|
piciorus2002
|
 |
« Reply #15 on: July 06, 2009, 07:44:28 AM » |
|
Comunismul se tot lauda in anii '80 cu realizarea "omului de tip nou" -asta pentru cei suficient de in varsta sa-si mai aminteasca,cei nascuti atunci sau mai tarziu n-au de unde sti. Ca acest "om" a fost dus la... perfectiune in epoca post-90 e "meritul" celor ce-au guvernat si n-au facut nimic sa redreseze balanta. Bineinteles ca ingredientul "incultura" era deja inoculat,acum doar isi arata roadele ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coco+missy
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: August 29, 2009, 02:03:44 PM » |
|
cum sa o muste la 4 luni!intradevar am 2 catele una de 3 luni o cheama missy si una de 9 ani vanessa.pe vanessa am primito cand avea 6 luni si musca .am luato ca si un caine de paza iar pe missy unul de companie.nu se intzeleg prea bn:D:D dar nu asta conteaza cel mai fioros caine incepe sa muste de la 6-7 luni ...un caine ca si acela musca doar oamenii care ii fac ceva (ii fura mancarea ,o loveste tare etc.)si il musca abia pe la 8 luni!BABA AIAI E NEBUNA!poate saracul caine voia sa se joace!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #17 on: January 06, 2010, 04:12:05 PM » |
|
ca tot vorbim despre bestialitatea omeneasca si cruzimea fata de animale. in 2 decembrie mie mi-a fost impuscata catelusa de catre niste braconieri care vanau mult prea aproape de casa mea....si asta se intampla in Cluj!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: January 06, 2010, 05:19:33 PM » |
|
unde mai exact in Cluj s-a intamplat?n-ai reusit sa-i dai pe mana politiei sau sa se ia ceva masuri?un asemenea act nu ar trebui trecut cu vederea de catre autoritati odata reclamat! imi pare rau pentru catelusa!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #19 on: January 06, 2010, 05:42:28 PM » |
|
In spate la Selgros. Vin braconieri in fosta pepiniera RADP si impusca tot ce misca si se pare ca Piti le-a speriat vanatul. L-am prins pe unul dintre suspecti dar era in afara terenului meu si nu-i puteam face nimic. N-am cuvinte sa descriu chinurile prin care l-as trece pe ala care a impuscat-o pe Piti..oricat de cruda li s-ar parea unora atitudinea mea fata de cei ce fac astfel de lucruri, consider ca astfel de gunoaie nu merita sa traiasca si le doresc tuturor sa sfarseasca precum cel care a plecat la vanatoare de caini in Botosani si a sfarsit impuscat in cap. Am fost la asociatia vanatorilor si de o luna mi se tot promite o lista cu cei care au avut drept de vanatoare in data de 2.decembrie....sa vad cand o voi obtine..am mai aflat intre timp ca trebuie depusa plangere la politie la serviciul port arme pentru ca a fost vanatoare ilegala...dar politia cere dovezi de genul numar de masina, nume...ori asa ceva nu am. in afar de faptul ca impusca caini..sunt pericol si pentru ce care locuimin zona asa ca mai astept vreo saptamana lista promisa d ela asociatie si apoi categoric am de gand sa pun presa pe urmele lor pentru ca politia si primaria nu fac nimic impotriva gunoaielor astora. daca aveti alte idei.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana
|
 |
« Reply #20 on: January 06, 2010, 09:18:27 PM » |
|
Si mie-mi pare rau pentru ea si ma enerveaza la culme autoritatile care nu fac nimic!!!!Astia ar merita impuscati cum au impuscat ei catelusa! Vorbind tot de cruzime,la ordinea zilei la noi e otravitul cainilor,maidanezi in general dar nu nu mai pentru ca se mai intampla sa manance si cate unul care are stapan(cum a patit pisicul meu dar acum e bine)!Am ajuns azi la veterinar si era cabinetul plin,pusesera otrava in tot orasul si veteriarii se chinuiau sa-i puna pe picioare pe cei adusi!Mai grav e ca ordinul vine de la autoritati,de la domn' primar si nu se poate dovedi pentru ca nu sunt destule dovezi!Cei de la asociatile pentru protectia animalelor au trimis scrisori la Politia Bucuresti dar degeaba iar cand au incercat sa vorbeasca cu primarul i-a facut ca la usa cortului!
|
|
|
|
|
|
"Winners never quit and quitters never win."
|
|
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #21 on: April 01, 2010, 04:03:42 PM » |
|
eu luam batu si ii rupeam coloana cum a facut ea la catelus.ala nu arata a caine care sa sara sa muste.
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
eros
|
 |
« Reply #22 on: April 06, 2010, 12:50:08 AM » |
|
In general am observat ca batranii sunt o amenintare serioasa pentru bietele patrupede.Din cauza ca se plictisesc si au creierul putrezit(scuze dar majoritatea asa sunt), se gandes cu ce sa-si mai ocupe timpul.De exemplu, o baba nebuna de la bloc...a chemat politia sa se duca la fiecare apartament in care exista caini, sa dea avertisment sa nu mai scoatem cainii la bloc sa-si faca nevoile....frateeeeeeee e pamant nici macar iarba nu exista unde isi fac cainii din zona nevoile...si mai sunt si pungi de gunoaie...macar se mai ingrasa pamantul, creste iarba mai repede. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #23 on: April 28, 2010, 12:33:22 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #24 on: April 28, 2010, 10:36:23 PM » |
|
se pare ca nu o sa scapam in graba de oameni ca astia 
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #25 on: April 29, 2010, 06:24:34 AM » |
|
vedeti asta se intampla cu copii a caror parinti ii lasa in grija altora si ei pleaca in strainatati.ei ar trbui pedepsiti.copii astia fac adesea prostii de genu asta ca sa capteze atentie,duc lipsa de iubirea parintilor si vor sa se faca ascultati iar unii gasesc aceste cruzimi un mod bun in mintea lor daca nu au primit cei 7 ani de acasa si nu a fost invatat ce e bine si ce e rau.
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #26 on: April 29, 2010, 06:29:12 AM » |
|
fratilor nu va lasati copii in grija nimanui ca sa mergeti in strainatate sa faceti bani.dai dracu de bani copii sunt mult mai importanti decat ei.daca vrei sa lucri poti sa lucri si in tara nu tre sa pleci.ganditiva la copii!!!
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #27 on: April 29, 2010, 10:32:43 AM » |
|
mama ala e un copil bolnav....
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #28 on: April 29, 2010, 04:12:31 PM » |
|
o fi bolnav dar tot cred ca din cauza parintilor plecati dincolo
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
eros
|
 |
« Reply #29 on: April 29, 2010, 11:48:02 PM » |
|
Mai rau, daca in viitor de la maltratarea cainilor, acel copil va ajunge si la chestii de genul asta cu oamenii, pentru ca daca a facut asta cu un biet animal care nu i-a gresit cu nimic, va dati seama ce s-ar intampla daca va ura din tot sufletul pe cineva. Este un caz pierdut...deh trebuie sa existe si criminali...care majoritatea provin din familii destramate.Pacat ca un copil de varsta lui are asemenea procupari si atata sange rece cat sa aiba satisfactie cand casapeste o fiinta.Rusine in special pentru parintii lui!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|