Forum ciobanesc german
June 09, 2017, 12:35:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Rex un ciobanesc fara pedigree :)  (Read 40726 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #75 on: March 15, 2009, 11:30:49 AM »

ei thara ,ai concurenta serioasa  Grin.intr-adevar sint impresionante pozele... Wink
m-a depasit cu mult!dar sunt magnifice!  Smiley
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #76 on: March 15, 2009, 12:45:22 PM »

Multumesc  Smiley

Revin cu alte poze

Poiana Pelegii - Saua Plai Mic - Cabana Buta

Panorama de pe Saua Plai Mic

Gatul Berbecului - Sadu

La masa, la iarba verde... Smiley

Dupa o masa copioasa, un somn sanatos Smiley

Cetatile Dacice Blidaru si Costesti

Panorama

.

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #77 on: March 15, 2009, 02:11:17 PM »

Cheile Tasnei - Valea Cernei

Cascada Vanturatoarea - Valea Cernei

Cheile Corcoaiei - Cerna Sat

Lacul Iovanu - DN66A

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #78 on: March 16, 2009, 08:30:23 AM »

Ca de obicei, absolut superbe pozele!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #79 on: March 16, 2009, 10:22:39 AM »

Foarte reusite! Si ca peisaj si calitativ!
Sanatate dvs,familiei si bineinteles catelului ...ca sa mai faceti si altele!
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #80 on: March 16, 2009, 10:38:48 AM »

Multumesc pentru aprecieri.
Din cateva sute sau mii de poze realizate in zone superbe este normal sa mai apara si cateva bune.
Oricum, va sfatuiesc sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri locurile fotografiate deoarece o fotografie nu va surprinde niciodata intreaga atmosfera si frumusete a unei zone.

Sarmizegetusa Regia

Panorama

AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #81 on: March 16, 2009, 09:23:15 PM »

ma bucur ca fotografiile facute de mine iti aduc bucurie in suflet.
Asa este,sunt si raman o sursa  de bucurie  chiar si la a ,,n”-a vizionare , din care m-am alimentat din plin in weekend, continuind si cu seria de astazi .Redusa la tacere,  nu mai  gasesc nimic de comentat, de teama sa nu cumva destram prin cuvinte nepotrivite linistea  si vraja sanctuarelor cioplite in piatra.
Am ramas insa  redusa   la o tacere si mai adanca  de 
povestea sotiei mele
   …   
optimista, vesela si dornica de viata
,intelegand acum semnificatia  si profunzimea  motto-ului  pus sub semnul intrebarii.Mi-e rusine de vaicarelile mele .Am primit de la DOAMNA POPESCU o impresionanta lectie de viata, asupra careia o sa mai reflectez mult timp deacum incolo.
Prin prisma celor relatate despre vointa si perseverenta , dobandeste si Rex  o alta dimensiune.N-as vrea nici de asta data sa folosesc cuvinte nepotrivite sau deplasate, dar sunt convinsa ca prin prezenta sa langa stapana, Rex a facut si el parte din schema terapeutica si de invingere a bolii .Nici  in peisaj nu mai este doar simpaticul CG  , iesit la picnic cu stapanii.Hoinareala lui relaxata,indreptata aparent spre  adulmecarea  frunzelor verzi si uscate, e  mult mai mult decat atat.
Observand indelungat  si incercand sa inteleg comportamentul  cainilor mei in diferite situatii si episoade de viata,vreau sa cred ca-l inteleg bine si pe Rex..Sunt sigura ca isi asuma din instinct un rol protector si o responsabilitate pentru membri haitei sale atunci, cand acestia se strecoara pe poteca  ingusta si alunecoasa, cu spinarile lipite de peretele de stanca.Instalat in fruntea coloanei , se manifesta ca un  ghid veritabil si deosebit de  responsabil, care tine sa se asigure primul  ca pe-acolo se poate trece. Cunosc  senzatia nemaipomenita a  fluxului cald ce se emana  din ochii  inteligenti ai cainelui tau , cand depasindu-te, priveste totusi   inapoi, grijuliu mai mult pentru tine decat pentru el, sa nu cumva sa te piarda  din unghiul sau vizual.Este uimitor Rex in ipostazele in care  se aseaza si asteapta rabdator, sa poata  fi ajuns din urma.Ca apoi, satisfacut parca,  ca i-au iesit cu totii la numaratoare, sa-si reia vesel si jucaus functia de deschizator de drumuri.Rex realizeaza cred, in orice situatie, ca nu trebuie sa-si impuna ritmul propriu de deplasare, sunt convinsa ca percepe cu exactitatea unui ceas Doxa  cadenta pe care-l poate imprima in  calitatea sa de deschizator de drumuri.
Ma predau deci, m-ati convins ca
In continuare sa sti ca "Daca vrei, poți !"

FELICITARI!!A-ti  demonstat ca se poate.A-ti reusit si  prin vointa individuala, dar parerea mea este ca a-ti reusit fiindca a-ti actionat in echipa.Sunteti o echipa grozava, in care va eclipsati unul pe celalalt doar prin altruism..Va admir pe toti!! Sper sa va poarte campervanul si pe la Brasov.
poti sa ma contactezi oricand.
Va multumesc mult pentru acesata oferta si totodata  pentru mijlocirea  venirii muntelui la ,,Mahomed”, in conditiile in care o  boala reumatoidala degenerativa  a picioarelor  limiteaza serios ortostatismul prelungit  si odata cu el posibilitatea ,, profetului” de a se  deplasa personal la munte.Ceea ce nu ma impiedica insa sa raman si sa ma bucur de viata inconjurata de  haita  Ailyne, dar si de prezenta altor intalniti pe forum, mai mamosi unii, deosebit de sportivi altii, dar minunati cu totii.

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #82 on: March 16, 2009, 09:57:17 PM »

Ai perfecta dreptate in privinta valorii terapeutice a prezentei lui Rex in familia mea.
Cei doi baieti ai nostri au crescut  si au plecat la casele lor, eu la serviciu si sotia mea singura acasa doar cu Rex.
Cum ar fi fost sa fie singura ?... Nici nu vreau sa ma gandesc.
Chiar si atunci cand copii erau inca acasa ei plecau la scoala si ea tot cu Rex (a implinit 6 ani pe data de 6 martie A.C.) ramanea.
Cum poti sa spui ca tie rusine de vaicarelile tale.? Boala de care suferi este nedreapta si chinuitoare.
Nu stiu daca pentru boala de care suferi exista remedii si alinare asa cum sunt pentru soția mea, lupta pe care o duci este mai grea si mai chinuitoare dar ma bucur ca ai parte de alinarea sufleteasca alaturi de haita Ailyne.
Iti ofer un buchet de flori de primavara pentru ati mai alina durerea si promit ca voi mai reveni si cu alte poze in zilele urmatoare

Thara
Global Moderator

« Reply #83 on: March 16, 2009, 10:23:03 PM »

absolut superbe pozele,magnifice!nici nu stiu cum sa le mai laud... 
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #84 on: March 16, 2009, 10:31:11 PM »

Te rog nu le mai lauda ca ma faci sa ma simt prost ... Smiley
Ma bucur ca-ti plac si sa consideri acest buchet ca un mic dar de 8 martie pentru toate doamnele si domnisoarele.
Si un peisaj deosebit gasit prin peregrinarile mele in Muntii Padurea Craiului

Thara
Global Moderator

« Reply #85 on: March 16, 2009, 10:34:18 PM »

Te rog nu le mai lauda ca ma faci sa ma simt prost ... Smiley
dar asa niste poze superbe merita admirate si laudate!

popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #86 on: March 16, 2009, 10:50:48 PM »

Biserica Densus

Podul lui Dumnezeu Ponoare Mehedinti (pod natural)

Manastirea Sapanta Peri

Cimitirul Vesel Sapanta

bilbo
Full Member

« Reply #87 on: March 17, 2009, 01:49:34 PM »

Foarte frumoase  cuvinte s-au spus aici si trebuie sa o remarc pe  Doamna si stapana haitei Ailyne.Povestea acestor oameni minunati ne invata cat de important este sa traim fiecare clipa care ne este data, sa ne bucuram de fiecare zi si de faptul ca suntem impreuna cu cei dragi ( aici incluzand si prietenii nostri cu patru labute). Fericirea fiind un concept atat de relativ ajungem sa apreciem de fapt unele lucruri de abia cand nu le mai avem . Intr-una din calatoriile mele am intalnit pe un drum forestier un domn care calatorea cu un ATV impreuna ca cainele sau. Nimic deosebit pana acum. Dar doua zile mai tarziu l-am reintalnit in fata casei sale ,jucandu-se cu mingea cu acelasi catel drag , stand in scaunul cu rotile. Era paraplegic de 10 ani, in urma unui teribil accident rutier. "Daca vrei, poti !"
Despre pozele d-lui Catalin Popescu pot spune doar atat : mie imi trezesc aceeasi emotie ca si atunci cand cu multi ani in urma priveam fotografile unui alt impatimit al muntelui si calatoriilor, Emilian Cristea, cei mai in varsta isi amintesc cu siguranta de el. Pe langa valoarea profund educativa, aceste poze lanseaza invitatia de a vedea cu ochii proprii o natura de care multi s-au cam indepartat.
rtelcean
Sr. Member

Dark si Lara

« Reply #88 on: March 17, 2009, 06:34:19 PM »

Din nou am ramas fara cuvinte! Cel mai frumos topic de pe forum, reprezentati un mod de viata de invidiat, va admir energia!
Si pentru ca pozele au fost pe merit deplin deja laudate, vreau sa va intreb cine alege muzica ce insoteste filmele? Inca un aspect de laudat Smiley

Sa fiti sanatosi si bucurandu-va de aceste deosebite excursii sa ne impartasiti in continuare si noua frumusetile lor!

Va multumesc ca din nou mi-ati imbunatatit starea de spirit, mi-ati insorit ziua si m-ati scos din depresia asta de "primavara-iarna".
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #89 on: March 17, 2009, 06:48:31 PM »

Youtube are o optiune care permite inlocuirea fundalului sonor cu o melodie la alegere.
Nu am facut decat sa aleg din zecile de melodii puse la dispozitie de Youtube.
Nu intotdeauna gasesc ceea ce vreau dar ma multumesc cu ceea ce gasesc "gratis"  Grin

Cateva poze mai vechi din Cheile Turzii.
Poze scanate si slab calitativ realizate cu un aparat foto mai vechi Zenit, insa vreau sa vedeti o zona superba.
In acea perioada mergeam cu cortul, pe portbagaj nu in spate. Smiley iar Rex nici macar nu era in plan iar tatal sau nu era nascut.

Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: