|
verdi
|
 |
« Reply #60 on: July 27, 2012, 12:10:29 PM » |
|
eu l-am citit in etape : citeam ,  , citeam,  , citeam,  ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #61 on: July 27, 2012, 10:53:15 PM » |
|
Pentru cei care au pierdut un suflet drag. Am gasit poezioara asta si cred ca spune multe:
"I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay" ♥ ♥
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #62 on: July 28, 2012, 05:59:44 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #63 on: August 09, 2012, 09:31:43 AM » |
|
Emotionante randuri ... inainte de Bimbo, am avut un cg. Cand mi l`a adus tata acasa era un ghemotoc, avea 2 luni. L`am crescut pana la 10 ani, cu bine cu greu, dar displazia si`a facut aparitia si nu l`am mai putut salva... ma simt vinovat intr`un fel.. Greu sa pierzi o fiinta iubita.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iNfstar
Newbie
CG meu OTTO !
|
 |
« Reply #64 on: November 17, 2012, 05:41:26 PM » |
|
te lasa fara cuvinte acest text nu poti sa spui decat ca , cainele este cel mai bun prieten al omului el nu te tradeaza niciodata si isi da si viata pentru tine , si nu cere mult decat un culcus si hrana nu inteleg cum unii oameni sunt cruzi s cu unii caini chiar si comunitari fiind ! Felicitari pentru acest text !
|
|
|
|
|
|
every where i go i never stop 2u wonder !
|
|
|
annitha_cl
Full Member

Cristina
|
 |
« Reply #65 on: December 01, 2012, 02:49:42 PM » |
|
Cand eram mica am invatat o poezie pe care multi dintre voi cu siguranta o cunosc... "din bucata mea de paine....... ma intreb apoi in sine care-i om si care-i caine?". Am plans pentru ca eu stiu ce inseamna sa primesti bucuria de a avea un prieten si durerea pierderii acestui prieten...(mai ales de ziua ta de nastere) Asa cum a venit asa a plecat Nerra... norocul a facut ca ea sa imi vina in viata de ziua mea si nenorocirea ...sa plece tot de ziua mea. A murit pe perna mea exact in clipa in care eu am intrat in camera...S-a uitat in ochii mei si s-a stins... Nu am crezut ca voi mai avea un cg de atunci... am avut pechinezi, husky si soarta a facut sa imi readuca in viata iar  . Nu regret ci doar ma bucur ca ma pot bucura de intelepciunea lor, de dragostea si daruirea lor, de tot ceea ce invat cu fiecare clipa de la ei....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mama_lui_nero
Newbie
l-am iubit, l-am crescut...dar L-AM PIERDUT!!!
|
 |
« Reply #66 on: August 19, 2013, 03:23:20 PM » |
|
ne-a parasit dupa aparitia brusca a unor convulsii dure, ce nu i-au dat pace cu tot diazepamul si fenobarbitalul injectat, pe 15 august 2013, la ora 2, intr-o clinica-spital, fara noi alaturi, fara putinta de a ne lua ramas... Un caine extrem de frumos, cu un caracter puternic, jucaus in copilarie dar extrem de intelept acum, s-a stins. Odata cu el am pierdut un copil, un frate, un suflet extrem de curat si bun, prietenul nostru cel mai de nadejde si liantul cel mai puternic al familiei. Durerea din sufletele noastre nu conteneste... R.I.P. Nerutu nostru drag! 
|
Nero.jpg (87.11 KB, 350x385 - viewed 239 times.)
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #67 on: August 19, 2013, 04:33:14 PM » |
|
RIP, Nerutu!
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
AdrianAlvin
Newbie
|
 |
« Reply #68 on: August 20, 2013, 07:37:50 AM » |
|
R.I.P Nero !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #69 on: August 20, 2013, 07:56:10 AM » |
|
R.I.P. Nero ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #70 on: August 20, 2013, 10:52:10 AM » |
|
R.I.P. Nero. 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
PACO
Newbie
PACO
|
 |
« Reply #71 on: September 11, 2013, 12:51:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
mama_lui_nero
Newbie
l-am iubit, l-am crescut...dar L-AM PIERDUT!!!
|
 |
« Reply #72 on: September 11, 2013, 09:03:30 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WOLF ROUGHT
Newbie
UMA von der blaro
|
 |
« Reply #73 on: April 11, 2014, 04:25:32 PM » |
|
superbe versuri si chiar adevarate bravo celui ce le-a scris !
|
|
|
|
|
|
HALLO GUYS
|
|
|
|