Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:10:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Ati fi de acord cu infiintarea unui nou club de CG  (Voting closed: January 09, 2007, 08:27:56 PM)
DA, daca ar fi membru WUSV - 8 (40%)
DA, daca ar fi membru FCI si WUSV - 6 (30%)
DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV - 1 (5%)
NU CRED ca ar fi bine pt. CG - 3 (15%)
NU - 2 (10%)
Total Voters: 20

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23   Go Down
  Print  
Author Topic: SVR (Schaeferhund Verein Rumaenien)  (Read 42146 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #300 on: January 29, 2012, 08:30:32 PM »

@dux
*Capul plecat sabia nu-l taie, dar cu umilinta lantu-l incovoaie....

Faptul ca atunci cand noi ne-am dat demisiile din cauza neregulilor, ilegalitatilor dovedite din CNCG, noua , demisionarilor, ne face cinste, chiar daca inca nu suntem recunoscuti......pe cand voua, tuturor celor care stiind acele ilegalitati, le-ati acceptat fiind astfel partasi, complice la ele, va face de rusine pe veci. Lipsa de caracter, verticalitate, acceptarea tuturor compromisurilor doar de dragul oscioarelor mestecate deja, ce cad de la masa conducerii voastre....

adica zero barat.

Nu zero barat. Daca nu erau actiunile noastre, a celor nemultumiti, in veci CNCG nu se punea la punct.
Au facut-o sub presiune, nu de buna voie.S-au pus la punct d.p.d.v a legalitatii fata de statul roman, dar nu au facut nimic in plus pentru  si membri.

Au un regulament de crestere, dar displazicii se inmultesc in continuare, au desfiintat cluburile locale ca sa centralizeze puterea si decizia doar la nivel de conducere cncg.
Membri Huh Nu conteaza ca sunt cateva zeci....o turma mai mica e mai usor de condus...

Triste vremuri .....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
dux
Hero Member

« Reply #301 on: January 29, 2012, 09:53:18 PM »

sa nu uiti ca in urma cu 5 ani eu am fost cel care am initiat schimbarea.nu am avut capul plecat.multi care au intrat in ARCG erau si atunci.dar nu a deschis nici unul pliscul.,,revolutia'' adunase vreo 16 oameni la Iasi.Iar la Ilia ,cand a fost Adunarea Generala am mai ramas 2.atunci unde erau cei care au infiintat ARCG-ul?Fiindca erau membrii.
Este firesc sa fac parte dintr-un club recunoscut.ca si crescator trebuie sa fac parte dintr-o entitate chinologica recunoscuta. 
petshop4you
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #302 on: January 29, 2012, 11:41:44 PM »

sa nu uiti ca in urma cu 5 ani eu am fost cel care am initiat schimbarea.nu am avut capul plecat.multi care au intrat in ARCG erau si atunci.dar nu a deschis nici unul pliscul.,,revolutia'' adunase vreo 16 oameni la Iasi.Iar la Ilia ,cand a fost Adunarea Generala am mai ramas 2.atunci unde erau cei care au infiintat ARCG-ul?Fiindca erau membrii.
Este firesc sa fac parte dintr-un club recunoscut.ca si crescator trebuie sa fac parte dintr-o entitate chinologica recunoscuta. 
Ai la dispozitie AChR care ofera aceleasi "servicii" rasei precum CnCG.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
dux
Hero Member

« Reply #303 on: January 30, 2012, 12:16:18 PM »

Ai la dispozitie AChR care ofera aceleasi "servicii" rasei precum CnCG.
eu nu pot fi membru AChR.ci asociatia teritoriala din care fac parte poate fi membru.pana una alta eu aleg din ce entitate chinologica fac parte.sunt membru in CNCG de cand s-a infiintat.de ce sa plec din el?cei care doreau schimbarea trebuiau sa o faca din interior..trebuia sa ramaneti membri si la Adunarea Generala puneati conducerea pe care o doreati.nu era neaparat necesar sa va retrageti. 
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #304 on: January 30, 2012, 01:10:36 PM »

Bine ca sti sa critici SV si nu vezi barna din CnCG.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
dux
Hero Member

« Reply #305 on: January 30, 2012, 01:48:54 PM »

Bine ca sti sa critici SV si nu vezi barna din CnCG.
luand in considerare declinul rasei din punct de vedere al calitatilor utilitare este normal sa fac asta.si nu sunt singurul.sunt multi care fac asta.oameni care au vazut care este realitatea.SV in primul rand scoate bani din ciobanescul german.o parte din membri VIP bineinteles.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #306 on: January 30, 2012, 02:25:31 PM »

Si te pomenesti ca in CnCG treaba e fix invers.

Aia din SV au un amarat de IPO 3 (adica 3000-4000 EUR investiti in caine), mai investesc in ceva inainte sa castige.
La noi nici macar testele de displazie nu le fac corect VIP-urile.

MEMBRU ARCG!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #307 on: January 30, 2012, 02:41:03 PM »

au sediu, site

Quote from: cncg.ro
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/rotwei87/public_html/cncg.ro/wp-content/themes/bogdanjjjj/header.php on line 30

Ce sediu au? Adica eu ca simplu cotizant pot sa ma duc la sediu cu o declaratie de monta/fatare si omu' din sediu sa-mi dea peste cateva saptamani pedigreele puilor? Ce program cu publicul are 'sediu'? Ca nu am vazut pe nicaieri!

dux: ca si pana acum, ca si crescator, trebuie sa faci parte dintr-o organizatie locala achr pentru acte!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
dux
Hero Member

« Reply #308 on: January 30, 2012, 03:04:07 PM »

Si te pomenesti ca in CnCG treaba e fix invers.
nimeni nu castiga bani din CNCG fiindca este un club sarac.nici nu se compara cu mastodontul SV.acolo se invart milioane de euro.
Aia din SV au un amarat de IPO 3 (adica 3000-4000 EUR investiti in caine),
multi dintr-e ei promoveaza examenele pe alte considerente.eu nu am gasit postat pe nicaieri examenul de lucru al unui VA1.doar franturi.cate o proba de curaj si cam atat.iar banii investiti sunt scosi inzecit.
La noi nici macar testele de displazie nu le fac corect VIP-urile.
dar tu le faci corect?Imi arati si mie testul masculului pe care tu-l reproduci?asta apropos de barna din ochiul altuia.
Si stai linistit.si in Germania sunt caini cu teste aranjate.unul din ei a ajuns si campion mondial.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #309 on: January 30, 2012, 03:11:22 PM »

*Capul plecat sabia nu-l taie, dar cu umilinta lantu-l incovoaie....
Capul nu l-am plecat dar nici cu umilinta lantu nu l-a incovoiat!!!
Poate as fi fost tentat sa spun ,< daca voi nu ma vreti eu va vreau> daca as fi fost altcineva.Dar eu le-am spus:voi ma vreti dar eu voi juca numai pe carte, corectitudine, indiferent de relatie,functie, cine greseste plateste.Asa sa fie!
Am facut aceasta introducere ca ce vreau eu sa spun sa aiba alta formula ca pana acuma.
Unii poate or sa inteleaga alti nu.
CNCG a intrat pe un nou traseu , pe cel al cg modern, asta se va vedea din 2012.De ce?Pentru ca o spun eu , Auneanu Stefan-Vifor i calitate de vicepresedinte chinotehnic.Pe ce ma bazez?Pe onoarea mea!
Acum ati inteles introducerea.
Vrem un cg REAL?Asa sa fie!
Pentru prima data sunt: registru evidenta caini selectionati-cei care au transmis actele, membrii CNCG, registru evidenta expozitii Club ,incepand cu 2011, registru evidenta declaratii monta si fatare,plus alte fise.
Toate Selectiile din 2012,3 , vor fi avizate de mine.Cine va avea selectie luata in prezenta mea , SV sau RO, va putea oricand arata la orice concurs intern sau extern ca a meritat pe BUNE selectia.
O sa ziceti , pai daca vine x, y, z care ti-e prieten nu trece daca rateaza?Nu!!!Aici nu am prieteni de asa natura, cei care ma stiu nu AR INDRAZNI SA CEARA ASA CEVA.Au stiut cind m-au ales.
Onoarea mea nu va fi patat !
Am un caine care va face IPO si selectie SV in Ungaria, de ce?Datorita unei relatii de pietenie si profesionalism excelenta cu Adasz.Asa cum cere CNCG am sa fac o cerere scrisa prin care sa solicit acordul de efectuare IPO si Kkl, clubului national.
Am recunoscut toate selectiile facute pana la 31.12.2011.Atunci cand vor expira vor ramane expirate sau se vor prelungii.
Problema displaziei?Nu se poate trece peste FCI, dar se pare ca din 2012 , sper, sa fie obligatorie si pentru cei care reproduc cu 2 CAC-uri.Au fost acreditate cabinete de ACHR. Am avut discutii Cu inca 2 dr, dr Mack-Brasov si dr Dragomir -Bucuresti pentru a avea acreditare SV.
Sunt multe de spus dar timpul imi va da dreptate sau nu.
Ganditi si voi.

bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #310 on: January 30, 2012, 03:56:58 PM »

Felicitari! Sper sa va iasa asa cum doriti si mai sper sa opriti monarea cainilor fara examen de lucru. Asa cum cainii de lucru au obligatia de a obtine calificative in expozitii de frumusete, ar trebui inceputa si la noi o aliniere la standardele internationale si toti cainii reproducatori sa aiba examene de lucru promovate. Evident insotite de testele de displazie, etc.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #311 on: January 30, 2012, 04:45:26 PM »

.dar tu le faci corect?Imi arati si mie testul masculului pe care tu-l reproduci?asta apropos de barna din ochiul altuia.
Si stai linistit.si in Germania sunt caini cu teste aranjate.unul din ei a ajuns si campion mondial.
Iar te manca in c....
Eu am testul de displazie facut  la toti cainii mei. O pot dovedi celor care cumpara caini de la mine.
Toti puii nascuti din Navarro care au ajuns la test de displazie au primit rezultat "a" normal mai putin Windy, care e o femela foarte mare si a iesit "fast normal" adica acceptat la reproductie.
Tu ai macar un caine HD ED "a" ?
Nu ai, da bati din gura ca un caine de intors oile. Si iti convine inca situatia actuala pentru ca voi cu caini de real nu puteti face IPO ca e prea usor si selectie ca nu lasa cainele.
Si se adevereste din nou banuiala mea ca tu nu porti dormi noaptea de grija lui Navarro.

Te crezi atoatestiutor dar in curtea ta nu te uiti.

Cat despre testele facute la Brasov si la Bucuresti, mutumesc frumos, nu am nevoie. E mai aproape, mai ieftin si mai bine vazut testul facut in Ungaria. (Orice test facut in Ungaria).

MEMBRU ARCG!
ham
Sr. Member

« Reply #312 on: January 30, 2012, 05:04:12 PM »

LOL LOL LOL
mult nisip in ochii prostilor (in special dinspre Marea Neagra Drac)...
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #313 on: January 30, 2012, 05:41:46 PM »

Pentru prima data sunt: ....  registru evidenta expozitii Club ,incepand cu 2011,

Pentru prima data a fost ..... http://www.ciobanescgerman.net/rezultate.php ... incepand cu 2005! Si nu este meritul nimanui din cncg!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #314 on: January 30, 2012, 08:09:15 PM »

Ei, hai...n-ai fost doar tu cu initierea schimbarii ....dar cand ai primit functia de presedinte zonal, ai sarit dincolo  Wink
La adunarea *revolutionara* Brasov 2007 am stabilit ca nu ne ducem la Ilia.....si tu cu Misu v-ati dus si ati primit cate ceva...
Dar stai linistit, *osu'* i-a facut si pe alti revolutionari in 2002 sa sara dincolo.....
Imi pare rau pentru tine ca ti-ai pierdut functia pt. care ai trecut dincolo, cea de presedinte zonal....

cei care doreau schimbarea trebuiau sa o faca din interior..trebuia sa ramaneti membri si la Adunarea Generala puneati conducerea pe care o doreati.nu era neaparat necesar sa va retrageti.  
Asa ai facut tu cu Misu in 2007 ? Smiley
Experienta ne-a demonstrat ca in anul cu alegeri, listele de delegati erau umflate pana erau suficienti votanti care sa asigure continuitatea eternei conduceri....ei aveau listele la ei, iar opozitia n-avea acces la ele...= ce rost au alegerile ?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof