GClaudiu
Newbie
|
 |
« Reply #150 on: August 12, 2010, 05:29:20 PM » |
|
Am citit niste pagini m-ai sus un post de genu` "chiar daca nu are pedigree,pare ca dumneavostra il iubiti ca unul cu pedigree"
very funny,hahaha,lol..etc
De exp surioara mea,are un bichon (mama+tata bichon ,nu corcitura/metis ) o scumpete de catel ..daca nu are pedigree,acum ce sa fac ..sa numai il iubesc?sa numai ma joc cu el..
...
Foarte frumos Rex,cred ca ii place viata departe de oras..pare linistita zona
Sa fi sanatos REXOMANE !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #151 on: August 12, 2010, 06:40:17 PM » |
|
Sigur ca-i place, si noua de asemene.  Zona este submontana, linistita si departe de sosea, in capatul unei ulite cu 4-5 case rasfirate, pe coama unui deal. Nu se aud decat pasarile si cate un caine care mai latra uneori, in rest liniste. Am pastrat pajistea aproape neatinsa pentru ca sa ne putem juca dar si pentru sentimentul de libertate pe care-l ofera.
|
|
|
|
|
|
Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #152 on: August 25, 2010, 09:57:02 AM » |
|
Ne-am intors de la tara de cca o saptamana. Am trecut cu greu de zilele toride dar mai usor decat in Bucuresti. Iata o modalitate prin care se poate scapa de caldura excesiva  chiar daca conditiile nu sunt tocmai ideale  Acum in Bucuresti dupa plimbarile in parc avem parte si de o binemeritata odihna  Rex este refacut dupa operatie insa mai are ceva probleme cu piciorul drept din spate care-l doare si din care cauza urca greu scarile. Speram ca in Septembrie sa incepem investigatiile si sa vedem ce solutii exista pentru aceasta problema. In rest are un tonus bun, chef de joaca si de mancare iar cand aude cheile de la masina se inghesuie sa mearga si el deoarece crede/spera sa plecam la tara unde are toata curtea la dispozitie dar din pacate mai are de asteptat.
|
|
|
|
|
|
Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #153 on: August 25, 2010, 04:37:04 PM » |
|
Frumoasa "piscina"!Si noi avem la tara una de aceleasi dimensiuni,dar rosie.Multa sanatate ii dorim in continuare frumosului Rex!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #154 on: August 25, 2010, 05:42:12 PM » |
|
In curand va avea nevoie de o piscina adevarata, la cat de mare si frumos este! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #155 on: August 25, 2010, 09:31:49 PM » |
|
Am avut una mai mare dar sa spart  poate la anul va inota intr-un lac de munte si nu mai stam acasa in caldura 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fedor
Newbie
|
 |
« Reply #156 on: August 25, 2010, 11:41:16 PM » |
|
lasati pedigree-ul deoparte...asta e un caine norocos.e iubit si acceptat intr-o familie.cati cu pedigree nu sunt si nu se bucura de asa viata sunt folositi doar.va doresc multa sanatate si voua si lui rex.sa-l iubiti mult in continuare.si pe al meu il cheama tot rex e tot fara pedigree,si e membru de familie si are 10 ani.voi pune si niste poze .va salut cu respect.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #157 on: August 26, 2010, 07:48:18 AM » |
|
Multumesc pentru urari .  Daca in acest an nu am fost plecati nicaieri prin tara am inceput sa ne delectam cu amintirile filmate in anii trecuti. In 2006 am fost la Eforie Sud pentru o zi, am plecat dimineata si ne-am intors seara. A fost primul contact cu marea pentru Rex care avea 3 ani si jumatate. A inotat de parca era ceva firesc si normal, fara frica de apa ba chiar indargind-o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #158 on: August 27, 2010, 03:07:12 AM » |
|
Dragut filmul..Si 'piscina'  ...Un  care stie sa-si traiasca viata  Noi n-am reusit sa-l prostim pe Oskar sa intre-n baitza sau la dush cu furtunul, fuge ca dracul de tamaie (presupunand ca dracul chiar fuge de respectivul fumigen In schimb inoata fara probleme in apa dulce sau sarata. Va asteptam cu noi poze si sa aveti o toamna grozava!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #159 on: August 29, 2010, 04:07:20 PM » |
|
Dragul de Rex! ce tantos dansa el prin apa.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
nucuta
|
 |
« Reply #160 on: August 31, 2010, 07:20:29 PM » |
|
E un scumpic - mai ales in pozele unde nu incape cu tot funduletul in "piscina" 
|
|
|
|
|
|
There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #161 on: August 31, 2010, 08:38:02 PM » |
|
 Inca nu i-am facut poza dar sa va spun cum sta pe canapea, fundul sus pe marginea canapelei si picioarele din spate ridicate de pe sol iar picioarele din fata pe podea. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #162 on: September 01, 2010, 03:14:48 PM » |
|
Foarte foarte frumos..se vede ca-l iubiti ..nici n-ati avea cum sa n-o faceti!! Si eu o iau pe Nera in excursii..si e tare mandra...nu i-a fost rau niciodata in masina..Am fost si cu cortul la munte, si ne-a pazit ca o lupoaica adevarata..Nici ea nu are pedigree , dar pentru mine chiar nu conteaza, am crescut-o ca pe un bebelus, am iubit-o din clipa in care am primit-o...si suntem nedespartite..Este ''umarul'' la nevoie...stie ea si intelege tot !! Va doresc multi ani fericiti langa Rex.
|
|
|
|
|
|
"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina " ( Victor Hugo )
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #163 on: September 01, 2010, 03:59:08 PM » |
|
Multumesc ! Casa ar fi goala fara el, copii au plecat fiecare la casa lor si noi am fi ramas singuri daca nu era el. Pana anul trecut l-am luat peste tot cu noi pe carari de munte insa din acest an dupa varsta de 7 ani va trebui sa alegem rute mai usoare si mai scurte. Anii au trecut repede si pe nesimtite, acum ne apropiem de perioada grea a batranetii si timpul se scurge in continuare mult prea repede.
Nici pentru noi nu are importanta pedigreeul, am trecut acest lucru in numele topicului pentru ca sa se stie ca nu poate fi dat la monta celor ce vor un caine cu pedigree, asa gandeam atunci si nu vreau sa creez discutii pe aceasta tema. Totodata am vrut sa ma laud, ca un parinte cu copilul sau, si sa arat ca si un caine fara pedigree poate fi la fel de frumos, inteligent si sanatos ca si unul cu pedigree. Inca o data repet, nu are importanta pentru mine acest pedigree insa poate fi important pentru altii si respect acest lucru. In fond pedigreeul demonstreaza ca acel caine are toate insusirile rasei sale si ca provine din descendenti fara probleme de sanatate sau comportament. Aceste lucruri sunt importante pentru cel ce vrea un caine Ciobanesc German ce are toate proprietatile rasei sale si de la care pe viitor va putea avea urmasi cu aceleasi calitati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #164 on: September 02, 2010, 03:07:05 PM » |
|
Anul trecut la Durau am facut traseul cabanelor si Cascada Duruitoarea, pentru noi a durat cu pauzele de odihna cca 11 ore. Cum spuneam, anul acesta traim din amintiri  iata cateva imagini cu Rex Aproape de Cabana Fantanele La Cusma Dorobantului Pe traseu si la odihna si racoare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|