|
crb
|
 |
« Reply #45 on: January 21, 2009, 07:48:06 PM » |
|
Sa sti ca Rex, de cand face parte din familia mea, mi-a schimbat modul de a fi. Sunt mai tolerant si ingaduitor, respect mult mai mult viata si vietatile. Pe mine unul Rex m-a schimbat si bineinteles ca si eu la randul meu am incercat s-mi educ cainele cat mai bine.
that's the point! 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #46 on: January 21, 2009, 08:05:28 PM » |
|
Sa sti ca Rex, de cand face parte din familia mea, mi-a schimbat modul de a fi. Sunt mai tolerant si ingaduitor,respect mult mai mult viata si vietatile. Pe mine unul Rex m-a schimbat si bineinteles ca si eu la randul meu am incercat s-mi educ cainele cat mai bine.
In acest caz propuneti o actiune guvernului: un CG pentru tot romanu' !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #47 on: January 21, 2009, 08:09:43 PM » |
|
Din pacate nu merita tot romanu' cate un CG. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti
|
 |
« Reply #48 on: January 21, 2009, 08:20:08 PM » |
|
Din pacate nu merita tot romanu' cate un CG. Smiley da nu merita dar e foarte frumos catelul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #49 on: January 21, 2009, 08:37:16 PM » |
|
Nu uitati ca desi este frumos si iubitor, C.G. presupune si o mare responsabilitate din partea celui ce-l detine. Intotdeauna trebuie sa-i asigure apa proaspata, mancare si la nevoie medic. Scos la plimbare sau la joaca de cel putin doua ori pe zi. Si asta cca.15 ani. Cati sunt dispusi sa faca compromisuri si cati vor accepta in viata lor un tovaras ca CG. Eu nu as pleca in concediu fara el si nici nu as face ceva fara sa tin cont de el.
|
|
|
|
|
|
Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puĊ£in. (Octavian Paler)
|
|
|
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti
|
 |
« Reply #50 on: January 21, 2009, 08:46:05 PM » |
|
si faci chiar foarte bine ce faci....asa trebuie sa fie ingrijit un cg....nu ma mir ca e asa frumos dupa cate ai facut pentru el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #51 on: January 21, 2009, 09:43:00 PM » |
|
Nu uitati ca desi este frumos si iubitor, C.G. presupune si o mare responsabilitate din partea celui ce-l detine. Intotdeauna trebuie sa-i asigure apa proaspata, mancare si la nevoie medic. Scos la plimbare sau la joaca de cel putin doua ori pe zi. Si asta cca.15 ani. Cati sunt dispusi sa faca compromisuri si cati vor accepta in viata lor un tovaras ca CG. Eu nu as pleca in concediu fara el si nici nu as face ceva fara sa tin cont de el.
nu ma adoptati? 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #52 on: January 21, 2009, 09:44:36 PM » |
|
nu ma adoptati?  ..nu esti deja "adoptata"..?..parca erai "just married"... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti
|
 |
« Reply #53 on: January 21, 2009, 09:45:43 PM » |
|
nu ma adoptati?  chiar asa ar spune un cg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #54 on: January 21, 2009, 09:48:26 PM » |
|
ce frumos  ar fi bine daca ar gandi mai multa lume asa si si-ar da seama de responsabilitatea pe care o ai atunci cand iei un caine.Rex e un caine foarte fericit,sunt convinsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti
|
 |
« Reply #55 on: January 21, 2009, 10:03:44 PM » |
|
ce frumos Smiley ar fi bine daca ar gandi mai multa lume asa si si-ar da seama de responsabilitatea pe care o ai atunci cand iei un caine.Rex e un caine foarte fericit,sunt convinsa. si eu cred la fel....dupa ingrijirile care lea primit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #56 on: January 21, 2009, 10:05:31 PM » |
|
si eu cred la fel....dupa ingrijirile care lea primit
@ cucy : le-a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #57 on: January 21, 2009, 10:13:01 PM » |
|
Suntem de acord cu ceea ce a spus domnul Popescucv, CG este o mare responsabilitate pentru cel care il are in grija. Desi puiutul nostru face parte din familia noastra doar de scurt timp, a reusit sa ne schimbe viata, si felul in care privim multe lucruri de zi cu zi. Suntem impresionati de ceea ce ati reusit sa construiti!Pozele sunt minunate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #58 on: January 21, 2009, 10:49:16 PM » |
|
Suntem de acord cu ceea ce a spus domnul Popescucv, CG este o mare responsabilitate pentru cel care il are in grija. Desi puiutul nostru face parte din familia noastra doar de scurt timp, a reusit sa ne schimbe viata, si felul in care privim multe lucruri de zi cu zi. Suntem impresionati de ceea ce ati reusit sa construiti!Pozele sunt minunate.
..iar imi permit sa intervin.. NU DOAR Ciobanescul german reprezinta o mare responsabilitate pentru cel ce il are in grija...orice animal, pet sau performance, ar trebui sa aibe acelasi statut...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #59 on: January 21, 2009, 11:51:31 PM » |
|
Este evident ca orice animal trebuie sa aiba parte de o buna tratatie, dar fara sa va suparati domnule Crb, asa a fost formularea, sa nu uitam ca ne aflam pe un forum dedicat ciobanescului german. Noi nu am facut altceva decat sa apreciem relatia. om - ciobanesc german. Daca am deranjat , ne cerem scuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|