Forum ciobanesc german
August 02, 2013, 02:47:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: purina friskies junior  (Read 12203 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CatalinCG
Jr. Member
**

« on: March 02, 2010, 11:35:06 AM »

ce parere aveti despre hrana acesta este ''premium'' lui Sam al meu il place f. mult inainte ii luat tatal meu de la selgros sau metro mancare de caini care era 20 lei 10 kg si nu avea probleme.
Dar mai cer pareri despre friskies
dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #1 on: March 02, 2010, 08:19:04 PM »

...e buna si al meu este mort dupa ea,iar de cand l-am achizitionat eu i-am dat tot "purina friskies junior".Mananca tot fara sa lase nimic de la o masa la alta,s-a ingrasat vre-o 1,5kg in 10 zile si a crescut incat si eu care sunt in fiecare zi cu el am observat ,a dat puful care-l avea pe el aproape tot jos,este energic si cu chef de joaca tot timpul etc.Mentionez ca i-am dat si pet phos ,indemnat fiind de medicul veterinar.Am uitat sa spun ca nu accepta nici un fel de mancare gatita(carnita de pui fiarta,branzica de vaca,lapte etc.).Eu zic ca daca nu s-ar satura ar accepta si mancare gatita,iar daca ar fi de proasta calitate nu s-ar dezvolta asa bine.Si medicul veterinar a ramas uimit de cum s-a dezvoltat de cand am achizitionat-o.Nu incerc sa-i fac reclama ca nu am nici un interes ,dar asta am constatat si nu pot sa nu o spun.Eu chiar nu am nici un motiv sa o schimb cu o alta ,atata timp cat cainele meu o accepta foarte bine si se vad rezultate.

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #2 on: March 03, 2010, 11:41:04 PM »

ce parere aveti despre hrana acesta este ''premium'' lui Sam al meu il place f. mult inainte ii luat tatal meu de la selgros sau metro mancare de caini care era 20 lei 10 kg si nu avea probleme.
Dar mai cer pareri despre friskies
Arunca un ochi pe www.dogfoodanalysis.com sau pe www.consumersearch.com/dog-food/reviews
Daca o persoana mananca cu placere o "masa completa" la MacD si se ingrasa vazand cu ochii, nu inseamna ca ii (va) merge bine. La fel e si cu mancarea de caini "completa". Din pacate friskies se incadreaza in aceasta categorie. Ti-as recomanda, din gama acceptabila ca pret, Dog Chow, produs tot de Purina.

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #3 on: March 03, 2010, 11:43:51 PM »

Catalin, cauta mancare pt catelul tau in Hornbach - au si mancare de calitate ceva mai buna decat Friskies. Multa sanatate catelului tau si sa te bucuri de el!

dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #4 on: March 03, 2010, 11:54:23 PM »

...si daca omul castiga 500 ron pe luna si mai are de crescut si 2 copii,iar din bani da 250ron pe mancare" super premium"Huh...ce se mai alege de el? Sa nu spuneti ca "sa nu creasca cg."ca poate il suparati si nu-i politicos....si atunci Gigi Becali la ciobanescul lui si la miile de euro castigate pe luna tot" super premium" sa-i cumpere???

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: March 04, 2010, 05:59:30 PM »

da-i hrana preparata in casa....lactate si mancare proaspata..asta mananca cei de la stana....mai e si varianta puilor morti darnu cred ca te incanta...pe mine una ma scarbeste. Dogchow-ul nu e superpremium deloc si cred ca e cel putin la fel de ieftina ca frieskies-ul.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #6 on: March 05, 2010, 09:55:35 PM »

Ms adm si tu la fel sa fie sanatos
CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #7 on: March 09, 2010, 10:53:43 AM »

Se gaseste in Honbrach hrana de caini ?
Ce tipuri ?
merlin
Sr. Member

Bruno - Silvestris Jimmy

« Reply #8 on: March 09, 2010, 02:01:57 PM »

Daca te referi la Hornbach, atunci raspunsul este da.
Gasesti toata gama de Royal Canin ( si chiar au preturi bune fata de pet-shop-uri ), cateva produse de la Purina ( Dog Chow parca...) precum si alte tipuri de hrana " mai putin cunoscute  "

Properly trained, a man can be dog's best friend.
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #9 on: March 10, 2010, 09:58:26 PM »

Se gaseste in Honbrach hrana de caini ?
Ce tipuri ?

Da, se gaseste mancare de caini la sac (inclusiv 15kg). Aveau intr-un timp Royal Canin si Eukanuba. Ultimii nu mai sint prezenti, nu stiu de ce. Au si mancare la pret mai redus, plus o sumedenie de recompense excelente pentru curatatul dintilor: urechi, sorici, inel de piele.

CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #10 on: March 10, 2010, 10:14:25 PM »

dar imi puteti spune cam cat este sacul de friskies(aproximativ) ? Eu luat de la mn din oras de la pet-shop varsat
dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #11 on: March 10, 2010, 10:20:46 PM »

La mine in Arad,la farmacia vet. de unde-l cumpar eu ,este la 7 ron/kg,dar am aflat ca la vecinii unguri este mai ieftin Huh

CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #12 on: March 10, 2010, 10:36:56 PM »

un pret (hombrach)
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #13 on: March 11, 2010, 08:02:46 PM »

un pret (hombrach)

imi pare rau, nu stiu care e pretul in hornbach. poti lua un nr de tel de pe site-ul lor si suna. cu siguranta iti pot da pretul la friskies dar si la alte mancaruri pe care le vind ei la saci de 15kg.

CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #14 on: March 12, 2010, 09:58:59 PM »

azi ia luat tatal meu de la matro un alt sac de Friskies 3 kg 230 de mii
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof