Dupa doi ani de stat "acasa", anul acesta am reusit sa plecam din nou intr-un tur prin Romania.....

Ati ,, chiulit" ce-i drept cam mult, atat de pe coclauri cat si de pe forum

, dar v-ati motivat absentele cu brio

prin tot ceea ce ati postat acum , trecand in revista minunate trasee turistice , de la A la Z.
De la Galbenu ...... prin Cheile Cibinului catre Alba Iulia si mai departe catre Cheile Turzii......
In privinta motivarii absentelor dvs, eu una,poate nici nu puteam sa fiu atat de indulgenta , daca din traseele parcurse lipseau cumva Cheile Turzii.

Imaginea Cheilor Turzii insa ( dar nu numai ) ne-a fascinat suficient incat ,vorba Olgai,sa ne simtim de parca am fi fost la fata locului , alaturi de dvs .Sa ne simtim cu aceasta ocazie bine si liberi, iar unii dintre noi

sa se simta chiar acasa.

Facand abstractie de la frumusetea sau salbaticia peisajelor , mi-a placut foarte mult si demonstratia de obedienta aratata de Rex, care nu v-a iesit din cuvant, desi era ispitit la fiecare podet sau cotitura sa se aventureze pe tot felul de ,,scurtaturi" .Bravo Rex , ai facut si o demonstratie paralela de anduranta,ceea ce este nemaipomenit la varsta ta si mai ales dupa operatia avuta. Rexule, esti un

pe cinste