Forum ciobanesc german
October 09, 2017, 10:52:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema calduri catea  (Read 34317 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nero
Newbie
*

« Reply #15 on: September 25, 2007, 07:10:47 PM »

Buna, am si eu o problema legata de imperechere.
Catelusa noastra este in a 7 zi de calduri si am vrea sa o imperechem. Are 2 ani.
Nu prea stim perioada optima imperecherii si nici in ce consta aceasta din punct de vedere financiar.
Daca ati putea sa ne ajutati v-am ramane recunoscatori.
Va multumesc.
Irina2007
Hero Member

« Reply #16 on: September 25, 2007, 07:24:52 PM »

E cam tarziu acum sa incepeti sa va puneti intrebari... Daca ati numarat corect zilele atunci peste 4-5 zile ar trebui montata. Cand ati considerat prima zi de calduri, ziua in care a aparut putin sange inchis la culoare la vulva sau ziua in care ati observat primele picaturi pe jos?
Daca ati inceput sa numarati de cand ati vazut picaturi pe jos, inseamna ca femela e probabil in ziua a 11-a.

Femela are pedigree si drept de monta?

Trebuie sa luati legatura cu proprietarul unui mascul (http://www.ciobanescgerman.net/masculi-monta.php), sa vedeti daca accepta sa faca monta in functie si de calitatea femelei si sa stabiliti de comun acord cum achitati monta. Unii proprietari de masculi cer cash, altii vor un pui. In functie de cat de bun doriti sa fie masculul trebuie sa va asteptati la o suma minima de 100-200 Euro, cu cat cresc pretentiile cu atat creste si suma.

Multa bafta sa mearga totul bine si sa aveti pui sanatosi si frumosi.

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: September 26, 2007, 10:02:50 PM »

am scris cu cateva topicuri mai sus perioada optima pt. imperechere  Wink

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1510.msg30715.html#msg30715

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
ionut_man14
Newbie
*

« Reply #18 on: January 27, 2008, 05:00:27 PM »

buna ziua sunt nou pe acest forum...am o catzelusha metis ciobanesc german cu ciobanesc caucazian...de mica a crescut alaturi de un mascul...acum are cicra 7 luni si se pare ca sa montat cu masculul:(...intrebarea mea este daca va avea probleme ramanand gestanta de la aceasta varsta si ce se poate face...va multumesc anticipat
Ariana
Administrator

« Reply #19 on: January 27, 2008, 05:13:36 PM »

Daca masculul este de talie mai mare decat cateaua (desi din combinatia ei nu cred ca e mai prejos) mai ales avand in vedere ca inca e tanara si incomplet dezvoltata-conformatia bazinului conteaza, s-ar putea sa intampine unele dificultati la fatare. Daca accidentul s-ar fi produs azi puteti merge la medicul vet. sa va dea "pastila de dupa" injectabil bineinteles. Daca deja a trecut ceva timp nu mai aveti ce face (sunt unii care incearca intreruperea sarcinii dar eu sunt total impotriva deoarece este foarte riscant si pot apare complicatii) ori o castrati ori asteptati sa duca gestatia la bun sfarsit daca e cazul.

medic veterinar
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #20 on: August 12, 2008, 11:04:10 AM »

Catelusa mea in varsta de 1 an si 3 luni este in calduri. E dependenta de plimbarea de seara si v-as intreba daca este riscant ,deoarece nu vreau sa se imperecheze (nici ea nu da semne ca ar vrea) deocamdata, sa o mai plimb. Nu am mai avut catea, si nu stiu daca sunt riscuri sa fie violata eventual . Ar fi mai bine sa o tin in tarc pana ii trec caldurile?
crb
Hero Member

« Reply #21 on: August 12, 2008, 11:11:22 AM »

... pe cale naturala, femela accepta (sau nu) masculul.....nu se pune problema de VIOL!  Cheesy ...daca vrei sa fii sigur, cand nu o poti supraveghea,.. padocul e cea mai buna solutie...parerea mea Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #22 on: August 12, 2008, 11:24:13 AM »

OK, multumesc de sfat, dar cate zile atunci sa o tin in tarc? 5 dupa ce inceteaza sangerarea?
crb
Hero Member

« Reply #23 on: August 12, 2008, 11:55:28 AM »

OK, multumesc de sfat, dar cate zile atunci sa o tin in tarc? 5 dupa ce inceteaza sangerarea?

..femela accepta ,masculul la ovulatie... teoretic, f-ctie de varsta si rasa aste se intampla pe la 13-18 zile...dupa aia,...nu mai conteza..
.............parerea mea..............

d33a
Newbie
*

« Reply #24 on: August 15, 2008, 10:41:24 AM »

Salut! Sunt noua pe aces forum si as vrea sa aflu cate ceva despre monta ciobanestilor germani. Am si eu o catea in varsta de 4 ani si nu vre sa stea la monta i-am adus 2 masculi si nu a vrut sa stea la monta s-au luat la bataie (mai mult ea) este adevarata vorba ca trebuie dusa cateaua la mascul nu invers?javascript:void(0);
Huh
crb
Hero Member

« Reply #25 on: August 15, 2008, 10:50:56 AM »

Salut! Sunt noua pe aces forum si as vrea sa aflu cate ceva despre monta ciobanestilor germani. Am si eu o catea in varsta de 4 ani si nu vre sa stea la monta i-am adus 2 masculi si nu a vrut sa stea la monta s-au luat la bataie (mai mult ea) este adevarata vorba ca trebuie dusa cateaua la mascul nu invers? javascript :void (0);
Huh

..e de preferat sa nu fie in curtea proprie, ..instinctul de aparare al teritoriului putand fi mare...

BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #26 on: August 15, 2008, 10:52:54 AM »

Femela e mai teritoriala decat masculul, iar pentru el e de preferat sa simta "ca acasa" ca sa si faca ceva Smiley. E mai bine ca femela sa fie dusa la mascul, asta daca monta nu se poate desfasura pe teren neutru.
Ariana
Administrator

« Reply #27 on: August 15, 2008, 12:35:17 PM »

si du-o la monta din ziua a 12-a de calduri (ziua 1-a este prima zi a sangerarii)..nu mai repede, ai sanse sa accepte mult mai bine masculul.

medic veterinar
d33a
Newbie
*

« Reply #28 on: August 15, 2008, 07:54:55 PM »

Am incercat sa vorbesc cu stapanii masculilor da nu imi vrea cateaua sa o tina ca e foarte rea si le este frica:D
d33a
Newbie
*

« Reply #29 on: August 15, 2008, 08:51:45 PM »

Am tinut un mascul timp de 10 zile nu sa intamplat nimic il batea pe mascul tot timpu nici sa manance nu il lasa ii manca mancarea numai sa nu iul vada ca mananca acum astept sa ii vina perioada in care iese la monta si o sa incerc sa vorbesc cu stapanul unui mascul poate imi primeste cateaua ca vreau pui de la ea!!!
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: