popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #30 on: January 21, 2009, 12:02:21 AM » |
|
Inca un filmulet din 2005 cand Rex avea 2 ani.  Eram la tara si tocmai ne intorsesem de la cules ciuperci, din padure.
|
|
|
|
|
|
Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
|
|
|
alsacian
Full Member

|
 |
« Reply #31 on: January 21, 2009, 10:42:41 AM » |
|
foarte frumos cainele felicitari!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dincon
|
 |
« Reply #32 on: January 21, 2009, 11:09:01 AM » |
|
Excelent cainele, integrarea in familie totala  Va admir pentru petrecerea timpului liber. Dar si iarna tot cu van-ul?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #33 on: January 21, 2009, 11:11:26 AM » |
|
Da dar mai putin si in locuri unde este acces la curent 220V sau o camera libera incalzita. Anul asta vreau sa montez un webasto pentru independenta incalzirii interioare.
|
|
|
|
|
|
Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
|
|
|
|
dincon
|
 |
« Reply #34 on: January 21, 2009, 11:56:30 AM » |
|
Foarte interesant sist asta - m-am uitat pe net dar nu prea imi dau seama cam la cat ajunge asa ceva ca si cost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #35 on: January 21, 2009, 03:04:12 PM » |
|
Unul nou este f. scump, cca 850 - 1300euro, insa poti gasi SH la nemti pe ebay intre 150 si 450Euro mai vechi sau mai nou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dincon
|
 |
« Reply #36 on: January 21, 2009, 03:28:22 PM » |
|
Unul nou este f. scump, cca 850 - 1300euro, insa poti gasi SH la nemti pe ebay intre 150 si 450Euro mai vechi sau mai nou.
multumesc. o sa uit mult mai atent pe site - poate mai spre vara facem o plimbare prin munti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #37 on: January 21, 2009, 03:39:31 PM » |
|
Catelu' purcelu' !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #38 on: January 21, 2009, 03:44:56 PM » |
|
multumesc. o sa uit mult mai atent pe site - poate mai spre vara facem o plimbare prin munti
Desigur, tinem legatura.  Catelu' purcelu' !
Asa-i spun si eu ca este ca un porc .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #39 on: January 21, 2009, 03:59:38 PM » |
|
Asa-i spun si eu ca este ca un porc ..  Macar apreciaza?
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #40 on: January 21, 2009, 04:14:39 PM » |
|
Macar apreciaza?
Cred ca da avand in vedere cat de satisfacut e de acea balta de noroi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #41 on: January 21, 2009, 04:47:07 PM » |
|
Cred ca apreciaza.  Dupa cum vedeti chiar ii place si avea chef de joaca.  La munte daca ajungem la un parau sau lac este clar ca acolo va sta si se va juca pana se satura. Si la un drum lung cu masina, 6-8 ore, trebuie neaparat sa opresc undeva langa o apa curgatoare sau lac pentru a se racori.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #42 on: January 21, 2009, 04:58:25 PM » |
|
Va felicit si va invidiez pentru legatura pe care o aveti cu Rex!Aveti un CG deosebit.Sper sa ajung si eu la o astfel de relatie cu al nostru.Inca o data felicitari!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #43 on: January 21, 2009, 07:04:50 PM » |
|
Va felicit si va invidiez pentru legatura pe care o aveti cu Rex!Aveti un CG deosebit.Sper sa ajung si eu la o astfel de relatie cu al nostru.Inca o data felicitari!
... imi permit sa te corectez un pic...dupa parerea mea, un caine echilibrat intr-un mediu isteric, devine isteric, si invers....deci felicitari pentru "mediul" lui Rex in primul rand... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
popescucv
Full Member

Never give up !
|
 |
« Reply #44 on: January 21, 2009, 07:30:19 PM » |
|
Sa sti ca Rex, de cand face parte din familia mea, mi-a schimbat modul de a fi. Sunt mai tolerant si ingaduitor, respect mult mai mult viata si vietatile. Pe mine unul Rex m-a schimbat si bineinteles ca si eu la randul meu am incercat s-mi educ cainele cat mai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|