Forum ciobanesc german
June 04, 2017, 02:40:20 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Rex un ciobanesc fara pedigree :)  (Read 40615 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #210 on: August 23, 2012, 09:10:27 PM »

Cum sa ne plictisiti ? Ne faceti ziua mai frumoasa ! Smiley

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #211 on: August 23, 2012, 09:13:24 PM »

plictiseala? Nuuuuu...doar ma delectez privindu-le! Aveti un colt de rai acolo!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
Olga
Hero Member

« Reply #212 on: August 23, 2012, 09:15:23 PM »

Ati postat imagini deosebit de frumoase...te simti fiind acolo
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #213 on: August 23, 2012, 10:55:42 PM »

Dupa doi ani de stat "acasa", anul acesta am reusit sa plecam din nou intr-un tur prin Romania.....
Welcome Ati ,, chiulit" ce-i drept  cam mult, atat de pe coclauri cat si de pe forum  Grin, dar v-ati motivat absentele  cu brio    prin tot ceea ce ati postat acum , trecand in revista minunate trasee turistice , de la A  la Z.
De la Galbenu ...... prin Cheile Cibinului catre Alba Iulia si mai departe catre Cheile Turzii......
In  privinta motivarii absentelor dvs, eu una,poate nici  nu puteam sa fiu atat de indulgenta , daca din traseele parcurse   lipseau cumva  Cheile Turzii. Laughing LOL
Imaginea Cheilor Turzii  insa ( dar nu numai ) ne-a fascinat suficient  incat ,vorba Olgai,sa  ne simtim  de parca am fi fost la fata locului , alaturi de dvs  .Sa  ne simtim  cu aceasta ocazie bine si liberi, iar unii dintre noi  Wink sa se simta chiar acasa.
Facand abstractie de la frumusetea sau  salbaticia  peisajelor  , mi-a placut foarte mult si demonstratia  de obedienta aratata de   Rex, care nu v-a iesit  din cuvant, desi era ispitit la fiecare podet sau cotitura sa se aventureze  pe tot felul de ,,scurtaturi"  .Bravo Rex  , ai facut si o demonstratie paralela  de anduranta,ceea ce este nemaipomenit la varsta ta si mai ales  dupa operatia avuta. Rexule,  esti un   pe cinste  

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #214 on: August 24, 2012, 08:17:26 AM »

Multumesc tuturor pentru aprecieri.
Rex a dat dovada de rezistenta peste asteptari. Am fost in circuitul Cheile Galbenei din Apuseni - Padis, traseu care a durat 12 ore si a fost epuizant atat pentru noi cat si pentru el. La intoarcere a stat si sa odihnit aproape o zi, fara sa i se auda glasul si fara sa se agite ca altadata dar si-a revenit si am continuat drumetiile. La iesirea din Cheile Galbenei sarea si se urca pe bolovani ca o caprita, neasteptat de bine din punctul meu de vedere. Cred ca si miscarea facuta in zilele anterioare lau ajutat cu articulatiile imbatranite si pana la intoarcerea acasa a fost vioi si sprinten ca la 3-4 ani. Smiley Ma surprins si curajul de a trece pe punte suspendata, care se misca atunci cand pasesti pe ea, in anii trecuti prefera sa treaca prin apa dar anul asta ma urmat cu incredere aproape peste tot. Spun aproape deoarece la intrarea in Cheile Galbenei era o portiune dificila si nu a vrut sa treaca, asa ca am mers cu el si am traversat, eu pe bolovani, el direct prin apa.
Pacat ca nu am castigat la LOTO (nici macar nu am jucat) am fi stat numai in concediu Smiley

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #215 on: August 24, 2012, 10:09:14 AM »

Niste poze superbe, un adevarat colt de rai. Rex e special, voi l-ati ajutat sa fie asa. Il iubiti si el stie ca orice i-ati cere nu ar pati nimic rau. A ajuns la o varsta la care este intelept si dupa o viata alaturi de voi nu mai are de ce sa se teama 
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #216 on: August 25, 2012, 08:22:08 PM »

Intrarea in Apuseni dinspre Pietroasa catre Glavoi si Cabana Cetatile Ponorului in cautarea unui loc de campare.
Campare in Poiana Glavoi (La Grajduri). Nu este permisa camparea in alte locuri, amenda pana la 3000ron.

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #217 on: August 26, 2012, 06:22:39 AM »

Lacul Negovanu si in imprejurimi

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #218 on: August 26, 2012, 06:50:20 AM »

Ce poate fi mai frumos decat un concediu in natura ? Imaginile vorbesc de la sine .
Felicitari pentru modul in care a-ti ales sa va petreceti timpul liber.
Cred ca Rex e foarte fericit .

popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #219 on: August 27, 2012, 11:10:38 AM »

iata cum arata drumul de acces pe platoul de la intrarea in Cheile Turzii. Daca in 2001 am campat chiar pe malul apei, anul acesta era plin de bolovani, balarii si gunoaie. Pacat

si imagini de langa Lacul Fantanele cu un camion care incarca busteni taiati in remorca. Resturile, capetele si rumegusul, sunt lasate la locul de incarcare sau aruncate in rapa

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #220 on: August 27, 2012, 11:23:22 AM »

Pacat de aceasta tara frumoasa , ca unii isi bat joc de ea.....

popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #221 on: August 27, 2012, 09:33:55 PM »

Alte filme

raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #222 on: August 28, 2012, 01:21:51 AM »

Exceeeeptional !  ...am urmarit  tot  topicul.  Alte vorbe sunt de prisos! Toate cele bune !
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #223 on: August 28, 2012, 11:42:34 AM »

Drumul Petrimanu - Ob.Lotrului - Valea Frumoasei - Pasul Steflesti - Gatul Berbecului.
Campare la Gatul Berbecului in apropierea Cantonului Silvic.

popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #224 on: August 29, 2012, 07:32:23 AM »

DN66A sau "Drumul  lui Basescu", drum inceput a fi asfaltat si neterminat datorita celor de la mediu si ecologistilor. In schimb se continua exploatarea forestiera agresiva.
Drumul filmat este de la Campu Lui Neag si trece prin Campusel, Izbucul Cernei, Lacul Iovanu, Cheile Corcoaiei (Cerna Sat).
Am campat pe malul apei in apropiere de iesirea din Cheile Corcoaiei

Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   Go Up
  Print  

Jump to: