Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 08:12:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE CU SANGE ! AJUTOR !  (Read 25441 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #90 on: October 02, 2009, 10:01:11 AM »

NU uita de deparazitarile externe si interne dupa sfatul medicului. Si al meu a avut diaree cu sange. Asta pentru ca cineva din anturaj, desi i-am zis de 1000 de ori sa nu-l hranesca ii daduse carne cruda. Am fost la medic si m-a costat ceva...
Vezi ca exista boabe de regim pentru intestin iritat samd. Intereseaza-te tot la medic pentru recuperare. La fel, daca hrana e prea bogata in proteine pot aparea alergii, asa cum din nou, am patit-o si eu, dar tot medicul m-a ajutat.
Bafta!

Rico Stress
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #91 on: October 02, 2009, 10:55:47 AM »

Tocmai ce a terminat catzelul de mancat acum nishte orez fiert cu morcov dupa care a si baut un astron de ceai de musetel dupa care a facut treaba mare ! Ceea ce ma si asteptam am observat in excremente nishte viermishori mici ca cei folositi la pescuit albi dar mai mici ! E bine ca ai elimina nu ? Oricum saptaman viitoare mergem la deparazitare !
Thara
Global Moderator

« Reply #92 on: October 02, 2009, 11:26:13 AM »

Tocmai ce a terminat catzelul de mancat acum nishte orez fiert cu morcov dupa care a si baut un astron de ceai de musetel dupa care a facut treaba mare ! Ceea ce ma si asteptam am observat in excremente nishte viermishori mici ca cei folositi la pescuit albi dar mai mici ! E bine ca ai elimina nu ? Oricum saptaman viitoare mergem la deparazitare !
ai zis intr-un post ca ti-a dat medicul ceva tablete care se dau 1 la 10 kg,probabil era deparazitare interna si de aceea a eliminat viermii.
nu vreau sa starnesc noi discutii aprinse,dar voi nu l-ati deparazitat si vaccinat de cand e la voi?  Undecided
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #93 on: October 02, 2009, 11:29:22 AM »

Ba da
 Am spus are vaccinurile care se fac cand este pui si deparazitare + calciu i sa facut pana la varsta de 11 luni ! App pastilele de care v-am spus nu i le-am dat deoarece am spus ca nu le-am luat ci ca mi lea recomnadat doctorul !
dsh
Hero Member

« Reply #94 on: October 02, 2009, 11:32:18 AM »

Si al meu a avut diaree cu sange. Asta pentru ca cineva din anturaj ... ii daduse carne cruda.
GRESIT
La fel, daca hrana e prea bogata in proteine pot aparea alergii
LA FEL DE GRESIT - s-a discutat de zeci de ori: nu cantitatea proteinei ci calitatea proteinei e raspunzatoare pentru diversele probleme... am mai spus-o: atentie ce sfaturi dati / primiti!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Thara
Global Moderator

« Reply #95 on: October 02, 2009, 11:34:27 AM »

Ba da
 Am spus are vaccinurile care se fac cand este pui si deparazitare + calciu i sa facut pana la varsta de 11 luni ! App pastilele de care v-am spus nu i le-am dat deoarece am spus ca nu le-am luat ci ca mi lea recomnadat doctorul !
atunci am retinut gresit.scuzele mele
stiam ca de obicei dupa administrarea tabletelor pentru deparazitare elimina viermi,daca sunt.

Asta pentru ca cineva din anturaj, desi i-am zis de 1000 de ori sa nu-l hranesca ii daduse carne cruda.
de la carne cruda diaree cu sange?poate fi el mai sensibil,a mea primeste carne cruda(de vita si ficat de pui) de ani de zile si nu are nimic.ii dam odata la ceva timp ce-i drept,sa zic odata pe luna,dar tot nu are nimic.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #96 on: October 02, 2009, 11:41:42 AM »

GRESITLA FEL DE GRESIT - s-a discutat de zeci de ori: nu cantitatea proteinei ci calitatea proteinei e raspunzatoare pentru diversele probleme... am mai spus-o: atentie ce sfaturi dati / primiti!

Nu sunt medic. Spun doar ce am patit. Iar urmand sfaturile medicului si avand rezultate am dedus ce am scris.

Rico Stress
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #97 on: October 02, 2009, 11:57:55 AM »

Argumente?

Rico Stress
dsh
Hero Member

« Reply #98 on: October 02, 2009, 12:30:47 PM »

argumente am dat in n discutii pe subiectul nutritie; foarte pe scurt: cainele e carnivor!
cainii mei, cand primesc carne cruda (atentie! musai calitatea I), nu au NICIODATA scaun moale! de sange nici vorba! la fel, scaun sanatos si conditie excelenta am vazut pe caini care mananca orijen, produsul, cred, cu cea mai mare proteina din cele de pe piata noastra; mai am si norocul sa colaborez cu un medic interesat si informat in mod special in nutritie; oricum, toti medicii cu experienta si in care am incredere mi-au confirmat decizia - DA carne / proteina de calitatea!
suntem offtopic, plus ca reluam o discutie purtata de nenumarate ori...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #99 on: October 02, 2009, 12:43:24 PM »

Gata Maxx se simte foarte bine !

MULTUMESC TUTUROR CARE NE-AU SUSTINUT SI NE-AU DAT SFATURI ATAT UTILE CAT SI INUTELE !

Declar acest topic OFF !
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #100 on: October 02, 2009, 12:45:51 PM »

Nu stiu daca poti sa/l declari off, poate vor mai avea si altii problema asta. Acum ca s/a facut bine, poate ne pui niste poze in noua stare de spirit. Wink

cuget, deci exist!
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #101 on: October 02, 2009, 12:58:42 PM »

ok, nu contrazic pe nimeni. am omis sa intreb pe respectivul de la ce animal provenea carnea cruda, ce organ sau os era si cat de veche era carnea (poate conteaza). iar la proteine poate a zis doctorul si calitate nu numai cantitate. oricum e bine ca ne corectam... dar pe tot parcursul postului cred ca am zis de 3 ori mergi la medic pentru sfat si nu aici pe forum...

merci de info crb...

bine ca e bine cainele tau alexxnolimit.

Rico Stress
Thara
Global Moderator

« Reply #102 on: October 02, 2009, 01:00:43 PM »

merci de info crb...

crb?  Shocked
ultima data cand am verificat,era dsh.  LOL

ne bucuram ca si-a revenit Max.asteptam poze cu el Smiley
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #103 on: October 02, 2009, 01:04:03 PM »

mai fac si eu din astea, tot 3 litere. cand constati e haios. LOL

cuget, deci exist!
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #104 on: October 02, 2009, 01:06:25 PM »

asa se intampla cand hoinaresti pe topicuri. sunt concentrat pe expozitii si campionate. scuze!

Rico Stress
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Go Up
  Print  

Jump to: