Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 01:54:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE CU SANGE ! AJUTOR !  (Read 25436 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alexxnolimit
Jr. Member
**

« on: September 30, 2009, 09:16:49 AM »

Am un CG de 1 an si 7 luni si de 2 zile am observat ca face diaree cu urme de sange ! Cainele nu pare sa aiva ceva , este vioi , mananca orice , doar acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare ! Va rog sa ma ajutati in aceasta problema , am auzit de la cineva sa ai dau ceai de frunze de salcam . E bine ? Spunetimi ce sa ai dau !
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #1 on: September 30, 2009, 09:21:28 AM »

La veterinar cu el
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #2 on: September 30, 2009, 09:23:25 AM »

E grava treaba nu ?
dsh
Hero Member

« Reply #3 on: September 30, 2009, 09:24:52 AM »

este! VET!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #4 on: September 30, 2009, 09:25:55 AM »

sa ne ti si pe noi la curent cu starea lui de sanatate alex
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #5 on: September 30, 2009, 09:26:47 AM »

problema e ca veterinaru care il aveam aici ....... ma abtin ! Sincer sa il duc la acest veterinar imi e cam frica ! Sad , si masina sa il duc in bucuresti nu am ...!
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #6 on: September 30, 2009, 09:27:58 AM »

Da sigur o sa va tzin la curent cu starea lui de sanantate , numai sa scap din asta .... Sad((
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #7 on: September 30, 2009, 09:29:09 AM »

De aceea va intreb pe voi poate sunteti vreunu pe aici care a trecut prin asta si imi spuneti cu ce atzi rezolvat voi aceasta problema ...
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #8 on: September 30, 2009, 09:31:18 AM »

dar exista alte cai de transport nu ! orice intarziere il poate costa  
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #9 on: September 30, 2009, 09:34:07 AM »

sper sa fie doar de la schimbarea hranei , l-am schimbat de la mancare gatita pe hrana uscata ( boabe ) , si exact de atunci are aceste simtome ....
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #10 on: September 30, 2009, 09:45:30 AM »

Imi spune si mie ce sa fac , nu am posibilitate sa il duc la un veterinar bun .... aloooooo
Thara
Global Moderator

« Reply #11 on: September 30, 2009, 11:42:25 AM »

Imi spune si mie ce sa fac , nu am posibilitate sa il duc la un veterinar bun .... aloooooo
exact despre asta mai vorbeam undeva,la un alt topic.persoanele care nu au conditii sa tina un caine,mai bine sa nu-si ia(si aici ma refer si la problema unei posibile boli,care necesita tratament sau deplasarea in alt oras/localitate).nu vreau sa fiu rautacioasa,nu asta imi este intentia dar e vorba de viata cuiva,chiar daca e un caine,iar astfel de cazuri mi se par de neconceput..cand e urgenta e urgenta.daca la diaree cu sange(mie-mi suna a ceva grav) tu astepti sa vezi da' de e de la mancarea noua,mi se pare bataie de joc fatza de bietul cutulache,care poate avea o problema serioasa!
daca erai tu in cazul lui,mai stateai pe ganduri?sunt sigura ca nu,si repejor ajungeai la medic.
nu ca nu ai posibilitatea sa-l duci la un veterinar bun,il duci si la acesta,asa cum este!e medic totusi!
nu te supara,dar aici se confirma ce am zis eu acum putina vreme,si cineva nu intelegea de ce sunt contra celor care nu au bani dar vor caine.
cainele poate sufera din cauza ca stapanul nu il poate duce la veterinar ca nu are cum sa se deplaseze.daca e ceva serios si se agraveaza,va fi mult mai rau si probabil te va si costa mai mult tratamentul,decat ar fi costat de la bun inceput.

ca sa intelegi mai bine (cand ai timp,nu acum cand ar trebui sa fi la vet cu cainele) citeste de aici
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #12 on: September 30, 2009, 12:41:31 PM »

Chiar daca nu ai foarte mare incredere in medicul veterinar din apropierea ta mergi totusi la el pana gasesti o solutie sa mergi la un alt vet.
Sa nu fie prea tarziu pentru cutu.
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #13 on: September 30, 2009, 02:20:08 PM »

Am fost cu el la un medic veterinar si rezultatul dat de el sincer nu vreau sa il spun Sad(((( ! Este vorba de o boala foarte rara , necesita un tratament de 5 zile care costa in jur la 1 ,il. 400 pe zi ( sincer nu as dispune de acesti bani ) Sad(( si rezultatul sa moara chiar dupa acest tratament ar fi de 70 la suta ! Sad((( deci acum cu mila lui dumnezeu sper ca se va face bine , cainele este foarte vioi , si un vecin a avut aceleasi probleme cu catzelul lui , acelasi raspuns de la medici si el singur la facut bine cu ceai de frunze de salcam , stiu ca suna aiurea dar chiar asa a fost ! Sper ca si pe mine ma va ajuta dumnezeu sa reusesc sa trecem amandoi peste acest microb !
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #14 on: September 30, 2009, 02:31:43 PM »

o sa ne rugam pentru catelul tau sa se faca bine
dar totusi ce boala are ?

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to: