Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:24:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: FCI-ul a interzis oficial double handlingul  (Read 12495 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #60 on: November 19, 2010, 08:01:22 AM »

JOS PALARIA !!!!! in fata voastra....CLAUDIU,REMUS !....Respect....
atit am avut de zis .....
si nu te osteni sa mi dai replica B.N..... nu ti voi raspunde acum...

WE GIVE WHAT WE GET !
R.I.P.  PITT , DANA  ! ramineti  mereu in inima mea, pina la moarte.....
RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI.....
Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume...
 *Link Removed*
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #61 on: November 19, 2010, 08:30:32 AM »

Ce va pot spune eu...trebuie sa gasim rezolvarea, in asa fel incat CG sa castige.

Am discutat si eu cu dl. Papp, dar nu langa ring, problema.
Concluzia mea:
AChR a realizat omisiunea facuta in traducerea Circularei FCI si o va corecta.
Realizeaza ca va pierde CG in cele mai importante competitii FCI...CACIB.
Daca vom sti sa intindem mana, va iesi bine, inclusiv la Eurodogshow 2012 Bucuresti, "varful" realizarilor AChR....unde TREBUIE SA FIM CU CEI MAI BUNI CAINI AI NOSTRI.
Se poate.....sunt concursuri de frumusete......
Daca stapanii (dresorii) cainilor vor prezenta cainii, nu vor propulsa (nu e mare nevoie), nu vor fi stimulati (dispare double handling), vom respecta decizia FCI, iar clasarea cainilor va fi 80% cu cea a unui mare arbitru, de exemplu Herr Buss....la Expo Club SVR

Asa cred eu ca se vor rezolva lucrurile....."Ordinele se executa, nu se discuta"...."armata" noastra e FCI....si trebuie sa-i respectam deciziile.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #62 on: November 19, 2010, 09:42:47 AM »

@Costin Soare
In calitatea mea de simplu cetatean ( dar detinatoare de CG), nu cred ca acolo si in acel moment  a fost vorba de agitarea maselor  sau  de chemare la nesupunere civica a maselor.
Nu cred , fiidca acolo nu au fost prezenti ,,masele “, ci doar un nucleu al maselor, format  din  oameni  INTELIGENTI, legati prin idei, idealuri  si pasiuni comune ,nucleu care si-a   stigat revolta   proprie impotriva  unor ingradiri  de drepturi  si libertati cetatenesti .
In lipsa ,, maselor de manevra" nu  putea   fi vorba de o chemare la revolta  ,  ci  doar  de o incercare  de chemare la dialog al puterii  surde. Spre deosebire de mase,  acei baieti  tineri  si inteligenti au fost  cu siguranta  temeinic  informati despre toate miscarile, strategiile si  impunerile venite   de sus,  indreptate impotriva intereselor  si binelui  ,, maselor” ( inclusiv a celor detinatoare de CG).
Dialogul lor   a esuat  insa , si  astfel  vor esua, (inca din fasa)  toate dialogurile  constructive, atata timp  cat
Chinologic  vorbind, o astfel de catalogare  s-ar  transpune  in  viata maselor  largi, detinatoae de CG ,  cam astfel: 

Eu personal , ca simplu cetatean  detinator de CG , ar trebui sa fiu tare tampitica , sa nu accept binele astfel servit, fierbinte si cu nerv , la tava , facut in interesul  meu. Ca atare,  dar mai ales  atata timp  cat 
Da , am inteles , daca trebuie , de musai , de voie buna  eu voi  ramane  obedienta    Dar   numai si numai  PS. pentru @ Costin Soare
Scuze de divagatie , am uitat totusi sa va spun  care este parerea mea  despre baietii  cu portavoce, din clipul prezentat  ( si nu numai !!!) Ca sa va explic  nu am cuvinte proprii. Recurg deaceea la redarea unor reflectii despre obedienta, cu care sunt 100% de acord.( chiar daca ,chinologic vorbind, tocmai adineaori am jurat supunere   Not Worthy Not Worthy)
Citez deci :
,,Obedienta  nu presupune inteligenta. Toate masinile sunt obediente. ...Obedienta  are o anumita  simplitate, nesupunerea  presupune  o inteligenta de ordin mai inalt.Orice idiot  poate fi supus si de fapt numai  idiotii sunt supusi. Persoana inteligenta  intreaba  intotdeauna   De ce ?De ce  trebuie  sa fac acest lucru ? Pana  cand nu voi  cunoaste  motivele  si consecintele , nu ma voi implica in realizarea lui. Numai asa  devine o persoana  cu adevarat raspunzatoare......Supunerea este simpla. Ea te elibereaza  de povara oricarei raspunderi.....Raspunderea apartine  celui care a dat ordinul....’’
@Costin Soare, chiar  daca vremea mea mea a apus  ( de data asta nu numai  chinologic vorbind), spiritul mi-a ramas suficient de tanar ca sa-mi pot iubi in continuare  CG –ii neimplicati in preocuparile  structurilor organizatorice in ale CG.Dar  pe langa ei,mi-a ramas suficient loc  sa-i indragesc si sa-mi scot palaria cu respect in fata  tuturor  acelor  baieti rebeli cu portavoce,care  implicandu-se direct  si  in deplina  cunostiinta de cauza,  incerca  sa aduca un suflu nou , asa cum cer noile curente 
Cred in astfel de baieti , fiindca ei nu sunt masinarii obediente

Realizez in final faptul ca, de eram obedienta pana la capat, cu siguranta nu ma bagam in acest ,, razboi” care nu este al meu.Nefiind  al meu, il parasesc   cu sentimentul ca nu am avut nimic de castigat , dar nici de pierdut in urma participarii.Este soarta asumata a ,, maselor" care din spirit civic  nu se ascund  si  care, chiar daca nu adera  la niciunul  din taberele aflate in conflict ,  se lasa  totusi antrenata in razboiul ce nu-l priveste.
 Offtopic Desi  exista  la un moment dat riscul sa ies putin mai sifonata si mult mai smotocita de artileria grea  Gun , decat masele numeroase , cazute victime  ale  agresiunii de la Cluj.  Laughing Laughing 
  Dar asa ceva nu se  mai poate intampla, dupa ce, (cu aplicare din data de 15 noiembrie, cand a fost enuntata )  exista o decizie  care-mi garanteaza  o retragere  amiabila si confortabila din ,, transee”. O decizie despre revenirea  la normalitate     
E bine  si mai tarziu ,decat niciodata 

Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: