi mai greu de voi.
Crede-ma, tu ma cunosti de mult.....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #244 on: November 21, 2010, 03:22:19 PM »

Proiectul S. V. R. se opreste acum.
Si-a atins scopul.
" trebuia "sa va scuture putin de ceafa", sa va treziti si sa-l iubiti, respectati si reproduceti cu raspundere.
CNCG trebuie sa-si recapete echilibrul , nu se poate distruge ce s-a facut bine.....dar se poate construi, pe mai departe, pe ce e trainic.

MULT SUCCES LA AG CNCG 2010 (sa nu ma faceti sa o convoc eu...cu AChR-ul...)

Eu voi fi in expozitii la primavara, doar daca voi considera ca treburile merg spre bine pentru CG din Romania.

Florin, Adi, Dani, Vasile, Costin, Marian & the minute coming person Mihai.....intindeti mana lui Bogdan, care a reusit SINGUR aderarea la WUSV si tot el, alaturi de Edi a reusit acordul cu SV pentru HD, ED, ADN....un pas imens !

S. V. R. - e clubul ideal de CG, care nici macar in tara lui de origine n-ar putea exista.

SUCCES ! - eu ma retrag la familia si cainii mei.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #245 on: November 21, 2010, 03:39:54 PM »

Hai, Magda, felicita-ma tu....ca "barbatii" astia de ....CG....au dat "examenul" la Timisoara ..dar vor "selectie " acum.....
Vedeti voi selectia democratica la AG... Drac..

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #246 on: November 21, 2010, 03:43:13 PM »

Poate acum intelegeti "Despartire...temporara"....de la CIRC...

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #247 on: November 21, 2010, 03:52:28 PM »

Bogdane, de urmatoarea ta postare depinde echilibrul rasei in RO si binele ei, pe viitor.
Cugeta !

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #248 on: November 21, 2010, 04:46:58 PM »

KEANE - "Everybody's changing" -  

Super piesa....ca tot e duminica si s-a lasat linistea binemeritata...

..astea-s pe locul 1 la mine de multa vreme...cam 2 ani...si eu ascult muzica.

SADE - "By your side"   (iarta-ma...ultima data)

GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #249 on: November 21, 2010, 05:00:57 PM »

Eu as recomanda alta melodie

http://www.youtube.com/watch?v=MNKInZjliLU&feature=related
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #250 on: November 22, 2010, 09:00:56 PM »

Smiley
http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=241286&id=100001088101968&mid=3540ef6G5af327e3508bG7a96a2G5&n_m=liviu_bardar%40yahoo.com

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #251 on: November 22, 2010, 09:06:29 PM »

Asta vroiai defapt?!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #252 on: November 22, 2010, 09:08:02 PM »

Asta simteam, de fapt....si tot cu...asta vom incepe in Aprilie
Prima Expoclub S. V. R.....la Deva...daca AG imi aproba...

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #253 on: November 22, 2010, 09:17:27 PM »

Voi propune AG Brasov 1. decembrie 2010 ca Herr Helmut Buss sa fie supraveghetorul de crestere S. V. R.
In fiecare an, in primavara, sa facem o expo cu el, care sa nu aiba doar rolul de clasare, ci sa ne-nvete unde am gresit si ce am facut bine...

Acelasi lucru l-am propus la AG CNCG Sibiu 2003....cu regretatul Herr Peter Messler...era chiar dupa ce a pierdut sefia S.V. si s-a bucurat mult ca cineva se mai uita spre el.....

Propunerea a fost aprobata de AG si apreciata de Sorin Dragomir public.
De ce , Sorine, nu ati continuat ideea, vazand ca eu m-am retras din cauza depresiei psihice ?
Nu fiindca nu era buna.......ci fiindca era a lui Bardar....

V-ati cerut scuze, CNCG, ca nu l-ati mai chemat la expozitia pe care o stabilisem in AG impreuna ?

Sau ati asteptat sa moara ne'mpacat, ca singuri care i-au intins mana, dupa ce "a cazut" ...ROMANII.....nu l-au mai cautat nici ei.....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #254 on: November 22, 2010, 09:20:07 PM »

Proiectul S. V. R. se opreste acum.
Si-a atins scopul.
" trebuia "sa va scuture putin de ceafa", sa va treziti si sa-l iubiti, respectati si reproduceti cu raspundere.
CNCG trebuie sa-si recapete echilibrul , nu se poate distruge ce s-a facut bine.....dar se poate construi, pe mai departe, pe ce e trainic.

MULT SUCCES LA AG CNCG 2010 (sa nu ma faceti sa o convoc eu...cu AChR-ul...)

Eu voi fi in expozitii la primavara, doar daca voi considera ca treburile merg spre bine pentru CG din Romania.

Florin, Adi, Dani, Vasile, Costin, Marian & the minute coming person Mihai.....intindeti mana lui Bogdan, care a reusit SINGUR aderarea la WUSV si tot el, alaturi de Edi a reusit acordul cu SV pentru HD, ED, ADN....un pas imens !

S. V. R. - e clubul ideal de CG, care nici macar in tara lui de origine n-ar putea exista.

SUCCES ! - eu ma retrag la familia si cainii mei.

Eu nu sunt schimbator...v-am lasat PE VOI sa decideti daca Clubul Ideal S.V.R. prezentat in Proiect S.V.R. poate fi adaptat la realitatile romanesti.
Si ati decis.

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5366.msg117823.html#msg117823

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof