in stadiu final al bolii, daca vrei sa mai aiba o sansa, direct vaccinul in vena + intaritoare.
Daca dupa 1-2 zile de tratament nu se intrevede nici o ameliorare consulatati si alt doctor !!!
Sanatate !!!
Nu ma deranjeaza partea buna a sfaturilor! Doar ca 99% din cei prezenti pe forum cunosc importanta vaccinarilor, o considera deja "cotidiana" ca sa zic asa.
Ma deranjeaza partea cealalta in care faci afirmatii fara sa faci diferenta intre vaccin si ser hiperimun sau alte medicamente administrate injectabil, fara sa stii ca
un caine care deja prezinta semne clinice de boala nu se vaccineaza sub nici o forma!!!, fara sa stii ca
parvoviroza nu se trateaza ci se ajuta organismul sa treaca prin boala sustinandu-l cu perfuzii si alte medicamente in medie 4-5 zile, perioada decisiva pentru majoritatea puilor, perioda in care cainele se simte tot mai rau si mai slabit(nu se amelioreaza in 1-2 zile cum zici tu) iar apoi brusc se echilibreaza, diareea dispare si apare apetenta pentru apa si mancare si faptul ca postezi haotic peste tot, fara o disciplina necesara pe un forum.
Eu n-am nevoie sa-ti urmez sfatul, mai ales ca sfaturi se primesc doar de la persoane avizate...iar cand vad ca zici "direct vaccinul in vena" ma amuz foarte tare.
Sunt curioasa cum a pus doctorul diagnosticul de coronaviroza? Si cum a eliminat parvoviroza?
Indemnul la vaccin este un lucru bun, stiu ca esti bine intentionat dar celelalte sfaturi/prostioare total paralele cu medicina veterinara nu fac decat sa bulverseze un nestiutor si sa-i incarce bagajul de cunostinte cu informatii eronate.