Dupa doi ani de stat "acasa", anul acesta am reusit sa plecam din nou intr-un tur prin Romania.
In acest an am fost din nou in Rezervatia Iezerul Latoritei unde insa nu am sta decat doua zile din cauza ca zona era distrusa de exploatarea lemnului din zona. De la Galbenu am plecat mai departe prin Valkea Frumoasei catre Gatul Berbeculuyi si apoi la Paltinis. De la Paltinis am trecut prin Cheile Cibinului catre Alba Iulia si mai departe catre Cheile Turzii. Dupa Cheile Turzii a urmat Garda de Sus si Pestera Scarisoara (drum betonat dar ingust) si campare pe malul unei ape, in padure. De la Garda de Sus am plecat catre Padis si am intrat prin Pietroasa, drum acceptabil, in lucru pe portiuni intinse. Am campat in Poiana Glavoi ( La Grajduri) si dupa ce am facut traseele din zona am plecat si am campat aproape de intrarea in Pestera Cetatile Radesei.
Dupa alte doua zile am plecat sa vedem Cascada Voalul Miresei de la Rachitele si apoi sa vedem Lacul Fantanele (Belis) de pe malul caruia am adunat f.multe merisoare de padure si afine. De acolo am luat drumul spre Deva - Tg Jiu - Petrosani - Ranca - Novaci - Horezu si vizitarea Masivului Buila-Vanturarita.
Dupa un ambuteiaj pe Transalpina intre Ranca si Novaci, datorat organizarii unui concurs de automobilism, am renuntat la oprirea in Horezu si am plecat inapoi spre casa.
Rex, in primele doua zile a fost mai obosit dar dupa ce am ajuns in Apuseni si-a revenit a uitat ca are 9 ani si jumatate si se catara pe stancile din Cheile Galbenei ca un catelandru.
Am ajuns la concluzia ca miscarea face f.bine la articulatii si sper sa-i mentin acest tonus si acasa prin iesiri cat mai lungi si miscare mai variata. Dupa aceste doua saptamani de miscare sustinuta pare mai plin de vitalitate si mai vioi decat inainte.
Din pacate aparatul foto sa defectat in prima zi si nu am imagini dar in schimb am facut multe filme pe care ma chinuiesc acum sa le lipesc si sa le urc pe YouTube
Iata cateva poze din prima zi la Galbenu si cateva filme , iar pe masura ce le voi edita si urca pe Youtube le voi posta si aici in speranta ca va vor face sa mergeti si voi:

Era sa uit, am dat o fuga si in Retezat si am urcat pe saua Plai Mic