Va rog ceva, daca dintre toti sustinatorii Proiectului S.V.R. exista cineva care sa stie foarte bine franceza si cineva sa stie foarte bine germana.
Sesizarea trimisa la AChR , cu numarul de document SVR - 03/17.11.2010, este inpenetrabila juridic, prin argumentele pe care le aduce.
Daca pana la data de 23.11.2010 ora 20:00 nu primesc raspuns de la AChR la toate cele 3 documente
1. SVR - 01/29.09.2010 - Intentia de Infintare SVR (o aveti si voi aici)
2. SVR - 02/05.11.2010 - Sesizare 1 (am primit fax retur cu nr. AChR 1172/10.11.2010)
3. SVR - 03/17.11.2010 - Sesizare 2 (am cerut confirmare primire si retur fax cu nr. inregistrare si nu vine......)
Mentionez ca toate documentele au fost expediate si in format electronic, pe adresele membrilor Consiliului Director AChR, publicate oficial, pe
www.ach.roMa vad obligat sa urc in ierarhia chinologica.
Documentele SVR 01 si SVR 03 vor pleca la FCI si WUSV.
Imi pare rau, dar eu nu ma opresc pana nu se respecta Statutele, Regulamentele clubului CG, AChR , WUSV si FCI.
EI SUNT CU MINE !EIN HERZ FUR EUCH, ALLE !Eu cred ca am asteptat destul, cele 10 zile peste termenul limita propus...
Ce va pot spune e ca "piramida subreda" nu mai e doar in CNCG, ea s-a extins si cuprinde si AChR.
Sunt multe Asociatii Teritoriale si Cluburi de Rasa nemultumite de sechelele comunistoide avandu-l in frunte pe dl. Stefanescu.
Probabil rabdarea noastra privind S.V.R. va fi rasplatita , pana in primavara, de existenta unei Asociatii Chinologice Nationale, curata, ce respecta Statutul si Regulamentele proprii, FCI si a membrilor sai Asociatii Teritoriale si Cluburi.
La documentele SVR 01 si SVR 03 nuvor sa-mi trimita nr. de intrare in AChR.
Fiindca membrii actualului CD AChR au primit individual toate cele 3 sesizari ale mele, inclusiv pe
office@ach.ro si fiindca nu am primit nici un fel de raspuns, ma voi adresa direct:
- Comisiei de Disciplina AChR care sa ancheteze, pe langa sesizari si lipsa de profesionalism si conduita a Consiliului Director
- FCI
- WUSV
E momentul sa vedeti si voi documentele SVR 02 si SVR - 03 (SVR - 01 e pe acest topic)
Razvan, sterge tu , te rog, documentul...le-am incurcat, acesta nu este pro SVR.