Aveti dreptate cei care fac asa ceva nu mai sunt oameni....Si eu sunt detinatorul unui

fara pedigree,l-am primit cadou de cand era mic si nu m-am ocupat de el si iarna trecuta a sarit gardul curtii si a plecat prima data am crezut ca se va intoarce,dupa ce a trecut o zi sperantele mele scadeau,dupa ce a trecut si a doua zi nimic,in a treia zi tatal meu fiind sofer a fost anuntat de cineva ca

meu a fost vazut plin de sange mergand pe marginea soselei,am fost sa il caut dar nimic iar a patra zi dimineata tatal meu s-a dus la curtea de unde a plecat (eu deja credeam ca doar o minune mi-l mai putea aduce inapoi) si a vazut cainele in spatele curtii (care este fix la marginea unui sat) ,intr-o vie zacand intr-o balta de sange .Dupa ce l-a luat de acolo a observat ca a fost lovit cu o secure in cap pana la os....dar cu toate astea dupa ce am fost la veterinar cu el mi-a fost spus ca va rezista si se va vindeca si chiar a fost adevarat.Acum are 1,5 ani dar nu prea ma pot intelege cu el.....si totusi nu s-a aflat cine a fost acel om daca il mai pot numi asa dupa ce a facut asta.