daca nu dispui de banii astia,pentru numele lui Dumnezeu,de ce l-ai mai luat?eu nu ma pot obisnui cu astfel de oameni!daca nu ai conditii,nu iti iei caine!!!
nu poti astepta ca Dumnezeu sa-l salveze!te duci,te imprumuti,faci ceva!
prin chestia asta,eu cel putin devin din ce in ce mai inversunata impotriva celor care n-au bani dar isi iau caine!
cainele asta e o fiinta vie,care sufera,iar tu iti bati joc de el ca n-ai 1 milion de lei!
in alta tzara,luai o amenda sau faceai puscarie!
dar nu trebuie sa fi intr-o alta tzara,aici ar trebui sa fie vorba de logica.sa fii constient ca nu ai bani si nu iti iei caine.faptul ca l-ai luat desi nu dispui de bani ca sa-l intretii asa cum trebuie mie nu mi se pare decat un moft!
eu personal,m-as imprumuta,as vorbi cu prietenii,as face TOT ce mi-ar trece prin cap(si ar fi normal - adica nu sa fur) ca sa fac rost de bani cat mai urgent!
un lucru foarte urat in orice caz!foarte urat!sa iei o fiinta si apoi sa te joci cu viata ei.
Mltumesc tutro care ma sustineti si mai alex il sustineti pe Maxx ! Inca odata mii de multumiri ! De azi dimineata stau numai la aragaza si ai fac supe , ceaiuri sper ca isi va reveni astep sa treaca si seara asta , sa vad cum se simte maine si ma duc sa ai iau si penicilina injectabila ! Inca odata sheeba_roxy credema chiar nu am posibilitatea acelui tratament nu stiu cati dupa acest forum si-ar permite 1.500.000 pe zi ! As vrea dar nu pot ! DECI CHIAR NU POT !!
eu mi-as permite!si la fel orice om care isi iubeste cainele,orice om constient ca are un caine,o fiinta vie,care atunci cand necesita tratament,trebuie luate masuri!orice persoana care a fost constienta cand si-a luat un caine,constienta ca necesita bani investiti in el,atat in intretinerea lui de zi cu zi cat si in cazul unui tratament!
cand ti se imbolnaveste o ruda,sunt curioasa,spui si atunci "CHIAR NU POT"?