Forum ciobanesc german
June 04, 2017, 02:42:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Rex un ciobanesc fara pedigree :)  (Read 40616 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #195 on: August 04, 2011, 05:14:30 PM »

Multumesc pentru urari Smiley

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
radutudor
Hero Member

« Reply #196 on: August 04, 2011, 09:38:20 PM »

Va dorim inca multi ani inainte de cutreierat impreuna cu Rex!
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #197 on: August 05, 2011, 02:06:36 PM »

Ei da, asa vrem si noi sa inaintam in varsta, frumos si echilibrat, cutreierand muntii si binenteles cu patrupezii nostrii iubiti alaturi. Sunteti printre oamenii pentru care merita sa spunem "jos palaria"!
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #198 on: August 05, 2011, 03:13:47 PM »

Ce pot sa mai spun,.. Multumesc.
Va doresc si voua sa aveti parte de multe clipe fericite alaturi de prietenul vostru Smiley

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #199 on: August 22, 2012, 03:08:50 AM »

Dupa doi ani de stat "acasa", anul acesta am reusit sa plecam din nou intr-un tur prin Romania.
In acest an am fost din nou in Rezervatia Iezerul Latoritei unde insa nu am sta decat doua zile din cauza ca zona era distrusa de exploatarea lemnului din zona. De la Galbenu am plecat mai departe prin Valkea Frumoasei catre Gatul Berbeculuyi si apoi la Paltinis. De la Paltinis am trecut prin Cheile Cibinului catre Alba Iulia si mai departe catre Cheile Turzii. Dupa Cheile Turzii a urmat Garda de Sus si Pestera Scarisoara (drum betonat dar ingust) si campare pe malul unei ape, in padure. De la Garda de Sus am plecat catre Padis si am intrat prin Pietroasa, drum acceptabil, in lucru pe portiuni intinse. Am campat in Poiana Glavoi ( La Grajduri) si dupa ce am facut traseele din zona am plecat si am campat aproape de intrarea in Pestera Cetatile Radesei.
Dupa alte doua zile am plecat sa vedem Cascada Voalul Miresei de la Rachitele si apoi sa vedem Lacul Fantanele (Belis) de pe malul caruia am adunat f.multe merisoare de padure si afine. De acolo am luat drumul spre Deva - Tg Jiu - Petrosani - Ranca - Novaci - Horezu si vizitarea Masivului Buila-Vanturarita.
Dupa un ambuteiaj pe Transalpina intre Ranca si Novaci, datorat organizarii unui concurs de automobilism, am renuntat la oprirea in Horezu si am plecat inapoi spre casa.
Rex, in primele doua zile a fost mai obosit dar dupa ce am ajuns in Apuseni si-a revenit a uitat ca are 9 ani si jumatate si se catara pe stancile din Cheile Galbenei ca un catelandru.
Am ajuns la concluzia ca miscarea face f.bine la articulatii si sper sa-i mentin acest tonus si acasa prin iesiri cat mai lungi si miscare mai variata. Dupa aceste doua saptamani de miscare sustinuta pare mai plin de vitalitate si mai vioi decat inainte.
Din pacate aparatul foto sa defectat in prima zi si nu am imagini dar in schimb am facut multe filme pe care ma chinuiesc acum sa le lipesc si sa le urc pe YouTube

Iata cateva poze din prima zi la Galbenu si cateva filme , iar pe masura ce le voi edita si urca pe Youtube le voi posta si aici in speranta ca va vor face sa mergeti si voi:

Era sa uit, am dat o fuga si in Retezat si am urcat pe saua Plai Mic

steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #200 on: August 22, 2012, 09:11:10 AM »

Minunat!! Felicitari pt viata pe care o duceti si pt ce-i oferiti lui Rex! 
Dragul de el, s-a trantit in prima balta pe care a gasit-o Grin....sau nu era prima? Cheesy

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
Olga
Hero Member

« Reply #201 on: August 22, 2012, 09:25:38 AM »

Rex,ce noroc pe tine de o asa plimbare frumosa!!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #202 on: August 22, 2012, 09:31:50 AM »

Superb !!!

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #203 on: August 22, 2012, 11:04:34 AM »

Doamne cat imi pare de rau ca nu am vazut mai repede acest topic si nu am reusit sa-i citesc pana acum. Aveti un prieten minunat. Pa langa faptul ca Rex este un baiat foarte frumos, se vede ca este un   fericit. Sunteti de admirat pentru dragostea pe care i-o oferiti in fiecare zi din viata. Sclipirea din privirea lui Rex este tocmai rezultatul iubirii pe care o primeste. Fiind o mare iubitoare de animale, ma bucur ori de cate ori constat ca mai sunt oamani care isi iubesc si isi respecta animalutele ca un membru de familie.
 In legatura cu pedegree-ul, sunt si eu de eceiasi parere, anume ca nu conteaza. Din pacate de cele mai multe ori acest act este privit de "crescatori" ca o afacere si de aceea pentru majoritatea dintre cei care iubesc cu adevarat aceasta rasa si nu numai aceasta hartie este lipsita de importanta.
 "Piticul" meu Niki este si el un   fara pedegree, dar il iubesc ca pe propiul copil, il simt si ma simte si chiar daca este un nazdravan nu as putea sa ma supar pe el niciodata. Noi inca suntem tineri, avem doar 1,2 ani, iubim si noi natura doar ca anul acesta din cauza serviciului am cam sarit peste excursii, noroc ca stam la curte Smiley.
 Inca odata felicitari pentru viata pe care care o aveti. Multa sanatate aventurierului Rex, sa va traiasca inca multi anisori de acum inainte si sa colinde cu dvs toate locurile superbe pe care le veti vizita.
mishu65
Hero Member

« Reply #204 on: August 22, 2012, 12:20:54 PM »

Foarte frumos va petreceti timpul cu Rex, putini  au o viata atat de activa. Eu una, recunosc, nu le includ in planurile noastre de vacanta, sunt doua si putini proprietari de pensiuni sau hoteluri accepta animale s.a.m.d. Rex este un privilegiat. Felicitari!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #205 on: August 22, 2012, 12:56:40 PM »

Intradevar, era prima apa si prima baie, pe drumul dinspre Polovragi spre Galbenu.
Dupa doua saptamani de libertate si dormit afara nelegat a ajuns sa fie mai independent dar disperat sa mearga peste tot cu noi.
Desi a avut propriul cort, de cele mai multe ori a dormit afara in iarba sau sa bagat sub masina.
Nu l-am legat deoarece daca erau animale salbatice trebuia sa poata sa se apere si sincer sa fiu, in noua ani de viata nu a stat legat decat cu lesa la plimbare.
A fost foarte protector cu locukl de campare si nimeni nu se putea apropia de masina fara stirea lui.
Speram sa mai facem o iesire pe litoral la sfarsitul lui Septembrie.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #206 on: August 22, 2012, 06:32:43 PM »

Un mare bravo pentru Rex! si multumiri voua pentru filmulete! Minunata-i tara noastra!
Abia astept sa vad si litoralul in Septembie!  Cheesy

Mishu, va trebui sa pleci cu cortul in vacanta!  Drac Uita-te la mine cum mi-am sarbatorit aniversarea...si voi nici nu aveti a va teme de sconcsi!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #207 on: August 22, 2012, 08:17:46 PM »

Cheile Turzii

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #208 on: August 23, 2012, 07:36:22 PM »

pot sa spun ca am fost in vacanta-n Romania! Multumesc!  Wink

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #209 on: August 23, 2012, 08:39:47 PM »

Revin cu niste imagini din acest topic, imagini sterse de ImageShack.
Este posibil ca incepand cu 1 septembrie sa mai fie si alte imagini sterse de acestia deoarece daca pana in acest an a fost gratuit accesul si nelimitat numarul pozelor incarcate, din acest an, cei de la Imageshack cer o taxa pentru a putea posta mai mult de 500 de imagini si vor sterge toate imaginile incarcate pana atunci ce depasesc cele 500 permise pe cont gratuit. Eu mi-am salvat imaginile si le-am incarcat pe propriul server insa sunt multe incarcate anterior pe acest forum al caror link nu va mai fi valabil si nu am posibilitatea sa inlocuiesc acele linkuri cu cele noi. Pe parcurs voi reinoi din linkurile sterse prin noi postari ale acestora. Sper ca nu va plictisesc Smiley

Pagina 12

Pagina 10

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17   Go Up
  Print  

Jump to: