Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 07:29:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE CU SANGE ! AJUTOR !  (Read 25440 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #15 on: September 30, 2009, 02:32:53 PM »

Faptul ca nu faci decat sa astepti sa iti moara animalul chiar daca sti ca exista tratament pentru el este grav.
Nu conteaza cate sanse sunt sa moara important este faptul ca exista sanse de supravietuire.
Ceea ce faci tu sa sti ca este pedepsit de lege, se numeste privare de asistenta medicala, citeste legea.
Daca nu vei face nimic pentru catelul asta este greu de crezut ca vei putea sa te mai privesti in oglinda.
Imi pare rau pentru tine, dar mai rau imi pare pentru sarmanul catel care poate va avea mult de suferit din cauza ta (din cate tin eu minte intro alta postare spunei ca iti iubsti cainele).
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #16 on: September 30, 2009, 03:09:18 PM »

Numele bolii este Salmoneloza , este un virus nou din cate mi-a spus si este pana la ora actuala cel mai periculos la animale . Provine din mancarea de casa ceea ce eu am si psecificat ca pana la acum 3 zile i-am dat numai mancare gatita bineinteles exclus oase de pui si porc ! Sad( A mai spus sa mai incerc cu penicilina injectabila , sa o cumpar de la farmaciile de oameni ! A zis sa il tin pe supe , de ardei gras , carne de pui , pateu de pui .... etc . Azi i-am dat si un algocalmin la prescriptia medicului ca mi-a spus ca e posibil sa apara si febra ceea ce este foarte periculos ! O sa tin la curent , va rog sa imi tzineti pumnii ! Sad( Sad( Sad( Sad( ! Catzelul este cel din poza de la profilul meu este facuta acum 4 zile , offf doamneeeeeee simt ca disper Sad(
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #17 on: September 30, 2009, 03:11:37 PM »

Sper sa il ajute bunul dumnezeu ..... Cry
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #18 on: September 30, 2009, 03:14:35 PM »

sheeba_roxy crezi ca daca as dispune de 1 milion jumate pe zi nu l-as duce ? Ba credema ca plang de azi dimineata intruna ! Am ramas fara job acum 1 luna de zile ! Spunemi u acum sincer daca ai fi in situatia mea ? Credema ca numai stiu ce sa fac !
hans
Sr. Member

« Reply #19 on: September 30, 2009, 03:18:33 PM »

trebuie sa il ajuti tu, cel mai probabil isi va reveni
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #20 on: September 30, 2009, 03:22:51 PM »

Mltumesc tutro care ma sustineti si mai alex il sustineti pe Maxx ! Inca odata mii de multumiri ! De azi dimineata stau numai la aragaza si ai fac supe , ceaiuri sper ca isi va reveni astep sa treaca si seara asta , sa vad cum se simte maine si ma duc sa ai iau si penicilina injectabila ! Inca odata sheeba_roxy credema chiar nu am posibilitatea acelui tratament nu stiu cati dupa acest forum si-ar permite 1.500.000 pe zi ! As vrea dar nu pot ! DECI CHIAR NU POT !!
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #21 on: September 30, 2009, 03:31:12 PM »

eu am tratat un caine de pe stada de jigodie, tratamentul credema ca e la fel de costisitor, sansele sa supravietuiasca au fost mai mici decat ale catelului tau unul din catei a trebuit eutanasiat(ca sa iti dai seama ca sansele erau infime) a supravietuit,
nu mi-am permis sa platesc toti banii odata dar am cerut ajutorul medicului veterinar care a facut tratamentul in rate as putea spune.
il poti ruga pe vetrinar sa te ajute sau pe cei apropiati, imi pare rau pentru situatia financiara pe care o ai dar cainele nu are nicio vina.
daca era in aceiasi situatie o ruda de-a ta ce ai fi facut?
Imi cer scuze daca am deranjat cu ultima intrebare dar problema se pune la fel.
Ai un catel tare frumos si ar fi pacat sa pateasca ceva doar pentru ca nu a primit tratamentul necesar.
Iti doresc multa putere in decizia pe care ai luato dar mai mult imi doresc sa gasesti resursele financiare si sa iti salvezi catelul.
Thara
Global Moderator

« Reply #22 on: September 30, 2009, 04:24:02 PM »

daca nu dispui de banii astia,pentru numele lui Dumnezeu,de ce l-ai mai luat?eu nu ma pot obisnui cu astfel de oameni!daca nu ai conditii,nu iti iei caine!!!
nu poti astepta ca Dumnezeu sa-l salveze!te duci,te imprumuti,faci ceva!
prin chestia asta,eu cel putin devin din ce in ce mai inversunata impotriva celor care n-au bani dar isi iau caine!
cainele asta e o fiinta vie,care sufera,iar tu iti bati joc de el ca n-ai 1 milion de lei!
in alta tzara,luai o amenda sau faceai puscarie!
dar nu trebuie sa fi intr-o alta tzara,aici ar trebui sa fie vorba de logica.sa fii constient ca nu ai bani si nu iti iei caine.faptul ca l-ai luat desi nu dispui de bani ca sa-l intretii asa cum trebuie mie nu mi se pare decat un moft!
eu personal,m-as imprumuta,as vorbi cu prietenii,as face TOT ce mi-ar trece prin cap(si ar fi normal - adica nu sa fur) ca sa fac rost de bani cat mai urgent!
un lucru foarte urat in orice caz!foarte urat!sa iei o fiinta si apoi sa te joci cu viata ei.

Mltumesc tutro care ma sustineti si mai alex il sustineti pe Maxx ! Inca odata mii de multumiri ! De azi dimineata stau numai la aragaza si ai fac supe , ceaiuri sper ca isi va reveni astep sa treaca si seara asta , sa vad cum se simte maine si ma duc sa ai iau si penicilina injectabila ! Inca odata sheeba_roxy credema chiar nu am posibilitatea acelui tratament nu stiu cati dupa acest forum si-ar permite 1.500.000 pe zi ! As vrea dar nu pot ! DECI CHIAR NU POT !!
eu mi-as permite!si la fel orice om care isi iubeste cainele,orice om constient ca are un caine,o fiinta vie,care atunci cand necesita tratament,trebuie luate masuri!orice persoana care a fost constienta cand si-a luat un caine,constienta ca necesita bani investiti in el,atat in intretinerea lui de zi cu zi cat si in cazul unui tratament!
cand ti se imbolnaveste o ruda,sunt curioasa,spui si atunci "CHIAR NU POT"?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #23 on: September 30, 2009, 04:32:31 PM »

Numele bolii este Salmoneloza , este un virus nou din cate mi-a spus si este pana la ora actuala cel mai periculos la animale .

Cand oi fi eu popa!!! Cate prostii......si se poate trata, nu e asa mare scofala...bineinteles ca daca il lasi pana in ultimul moment totul e in zadar.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
hans
Sr. Member

« Reply #24 on: September 30, 2009, 04:33:36 PM »

nu mi-am permis sa scriu eu asta, dar ...
Ariana
Administrator

« Reply #25 on: September 30, 2009, 04:56:21 PM »

eu nu cred ca e Salmoneloza. Diagnosticul nu de pune dupa ureche. Poate fi parazitat..., exista paraziti care dau astfel de simptome. Du-te cumpara-i niste pastile bune, nu te zgarci la bani, te va costa daca are intre 30-40 kg in jur de 10-15 lei pt. 3-4 pastile de calitate, nu accepta variante mai ieftine. (Cestal/Drontal plus...etc) si spune-i ca este suspect de Ancilostoma/Uncinaria...oricum nu-i strica o deparazitare interna odata la 3-4 luni cum se face in mod normal si obisnuit. In Salmoneloza ori face diaree sanatoasa ...ori e bleg si moale fiind in pragul unei septicemii...nu are pofta de mancare...etc.....povesti cu diagnostice puse dupa ureche...auzi mai....virus nou ...pe cand aceasta bacterie renumita are venerabila varsta de 124 de ani si e mai mereu intalnita la nunti/botezuri/ cantine/restaurante .... Grin
  Si o pipeta Stronghold ar ajuta mult si trebuie administrata. Ia o proba de fecale si mergi cu ea la un cabinet care poseda un microscop si o carte de parazitologie.  LOL

medic veterinar
Irina2007
Hero Member

« Reply #26 on: September 30, 2009, 07:17:58 PM »

Poate are giardia sau coccidia,  semnele sunt tot diaree cu sange iar cainele este vioi si mananca. Cu antibiotic ii trece repede.
Ariana
Administrator

« Reply #27 on: September 30, 2009, 08:54:41 PM »

foarte posibil...

medic veterinar
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #28 on: September 30, 2009, 09:29:16 PM »

Eu zic sa numai postati si sa ma invinuitii ca am luat caine fara sa am situatie financiara ! Cand l-am luat acum un an aveam o situatie buna dar dupa cum am mai spus acum 1 luna am ramas fara job ! Azi pe seara l-am dus la un alt cabinet veterinar si alt diagnostic ! Mi-a recomandat nishte pastile 1 la 10 kg. + Penicilina G potasica pe care mi-a spus sa io admininstrez eu intrmuscular 2 unitati la 6 ore , ceea ce am si facut ! Sper sa ajute ....
Thara
Global Moderator

« Reply #29 on: September 30, 2009, 09:39:19 PM »

pai vezi ca se poate?
normal ca te-am invinuit,dupa ce postari ai avut!
sheeba_roxy crezi ca daca as dispune de 1 milion jumate pe zi nu l-as duce ? Ba credema ca plang de azi dimineata intruna ! Am ramas fara job acum 1 luna de zile ! Spunemi u acum sincer daca ai fi in situatia mea ? Credema ca numai stiu ce sa fac !
Sper sa il ajute bunul dumnezeu ..... Cry
asta nu e o atitudine responsabila in opinia mea.
dar pana la urma,vad ca ai reusit sa-l duci la vet.
ce diagnostic i-a pus?
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to: