Forum ciobanesc german
October 21, 2016, 02:03:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE CU SANGE ! AJUTOR !  (Read 25462 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #105 on: October 02, 2009, 01:45:33 PM »

Gata Maxx se simte foarte bine !

super veste! bravo!!!

am omis sa intreb pe respectivul de la ce animal provenea carnea cruda, ce organ sau os era si cat de veche era carnea (poate conteaza).
Undecided poate conteaza??...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #106 on: October 02, 2009, 09:34:55 PM »

Eu tot mai des imi dau seama ca stric orzul pe gaste.......sa nu va mai mirati cand nu raspund. Am zis la inceput ca e nevoie de o deparazitare interna dar eu am zis, eu am ascultat.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
jessi
Newbie
*

« Reply #107 on: March 03, 2010, 09:13:26 PM »

posibil sa fie o forma de hemoroizi?
 Undecided
Ariana
Administrator

« Reply #108 on: March 03, 2010, 10:19:06 PM »

Nu e posibil.

medic veterinar
jessi
Newbie
*

« Reply #109 on: March 05, 2010, 10:46:43 AM »

cred ca nu e de joaca,catelu meu nero a avut cam aceiasi problema si medicul an care aveam ancredere in el la tratat pt raceala si in 24h a murit cu sangerare apoasa la fund Cry,ancearca si cu ceai de frunze salcam poate ajuta la problema digestiva,dar asta e o tecnica de vrac nu de medic .mult noroc Undecided
Almagheddon
Jr. Member
**

« Reply #110 on: June 29, 2010, 07:11:51 PM »

O mica observatie tardiva: Proprietarul a spus ca DA, cainele este vaccinat in regula... cu vaccinul care se face cand e pui.. DAR la momentul cand a zis asta cainele avea 1 an si 7 luni... deci cu 4 luni in afara perioadei acoperita de vaccin. ATENTIE la vaccin si la apelurile anuale ca sa se evite probleme si mai grave pe viitor !
 :c32Vaccinul se repeta in fiecare an, inainte de a se implini exact 12 luni, pentru o completa acoperire impotriva bolilor.
tazyx
Newbie
*

« Reply #111 on: July 16, 2010, 12:20:17 PM »

Salutare si MARE ATENTIE !!!

Este o epidemie de CORONAVIROZA in Bucuresti - diaree, nu maninca, voma verzui-albinoasa.
Trebuie mers urgent la doctor si vaccinati cu vaccinul de CORONAVIRUS si PARVOVIRUS- mortalitatea e mare la pui pina in 7 luni !!!
Mie mi-au murit 2 - li s-a pus diagnostic de PARVOVIROZA si au fost tratati de parvo in loc de CORONA !!!
Sint f. apropiate ca simtome dar tratamentele sint diferite !!!
Unul din cei 3 pui l-am salvat ducindu-l la alt doctor in Bucuresti, ceilalti 2 au murit facind tratament de parvo cind ei aveau CORONA !!!
Feriti-va de cabinetul HERA'S clinic din Bucurestii Noi - Damaroaia !!! Doctori incompetenti !!! Killeri cu zimbetul pe buze, fara mare experienta !!!! Buni doar de tuns ciini !!!
Fac vaccine ieftine, import Bulgaria ... f. slabe calitativ !!!!
Cine are catel cu simptomele de mai sus FUGA la facut vaccinul de CORONAvirus si parvovirus !!!
Nu este o gluma, in 4-5 zile mor daca nu-s tratati imediat !!!!
Multa BAFTA !!!

Tony - tazyx

PS: Poate avea CORONA , Parvo sau altceva. E vaccinat ?? Neaparat la vet cu el sa-i faca vaccinele !!!
Multa bafta !!
Ariana
Administrator

« Reply #112 on: July 16, 2010, 12:35:18 PM »

Cine are catel cu simptomele de mai sus FUGA la facut vaccinul de CORONAvirus si parvovirus !!!
Un caine bolnav nu se mai vaccineaza pana nu e clinic sanatos! Nu dati sfaturi daca nu va pricepeti.........
Clinic, coronaviroza se manifesta similar cu parvoviroza, doar ca nu este atat de agresiva si nu distruge la fel de tare intestinul. Majoritatea cateilor intr-o stare de intretinere corespunzatoare dupa ce duc pe picioare cateva zile boala timp in care sunt tratateti isi revin cu succes. De multe ori apare la catei care au si parvoviroza. Tratamentul este acelasi, se trateaza simptomele(voma, deshidratarea, anemia, se previne o suprainfectie bacteriana) asa ca nu mai dati cu bota fara rost....daca a fost tratat pentru parvo' foarte bine.

In alta ordine de idei e  bine sa solicitati si imunizarea impotriva coronavirozei(bine ar fi ca si medicul sa va aduca la cunostinta) daca in zona in care locuiti cateii sunt supusi riscului de contaminare.

medic veterinar
tazyx
Newbie
*

« Reply #113 on: July 16, 2010, 12:55:46 PM »

Ariana,

Poate ai dreptate DAR in cazul meu un doctor a pus un diagnostic gresit si 2 catei de 4 luni au murit....
Ceeace am scris este un sfat, cine vrea sa-l urmeze OK, cine NU, iar OK.
Fiecare face cum crede de cuviinta.
Doctorul care mi-a salvat 2 catei (unul de jigodie in stadiu avansat iar al doilea - unul din cei 3 pui cu CORONAvirus) asa a procedat:
in stadiu final al bolii, daca vrei sa mai aiba o sansa, direct vaccinul in vena + intaritoare.
La cei 2 catei ai mei a functionat.

Sper sa nu ai vreodata nevoie sa-mi urmezi sfatul.

Numai bine.

Si tuturor celor care au catei - VACCINATII la timp si mergeti la primele semne de boala la doctor cu ei. Daca dupa 1-2 zile de tratament nu se intrevede nici o ameliorare consulatati si alt doctor !!!

Sanatate !!!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #114 on: July 16, 2010, 02:11:56 PM »

"tazyx", chiar nu este cazul sa fii iritat de parerile "Arianei". Ea este de meserie si niciodata nu am auzit-o dand sfaturi aiurea, fara acoperire in practica. In afara de asta este si o mare iubitoare de CG.... (nu practica meseria pe gaini, porci si vaci si este o mare diferenta, credema)...., deci ar fi bine ca cei cu probleme sa-i urmeze sfatul si apoi sigur, sa-si consulte medicul personal care poate vedea catelul pe viu.
Ariana
Administrator

« Reply #115 on: July 17, 2010, 02:34:41 PM »

in stadiu final al bolii, daca vrei sa mai aiba o sansa, direct vaccinul in vena + intaritoare.

Daca dupa 1-2 zile de tratament nu se intrevede nici o ameliorare consulatati si alt doctor !!!

Sanatate !!!

Nu ma deranjeaza partea buna a sfaturilor! Doar ca 99% din cei prezenti pe forum cunosc importanta vaccinarilor, o considera deja "cotidiana" ca sa zic asa.
Ma deranjeaza partea cealalta in care faci afirmatii fara sa faci diferenta intre vaccin si ser hiperimun sau alte medicamente administrate injectabil, fara sa stii ca un caine care deja prezinta semne clinice de boala nu se vaccineaza sub nici o forma!!!, fara sa stii ca parvoviroza nu se trateaza ci se ajuta organismul sa treaca prin boala sustinandu-l cu perfuzii si alte medicamente in medie 4-5 zile, perioada decisiva pentru majoritatea puilor, perioda in care cainele se simte tot mai rau si mai slabit(nu se amelioreaza in 1-2 zile cum zici tu) iar apoi brusc se echilibreaza, diareea dispare si apare apetenta pentru apa si mancare si faptul ca postezi haotic peste tot, fara o  disciplina necesara pe un forum.
Eu n-am nevoie sa-ti urmez sfatul, mai ales ca sfaturi se primesc doar de la persoane avizate...iar cand vad ca zici "direct vaccinul in vena" ma amuz foarte tare.
Sunt curioasa cum a pus doctorul diagnosticul de coronaviroza? Si cum a eliminat parvoviroza?

Indemnul la vaccin este un lucru bun, stiu ca esti bine intentionat dar celelalte sfaturi/prostioare total paralele cu medicina veterinara nu fac decat sa bulverseze un nestiutor si sa-i incarce bagajul de cunostinte cu informatii eronate.

medic veterinar
Ariana
Administrator

« Reply #116 on: July 17, 2010, 02:39:06 PM »

taz', stiu ca esti bine intentionat asa ca oricum iti urez un bine ai venit pe forum!
Doar ca nici eu nu dau sfaturi legate de instalatii electrice fiindca nu ma pricep deloc iar daca stai si "rumegi" problema putin, lucrurile nu sunt chiar asa cum crezi.   Wink

medic veterinar
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]   Go Up
  Print  

Jump to: