|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #255 on: November 22, 2010, 09:48:54 PM » |
|
La AG @))@ Alegeri de la Sibiu...va amintiti ca am venit la costum si cravata ? Stiind ca totul e regizat ? Cineva, din sala aia isi aminteste ca m-am ridicat si am spus "- Eu nu fac parte din regia acestei sedinte." Si am votat SINGUR INVERS la fiecare propunere si vot a fiecarui post din Comitetul de Conducere ?
Doar Tudorica a avut bunul simt, din respectul reciproc pe care ni-l purtam de cand ne-am cunoscut, sa ma propuna pe functia Vicepresedinte de lucru (postul fiind al lui Balogh)...si am refuzat propunerea fara vot ?
E CINEVA PE FORUM SA CONFIRME , din cei peste 80 delegati de atunci, ADEVARUL CLAMAT DE NEBUNUL CU MANSONUL ? Poate dl. Ionescu Tudor ?
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #256 on: November 22, 2010, 09:54:30 PM » |
|
Spune Marius, acum cand esti suparat pe mine....CINE A IMPARTIT IN SALA "MANIFESTUL" MEU , despre ce trebuie facut cu CG, semnata simplu "un iubitor al rasei" Sau sa-l sun pe Marius Iliev, delegatul AChR la acea AG CNCG Sibiu Alegeri 2002, el sigur mai are acea hartie, o citea in timpul sedintei...
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #257 on: November 22, 2010, 09:59:38 PM » |
|
TIME OUT...ma duc in oras sa ma-ntalnesc cu un prieten hunedorean...intamplator cel care l-a luat, atunci, pe fratele lui Dox, in 1978, primul meu CG de la granita de la Jimbolia... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #258 on: November 23, 2010, 01:52:56 PM » |
|
Io deja beu...hi numa hi Razvane....de ma banzi oi pune bota si hora pe schinarea ta...... In Ardeal primim mitici, e Hora Unirii,,,,da' saveti la voi Demisia CNCG altfel nu so deschide hora......
BEU PANTRU PAPUSA AIA MICA, BA DANI, dreamer-ule....SA-TI TRAIASCA, OMULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #259 on: November 24, 2010, 12:00:58 AM » |
|
Si a mea........S. V. R....asta arata TOATE sondajele, Bogdane.....TOATE... HAI, prinde-te in "hora" noastra si va fi bine pentru toti....CAINI si oameni.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcu Vasile
Full Member

|
 |
« Reply #260 on: November 25, 2010, 12:05:26 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #261 on: November 25, 2010, 03:44:38 PM » |
|
Rog Grupul de Initiativa S. V. R. sa lucreze pe Statut si Regulamente. La pasul asta am ajuns.
Gata cu "intrigile" pe forum, care trebuie sa ramana doar un mijloc de relaxare la o bere virtuala intre prieteni. Acum trebuie "sa punem osul la treaba", sa nu ne-o ia evenimentele inainte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #262 on: November 25, 2010, 03:47:47 PM » |
|
Nu ne permitem sa facem pasi gresiti.... daca vrem sa ne crestem sansele de reusita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #263 on: November 25, 2010, 03:52:32 PM » |
|
Ce e sigur, e sigur....
La EURODOGSHOW 2012, Membrii S. V. R. vor participa cu peste 150 de ciobanesti germani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #264 on: November 27, 2010, 07:21:45 AM » |
|
"IUBITI CONDUCATORI !!!"
Cascati bine ochii la ultima postare a mea de la KIMM , cititi de 10 X (voi aveti nevoie , pentru a intelege) si credeti-ma pe cuvant...
VA FI S. V. R., fiindca ASTA e vointa majoritatii !....nu numai a lui Bardar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #265 on: November 27, 2010, 07:28:26 AM » |
|
"DOAMNE, da-mi saninatatea de-a accepta lucrurile pe care NU le pot schimba, curajul de-a schimba lucrurile pe care le POT schimba si INTELEPCIUNEA de-a face diferenta intre ele."
SF. FRANCIS de ASISI
P.S. @ben, citeste si tu, te rog, de 10 x asta.....POATE vei intelege, totusi, ceva....desi am mari indoieli....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #266 on: November 28, 2010, 09:14:52 AM » |
|
Astazi, ca e iar duminica, v-as propune atentiei inca 2 piese Squeezer - "Without you"
Mike Oldfield - "The Voyager"Trebuie sa va spun, ca sa nu cautati degeaba....sunt fan Magic FM si Romantik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #267 on: November 28, 2010, 01:41:59 PM » |
|
Cand noi ne relaxam, acum, in sfanta Duminica, cei ce si-au batut joc de banii, pasiunea voastra s-au reunit DE URGENTA (convocati ieri, CC al CNCG -"PCRCg" ) - LA bUCURESTI. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #268 on: November 28, 2010, 02:40:08 PM » |
|
Cand noi ne relaxam, acum, in sfanta Duminica, cei ce si-au batut joc de banii, pasiunea voastra s-au reunit DE URGENTA (convocati ieri, CC al CNCG -"PCRCg" ) - LA bUCURESTI.  daca este asa.....eu nu vreau sa fiu in locul lor !!!! cum se numeste....DISPERARE ?!/FRICA...GROAZA...
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #269 on: November 29, 2010, 07:56:15 PM » |
|
Din pacate, dorinta mea de a se ajunge la ECHILIBRU intre BINE si RAU (binele contine rau iar raul contine bine - IN YANG) si in viata CG de Ziua Nationala, la nivel FIZIC nu se va implini. Probabil, deja, la nivel spiritual balanta s-a echilibrat...iar asta e cel mai important.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|