Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:59:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: urechile  (Read 9212 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #45 on: February 14, 2009, 10:26:19 AM »

felicitari, ai vazut ca a fost posibil!?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #46 on: February 14, 2009, 10:43:32 AM »

da.un forumist care sta in prahova si ar putea sa-mi trimita si mie o lesa cordelina second hand??...sau daca are de unde sa cumpere sa mi-o trimita prin posta si ii trimit si eu banii pe ea.
ca dupa cum v-am spus la cabinetul veterinar nu prea ai ce sa iei si in oras nu exista niciun pet shop.
petshop4you
Thara
Hero Member

« Reply #47 on: February 14, 2009, 12:14:40 PM »

am fost cu el la vet cu masina surorii mele.
se putea de la inceput,daca te gandeai putin...

da.un forumist care sta in prahova si ar putea sa-mi trimita si mie o lesa cordelina second hand??...sau daca are de unde sa cumpere sa mi-o trimita prin posta si ii trimit si eu banii pe ea.
ca dupa cum v-am spus la cabinetul veterinar nu prea ai ce sa iei si in oras nu exista niciun pet shop.
cauta pe net,sunt comenzi on-line.
uite vezi daca poti alege ceva de aici:
http://www.pentruanimale.ro/zgarzi-lese-si-hamuri-lese-c-113_19_48_51.html?zenid=1b4c13e0b0ddc92510466aaabf20a5f3

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
jak
Newbie
*

16.4 ani - Bucuresti

« Reply #48 on: March 20, 2009, 03:23:27 PM »

salut la toata lumea! Citeam pe net si am gasit acest forum, incredibil, nu am stiu ca exista asa ceva. A mea are o problema cu urechile de cativa ani si nu-i mai trece. Are o otita de care nu scapa chiar daca ii dau cu tot felul de solutii de la otisept la fungoderil.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #49 on: March 20, 2009, 05:26:16 PM »

Mitex ati folosit?
Insa de fiecare data trebuie bine toaletat inainte....si in timp ce secretia scade tratamentul trebuie rarit.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
jak
Newbie
*

16.4 ani - Bucuresti

« Reply #50 on: March 23, 2009, 01:22:03 PM »

Nu am folosit Mitex deoarece de 13 ani ma duc la acelasi doctor si am incredere in ceea ce face si nu mi-a recomandat Mitex dar se pare ca la aceasta otita nu prea i-a dat de cap...A reusit sa o mai domoleasca dar recidiveaza mereu.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #51 on: August 28, 2009, 10:21:02 AM »

Azi dimineata am descoperit si eu la Rico o usoara iritatie pe urechea stanga si lipsa catorva fire de par. O zbughesc dupa masa la doctor.

Se poate sa fie si vina mea. In ultima vreme il mai bagam sub furtun ca-i place si era cald. Se poate ca picaturile de apa intrate cu praful de pe camp de la plimbare si secretiile lui sa ne fi facut beleaua.

Il curat cu solutie si dischete demachiante, dar se poate sa fi trecut ceva timp de la ultima actiune de genul asta...

Acum imi explic si lipsa poftei de mancare de 2 - 3 zile. Urechea arata rosu grena si sper sa fie numai la exterior. Va informez de tratament si diagnostic.

Rico Stress
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #52 on: August 28, 2009, 12:32:03 PM »

N-am mai avut rabdare si am fost la vet.

Verdict: alergie sau ciuperca. Pentru a nu-i lua mostre din ureche fara sa fie cazul fiind un stadiu incipient de roseata, mi-a prescris un regim de 7 zile dupa care vedem ce se petrece.

Anume:

Mancare: plicuri cu ficat, peste si orez de calitate si Royal Canin pentru alergii.
Medicamente: silimiarina 1 tableta 3 ori pe zi
                   tavegyl 1 tableta si 1/2 seara
                   alcol boricat pentru spalare inainte de unguent:
                   pimafucort dimineata si seara.

Revin cu evolutia. Sanatate!

Rico Stress
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #53 on: October 28, 2009, 03:19:36 PM »

Am tinut regim 1 luna iar acum mergem pe Purina Sensitive o perioada. Dupa tratamentul de mai sus, ceva vitamina A uleios.
Am trecut cu bine peste, deja a inceput sa creasca parul la loc. Rasuflu usurat.

Cat despre otita, trebuie sa ai grija sa nu o faca. Din cate stiu, odata instalata, revine in anumite conditii si nu prea mai scapa de ea...

Rico Stress
bogdannn85
Newbie
*

« Reply #54 on: August 23, 2010, 01:56:00 PM »

salut
am si eu un CG de 2 ani . de vreo luna am observat ca sta cu urechea stanga un pic cam bleaga, si ca in ea are o secretie cam maronie, dar nu miroase, nici nu se scarpina, ci da din cap din cand in cand ca si cum l-ar deranja.
am fost la veterinar si a spus ca e putin inflamata urechea pe interior. ia facut o curatate si 2 injectii dar tot il mai deranjeaza dupa 2 zile de la vizita veterinarului. secretia maronie e in ambele urechi dar mai abundenta in stanga. care ar putea fi cauza si ce as putea face sa evitam acest lucru ca sa se mai intample, si ce imi recomandati pt ai curata urechile ca sa nu mai am probleme pe viitor
PS Cainele sta la curte.

si inca o intrebare. daca ii intra apa in ureche cand ii fac baie sau la plaja vara, se poate intampla ceva nasol sau iese cand se scutura?
cainelui poate sa ii intre apa dupa timpan ca la oameni, atunci cand isi baga capul sub apa? stiu ca la oameni daca ramane apa acolo poate cauza infectie.
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof