Forum ciobanesc german
February 23, 2013, 09:57:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: BRIT JUNIOR  (Read 9330 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Hero Member

« Reply #15 on: January 11, 2009, 06:47:54 PM »

nici eu nu am o parere buna despre hrana aceasta...  Undecided nici nu se poate compara cu alte marci super premium!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #16 on: January 11, 2009, 06:55:36 PM »

deja-vu thara,am mai cazut de acord asupra acestei probleme intr-un alt topic. .am avut ciini[ nu cg ]inainte pe care i-am hranit cu mincare premium,iar apoi cind am devenit mai priceputa am inteles si vazut superioritatea mincarii super-premium in dezvoltarea cateilor Wink
salvanim
spike07
Hero Member

Maiya

« Reply #17 on: January 13, 2009, 03:33:07 PM »

pe mine ma inebunit un prieten sa iau ca e buna si acum ca am 2 caini mie mai greu un pic  Undecided

"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I
have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James
Thurber
valucsx
Full Member

« Reply #18 on: January 13, 2009, 03:42:34 PM »

am luat si eu azi 2 kg sa vad cum ii place. la mine nu e o problema cu hrana ca mananca orice si  KK de Vaca ,  cand ies cu ea pe camp si nu sunt atent..
oricum e mai bun britul decat chapi sau pedegree

daca vrei un prieten,ia-ti un caine.
Thara
Hero Member

« Reply #19 on: January 13, 2009, 03:44:27 PM »

oricum e mai bun britul decat chapi sau pedegree
ma indoiesc  Undecided

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
valucsx
Full Member

« Reply #20 on: January 13, 2009, 03:48:29 PM »

eu chiar cred ca e mai bun, dar nu cu mult.  cel putin nu are atatia coloranti.

daca vrei un prieten,ia-ti un caine.
spike07
Hero Member

Maiya

« Reply #21 on: January 13, 2009, 03:53:43 PM »

deci mamamea ia cumparat odata la maiya pedigree ca nu a stiut ce sa ii cumpere....si de la pedigree a facut matreata, balana ii cadea mai des...etc, acum de cand manca brit... 2 satptamani, nici nu mai are matreata, si ii straluceste blana cat de cat....si pedigree daca ii dadea nici nu se uita la ea, acum cand le dau brit in 2 secunde ii dusa toata mancarea...eu zic ca ste mai buna, oricum nu se poate compara cu royal canin si por plan ... astea stiu ca a avut si maiya  Wink

"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I
have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James
Thurber
Thara
Hero Member

« Reply #22 on: January 13, 2009, 04:18:46 PM »

cel putin nu are atatia coloranti.
asta asa e,nu are atatia coloranti insa nu e prea grozav in rest.

Animania Shop
Newbie
*

« Reply #23 on: January 27, 2009, 11:02:39 PM »

Va salut,detin un pet shop si pot sa va zic ca daca luam un raport calitate/pret Brit este de departe castigator si nici nu putem compara aceasta hrana cu cele comerciale din hipermarketuri.Afirmatiile is facute in baza celor spuse de clientii care imi cumpara acest produs de peste 3 ani.

Un site dedicat animalelor:www.animaniashop.ro
M_Luiza
Hero Member

« Reply #24 on: January 27, 2009, 11:11:28 PM »

Va salut,detin un pet shop si pot sa va zic ca daca luam un raport calitate/pret Brit este de departe castigator si nici nu putem compara aceasta hrana cu cele comerciale din hipermarketuri.Afirmatiile is facute in baza celor spuse de clientii care imi cumpara acest produs de peste 3 ani.
pai noi  nu le comparam cu cele din hipermarketuri  noi  facem raportul calitate pret in general .. dispunand de toate ofertele de pe piata , adica si pet shopuri si magazine specializate.. desigur ca fiecare  stapan alege pentru animalul sau ce este mai convenabil pt el si animalul sau dupa propriile sale criterii..
Thara
Hero Member

« Reply #25 on: January 27, 2009, 11:22:34 PM »

am o amica,lucreaza de 4 ani intr-un pet shop si are brit acolo,eu petrec destul timp pe la magazin,in 3 ani de cand o cunosc si pot sa va spun ca la noi cel putin,acolo are trecere la persoanele care nu sunt informate corect sau care nu au indeajunsi bani pentru a cumpara mancare super premium....si saptamana trecuta venise o noua comanda,s-a scumpit,a iesit la 7,3 lei/kg...cam mult dupa parerea mea...

Animania Shop
Newbie
*

« Reply #26 on: January 27, 2009, 11:32:41 PM »

am o amica,lucreaza de 4 ani intr-un pet shop si are brit acolo,eu petrec destul timp pe la magazin,in 3 ani de cand o cunosc si pot sa va spun ca la noi cel putin,acolo are trecere la persoanele care nu sunt informate corect sau care nu au indeajunsi bani pentru a cumpara mancare super premium....si saptamana trecuta venise o noua comanda,s-a scumpit,a iesit la 7,3 lei/kg...cam mult dupa parerea mea...

Inteleg ce zici,dar cand nu ai bani de o hrana superpremium si ai de ales intre(dau un exemplu) brit si chappi prima fiind la 6Ron/kg(cel putin la mine in magazin) si 5Ron/kg cea din urma cu siguranta clientul alege o hrana premium pt o diferenta de pret asa mica iar clientul se informeaza inainte si stie cat ii permite bugetul.Bineinteles nu toti caini accepta aceasta mancare dar nici nu exista o hrana care sa fie acceptata de toti cainii.

Thara
Hero Member

« Reply #27 on: January 27, 2009, 11:37:09 PM »

pai da,totusi ESTE mai buna decat chappi sau pedigree...insa nu cu mult(dupa parerea mea).atat doar ca nu e atat de plina de coloranti cum sunt altele...in rest am observat la brit large breed adult boabe cam mici...cel putin a mea s-ar ineca cu ele  LOL

Animania Shop
Newbie
*

« Reply #28 on: January 27, 2009, 11:42:18 PM »

pai da,totusi ESTE mai buna decat chappi sau pedigree...insa nu cu mult(dupa parerea mea).atat doar ca nu e atat de plina de coloranti cum sunt altele...in rest am observat la brit large breed adult boabe cam mici...cel putin a mea s-ar ineca cu ele  LOL
Apropo,tu cu ce iti hranesti cainele?  LOL

Thara
Hero Member

« Reply #29 on: January 27, 2009, 11:45:56 PM »

eukanuba
si sa completez ca raspunsul meu nu a fost intreg: eukanuba adult large breed Smiley

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof