Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #15 on: October 27, 2010, 08:24:07 AM » |
|
Ce omite sa spuna comunicatul AchR este ca este interzisa dubla prezentare (conform Deciziei FCI) doar in EXPOZITIILE INTERNATIONALE FCI adica doar la CACIB-uri. Nu inteleg de ce AchR interzice dubla prezentare in toate expozitiile organizate sub egida lui?  Adica si cele de club.....!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
paulapaula13
|
 |
« Reply #16 on: October 27, 2010, 09:18:43 AM » |
|
Doamnă Ariana glumeam, dacă îmi este permis. Dar, în mod foarte serios, mă întreb dacă nu cumva în suplimentele date pentru buna creştere şi menţinere în formă şi chiar în unele sortimente de mâncare sunt anumite substanţe interzise?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #17 on: October 27, 2010, 09:34:40 AM » |
|
Dar, în mod foarte serios, mă întreb dacă nu cumva în suplimentele date pentru buna creştere şi menţinere în formă şi chiar în unele sortimente de mâncare sunt anumite substanţe interzise?
Aici vorbim despre double handling, nu despre hrana! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #18 on: October 27, 2010, 09:34:51 AM » |
|
Ma gandeam ca ar fi bine sa ne invatam cainii cu anumite tipuri de fluierat, sa nu ii strigam pe nume... Va sti arbitrul daca fluier de pe margine ce caine chem/il fac atent?  . Sa ii descalifice pe toti pe care ii banuiesc... BETON.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #19 on: October 27, 2010, 09:37:19 AM » |
|
Prima data mi s-a atras atentia la CAC Turda de dl arbitru Petrica Muntean sa nu mai strig; initial am crezut ca imi da un sfat(credeam ca nu strig cainele corect). Asta e, o sa ne conformam incet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #20 on: October 27, 2010, 09:44:59 AM » |
|
E una din situatiile in care trebuie sa intervina, pentru CG, CLUBUL DE RASA EXISTENT in Romania.... Ciobanescul german are cea mai grea (complexa) prezentare de ring, atunci cand e prezentat corect.  Sper ca nu ne intoarcem la HOP, HOP, HOP si DU-TE, DU-TE, DU-TE....  Situatia nu e de ras, sunt convins ca AChR a tradus eronat, fara sa se gandeasca la CG.... In circulara FCI e clar stipulat LA CACIB (unde desigur nu veti mai vedea CG de varf, care nu pot fi prezentati altfel decat corect, e pacat de ei) Oricum daca pana in primavara, nu clarifica CNCG problema, o va face S. V. R. 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
paulapaula13
|
 |
« Reply #21 on: October 27, 2010, 09:48:55 AM » |
|
Îmi cer scuze. Credeam că întreaga circulară e de interes. Iertare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #22 on: October 27, 2010, 09:51:59 AM » |
|
Îmi cer scuze. Credeam că întreaga circulară e de interes. Iertare.
Corect. Nu ma gandisem si la punctul ala din circulara. Scuze!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #23 on: October 27, 2010, 09:01:04 PM » |
|
Adica, CACIB Cluj-Napoca ...
Adica Campionatul National 2010...organizat sub egida ACHR...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
georgiana
Sr. Member

Mein Deutscher Schafferhund!
|
 |
« Reply #24 on: October 27, 2010, 10:17:22 PM » |
|
Adica Campionatul National 2010...organizat sub egida ACHR...
Corect ! 
|
|
|
|
|
|
CAINELE - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei...
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #25 on: October 27, 2010, 10:25:14 PM » |
|
CIRCULARA Nr. 30 din 26.10.2010 INFLUENŢAREA ASPECTULUI CÂINELUI, DUBLA PREZENTARE ŞI PROCEDURILE ÎMPOTRIVA DOPAJULUI
2. Arbitrilor li se readuce la cunoştinţă că acei câini care au un comportament agresiv în ring TREBUIE descalificați 3. Arbitri trebuie să se asigure că poziționarea câinilor în ring nu va fi față în față atunci când aceștia sunt arbitrați. inca o palma raselor pentru paza si protectie.inclusiv pentru ciobanescul german.pentru un simplu marait arbitrul te poate scoate din ring.dar de ce sa mai fiu surprins. acum o saptamana am avut ocazia sa stau de vorba cu un crescator impatimit de caucazieni.si omul a recunoscut ca si aceasta rasa a inceput sa se ,,inmoaie'' la capitolul calitati de paza.in viitorul apropiat toate rasele care erau cunoscute ca fiind bune de paza se vor duce pe apa sambetei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #26 on: October 28, 2010, 08:35:55 PM » |
|
circulara sa aplicat deja din data de 18.09.2010 la CAC Alba Iulia, cand am fost descalificat cu Hill von Dacicus, la clasa baby, la BIS, dupa ce din 10 caini au ramas 2, un amstaff si un CG, si nu am intales de ce la un moment dat sunt descalificat. Tocmai ii cersem fiului meu, care era pe margine sa strige cainele,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #27 on: October 28, 2010, 08:49:11 PM » |
|
Metodele de dresaj a cateilor prezentarea in ring vor trebui sa fie schimate, altfel in expozitii la clase mici vor fi tot mai putini catei de CG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #28 on: October 29, 2010, 07:54:14 AM » |
|
E una din situatiile in care trebuie sa intervina, pentru CG, CLUBUL DE RASA EXISTENT in Romania....
Sper ca sefia CNCG a rezolvat aceasta problema la AChR. Altfel e tare riscant la Campionat. Fara double handling, manifestarea e un esec total.... Iar daca problema nu e rezolvata, Campionatul CNCG ar putea fi anulat de AChR, fiindca nu s-a respectat Circulara.... Poate nu "se prinde " AChR, desi va avea un delegat acolo.......grea situatie. Daca arbitrii afla de Circulara AChR (ii atentioneaza delegatul AChR ca daca nu o aplica, vor fi sanctionati, conform Circularei), o vor aplica (doar sunt nemti) si s-a dus de rapa Campionatul.... La cat stress supune Sefia CNCG membrii sai din lipsa de comunicare..  ....desigur problema e rezolvata cu AChR si oamenii isi fac ganduri degeaba.... 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #29 on: October 29, 2010, 07:59:12 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|