Stai un pic Florine sa inteleg si eu logica ta!

1.
ORICE material transmis membrilor de catre FCI....este transmis in toate limbile oficiale ale FCI (franceza, engleza, germana si spaniola).Cel putin asa era pe vremea cand am fost membru in CD al AChR.
Membri CD al AChR sunt TOTI arbitri care vorbesc si arbitraza intr-una sau mai multe limbi straine:
- Cristian Stefanescu = engleza + franceza
- Petru Muntean = engleza + franceza + germana + maghiara + italiana
- Lokodi Csaba Zsolt = engleza + maghiara
- Papp Vasile-Carol = germana + maghiara
- Daniela Radu = germana + engleza
- Molnar Zsolt = franceza + maghiara
Prin ceea ce afirmi vrei sa sugerezi ca NICIUNUL dintre membri CD al AChR nu ar fi citit si/sau nu ar fi inteles textul transmis de FCI?
Uite, EU ASTA NU CRED!Mult mai plauzibila este varianta ca AChR, cunoscand modul de desfasurare al unor expozitii, sa fi vrut pt. Romania o inasprire a acelor norme dictate de FCI prin extinderea lor la TOATE MANIFESTATIILE SUB EGIDA AChR!
Evident ca sustinem in fata AChR ca in cazul ciobanescului german din Romania, respectarea acestor norme ar dezavantaja major cainii din Romania in fata celor din strainatate si in acest fel ne-ar impiedica sa mai avem participanti din strainatate sau ne-ar pune in imposibilitatea de a mai participa in mod echitabil cu cainii din Romania in strainatate!
Noi (conducerea CNCG) am decis sa actionam normal si amiabil, asa cum se cuvine intre parteneri ce se respecta (CNCG-AChR).....NU HAOTIC si cu PRESIUNI ALE MASELOR DE MANEVRA (in sensul ca sunt instigate pt. afisarea unui anumit tip de comportament agresiv...de nesupunere)!IN ACEST FEL VEDEM NOI CA ESTE NORMAL SA APARAM INTERESELE CIOBANESCULUI GERMAN DIN ROMANIA!Multi sunt cei care i-au vazut atat pe dl. Papp cat si pe Sorin Dragomir vorbind la telefon cu dl. Stefanescu!
Ba chiar sunt unii care chiar au prins franturi ale conversatiilor!
Despre ce crezi ca vorbeau? Despre vremea probabila din Cluj?
Nu fii copil!
Eu nu te consider "un prost care nu stie ce inseamna cuvintele pe care le foloseste"!
Fiind convins ca in postarea ta anterioara ai exprimat exact ceea ce ai vrut sa zici cum sa interpretez minciunile si insinuarile tale?V-am vazut (pe unii dintre voi) mergand prin expozitie si "agitand spiritele" in discutii cu alti concurenti (majoritatea novici ce nu cunosc procedurile normale)...iar in unele cazuri am auzit folosindu-se expresii total neacademice la adresa conducerii AChR!
Crezi ca este
normal asa?
2.
Modul in care decide conducerea CNCG sa actioneze in favoarea si in apararea intereselor ciobanescului german din Romania NU este intotdeauna unul public!Sper ca esti de acord cu mine ca anumite strategii si argumente....cat timp te aflii in stadiu de negociere, la fel ca negocierile intre firme, nu sunt "de interes public" pana la rezultatul final.
Stiu ca esti proprietarul unei societati comerciale......Tu, atunci cand negociezi anumite conditii sau clauze contractuale pentru binele firmei tale...si inca nu ai ajuns la o intelegere.....dai anunt la ziar?
Sunt convins ca NU!
Pai atunci, de ce reprosezi CNCG un astfel de comportament?3.
NIMANUI (din cadrul CNCG) nu-i convine textul actual al circularei AChR.....dar asta nu este motiv pt. "chemare la revolta", pentru "scrisori deschise", si "nesupunere civica".
NUMAI SIMPLUL FAPT CA S-AR APELA LA ASEMENEA "USTENSILE" AR PUTEA FI MOTIV PT. O EVENTUALA SUSPENDARE SAU CHIAR EXCLUDERE A CNCG DIN AChR!
Asta vrei?In momentul in care vei fi membru intr-un for de decizie al CNCG vei putea adopta orice varianta vei vrea TU.....dar cat timp NU ESTI MEMBRU IN CONDUCEREA CNCG....trebuie sa te supui deciziilor luate!
Asta teoretic...ca practic poti face ce vrei tu.....dar in acest caz trebuie sa accepti si consecintele faptelor tale!
4. "Tu preferi mocirla. Ramai in ea!"
Folosesti vorbe mari Florine! Prea mari....si fara acoperire!
Conform logicii care ti-a dictat frazele pe care le-ai scris (in nici un caz nu te banuiesc de naivitate sau stupizenie), eu, ca sa "nu ma aflu in mocirla", ar fi trebuit sa tac din gura si sa accept minciunile (dovedibile ca fiind minciuni) scrise de tine?
Nu crezi ca este extrem de ciudata logica ta? 
Sau de fapt "logica ta" era ca prin astfel de mijloace sa impingi CNCG spre actiuni drastice (desi situatia dupa cum s-a vazut....NU O IMPUNEA)?5.
Eu nu te-am atacat primul.....eu DOAR AM RASPUNS ATACURILOR SCRISE DE TINE!In afara de cele scrise de mine in postarea anterioara mai vine si urmatoarea precizare:
Chiar in regulamentul expozitional al CNCG....si in regulamentul expozitional al SV scrie (de mult timp) explicit:
Regulament CNCG:
http://www.ciobanescgerman.com/2007/03/04/regulament-expozitional-cncg/Cap.III. Alte reglementari.......
9. Prezentarea în ring a câinelui se face fără un ajutor substanţial, in starea lui naturală.10 Nu este permisa pentru chemarea câinilor în ring. folosirea mijloacelor acustice gen static de amplificare încălcarea acestor prevederi se soldează cu sancţiuni pentru organizatori.
11. Prezentarea câinelui se face în lesă si zgarda de prezentare. Este interzisă folosirea de către conducător a zgărzilor de forţa, a mânecilor protectoare, pistoalelor, cravaselor etc. Folosirea acestora duce inevitabil la descalificarea câinelui.Regulamentul SV:
http://www.schaeferhund.de/site/typo3conf/ext/nf_downloads/pi1/passdownload.php?downloaddata=151III. Sonstige Bestimmungen
...........
4. Der Aussteller ist zu wahrheitsgemäßen Angaben
über seinen Hund verpflichtet. Täuschungsversuche
führen zur Einleitung ei nes
Vereinsstrafverfahrens.
5. Der Aussteller ist zu sportlichem Verhalten
und Vorführen ver pflichtet. Zuwiderhandlungen
können zur Disqualifikation seines Hundes,
zum Platzverweis und/oder zur Einleitung
eines Ver einsstrafverfahrens führen.
Wer absichtlich verlangte Angaben nicht beantwortet
oder falsche Angaben macht,
auch wer an sei nem Hunde Änderungen
oder Eingriffe macht oder duldet, die geeignet
sind, den Richter zu täuschen, verliert eine
dem Hund auf dieser Veranstaltung bereits
zuerkannte Auszeichnung und kann, je
nach Schwere des Falles, von ferneren Veranstal
tungen ausgeschlossen oder mit einer
Vereinsstrafe belegt werden.
.....
7. Bei der Präsentation im Stand sind die Hunde
dem Richter ohne wesentliche Hilfe (natürlicher
Stand) vorzustellen......
9. Es ist nicht zulässig, beim Anrufen der Hunde
akkustische Hilfsmittel einzusetzen, die
elektrisch, durch Gas oder durch Druckluft
verstärkt werden. Ebenso ist es untersagt,
Pistolen, Peitschen, Schutzarme oder ähnliches
einzusetzen.
Zuwiderhandlungen können zur Disqualifikation
des Hundes, zum Platzverweis des
Anrufers und zur Einleitung eines vereins -
inter nen Verfahrens gegen den Eigentümer
und den Anrufer führen.Asa ca daca citeai mai intai ceea ce trebuia iti dadeai seama ca atat CNCG cat si SV veau deja prevederi restrictive in acest sens!Stii bine, sau ar trebui sa stii ca la arbitrarea pozitiei statice (chiar si la luarea pozitiei de prezentare)....nici nu ai voie sa pui mana pe caine!
Totusi, foarte multi inca o fac.....fara sa fie penalizati de catre arbitru!
Este adevarat ca desi existau.....nu s-au aplicat nicaieri.....nici in Romania....nici in Germania....nici oriunde altundeva in lume!
Pentru aceasta nerespectare daca vrei, iti pot oferi un ...."mea culpa" in numele intregului CNCG!
In cazul meu, eu cunoscand bine cele de mai sus si fiind convins ca in negocierea cu AChR se vor folosi regulamente si statute....NU PRESIUNEA MASELOR si ARGUMENTELE AGITATORILOR.....am preferat sa discut calm si cu argumente "din viata reala". Rezultatul acestor discutii ale lui Sorin si ale mele cu forurile competente.....le-ati simtit in ring! Cine v-a deranjat in timpul prezentarii?Asta zic eu ca este actiune concreta....cu rezultate REALE.....nu vorbe goale si demagogie!
Ca esti tu de acord cu mine sau nu, este o fateta a problemei care ma intereseaza mai mult sau mai putin.
Ceea ce ma intereseaza enorm in schimb sunt actiunile pe care le intreprinzi pt. atingerea nu stiu carui scop si care pot afecta intregul CNCG!
Aici intr-adevar nu am nici un fel de intelegere si voi actiona in consecinta!