Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 04:45:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: FCI-ul a interzis oficial double handlingul  (Read 12514 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #30 on: October 29, 2010, 08:04:51 AM »

Razi tu , razi, Mishule.....da' sa vedem cum merge Hanno, cu propulsie si urechi erecte, la comanda DU-TE, DU-TE si HOP, HOP, HOP data de handler...ca el e neamt si nu-ntelege...

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #31 on: October 29, 2010, 08:47:46 AM »

Grin Grin Grin

WE GIVE WHAT WE GET !
R.I.P.  PITT , DANA  ! ramineti  mereu in inima mea, pina la moarte.....
RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI.....
Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume...
 *Link Removed*
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #32 on: November 14, 2010, 10:30:45 PM »

Legat de acest subiect doresc sa fac si eu cateva precizari.

Ieri la Cluj mi-a fost rusine de situatia creata in ring si in jurul ringului de arbitraj, datorita anuntului facut de domnul Papp care ne-a atentionat ca este interzisa prezentarea dubla printr-o circulara FCI. Toti participantii vociferau si-si exprimau nemultumirea cu privire la acest subiect, doar domnul Nitescu impreuna cu domnul Sorin Dragomir nu ziceau nimic. I-am abordat personal intrebandu-i de ce nu au sesizat ACHR cu privire la faptul ca circulara FCI se face referire la "interzicerea dublei prezentari in expozitiile internationale de tip CACIB" si nu se refera la celelalte expozitii. Mi-au spus ca ei nu-si permit sa discute treaba aceasta cu conducerea ACHR.
Domnilor, aceasta atidudine NU APARA INTERESELE CNCG.
A fost nevoie ca eu sa-l abordez pe domnul Papp si sa-i spun ca AchR a facut o eroare de traducere si am solicitat sa-i aratam pe mail circulara FCI.
La finalul expozitiei domnul Papp a laudat modul in care a fost organizata expozitia si a spus ca a inteles ca CG nu poate fi prezentat la arbitraj decat cu dupla prezentare si ca va incerca sa comunice acest lucru conducerii AchR.
Solicit inca odata conducerii CNCG sa ia o pozitie oficiala fata de Circulara AchR care afecteaza foarte grav modul de prezentare in expozitii a Ciobanescului German.

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #33 on: November 15, 2010, 12:32:41 AM »

Legat de acest subiect doresc sa fac si eu cateva precizari.

Ieri la Cluj mi-a fost rusine de situatia creata in ring si in jurul ringului de arbitraj, datorita anuntului facut de domnul Papp care ne-a atentionat ca este interzisa prezentarea dubla printr-o circulara FCI. Toti participantii vociferau si-si exprimau nemultumirea cu privire la acest subiect, doar domnul Nitescu impreuna cu domnul Sorin Dragomir nu ziceau nimic. I-am abordat personal intrebandu-i de ce nu au sesizat ACHR cu privire la faptul ca circulara FCI se face referire la "interzicerea dublei prezentari in expozitiile internationale de tip CACIB" si nu se refera la celelalte expozitii. Mi-au spus ca ei nu-si permit sa discute treaba aceasta cu conducerea ACHR. Domnilor, aceasta atidudine NU APARA INTERESELE CNCG.
A fost nevoie ca eu sa-l abordez pe domnul Papp si sa-i spun ca AchR a facut o eroare de traducere si am solicitat sa-i aratam pe mail circulara FCI.
La finalul expozitiei domnul Papp a laudat modul in care a fost organizata expozitia si a spus ca a inteles ca CG nu poate fi prezentat la arbitraj decat cu dupla prezentare si ca va incerca sa comunice acest lucru conducerii AchR.
Solicit inca odata conducerii CNCG sa ia o pozitie oficiala fata de Circulara AchR care afecteaza foarte grav modul de prezentare in expozitii a Ciobanescului German.

Florine, te aflii intr-o "eroare de gresala"! Cheesy

1. Stii bine ca acele cuvite (despre care afirmi ca le-am fi rostit SD si cu mine), NU LE-AM ROSTIT NICODATA!
Cel putin in ceea ce ma priveste.
Nu inteleg atitudinea ta!
De ce minciuna asta?
Stii bine ca in timpul expozitiei atat dl. Papp cat si Dl. Sorin Dragomir....Presedintele CNCG (pt. tine) au vorbit la telefon cu dl. Stefanescu...Presedintele AChR (pt. tine)!

2. Care sunt, in opinia ta....si al grupului pe care sustii ca il reprezinti, "interesele CNCG"?

3. Partea cu "a fost nevoie ca eu sa-l abordez pe domnul Papp..." este de-a dreptul hilara prin ceea ce vrei sa induci in mintea cititorilor!
Ce vrei de fapt sa spui prin aceasta, ca datorita tie...?
Ce, crezi ca dl. Papp nu a citit interdictia FCI?
Crezi ca nu stia despre circulara AChR?.......dar a fost trimis la Cluj ca sa se asigure ca va fi respectata?
Ma faci sa rad....si il jignesti si pe dl. Papp! Laughing Laughing Laughing

4. De unde stii tu ca nu am discutat despre asta in amanunt ....chiar cu dl. Papp?
Ca sa iti demonstrez ca inventezi si ca nu spui adavarul.....intreaba-l chiar pe dl. Papp sau pe dl. Cenuse care a participat si el la un moment dat la discutie.
De-a lungul discutiei au fost chiar mai multi martori.
Intreaba-i care era atitudinea mea si ce sustineam!

Eu banuiesc ca esti tare suparat si dezamagit dupa Campionat....si dupa expozitia de la Cluj.....dar asta nu cred ca reprezinta un motiv pt. ceea ce afirmi aici!

5. "Buna sau rea"....o hotarare data de AChR...NU SE CONTESTA SI NU SE MODIFICA IN ACEST FEL!
Chiar daca FCI dicteaza niste norme sau legi, fiecare tara membra are dreptul, fara sa le incalce, sa dicteze prevederi interne chiar mai drastice decat cele ale FCI!
Textul pe care eram chemati sa il respectam era cel dictat de circulara AChR....pe care il stiti intre timp cu totii!
Ba mai mult, prin atitudinea ta, ingreunezi demersurile oficiale!
NESUPUNEREA FATISE.....nu poate duce DECAT LA UN CONFLICT DESCHIS!
O lege, chiar daca nu esti de acord cu ea.....mai intai o respecti....si pe urma incerci sa o schimbi...LEGAL....NU PRIN CHEMARE LA NESUPUNERE SI REVOLTA FATISA....asa cum incercati unii dintre voi!
Sa incep sa banuiesc ca de fapt...asta urmaresti/urmariti?
Sper din tot sufletul....pentru binele tau/vostru (desigur ma refer la "binele" in sens chinologic, nu la altceva)....sa nu fie asa.

In final, eu iti recomand ca pana cand nu vei avea o functie de conducere in cadrul CNCG sau a AChR....sa te abtii de la astfel de actiuni si comentarii!
Tu nu reprezinti nici CNCG, nici clubul zonal Banat, nici clubul local Arad.......nici AChR!
"Revolutie" si/sau NESUPUNERE CIVICA esti liber sa faci unde vrei tu.....dar nu la noi (prin "noi" trebuie sa intelegi TOTI membri CNCG)!
Cele de mai sus sunt spre binele tau ...si al nostru al tuturor!

Orice actiune contrara intereselor CNCG va fi tratata ca atare!
Aviz amatorilor!
thorhaus
Hero Member

« Reply #34 on: November 15, 2010, 01:50:33 AM »

cine tot.. da 'avize=dictes'.. ," riscum ,fenomenus ,infinitum"!.....'grecodimos'
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #35 on: November 15, 2010, 10:25:16 AM »

Bogdane,

Ma asteptam sa vad o scrisoare deschisa adresata AchR cu privire la dubla prezentare.
Din pacate asa cum faci mereu, in loc sa aperi interesele rasei si a membrilor CNCG (a caror stapan NU esti ci doar reprezentatnt - asta referitor la "supunerea" invocata de tine mai sus) tu ma atci personal.
Considera ca din acest moment nu mai sunt dispus sa-ti tolerez in nici un fel incompetenta in a conduce rasa CG si am sa actionez in consecinta.
In mine ati avut mereu un partener de dialog, dar tu preferi mocirla. Ramai in ea.

Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #36 on: November 15, 2010, 12:19:11 PM »

Bogdane,

Ma asteptam sa vad o scrisoare deschisa adresata AchR cu privire la dubla prezentare.
Din pacate asa cum faci mereu, in loc sa aperi interesele rasei si a membrilor CNCG (a caror stapan NU esti ci doar reprezentatnt - asta referitor la "supunerea" invocata de tine mai sus) tu ma atci personal.
Considera ca din acest moment nu mai sunt dispus sa-ti tolerez in nici un fel incompetenta in a conduce rasa CG si am sa actionez in consecinta.
In mine ati avut mereu un partener de dialog, dar tu preferi mocirla. Ramai in ea.

Stai un pic Florine sa inteleg si eu logica ta! Cheesy

1. ORICE material transmis membrilor de catre FCI....este transmis in toate limbile oficiale ale FCI (franceza, engleza, germana si spaniola).
Cel putin asa era pe vremea cand am fost membru in CD al AChR.

Membri CD al AChR sunt TOTI arbitri care vorbesc si arbitraza intr-una sau mai multe limbi straine:
- Cristian Stefanescu = engleza + franceza
- Petru Muntean = engleza + franceza + germana + maghiara + italiana
- Lokodi Csaba Zsolt = engleza + maghiara
- Papp Vasile-Carol = germana + maghiara
- Daniela Radu = germana + engleza
- Molnar Zsolt = franceza + maghiara

Prin ceea ce afirmi vrei sa sugerezi ca NICIUNUL dintre membri CD al AChR nu ar fi citit si/sau nu ar fi inteles textul transmis de FCI?
Uite, EU ASTA NU CRED!

Mult mai plauzibila este varianta ca AChR, cunoscand modul de desfasurare al unor expozitii, sa fi vrut pt. Romania o inasprire a acelor norme dictate de FCI prin extinderea lor la TOATE MANIFESTATIILE SUB EGIDA AChR!

Evident ca sustinem in fata AChR ca in cazul ciobanescului german din Romania, respectarea acestor norme ar dezavantaja major cainii din Romania in fata celor din strainatate si in acest fel ne-ar impiedica sa mai avem participanti din strainatate sau ne-ar pune in imposibilitatea de a mai participa in mod echitabil cu cainii din Romania in strainatate!
Noi (conducerea CNCG) am decis sa actionam normal si amiabil, asa cum se cuvine intre parteneri ce se respecta (CNCG-AChR).....NU HAOTIC si cu PRESIUNI ALE MASELOR DE MANEVRA (in sensul ca sunt instigate pt. afisarea unui anumit tip de comportament agresiv...de nesupunere)!
IN ACEST FEL VEDEM NOI CA ESTE NORMAL SA APARAM INTERESELE CIOBANESCULUI GERMAN DIN ROMANIA!

Multi sunt cei care i-au vazut atat pe dl. Papp cat si pe Sorin Dragomir vorbind la telefon cu dl. Stefanescu!
Ba chiar sunt unii care chiar au prins franturi ale conversatiilor!
Despre ce crezi ca vorbeau? Despre vremea probabila din Cluj?
Nu fii copil!
Eu nu te consider "un prost care nu stie ce inseamna cuvintele pe care le foloseste"!
Fiind convins ca in postarea ta anterioara ai exprimat exact ceea ce ai vrut sa zici cum sa interpretez minciunile si insinuarile tale?

V-am vazut (pe unii dintre voi) mergand prin expozitie si "agitand spiritele" in discutii cu alti concurenti (majoritatea novici ce nu cunosc procedurile normale)...iar in unele cazuri am auzit folosindu-se expresii total neacademice la adresa conducerii AChR!
Crezi ca este normal asa?

2. Modul in care decide conducerea CNCG sa actioneze in favoarea si in apararea intereselor ciobanescului german din Romania NU este intotdeauna unul public!
Sper ca esti de acord cu mine ca anumite strategii si argumente....cat timp te aflii in stadiu de negociere, la fel ca negocierile intre firme, nu sunt "de interes public" pana la rezultatul final.
Stiu ca esti proprietarul unei societati comerciale......Tu, atunci cand negociezi anumite conditii sau clauze contractuale pentru binele firmei tale...si inca nu ai ajuns la o intelegere.....dai anunt la ziar?
Sunt convins ca NU!
Pai atunci, de ce reprosezi CNCG un astfel de comportament?

3. NIMANUI (din cadrul CNCG) nu-i convine textul actual al circularei AChR.....dar asta nu este motiv pt. "chemare la revolta", pentru "scrisori deschise", si "nesupunere civica".
NUMAI SIMPLUL FAPT CA S-AR APELA LA ASEMENEA "USTENSILE" AR PUTEA FI MOTIV PT. O EVENTUALA SUSPENDARE SAU CHIAR EXCLUDERE A CNCG DIN AChR!
Asta vrei?

In momentul in care vei fi membru intr-un for de decizie al CNCG vei putea adopta orice varianta vei vrea TU.....dar cat timp NU ESTI MEMBRU IN CONDUCEREA CNCG....trebuie sa te supui deciziilor luate!
Asta teoretic...ca practic poti face ce vrei tu.....dar in acest caz trebuie sa accepti si consecintele faptelor tale!

4. "Tu preferi mocirla. Ramai in ea!"
Folosesti vorbe mari Florine! Prea mari....si fara acoperire!
Conform logicii care ti-a dictat frazele pe care le-ai scris (in nici un caz nu te banuiesc de naivitate sau stupizenie), eu, ca sa "nu ma aflu in mocirla", ar fi trebuit sa tac din gura si sa accept minciunile (dovedibile ca fiind minciuni) scrise de tine?
Nu crezi ca este extrem de ciudata logica ta? Cheesy
Sau de fapt "logica ta" era ca prin astfel de mijloace sa impingi CNCG spre actiuni drastice (desi situatia dupa cum s-a vazut....NU O IMPUNEA)?

5. Eu nu te-am atacat primul.....eu DOAR AM RASPUNS ATACURILOR SCRISE DE TINE!
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #37 on: November 15, 2010, 12:27:06 PM »

cine tot.. da 'avize=dictes'.. ," riscum ,fenomenus ,infinitum"!.....'grecodimos'

Tudorica, imi pare tare rau (pe bune....si cu martori) ca in lumina ultimelor tale fapte trebuie sa iti spun ca TU ESTI ULTIMUL CARE AR TREBUI SA VORBEASCA ATUNCI CAND ESTE VORBA DESPRE RESPECTAREA UNOR REGULI!

Daca ai fi ascultat atunci cand trebuia de "aviz amatorilor".....nu te-ai afla acum in situatia penibila in care te afli!

Tu si actiunile tale "originale" ati fost principalul motiv al adunarii CC al CNCG de la Cluj!
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #38 on: November 15, 2010, 03:22:52 PM »

Stai un pic Florine sa inteleg si eu logica ta! Cheesy

1. ORICE material transmis membrilor de catre FCI....este transmis in toate limbile oficiale ale FCI (franceza, engleza, germana si spaniola).
Cel putin asa era pe vremea cand am fost membru in CD al AChR.

Membri CD al AChR sunt TOTI arbitri care vorbesc si arbitraza intr-una sau mai multe limbi straine:
- Cristian Stefanescu = engleza + franceza
- Petru Muntean = engleza + franceza + germana + maghiara + italiana
- Lokodi Csaba Zsolt = engleza + maghiara
- Papp Vasile-Carol = germana + maghiara
- Daniela Radu = germana + engleza
- Molnar Zsolt = franceza + maghiara

Prin ceea ce afirmi vrei sa sugerezi ca NICIUNUL dintre membri CD al AChR nu ar fi citit si/sau nu ar fi inteles textul transmis de FCI?
Uite, EU ASTA NU CRED!

Mult mai plauzibila este varianta ca AChR, cunoscand modul de desfasurare al unor expozitii, sa fi vrut pt. Romania o inasprire a acelor norme dictate de FCI prin extinderea lor la TOATE MANIFESTATIILE SUB EGIDA AChR!

Evident ca sustinem in fata AChR ca in cazul ciobanescului german din Romania, respectarea acestor norme ar dezavantaja major cainii din Romania in fata celor din strainatate si in acest fel ne-ar impiedica sa mai avem participanti din strainatate sau ne-ar pune in imposibilitatea de a mai participa in mod echitabil cu cainii din Romania in strainatate!
Noi (conducerea CNCG) am decis sa actionam normal si amiabil, asa cum se cuvine intre parteneri ce se respecta (CNCG-AChR).....NU HAOTIC si cu PRESIUNI ALE MASELOR DE MANEVRA (in sensul ca sunt instigate pt. afisarea unui anumit tip de comportament agresiv...de nesupunere)!
IN ACEST FEL VEDEM NOI CA ESTE NORMAL SA APARAM INTERESELE CIOBANESCULUI GERMAN DIN ROMANIA!

Multi sunt cei care i-au vazut atat pe dl. Papp cat si pe Sorin Dragomir vorbind la telefon cu dl. Stefanescu!
Ba chiar sunt unii care chiar au prins franturi ale conversatiilor!
Despre ce crezi ca vorbeau? Despre vremea probabila din Cluj?
Nu fii copil!
Eu nu te consider "un prost care nu stie ce inseamna cuvintele pe care le foloseste"!
Fiind convins ca in postarea ta anterioara ai exprimat exact ceea ce ai vrut sa zici cum sa interpretez minciunile si insinuarile tale?

V-am vazut (pe unii dintre voi) mergand prin expozitie si "agitand spiritele" in discutii cu alti concurenti (majoritatea novici ce nu cunosc procedurile normale)...iar in unele cazuri am auzit folosindu-se expresii total neacademice la adresa conducerii AChR!
Crezi ca este normal asa?

2. Modul in care decide conducerea CNCG sa actioneze in favoarea si in apararea intereselor ciobanescului german din Romania NU este intotdeauna unul public!
Sper ca esti de acord cu mine ca anumite strategii si argumente....cat timp te aflii in stadiu de negociere, la fel ca negocierile intre firme, nu sunt "de interes public" pana la rezultatul final.
Stiu ca esti proprietarul unei societati comerciale......Tu, atunci cand negociezi anumite conditii sau clauze contractuale pentru binele firmei tale...si inca nu ai ajuns la o intelegere.....dai anunt la ziar?
Sunt convins ca NU!
Pai atunci, de ce reprosezi CNCG un astfel de comportament?

3. NIMANUI (din cadrul CNCG) nu-i convine textul actual al circularei AChR.....dar asta nu este motiv pt. "chemare la revolta", pentru "scrisori deschise", si "nesupunere civica".
NUMAI SIMPLUL FAPT CA S-AR APELA LA ASEMENEA "USTENSILE" AR PUTEA FI MOTIV PT. O EVENTUALA SUSPENDARE SAU CHIAR EXCLUDERE A CNCG DIN AChR!
Asta vrei?

In momentul in care vei fi membru intr-un for de decizie al CNCG vei putea adopta orice varianta vei vrea TU.....dar cat timp NU ESTI MEMBRU IN CONDUCEREA CNCG....trebuie sa te supui deciziilor luate!
Asta teoretic...ca practic poti face ce vrei tu.....dar in acest caz trebuie sa accepti si consecintele faptelor tale!

4. "Tu preferi mocirla. Ramai in ea!"
Folosesti vorbe mari Florine! Prea mari....si fara acoperire!
Conform logicii care ti-a dictat frazele pe care le-ai scris (in nici un caz nu te banuiesc de naivitate sau stupizenie), eu, ca sa "nu ma aflu in mocirla", ar fi trebuit sa tac din gura si sa accept minciunile (dovedibile ca fiind minciuni) scrise de tine?
Nu crezi ca este extrem de ciudata logica ta? Cheesy
Sau de fapt "logica ta" era ca prin astfel de mijloace sa impingi CNCG spre actiuni drastice (desi situatia dupa cum s-a vazut....NU O IMPUNEA)?

5. Eu nu te-am atacat primul.....eu DOAR AM RASPUNS ATACURILOR SCRISE DE TINE!

In afara de cele scrise de mine in postarea anterioara mai vine si urmatoarea precizare:

Chiar in regulamentul expozitional al CNCG....si in regulamentul expozitional al SV scrie (de mult timp) explicit:

Regulament CNCG:
http://www.ciobanescgerman.com/2007/03/04/regulament-expozitional-cncg/

Cap.III. Alte reglementari
.......
9. Prezentarea în ring a câinelui se face fără un ajutor substanţial, in starea lui naturală.
10 Nu este permisa pentru chemarea câinilor în ring. folosirea mijloacelor acustice gen static de amplificare încălcarea acestor prevederi se soldează cu sancţiuni pentru organizatori.
11. Prezentarea câinelui se face în lesă si zgarda de prezentare. Este interzisă folosirea de către conducător a zgărzilor de forţa, a mânecilor protectoare, pistoalelor, cravaselor etc. Folosirea acestora duce inevitabil la descalificarea câinelui.

Regulamentul SV:
http://www.schaeferhund.de/site/typo3conf/ext/nf_downloads/pi1/passdownload.php?downloaddata=151

III. Sonstige Bestimmungen
...........
4. Der Aussteller ist zu wahrheitsgemäßen Angaben
über seinen Hund verpflichtet. Täuschungsversuche
führen zur Einleitung ei nes
Vereinsstrafverfahrens.
5. Der Aussteller ist zu sportlichem Verhalten
und Vorführen ver pflichtet. Zuwiderhandlungen
können zur Disqualifikation seines Hundes,
zum Platzverweis und/oder zur Einleitung
eines Ver einsstrafverfahrens führen.
Wer absichtlich verlangte Angaben nicht beantwortet
oder falsche Angaben macht,
auch wer an sei nem Hunde Änderungen
oder Eingriffe macht oder duldet, die geeignet
sind, den Richter zu täuschen, verliert eine
dem Hund auf dieser Veranstaltung bereits
zuerkannte Auszeichnung und kann, je
nach Schwere des Falles, von ferneren Veranstal
tungen ausgeschlossen oder mit einer
Vereinsstrafe belegt werden.
.....
7. Bei der Präsentation im Stand sind die Hunde
dem Richter ohne wesentliche Hilfe (natürlicher
Stand) vorzustellen.

.....
9. Es ist nicht zulässig, beim Anrufen der Hunde
akkustische Hilfsmittel einzusetzen, die
elektrisch, durch Gas oder durch Druckluft
verstärkt werden. Ebenso ist es untersagt,
Pistolen, Peitschen, Schutzarme oder ähnliches
einzusetzen.
Zuwiderhandlungen können zur Disqualifikation
des Hundes, zum Platzverweis des
Anrufers und zur Einleitung eines vereins -
inter nen Verfahrens gegen den Eigentümer
und den Anrufer führen.

Asa ca daca citeai mai intai ceea ce trebuia iti dadeai seama ca atat CNCG cat si SV veau deja prevederi restrictive in acest sens!

Stii bine, sau ar trebui sa stii ca la arbitrarea pozitiei statice (chiar si la luarea pozitiei de prezentare)....nici nu ai voie sa pui mana pe caine!
Totusi, foarte multi inca o fac.....fara sa fie penalizati de catre arbitru!
Este adevarat ca desi existau.....nu s-au aplicat nicaieri.....nici in Romania....nici in Germania....nici oriunde altundeva in lume!
Pentru aceasta nerespectare daca vrei, iti pot oferi un ...."mea culpa" in numele intregului CNCG!

In cazul meu, eu cunoscand bine cele de mai sus si fiind convins ca in negocierea cu AChR se vor folosi regulamente si statute....NU PRESIUNEA MASELOR si ARGUMENTELE AGITATORILOR.....am preferat sa discut calm si cu argumente "din viata reala". Rezultatul acestor discutii ale lui Sorin si ale mele cu forurile competente.....le-ati simtit in ring! Cine v-a deranjat in timpul prezentarii?
Asta zic eu ca este actiune concreta....cu rezultate REALE.....nu vorbe goale si demagogie!

Ca esti tu de acord cu mine sau nu, este o fateta a problemei care ma intereseaza mai mult sau mai putin.
Ceea ce ma intereseaza enorm in schimb sunt actiunile pe care le intreprinzi pt. atingerea nu stiu carui scop si care pot afecta intregul CNCG!

Aici intr-adevar nu am nici un fel de intelegere si voi actiona in consecinta!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #39 on: November 15, 2010, 03:44:48 PM »

Adevarul este ca pana acum numai vuvuzelele ne lipseau! Grin

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #40 on: November 15, 2010, 03:46:58 PM »

Corect!  
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #41 on: November 15, 2010, 03:54:31 PM »

Hmmmmm .....

BSZS 2010 in Nurnberg!  Cheesy Angry

Eu NU sunt membru cncg!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #42 on: November 15, 2010, 10:09:53 PM »

Bogdane,

Circulara AchR era valabila si la data Campionatului CNCG, de ce acolo nu ati aplicat-o?
Sau cand voi sunteti organizatori se poate iar cand sunt alti nu se poate?
Te rog sa mergi la AchR si sa le comunici ca nu ai anuntat la Campionat de Circulara cu pricina. Poate iti ceri singur o sanctiune pentru omisiunea asta, la fel si pentru altele de care noi vom mai vorbi in viitor.

Florin Deznan
Hero Member

« Reply #43 on: November 15, 2010, 10:20:20 PM »

In afara de cele scrise de mine in postarea anterioara mai vine si urmatoarea precizare:

Chiar in regulamentul expozitional al CNCG....si in regulamentul expozitional al SV scrie (de mult timp) explicit:

Regulament CNCG:
http://www.ciobanescgerman.com/2007/03/04/regulament-expozitional-cncg/

Cap.III. Alte reglementari
.......
9. Prezentarea în ring a câinelui se face fără un ajutor substanţial, in starea lui naturală.
10 Nu este permisa pentru chemarea câinilor în ring. folosirea mijloacelor acustice gen static de amplificare încălcarea acestor prevederi se soldează cu sancţiuni pentru organizatori.
11. Prezentarea câinelui se face în lesă si zgarda de prezentare. Este interzisă folosirea de către conducător a zgărzilor de forţa, a mânecilor protectoare, pistoalelor, cravaselor etc. Folosirea acestora duce inevitabil la descalificarea câinelui.

Nu am vazut pe nimeni cu statie la el pentru a striga cainele.
Dai exemple din articole care nu au legatura cu subiectul. Dar asta faci mereu pentru a induce lumea in eroare. Nu cred ca iti mai merge. S-au cam prins toti ca doar vorbesti si nu faci nimic constructiv pentru CG. Ai dus clubul asta intr-o stare de comflict cum nu a mai fost vreodata si iti promit ca de data asta se va lasa cu sanctiuni grave pentru tot ce ati facut si ce nu ati facut in acesti 12 ani de cand conduceti CNCG-ul.

Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #44 on: November 16, 2010, 11:02:10 AM »

Bogdane,

Circulara AchR era valabila si la data Campionatului CNCG, de ce acolo nu ati aplicat-o?
Sau cand voi sunteti organizatori se poate iar cand sunt alti nu se poate?
Te rog sa mergi la AchR si sa le comunici ca nu ai anuntat la Campionat de Circulara cu pricina. Poate iti ceri singur o sanctiune pentru omisiunea asta, la fel si pentru altele de care noi vom mai vorbi in viitor.
Nu am vazut pe nimeni cu statie la el pentru a striga cainele.
Dai exemple din articole care nu au legatura cu subiectul. Dar asta faci mereu pentru a induce lumea in eroare. Nu cred ca iti mai merge. S-au cam prins toti ca doar vorbesti si nu faci nimic constructiv pentru CG. Ai dus clubul asta intr-o stare de comflict cum nu a mai fost vreodata si iti promit ca de data asta se va lasa cu sanctiuni grave pentru tot ce ati facut si ce nu ati facut in acesti 12 ani de cand conduceti CNCG-ul.

Florine, te rog inceteaza....ca esti penibil!

1. Tu umbli prin expozitie la Cluj, agiti lumea si o atati la revolta si la nesupunere impotriva AChR (chiar folosind expresii...neacademice la adresa conducerii AChR - public)....chiar cu riscul unui proces (pe care evident CNCG - nu Tu - ar trebui sa-l declare AChR)........acuzi (total neadevarat si aberant) conducerea CNCG de "tacere" si "neimplicare"......iar acum....MA ACUZI PE MINE DE STAREA CONFLICTUALA CREATA?!?! Laughing Laughing Laughing

Pai cine a creat aceasta stare Florine....Eu....sau Tu?

2. Mai mult, ameninti public cu tot felul de fantasmagorii?.....dar vorbesti despre o stare conflictuala creata de altii....Nu de tine? Shocked

3. Mai Florine, ti-am mai pus aceasta intrebare (la care evident nu ai interes sa raspunzi  LOL) si o repet acum: Cine v-a deranjat la Bucuresti sau la Cluj atunci cand v-ati prezentat (asa cum ati vrut) cainii in ring?

Iar acum TU (unul dintre participantii ambelor manifestari...care, in ambele dati si-a prezentat cainele....asa cum a fost obisnuit - ca sa nu spun mai multe) ne acuzi ca nu am aplicat circulara AChR!!!! Shocked

Tu vorbesti despre demagogie?.....Tu? Shocked
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: