|
Metall
|
 |
« Reply #45 on: March 17, 2010, 06:47:36 PM » |
|
nu conteaza ce mancare ii dau conteaza ca e sanatos
Cu concluzia asta ai reusit sa faci un summum al intelepciunii popoarelor, as putea spune!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #46 on: March 17, 2010, 07:48:56 PM » |
|
o Doamne. n-ai cu cine domne,n-ai cu cine 
|
|
|
|
|
|
A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
|
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #47 on: March 17, 2010, 10:04:16 PM » |
|
forta friskies  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #48 on: March 17, 2010, 10:09:33 PM » |
|
Poate ar fi cazul ca unul din admin sa inchida acest topic pt ca deja am senzatia ca se face misto de noi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #49 on: March 17, 2010, 10:11:26 PM » |
|
mai repede tu sa inchida acest topic . Eu pt varsta mea hranesc cainele cu ce imi permit eu si nu cer ajutorul parintilor Poate ar fi cazul ca unul din admin sa inchida acest topic pt ca deja am senzatia ca se face misto de noi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #50 on: March 17, 2010, 10:43:06 PM » |
|
cu asta ne-ai inchis....NOT! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #51 on: March 17, 2010, 10:48:05 PM » |
|
ce parere aveti despre hrana acesta este ''premium'' lui Sam al meu il place f. mult inainte ii luat tatal meu de la selgros sau metro mancare de caini care era 20 lei 10 kg si nu avea probleme. Dar mai cer pareri despre friskies
Le-ai cerut...le-ai primit, nu vad ce motiv ai avea sa sari in sus daca am spus ca se poate si mai bine. Oricum se poate si mai rau, stai inistit! Tu hraneste-l cu ce poti si-i merge bine....faci ce vrei dar nu te tot agita si raspunde in doi peri daca n-ai primit un raspuns extraordinar de favorabil. Daca vei continua cu stilul acesta de postari vom fi nevoiti sa inchidem topicul si sa te atentionez. Mai bine ai purta discutii mai constructive pe alte teme, la alte topicuri; aici totul e clar! O seara placuta!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #52 on: March 19, 2010, 02:20:59 PM » |
|
De obicei nu ma bag in discutii de genul asta, dat faptul ca sunt si eu incepatoare in ale cresterii patrupezilor; dar... cu ajutorul veterinarilor de orasel mic (nici macar de la tara), am reusit sa-mi nenorocesc cainele... la recomandarea lor, pana la 1,5 ani, Rocky a mancat doar Pedigree, Chappy, Friskies si alte marci (submarci) ieftine.... nici macar nu stiam de existenta hranei Premium si Superpremium... Manca foarte bine, arata foarte bine si era foarte vioi si jucaus... Pana la un moment dat cand l-am dus cu noi in vacanta la mare in Italia... am ajuns cu el la veterinar pt ca a baut apa sarata si a facut diaree... acolo a fost diagnosticat cu gastrita, enterita si dermatita alergica, toate din cauza mancarii "de calitate" pe care o primise pana atunci... la indicatiile medicului l-am trecut imediat pe Eukanuba Intestinal. Dupa cateva luni ne-am mutat in Cluj, asa ca am ajuns la un veterinar mai de Doamne Ajuta, la sfaturile lui l-am trecut pe Biomil, fara sa tinem cont de aportul de proteine din sortimentul respectiv... cainele a inceput sa faca exeme purulente, pe care doctorul respectiv le-a tratat local o lotiune; practic a tratat doar simptomul, dar nu si cauza... prin urmare au revenit... asa am ajuns la alt cabinet, unde chiar inainte de a-l consulta, decum l-a vazut, vetul m-a luat la "suturi" pt ca sunt iresponsabila... singurul tratament de care a avut nevoie a fost hrana superioara cu aport mic de proteine.. R.C. Hypoallergenic... l-am urmat un an de zile... Acum mananca Acana Lamb&Rice si singura lui suferinta e ca nu poate sarii gardul sa prinda de fund intrusii care indraznesc sa se apropie de teritoriul lui...
Pentru cine nu e dispus sa cheltuiasca asa mult pentru hrana industriala, exista varianta mancarii gatite, care este chiar mai sanatoasa... eu recunosc ca o fac doar rar din pura comoditate (shame on me)...
Asa ca, dragilor, hraniti-va in continuare cainii cu hrana de proasta calitate doar pt ca nu va place ce sfaturi primiti de la oameni bine intentionati si cu multa experienta in spate... Eu nu pretind sa dau sfaturi, v-am povestit doar ce am patit eu si ce am invatat pe pielea bietului meu catel... daca as fi stiut de existenta forumului in perioada de crestere a lui Rocky, il puteam scutii de atata suferinta, provocata doar de proasta informare...
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #53 on: March 20, 2010, 12:39:03 AM » |
|
Hai maaa....dar friskies si chappy sint asa gustoaseee....nu asta conteaza pina la urma ,sa-i placa cainelui la gust....  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #54 on: March 22, 2010, 09:29:24 PM » |
|
Hai maaa....dar friskies si chappy sint asa gustoaseee....nu asta conteaza pina la urma ,sa-i placa cainelui la gust....  )  Ce vrei sa spui cu asta . Faci misto de mn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #55 on: March 22, 2010, 10:06:05 PM » |
|
Ce vrei sa spui cu asta . Faci misto de mn  nu face nimeni "misto" de tine 
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #56 on: March 23, 2010, 08:56:44 PM » |
|
da ce a vrut sa zica cu : Hai maaa....dar friskies si chappy sint asa gustoaseee....nu asta conteaza pina la urma ,sa-i placa cainelui la gust....)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #57 on: March 23, 2010, 11:36:50 PM » |
|
cred ca vrut sa spuna ca daca mancarea are gust bun nu e neaparat si sanatoasa. iar cainele nu are de unde sa stie ce e sanatos pt el .
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #58 on: March 24, 2010, 09:35:43 AM » |
|
in sfarsit cineva care s-a prins. 
|