Imi spune si mie ce sa fac , nu am posibilitate sa il duc la un veterinar bun .... aloooooo
exact despre asta mai vorbeam undeva,la un alt topic.persoanele care nu au conditii sa tina un caine,mai bine sa nu-si ia(si aici ma refer si la problema unei posibile boli,care necesita tratament sau deplasarea in alt oras/localitate).nu vreau sa fiu rautacioasa,nu asta imi este intentia dar e vorba de viata cuiva,chiar daca e un caine,iar astfel de cazuri mi se par de neconceput..cand e
urgenta e urgenta.daca la diaree cu sange(mie-mi suna a ceva grav) tu astepti sa vezi da' de e de la mancarea noua,mi se pare bataie de joc fatza de bietul cutulache,care poate avea o problema serioasa!
daca erai tu in cazul lui,mai stateai pe ganduri?sunt sigura ca nu,si repejor ajungeai la medic.
nu ca nu ai posibilitatea sa-l duci la un veterinar bun,il duci si la acesta,asa cum este!e medic totusi!
nu te supara,dar aici se confirma ce am zis eu acum putina vreme,si cineva nu intelegea de ce sunt contra celor care nu au bani dar vor caine.
cainele poate sufera din cauza ca stapanul nu il poate duce la veterinar ca nu are cum sa se deplaseze.daca e ceva serios si se agraveaza,va fi mult mai rau si probabil te va si costa mai mult tratamentul,decat ar fi costat de la bun inceput.
ca sa intelegi mai bine (cand ai timp,nu acum cand ar trebui sa fi la vet cu cainele) citeste de
aici