ma bucur ca fotografiile facute de mine iti aduc bucurie in suflet.
Asa este,sunt si raman o sursa de bucurie chiar si la a ,,n”-a vizionare , din care m-am alimentat din plin in weekend, continuind si cu seria de astazi .Redusa la tacere, nu mai gasesc nimic de comentat, de teama sa nu cumva destram prin cuvinte nepotrivite linistea si vraja sanctuarelor cioplite in piatra.
Am ramas insa redusa la o tacere si mai adanca de
povestea sotiei mele
…
optimista, vesela si dornica de viata
,intelegand acum semnificatia si profunzimea motto-ului pus sub semnul intrebarii.Mi-e rusine de vaicarelile mele .Am primit de la DOAMNA POPESCU o impresionanta lectie de viata, asupra careia o sa mai reflectez mult timp deacum incolo.
Prin prisma celor relatate despre vointa si perseverenta , dobandeste si Rex o alta dimensiune.N-as vrea nici de asta data sa folosesc cuvinte nepotrivite sau deplasate, dar sunt convinsa ca prin prezenta sa langa stapana, Rex a facut si el parte din schema terapeutica si de invingere a bolii .Nici in peisaj nu mai este doar simpaticul CG , iesit la picnic cu stapanii.Hoinareala lui relaxata,indreptata aparent spre adulmecarea frunzelor verzi si uscate, e mult mai mult decat atat.
Observand indelungat si incercand sa inteleg comportamentul cainilor mei in diferite situatii si episoade de viata,vreau sa cred ca-l inteleg bine si pe Rex..Sunt sigura ca isi asuma din instinct un rol protector si o responsabilitate pentru membri haitei sale atunci, cand acestia se strecoara pe poteca ingusta si alunecoasa, cu spinarile lipite de peretele de stanca.Instalat in fruntea coloanei , se manifesta ca un ghid veritabil si deosebit de responsabil, care tine sa se asigure primul ca pe-acolo se poate trece. Cunosc senzatia nemaipomenita a fluxului cald ce se emana din ochii inteligenti ai cainelui tau , cand depasindu-te, priveste totusi inapoi, grijuliu mai mult pentru tine decat pentru el, sa nu cumva sa te piarda din unghiul sau vizual.Este uimitor Rex in ipostazele in care se aseaza si asteapta rabdator, sa poata fi ajuns din urma.Ca apoi, satisfacut parca, ca i-au iesit cu totii la numaratoare, sa-si reia vesel si jucaus functia de deschizator de drumuri.Rex realizeaza cred, in orice situatie, ca nu trebuie sa-si impuna ritmul propriu de deplasare, sunt convinsa ca percepe cu exactitatea unui ceas Doxa cadenta pe care-l poate imprima in calitatea sa de deschizator de drumuri.
Ma predau deci, m-ati convins ca
In continuare sa sti ca "Daca vrei, poți !"
FELICITARI!!A-ti demonstat ca se poate.A-ti reusit si prin vointa individuala, dar parerea mea este ca a-ti reusit fiindca a-ti actionat in echipa.Sunteti o echipa grozava, in care va eclipsati unul pe celalalt doar prin altruism..Va admir pe toti!! Sper sa va poarte campervanul si pe la Brasov.
poti sa ma contactezi oricand.
Va multumesc mult pentru acesata oferta si totodata pentru mijlocirea venirii muntelui la ,,Mahomed”, in conditiile in care o boala reumatoidala degenerativa a picioarelor limiteaza serios ortostatismul prelungit si odata cu el posibilitatea ,, profetului” de a se deplasa personal la munte.Ceea ce nu ma impiedica insa sa raman si sa ma bucur de viata inconjurata de haita Ailyne, dar si de prezenta altor

intalniti pe forum, mai mamosi unii, deosebit de sportivi altii, dar minunati cu totii.