Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 05:25:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: ACCIDENT VASCULAR  (Read 13080 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
toma20
Newbie
*

« Reply #15 on: February 23, 2012, 12:46:30 AM »

Buna am si eu o rugaminte la voi sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
Azi a fost cea mai prosta zi din viata mea am suferit cumplit cand catelusa mea in varsta de 2 ,8 ani a fost lovita chiar de ambulanta (recunosc este  vina mea) este un canis cu bison are 4,5 kg am duso de urgenta la doctor a tinuta 4 ore respecti ora 19 am fost la film cu ea nu avea nimic intern rupt am aduso acasa a beut si apa dupa 2 ore respectiv 22 30 a inceput sa aibe o criza puternica adica sa se intorca si sa isi sucesca capul asemantor bolnavilor de epilepsie am fost disperat am sunat dotorul si impreuna cu prietena am fost la el ia administrat o injectie pt linistire si mia spus ca vrea sa vada starea ei in urmatorele zile mia spus ca este foarte posibil sa aibe o comotie cerebrala in urma acidentului nu stiu ce sa fac sunt disperat catelul asta ii ingerul meu va rog ajutatima cu un sfat.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #16 on: February 23, 2012, 12:16:18 PM »

in situatia asta n-avem cum sa te ajutam, doar medicul cunoaste realitatea. Faceti ce va spune medicul. Ar fi fost bine sa-i dea si ceva antiinflmatorii(mai mult ca sigur i-a dat) sa nu faca edem cerebral in urma inflamatiei. Mancare dati-i mai des si mai putin ca de obicei si ar fi bine sa nu-i dati 1-2 saptamani hrana uscata...astfel incat sa nu se umfle in stomac altfel existand riscul unor hemoragii interne in cazul in care in urma accidentului exista hematoame nediagnosticate sau alte probleme...

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
toma20
Newbie
*

« Reply #17 on: February 24, 2012, 08:09:47 AM »

Tin sa va anunt ca aishica se vindeca pe zi ce trece a fost ieri din nou la doctor si ia pus 2 perfuzi a facut si pipi tot ieri ceea ce am inteles ca este foarte important si evolutie ei merge spre bine se poate urca in fotoliul ei latra ca de obicei cand intra cineva in casa sunt foarte fericit ca a lasato dumnezeu langa mine.
alexxnolimit
Jr. Member
**

« Reply #18 on: February 05, 2017, 11:48:32 PM »

Buna seara , Spike , ciobanesc german , varsta 6 ani ...
Aseara sa.ridicat brusc din somn , pur si simplu se clatinanpe.picioare , cadea stanga dreapta , lovinduse de.mobila .. l am pus culcat intro parte , moment in care a urinat dupa care a vomitat , cam un pumn de mancare .. imediat ce a vomitat si a revenit.complet , ca.si.cum nu sa intamplat nimic  ....
Precizez ca pe tot parcursul cainele era constient , cunostea mediul., privirea o focaliza , si raspundea ok la.comenzi ....
Sa mai confruntat cineva cu aceste simptome ....

freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: February 06, 2017, 01:55:02 PM »

E cam tanar pentru un accident cerebro-vascular. Sa nu fie epilepsie. Trebuie urgent sa-l duci la un veterinar bun, nu la unul de la un cabinet de cartier care s-o bajbaie cum a afacut veterinarul la care l-am dus eu pe catel. Avea encefalita si prostovanul l-a operat de pietre la vezica si i-a scos si splina. Din cauza ca a fost diagnosticat tardiv si avea si splina scoasa, nu a mai putut lupta cu infectia si a murit.
Thara
Global Moderator

« Reply #20 on: February 06, 2017, 05:41:10 PM »

cum a afacut veterinarul la care l-am dus eu pe catel. Avea encefalita si prostovanul l-a operat de pietre la vezica si i-a scos si splina. Din cauza ca a fost diagnosticat tardiv si avea si splina scoasa, nu a mai putut lupta cu infectia si a murit.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: