Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:38:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Bestialitate omeneasca  (Read 8819 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabilol
Full Member

Ives v Haus Mofli

« on: June 05, 2009, 12:01:30 AM »

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/imagini-socante-catelus-batut-cu-coloana-franta.html
Thara
Hero Member

« Reply #1 on: June 05, 2009, 06:57:46 AM »

ha!o baba! 
cand am vazut inregistrarea asta m-am pierdut cu firea!
sincer,cred ca in locul trecatorului care a vazut ce facea,ii luam bastonul,o luam la bataie si ii faceam acelasi lucru!
pacat ca unii trec prin viata ca trenul prin gara...  Undecided
la 60 de ani domn'le!!! 

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
petshop4you
Dandra
Full Member

« Reply #2 on: June 05, 2009, 09:57:23 AM »

"Acest catelus de 4-5 luni a fost eutanasiat pentru ca intr-o dimineata, o femeie idioata, care nu ar mai trebui sa existe in viata, l-a lovit cu bestialitate cu coada de lemn a unei maturi si i-a rupt coloana vertebrala. La recomandarea medicului veterinar, care a considerat ca puiutul nu mai are nicio sansa de vindecare, acesta a fost eutanasiat. Ce pedeapsa merita aceasta femeie?,"

Sunt socat si dupa ce am urmarit filumetul de pe site-ul de stiri, am simtit ca se rupe inima in mine, sper sa nu vad niciodata live asa ceva, ca nu cred ca m-as putea controla  si l-as lua la bataie  pe cel sau cea care ar lovi un animal, indiferent daca e caine sau nu. Nimeni nu are dreptul sa ia viata unui animal, in cazul acestui catel a fost cea mai buna decizie "coloana vertebrala rupta" . Sunt convins ca o sa ii dea Dumnezeu acelei femei exact pedeapsa pe care o merita daca justutia nu va face nimic pana atunci in aceasta privinta !!!

RIP catelusule  Cry  Cry  Cry  Cry , de acolo de sus sa stii ca suntem alaturi de tine.

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #3 on: June 05, 2009, 12:39:32 PM »

pacat ca unii trec prin viata ca trenul prin gara...  Undecided

trecatorul a ajutat catelul ducandu-l la veterinar unde acesta a luat decizia eutanasierii pentru binele catelului.

am trecut prin situatii de genul, sa fii pus in fata unei cruzimi, pe moment poti ramane fara reactie.

oricum bravo lui ca nu a ramas indiferent la suferinta catelului, daca toti am ajuta macar un catel pe luna , sa incercam sa ii gasim un adapost sau sa ii alinam suferinta in limita posibilitatilor am fi departe de unde ne aflam, dar sunt oameni care nu ajuta nici macar un om aflat in suferinta ...
Thara
Hero Member

« Reply #4 on: June 05, 2009, 03:50:20 PM »

pe moment poti ramane fara reactie.
eu personal,cu siguranta nu as fi ramas fara reactie!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #5 on: June 05, 2009, 04:11:29 PM »

poti sa ramai ideea e sa te dezmeticesti repede
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #6 on: June 06, 2009, 12:38:47 PM »

Caine foarte rau la 4-5 luni? asta nu o mai cred .... si nu cred  ca acel catel a putut sa sara sa  o muste .... Din pacate traim intr-o Romanie in care pe autoritati le doare-n cot de animale 

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
Thara
Hero Member

« Reply #7 on: June 06, 2009, 02:04:45 PM »

si nu doar pe autoritati...din pacate!  Undecided

minnruz
Full Member

« Reply #8 on: June 06, 2009, 02:57:30 PM »

ptiuuuu! mai este si din Braila. sper sa nu treaca prin fata mea cand va merge la magazin...

MiNnRuZ
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #9 on: June 06, 2009, 04:32:44 PM »

Din pacate asta este tara noastra frumoasa,plin de idioti si oameni fara suflet,ia sa vedeti voi citi caini fara stapin avem.Eu personal am vazut niste chestii cati sare creierul din cap.Ia ginditiva unde sintem,in jungla,fratilor.femeia aia ar trebui sa fie batuta,cum a batut ea catelul ala nenorocit.Deoparte,cei din conducerea tarii,guvernul,partidele,in loc sa cheltuiasca miliarde in campanii electorale,mai bine ar face ordine in tara asta.ca dezordine avem.Dar totul depinde de civilizatie,un lucru necunoscut in tara asta.scuze........
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #10 on: June 06, 2009, 04:43:24 PM »

Din pacate asta este tara noastra frumoasa,plin de idioti si oameni fara suflet,ia sa vedeti voi citi caini fara stapin avem.
Iar dupa parerea mea cainii fara stapan nu au aparut de la sine ...... tot din cauza oamenilor au aparut: i-au tinut cat au fost pui sau pana cand au imbatranit iar apoi i-au aruncat in strada .... si din pacate cazurile animalelor chinuite sunt mult mai multe decat cele mediatizate. si nimeni nu face nimic. Intr-o tara civilizata acesti oameni erau in inchisoare demult...

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
blackcat
Sr. Member

Ayana

« Reply #11 on: June 21, 2009, 11:13:57 PM »

Saracu catel,nici nu vreau sa vad filmuletul ca incep sa plang!Eu in situatii de genu nu mai gandesc,ma bag pur si simplu si daca vedeam baba aia dand in catel,nebuna de mine nu mai tinea cont ca-i femeie batrana,ii trageam si doi pumni in gura!Sunt multi oameni care ar putea sa faca ceva dar nu fac!Nu ca sa ma laud,saptamanile trecute m-am bagat intre doi caini,maidanezi,care molfaiau o pisica!Eram cu cainele in lesa,nu puteam sa fac mare lucru cu o mana,prietena mea avea 3 in lesa,nu putea nici sa se miste,si lumea de pe strada ghiciti ce facea?Se uita mai frumos ca la circ,Doamne fereste sa puna unu mana sa ajute sau s-arunce o galeata de apa pe ei sa-i goneasca!!!Astea suntem si asta e educatia pe care unii din noi au primit-o!Din pacate bestiile care fac asa ceva sunt numiti tot oameni,dar dupa mine,cainii sunt mult mai oameni decat foarte multi dintre noi!Mai avem mult pana sa ne civilizam! Angry

"Winners never quit and quitters never win."
Xdaf
Newbie
*

« Reply #12 on: June 23, 2009, 10:10:13 AM »

In acest caz ii ziceam vreo doua dar daca dadea in cainele meu si ii facea asa cva creca ii rupeam eu iei gatu!
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #13 on: July 05, 2009, 08:46:13 AM »

Din pacate traim intr-o Romanie in care pe autoritati le doare-n cot de animale  

As mai adauga ca din '90 incoace pe autoritati le doare-n cot in primul rand de oameni. Datorita acestui fapt OMUL DE TIP NOU creat de comunisti a ajuns la maturitate apt sa-si faca mendrele si astfel ajungem pe zi ce trece sa vedem/auzim tot mai multe anomalii- ca in cazul cucoanei din Braila.

Cu ani in urma imi bateam gura pe forumuri impotriva anomaliilor din Brasovul meu - bunaoara chestia cu "prietenia" aratata ursilor (fotografii,mangaieri,mancare,circ in toata regula!) ce coborau din padure seara in cartierul Racadau,in cautarea hranei pe la containerele de gunoi. A fost nevoie sa treaca un an,sa apara victime in plina zi ca intr-adevar sa se faca ceva....

Optimist cum sunt v-as spune consolator in stilul lui Brucan: e abea inceputul....
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #14 on: July 05, 2009, 08:50:52 AM »

comunismul nu prea are legatura cu "omul de tip nou", incultura insa merge de minune.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof