Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:18:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Ati fi de acord cu infiintarea unui nou club de CG  (Voting closed: January 09, 2007, 08:27:56 PM)
DA, daca ar fi membru WUSV - 8 (40%)
DA, daca ar fi membru FCI si WUSV - 6 (30%)
DA, indiferent daca va fi membru FCI si WUSV - 1 (5%)
NU CRED ca ar fi bine pt. CG - 3 (15%)
NU - 2 (10%)
Total Voters: 20

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23   Go Down
  Print  
Author Topic: SVR (Schaeferhund Verein Rumaenien)  (Read 42148 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #270 on: November 29, 2010, 08:55:25 PM »

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/pedigree/516874.html

Fiindca SVR o va face prin chinotehnistii sai, imi permit sa supun atentiei celor ce au mers in reproductie pe linia Hoss si mai ales celor ce au mers pe Hoss & Karly  Wink

Gio von Frankengold - V3 - BSZS 2010.

Daca vor fi minim 3 "doritori" voi astepta PM, pentru a obtine cel mai bun pret pentru monta.

Foto mai "calda"..Ia ganditi-va.....

* Gio v. Frankengold.jpg (84.57 KB, 640x475 - viewed 123 times.)

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #271 on: November 30, 2010, 07:39:41 AM »

WOOOOOPS !

Fiindca Lance nu a fost tipul meu (cu coama ca al meu.. Cheesy.), ca admirator, de-abia azi m-am uitat la pedigree...ca si crescator ce vreau sa devin....

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/pedigree/519769.html

Recunosc....genetica lui Lance, e mai buna, trece prin Larus +....+.....decat a lui Gio.....amandoi avand Ursus - sus
S.V.R. (adica eu  Laughing) il recomanda ca "viitor tatic" celor ce nu-si permit monte afara si fac parte din categoria celor la care am atras atentia la Gio, mai sus....

P.S. Felicitari hausszente....unora...LE MERGE MINTEA....ai facut deja monta asta si.....

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/pedigree/583231.html

* Lancelot vom Baldur-Ro.jpg (27.93 KB, 450x325 - viewed 79 times.)

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #272 on: November 30, 2010, 08:02:08 AM »

Si mai multe Felicitari vom Hausszente.
Am verificat cine a luat Speranta Femele la Campionat si Cluj, Rudiger Mai si Helmut Buss, ambii SV....

Tot femela din linie Iff, dar montata la Furbo von Hutweide.....Loc 1  Wink

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/pedigree/675762.html

Si Cezar, care a studiat foarte mult, a facut aceeasi miscare...
A dus-o pe Hilla la Furbo von Hutweide......si m-am putut si eu "lega" la ce-am gandit bine, acum 10 ani....Iff x Xenia  Nutkick Ciocan Scrima Not Worthy

"AVE  CAESARE"

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #273 on: December 03, 2010, 05:49:16 PM »

Va rog ceva, daca dintre toti sustinatorii Proiectului S.V.R. exista cineva care sa stie foarte bine franceza si cineva sa stie foarte bine germana.
Sesizarea  trimisa la AChR , cu numarul de document  SVR - 03/17.11.2010, este inpenetrabila juridic, prin argumentele pe care le aduce.
Daca pana la data de 23.11.2010 ora 20:00 nu primesc raspuns de la AChR la toate cele 3 documente

1.    SVR - 01/29.09.2010 - Intentia de Infintare SVR (o aveti si voi aici)
2.    SVR - 02/05.11.2010 - Sesizare 1 (am primit fax retur cu nr. AChR 1172/10.11.2010)
3.    SVR - 03/17.11.2010 - Sesizare 2 (am cerut confirmare primire si retur fax cu nr. inregistrare si nu vine......)

Mentionez ca toate documentele au fost expediate si in format electronic, pe adresele membrilor Consiliului Director AChR, publicate oficial, pe www.ach.ro

Ma vad obligat sa urc in ierarhia chinologica.
Documentele SVR 01 si SVR 03 vor pleca la FCI si WUSV.

Imi pare rau, dar eu nu ma opresc pana nu se respecta Statutele, Regulamentele clubului CG, AChR , WUSV si FCI.

EI SUNT CU MINE !

EIN HERZ FUR EUCH, ALLE !
Eu cred ca am asteptat destul, cele 10 zile peste termenul limita propus...

Ce va pot spune e ca "piramida subreda" nu mai e doar in CNCG, ea s-a extins si cuprinde si AChR.
Sunt multe Asociatii Teritoriale si Cluburi de Rasa nemultumite de sechelele comunistoide avandu-l in frunte pe dl. Stefanescu.
Probabil rabdarea noastra privind S.V.R. va fi rasplatita , pana in primavara, de existenta unei Asociatii Chinologice Nationale, curata, ce respecta Statutul si Regulamentele proprii, FCI si a membrilor sai Asociatii Teritoriale si Cluburi.

La documentele SVR 01 si SVR 03 nuvor sa-mi trimita nr. de intrare in AChR.
Fiindca membrii actualului CD AChR au primit individual toate cele 3 sesizari ale mele, inclusiv pe office@ach.ro si fiindca nu am primit nici un fel de raspuns, ma voi adresa direct:
- Comisiei de Disciplina AChR care sa ancheteze, pe langa sesizari si lipsa de profesionalism si conduita a Consiliului Director
- FCI
- WUSV

E momentul sa vedeti si voi documentele SVR 02 si SVR - 03 (SVR - 01 e pe acest topic)

Razvan, sterge tu , te rog, documentul...le-am incurcat, acesta nu este pro SVR.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #274 on: December 06, 2010, 07:49:13 AM »

Ciocan

* lup[1].png (123.37 KB, 301x252 - viewed 65 times.)

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #275 on: December 22, 2010, 07:05:43 PM »

Ieri i-am "cerut prietenia" pe FACEBOOK lu' Stefanescu....si nu mi-a dat-o Cry
Voi incerca sa-i "cer dusmania"....poate macar pe aia mi-o da. Laughing

LA MULTI ANI PRIETENI AI S. V. R. !

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #276 on: December 23, 2010, 06:46:48 PM »

Ieri i-am "cerut prietenia" pe FACEBOOK lu' Stefanescu....

Nebunaticule!  LOL

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #277 on: December 29, 2010, 03:12:39 PM »

E 29.12.2010 si inca nu am primit, oficial, de la AChR vreun raspuns la Sesizari...
Ei nu realizeaza ca fiecare zi ce trece pana la raspuns, ii dezavantajeaza.....letal... Wink

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #278 on: December 29, 2010, 03:14:28 PM »

Nebunaticule!  LOL
Laughing...io tin la orientarea mea sexuala sanatoasa...acceptata si de biserica... Laughing

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #279 on: December 31, 2010, 01:34:37 PM »

Fiindca la HEAD OFFICE se lucreaza, in sfarsit, intens si sunt planuri si masuri ce nu mai au voie sa "transpire" in tabara clubului vechi, va rugam sa aveti intelegere si rabdare.....

V-am spus si va repet........VA  FI  S. V. R.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #280 on: January 01, 2011, 01:13:30 AM »

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #281 on: January 01, 2011, 09:35:05 AM »

BUNA DIMINEATA 2011 !!!
Te rugam sa fi mai bun cu noi !!!

* DSC07741 (Small).JPG (58.46 KB, 640x480 - viewed 75 times.)

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #282 on: January 07, 2011, 10:46:30 PM »

Totusi, SVR exista, va exista?
ca la radio erevan : nu, nu exista, daaaa cine stie,... LOL

Dupa 1 an si 9 luni, optimismul lui Cezar s-a materializat.

Majoritatea a decis.

VA FI     S. V. R.  !

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #283 on: January 08, 2011, 02:21:37 PM »

Acesta e documentul SVR Nr. 03......are aproape 2 luni fara reactie din partea AChR.
Il voi directiona catre Comisia de Disciplina AChR, de data asta, catre FCI, pentru luarea la cunostinta a neregulilor din cadrul AChR.

Credeti ca acesti Consiliu Director AChR vor putea ascunde la nesfarsit "sub pres" rahatul cncg transformat in rahat propriu ?
DA, daca nu sunt anuntate forurile superioare...s-a dovedit in cele 2 luni...
NU, daca documentele ajung unde trebuie... Wink

* Sesizare catre AChR - 17.11.2010 (1).doc (34 KB - downloaded 37 times.)

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #284 on: January 08, 2011, 03:54:18 PM »

"Pentru unii MUMA...pentru altii CIUMA..."

Clubului de Rottweiler Karphatia, i s-a retras avizul de membru AChR pentru motivul ce-l cititi, fiind implicat DOAR un om, presedintele....
La cncg, la Campionatul 2010 Bucuresti, intreaga conducere a incalcat MAI GRAV Regulamentele, dar lor nu li se-ntampla nimic....

http://www.ach.ro/circulare/2010/napoca/napoca.pdf

Personal, nu pot fi de acord cu asemenea "tratamente echidistante" fata de cluburi membre avand aceleasi drepturi si indatoriri, practicate de "forul tutelar AChR"....

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof