|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #240 on: November 20, 2010, 10:18:30 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #241 on: November 20, 2010, 10:21:07 PM » |
|
N-am copiat bine...nu prea le am eu cu astea....l-am sters de tot 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #242 on: November 20, 2010, 10:36:24 PM » |
|
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,449.msg42572.html#msg42572De aici veti intelege de ce am preferat sa ma feresc de "aliante" chiar daca scopurile noastre, a tuturor ce vrem mai mult, sunt aceleasi. Liviule (Sfarghiu) tii minte Adunarea "Revolutionarilor CG" de la Cluj....era tot 1 decembrie....cate coincidente.... Erati toti acolo... Cezar si Daniel, din lista de mai sus, au realizat repede ca nu le e locul acolo..... " S. V. R. va exista si va fi recunoscut SV atunci candvoi avea timp si bani sa ma implic total in promovarea rasei si a noului club...si se apropie momentul" Asta o spuneam in 2007....dupa care faceam multi bani, dar n-aveam timp.....ghinionul vostru cu criza, Bogdane.......ea mi-a dat timp sa va fac sa plecati.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #243 on: November 20, 2010, 11:48:57 PM » |
|
Bogdane, cu cat se apropie mai mult "STICHTAG" 23.11.2010, ora 20:00.....cu atat va fi mai greu de voi. Crede-ma, tu ma cunosti de mult.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #244 on: November 21, 2010, 03:22:19 PM » |
|
Proiectul S. V. R. se opreste acum. Si-a atins scopul. " trebuia "sa va scuture putin de ceafa", sa va treziti si sa-l iubiti, respectati si reproduceti cu raspundere. CNCG trebuie sa-si recapete echilibrul , nu se poate distruge ce s-a facut bine.....dar se poate construi, pe mai departe, pe ce e trainic.MULT SUCCES LA AG CNCG 2010 (sa nu ma faceti sa o convoc eu...cu AChR-ul...)  Eu voi fi in expozitii la primavara, doar daca voi considera ca treburile merg spre bine pentru CG din Romania. Florin, Adi, Dani, Vasile, Costin, Marian & the minute coming person Mihai.....intindeti mana lui Bogdan, care a reusit SINGUR aderarea la WUSV si tot el, alaturi de Edi a reusit acordul cu SV pentru HD, ED, ADN....un pas imens ! S. V. R. - e clubul ideal de CG, care nici macar in tara lui de origine n-ar putea exista. SUCCES ! - eu ma retrag la familia si cainii mei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #245 on: November 21, 2010, 03:39:54 PM » |
|
Hai, Magda, felicita-ma tu....ca "barbatii" astia de ....CG....au dat "examenul" la Timisoara ..dar vor "selectie " acum..... Vedeti voi selectia democratica la AG...  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #246 on: November 21, 2010, 03:43:13 PM » |
|
Poate acum intelegeti "Despartire...temporara"....de la CIRC...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #247 on: November 21, 2010, 03:52:28 PM » |
|
Bogdane, de urmatoarea ta postare depinde echilibrul rasei in RO si binele ei, pe viitor. Cugeta !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #248 on: November 21, 2010, 04:46:58 PM » |
|
KEANE - "Everybody's changing" -  Super piesa....ca tot e duminica si s-a lasat linistea binemeritata... ..astea-s pe locul 1 la mine de multa vreme...cam 2 ani...si eu ascult muzica. SADE - "By your side"  (iarta-ma...ultima data)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #249 on: November 21, 2010, 05:00:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #250 on: November 22, 2010, 09:00:56 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #251 on: November 22, 2010, 09:06:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #252 on: November 22, 2010, 09:08:02 PM » |
|
Asta simteam, de fapt....si tot cu...asta vom incepe in Aprilie Prima Expoclub S. V. R.....la Deva...daca AG imi aproba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #253 on: November 22, 2010, 09:17:27 PM » |
|
Voi propune AG Brasov 1. decembrie 2010 ca Herr Helmut Buss sa fie supraveghetorul de crestere S. V. R. In fiecare an, in primavara, sa facem o expo cu el, care sa nu aiba doar rolul de clasare, ci sa ne-nvete unde am gresit si ce am facut bine...
Acelasi lucru l-am propus la AG CNCG Sibiu 2003....cu regretatul Herr Peter Messler...era chiar dupa ce a pierdut sefia S.V. si s-a bucurat mult ca cineva se mai uita spre el.....
Propunerea a fost aprobata de AG si apreciata de Sorin Dragomir public. De ce , Sorine, nu ati continuat ideea, vazand ca eu m-am retras din cauza depresiei psihice ? Nu fiindca nu era buna.......ci fiindca era a lui Bardar....
V-ati cerut scuze, CNCG, ca nu l-ati mai chemat la expozitia pe care o stabilisem in AG impreuna ?
Sau ati asteptat sa moara ne'mpacat, ca singuri care i-au intins mana, dupa ce "a cazut" ...ROMANII.....nu l-au mai cautat nici ei.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #254 on: November 22, 2010, 09:20:07 PM » |
|
Proiectul S. V. R. se opreste acum. Si-a atins scopul. " trebuia "sa va scuture putin de ceafa", sa va treziti si sa-l iubiti, respectati si reproduceti cu raspundere. CNCG trebuie sa-si recapete echilibrul , nu se poate distruge ce s-a facut bine.....dar se poate construi, pe mai departe, pe ce e trainic.MULT SUCCES LA AG CNCG 2010 (sa nu ma faceti sa o convoc eu...cu AChR-ul...)  Eu voi fi in expozitii la primavara, doar daca voi considera ca treburile merg spre bine pentru CG din Romania. Florin, Adi, Dani, Vasile, Costin, Marian & the minute coming person Mihai.....intindeti mana lui Bogdan, care a reusit SINGUR aderarea la WUSV si tot el, alaturi de Edi a reusit acordul cu SV pentru HD, ED, ADN....un pas imens ! S. V. R. - e clubul ideal de CG, care nici macar in tara lui de origine n-ar putea exista. SUCCES ! - eu ma retrag la familia si cainii mei. Eu nu sunt schimbator...v-am lasat PE VOI sa decideti daca Clubul Ideal S.V.R. prezentat in Proiect S.V.R. poate fi adaptat la realitatile romanesti. Si ati decis. http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5366.msg117823.html#msg117823
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|