Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 04:45:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: FCI-ul a interzis oficial double handlingul  (Read 12514 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #45 on: November 16, 2010, 12:20:16 PM »

Florine, te rog inceteaza....ca esti penibil!

1. Tu umbli prin expozitie la Cluj, agiti lumea si o atati la revolta si la nesupunere impotriva AChR (chiar folosind expresii...neacademice la adresa conducerii AChR - public)....chiar cu riscul unui proces (pe care evident CNCG - nu Tu - ar trebui sa-l declare AChR)........acuzi (total neadevarat si aberant) conducerea CNCG de "tacere" si "neimplicare"......iar acum....MA ACUZI PE MINE DE STAREA CONFLICTUALA CREATA?!?! Laughing Laughing Laughing

Pai cine a creat aceasta stare Florine....Eu....sau Tu?

2. Mai mult, ameninti public cu tot felul de fantasmagorii?.....dar vorbesti despre o stare conflictuala creata de altii....Nu de tine? Shocked

3. Mai Florine, ti-am mai pus aceasta intrebare (la care evident nu ai interes sa raspunzi  LOL) si o repet acum: Cine v-a deranjat la Bucuresti sau la Cluj atunci cand v-ati prezentat (asa cum ati vrut) cainii in ring?

Iar acum TU (unul dintre participantii ambelor manifestari...care, in ambele dati si-a prezentat cainele....asa cum a fost obisnuit - ca sa nu spun mai multe) ne acuzi ca nu am aplicat circulara AChR!!!! Shocked

Tu vorbesti despre demagogie?.....Tu? Shocked

In primul rand iti multumesc pentru corectarea cuvantului scris gresit de catre mine.
In al doilea rand sa nu uitam de unde a plecat discutia: de la interdictia dublei prezentari solicitata de Dl. Papp in ring la Cluj, si de la faptul ca pana acum TU impreuna cu membrii CC a CNCG nu ati luat atitudine in fata AchR cu privire la Circulara emisa de ei. Daca aveti un document expediat la AchR inainte de data de 13.11.2010 prin care voi ati luat atitudine atunci eu imi cer scuze public. DAR NU ATI FACUT NIMIC IN ACEST SENS si la Cluj cand v-am intrebat iti tremura buza de frica AchR si impreuna cu Sorin Dragomir ati decis sa nu va prezentati caini ca nu cumva sa fiti filmati si sa se prezinte filmarea la AchR. Pana la urma Sorin a avut curajul sa-si prezinte cainii intr-o expozitie girata de el, dar TU NU. De ce Bogdane, de ce??
Te rog sa nu mai aduci in discutia asta modul in care eu imi prezint cainele si rezultatele obtinute, deoarece nu au legatura cu subiectul. Se pare ca ai uitat ca ma laudai pentru fairplay cu cateva zile in urma iar acum ma ataci cu nerusinare pe acest subiect. Afla ca eu am taria de acracter sa accept infrangerea cu sportivitate, pe cand TU, acum cand esti cu musca pe caciula, in loc sa accepti ca ai gresit si sa incerci sa-ti reprezinti membri de club, incepi sa jignesti.

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #46 on: November 16, 2010, 12:23:42 PM »

In ceea ce priveste Expozitiile de la Bucuresti si Cluj, eu nu am nimic de reprosat organizatorilor, cu toate ca la Bucuresti AchR s-ar putea sa aibe ceva de spus cu privire la socializarea organizatorilor inainte de concurs, cu cei doi arbitri. Asta deoarece pentru acest motiv AchR a retras sprijinul Clubului de Rotwailer. Dar iti spun ca din punctul meu de vedere acest lucru nu trebuie sanctionat, dar asa cum ai spus tu in alta postare: cine sunt eu sa nu acept decizia Achr?

Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #47 on: November 16, 2010, 01:26:39 PM »

In primul rand iti multumesc pentru corectarea cuvantului scris gresit de catre mine.

Nu-i problema, se poate intampla oricui la nervi!

In al doilea rand sa nu uitam de unde a plecat discutia: de la interdictia dublei prezentari solicitata de Dl. Papp in ring la Cluj, si de la faptul ca pana acum TU impreuna cu membrii CC a CNCG nu ati luat atitudine in fata AchR cu privire la Circulara emisa de ei. Daca aveti un document expediat la AchR inainte de data de 13.11.2010 prin care voi ati luat atitudine atunci eu imi cer scuze public. DAR NU ATI FACUT NIMIC IN ACEST SENS si la Cluj cand v-am intrebat iti tremura buza de frica AchR si impreuna cu Sorin Dragomir ati decis sa nu va prezentati caini ca nu cumva sa fiti filmati si sa se prezinte filmarea la AchR.

Chiar ca esti hazliu!
Raspunsul cel mai bun la cele scrise de tine se afla in intrebarea pe care ti-o pun acum pt. a 3-a oara (fara raspuns din partea ta): Cine v-a deranjat la Bucuresti sau la Cluj atunci cand v-ati prezentat (asa cum ati vrut) cainii in ring?

Pana la urma Sorin a avut curajul sa-si prezinte cainii intr-o expozitie girata de el, dar TU NU. De ce Bogdane, de ce??

Foarte simplu....aproape banal!
1. Deciziile oricui cu privire la prezentarea cainilor proprii ii apartin in intregime si nu trebuie sa dea nimanui nici un fel de explicatii!!!

2. Presupun ca discutand cu diferiti factori de decizie, Sorin a decis ca este "ok" sa isi prezinte cainii la arbitraj. Caini care erau obisnuiti...ca si ai tai...ca si oricare alt cg din expozitie sa fie prezentati intr-un anumit fel....pe care il stim si il indragim cu totii!

3. In cazul meu, decizia mea a fost impusa de cu totul alti factori.

a. "Prezentatorul" meu a avut o urgenta si de abia in dimineata in care am ajuns la Cluj am aflat ca nu poate sa vina. Acela a fost momentul in care am hotarat sa nu o mai prezint pe Princess! Nu puteam sa o prezint eu personal pt. ca nu puteam sa alerg....din 2 motive medicale (motive pe care majoritatea dintre voi le stiti)! Totusi, pana sa se ajunga la clasa la care era inscrisa (munca femele), am intrebat cateva persoane (doar pe cele in care consideram ca pot avea incredere a.i. femela mea sa fie prezentata cat mai bine) daca pot sa ma ajute si sa imi prezinte femela. Eu, in cazul in care ar fi prezentat-o altcineva, urmand sa procedez, ca si voi, ca si orice proprietar de cg....la o prezentare "speciala".
La aceste discutii au asistat destui oameni...ba unii din imediata ta apropiere (il poti intreba chiar pe Claudiu Arhilei sau pe Remus si iti vor confirma)!!!
In plus, eu consider ca femele mea, la concurenta din ring, chiar daca ar fi fost prezentata, ar fi fost undeva pe la mijlocul plutonului....dar respectand ordinea stabilita la Campionat! "Ordine" pe care domnul Buss, fara sa cunoasca exemplarele sau ordinea stabilita la Campionat de catre dl. Mai, a confirmat-o prin deciziile sale!!! In concluzie, nu ar fi "intervenit la varf"....asa ca nu vad care este problema!

Te rog sa nu mai aduci in discutia asta modul in care eu imi prezint cainele si rezultatele obtinute, deoarece nu au legatura cu subiectul.

Florine, ma faci sa rad!
PAI TOCMAI FELUL IN CARE ITI PREZINTI TU CANII.....CARE ESTE IDENTIC CU FELUL NOSTRU DE A NE PREZENTA CAINII....CARE ESTE IDENTIC CU FELUL ORICARUI PREZENTATOR DE CG DIN TOATA LUMEA.....ESTE PROBLEMA.....SI ARE LEGATURA CU SUBIECTUL!!!

Ce naiba nu pricepi?

Se pare ca ai uitat ca ma laudai pentru fairplay cu cateva zile in urma iar acum ma ataci cu nerusinare pe acest subiect. Afla ca eu am taria de acracter sa accept infrangerea cu sportivitate, pe cand TU, acum cand esti cu musca pe caciula, in loc sa accepti ca ai gresit si sa incerci sa-ti reprezinti membri de club, incepi sa jignesti.

1. Nu retrag laudele la adresa ta!
2. "Fair play-ul" NU ARE NICI O LEGATURA CU SUBIECTUL!!!
3. Esti chiar comic!

In ceea ce priveste Expozitiile de la Bucuresti si Cluj, eu nu am nimic de reprosat organizatorilor, cu toate ca la Bucuresti AchR s-ar putea sa aibe ceva de spus cu privire la socializarea organizatorilor inainte de concurs, cu cei doi arbitri. Asta deoarece pentru acest motiv AchR a retras sprijinul Clubului de Rotwailer (atentie Florine si la Rottweiler  Wink). Dar iti spun ca din punctul meu de vedere acest lucru nu trebuie sanctionat, dar asa cum ai spus tu in alta postare: cine sunt eu sa nu acept decizia Achr?

1. Si acum ce vrei?
Ca prin insistentele si demersurile tale (pe unele le-am prezentat mai devreme), sa se intample si cu CNCG acelasi lucru?
De ce? Ca sa aibe "drum deschis" un eventual alt club? Apropos de asta: Ce raspuns ati primit de la AChR?
RUSINE!!!

2. Nu stiu daca este doar o coincidenta sau o fi fost un "act of God", dar foarte recent am auzit eu despre altcineva care ar fi FOLOSIT EXACT ACEEASI EXPRIMARE intr-o fituica!
Sa fie vorba despre aceeasi persoana? Nu cred!
Sa ii fi dictat Tu textul persoanei respective? Nu stiu!
Sa iti fi dictat persoana respectiva tie ce sa spui? Nu stiu!
Sunt multi de "nu stiu"....dar ce stiu sigur este ca ar trebui ca cel putin persoanei respective sa ii fie atat de rusine incat ar trebui sa se ascunda in gaura de sarpe (de unde presupun ca a si iesit)! [/color][/b]
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #48 on: November 16, 2010, 02:02:30 PM »

Ma bucur pentru tine ca am reusit sa te fac sa razi si ca esti vesel.
In legatura cu implicarea mea cu alte persoane te inseli amarnic, pentru ca tu sti bine ca eu cand incep un demers il fac pe cont propriu. E mai sanatos asa.
Si vei vedea in demersul meu viitor acest lucru.
In legatura cu CNCG, eu doresc ca acesta sa functioneze pe principii sanatoase, pe care sa le cunoasca toata lumea si sa nu mai fie un fel de SRL al tau.
Doresc ca presedintii si membrii CC sa inteleaga ca ei nu sunt sefii membrilor de rand a CNCG ci sunt doar reprezentantii lor si ca DOAR Adunarea Generala poate lua decizii care sa-i afecteze pe toti. Doresc sa nu mai existe regulamente de care doar TU sa sti iar noi, membri de rand, sa aflam de ele doar cand constatam ca nu se aplica regulamentul public. Doresc sa nu se mai sustina examene de munca si selectie care nu sunt in calendarul competitional si doresc sa nu mai vad nici un caine cu displazii confirmate in Romania de cine stie ce medic veterinar.
Asta doresc eu pentru CNCG.

Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #49 on: November 16, 2010, 02:51:08 PM »

Ma intrebam daca la categoria agitarea maselor, nesupunere civica sau chemare la revolta se incadreaza si ceea ce s-a intamplat acum ceva zile in fata unei institutii publice din Romania... Sunt convis ca una din partile implicate in aceasta poveste a catalogat astfel reactia respectiva, cel mai probabil dupa parerea mea, datorita reminiscentelor trecutului si a temerilor generate de situatia actuala. Voi ce parere aveti?

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Claudiu
Newbie
*

Arhilei Claudiu

« Reply #50 on: November 17, 2010, 03:15:36 PM »

Bogdan,

Dupa cum ati vazut eu am incercat pe cat posibil sa ma aptin sa nu fac comentari pe forum, dar eu am inpresia ca incercam sa sarim calu.
Ca sa puteti face un om MINCINOS trebuie sa aveti un argument bine intemeiat.
Tin sa va comunic ca la discutia lu Florin cu Papp am asistat si eu si Remus,daca nu va este clar va rog sa luati legatura cu Papp (delegatul AChr) si va comfirma spusele.

Ori cum problema dublu hendler este foarte grava ,pe mine ma mira faptul ca voi cresteti CG nu pechineji.

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #51 on: November 17, 2010, 03:20:26 PM »

Claudiu....WELCOME TO THE CLUB....please, step inside (S.V.R.)....problema double handling e ca si rezolvata.
Hai la noi.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Claudiu
Newbie
*

Arhilei Claudiu

« Reply #52 on: November 17, 2010, 03:34:14 PM »

Liviu,

Noi ne cunoastem de ani de zile ramanem prieteni,nu vreau sa te dezamagesc dar eu vreau sa ramin an continuare la CNCG si nu vreau sa fac parte la alte Cluburi gen S.V.R....(fara suparare) deorece noi echipa  de la Arad am organizat an de an expoziti de club sub tutela CNCG;CZ;CL.
Eu vreau ca clubul nostu a crescatorilor de CG sa fuctioneze legal si sigur.
Nu cred ca asta este rezolvarea sa se faca alt club,parere mea este ca ar trebui sa renuntam fiecare la orgoli si sa punem mana la mina si sa facem treaba nu sa semnalizam unul la stanga si unul la dreapta.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #53 on: November 17, 2010, 03:45:53 PM »

Liviu,

Noi ne cunoastem de ani de zile ramanem prieteni,nu vreau sa te dezamagesc dar eu vreau sa ramin an continuare la CNCG si nu vreau sa fac parte la alte Cluburi gen S.V.R....(fara suparare) deorece noi echipa  de la Arad am organizat an de an expoziti de club sub tutela CNCG;CZ;CL.
Eu vreau ca clubul nostu a crescatorilor de CG sa fuctioneze legal si sigur.
Nu cred ca asta este rezolvarea sa se faca alt club,parere mea este ca ar trebui sa renuntam fiecare la orgoli si sa punem mana la mina si sa facem treaba nu sa semnalizam unul la stanga si unul la dreapta.

Claudiu, ca prieten bun ce-mi esti, era normal sa avem acelasi principiu....nu conteaza numele clubului....conteaza , doar, vointa majoritatii.
Fiecare va alege singurul club de CG, SANATOS, care va ramane in Romania.....majoritatea va decide daca acel club se va numi CNCG sau SVR.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
RIA
Newbie
*

« Reply #54 on: November 17, 2010, 11:46:08 PM »

Bogdane, tu crezi ca nu ai lucruri mai bune de facut? Functia pe care tu o ai in conducerea acestui club crezi ca iti permite sa jignesti oamenii si sa-i judeci?  Eu cred ca nu ai fost la aceiasi expozitie de club , la care am fost si noi restul. Vorbesti de agitarea spiritelor, a maselor? Eu in calitate de" organizator principal", nu am vazut sau auzit nimic din ce spui tu, si pentru a te convinge ca nu a fost asa ceva citeste te rog ce scriu participantii despre aceasta expozitie. As dori sa nu induci lumea in eroare.
  Exista intadevar o hotarire a consiliului director ACHR ,cu privire la double handing, care nu vrea nimeni sa o incalce si sa creeze neplaceri,
  dar voi cei care CONDUCETI destinele ciobanescului german in Romania , nu credeti ca ar trebui sa faceti ceva pentru noi cei care CRESC SI INCEARCA SA SELECTIONEZE aceasta rasa?
   Sunt membru in acest club de la infiintarea lui si NU AM INTENTIA SA FAC PARTE DIN ALT CLUB , decat acesta !!
   Cred BOGDAN , ca prin aceste postari tu nu faci CINSTE clubului , si te rog sa te rezumi la doar ce este
adevarat.Cat despre discutia avuta de Florin , ea a existat, si nu cred ca voi ati rezolvat ceva probleme legate de organizare la CLUJ.
Nu este un atac la persoana, cred doar ca ca trebuie sa tineti cont si de parerea celorlalti ,DACA vrem sa facem ceva pentru acest club.
   Eu nu sunt un fan al acestor discutii pe forum, dar nu pot sa nu fiu suparat cand in loc sa ne bucuram cu totii ca a fost la CLUJ o expozitie fumoasa in care a avut de castigat ciobanescul german si am lasat o impresie foarte buna acestui arbitru,care a avut si are un cuvant mare in selectia ciobanescului german , noi acum sa o umbrim cu aceste discutii si lupte pesonale care nu vor duce niciodata la ceva bun, din contra la distrugerea acestui club.
  Am facut acest comentariu in calitate de crescator al acesetei rase si de organizator al expozitie de la Cluj. Nicula Remus ,proprietarul canisei 'VON BIENENWALD'
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #55 on: November 17, 2010, 11:51:45 PM »

Bogdane, tu crezi ca nu ai lucruri mai bune de facut? Functia pe care tu o ai in conducerea acestui club crezi ca iti permite sa jignesti oamenii si sa-i judeci?  Eu cred ca nu ai fost la aceiasi expozitie de club , la care am fost si noi restul. Vorbesti de agitarea spiritelor, a maselor? Eu in calitate de" organizator principal", nu am vazut sau auzit nimic din ce spui tu, si pentru a te convinge ca nu a fost asa ceva citeste te rog ce scriu participantii despre aceasta expozitie. As dori sa nu induci lumea in eroare.
  Exista intadevar o hotarire a consiliului director ACHR ,cu privire la double handing, care nu vrea nimeni sa o incalce si sa creeze neplaceri,
  dar voi cei care CONDUCETI destinele ciobanescului german in Romania , nu credeti ca ar trebui sa faceti ceva pentru noi cei care CRESC SI INCEARCA SA SELECTIONEZE aceasta rasa?
   Sunt membru in acest club de la infiintarea lui si NU AM INTENTIA SA FAC PARTE DIN ALT CLUB , decat acesta !!
   Cred BOGDAN , ca prin aceste postari tu nu faci CINSTE clubului , si te rog sa te rezumi la doar ce este
adevarat.Cat despre discutia avuta de Florin , ea a existat, si nu cred ca voi ati rezolvat ceva probleme legate de organizare la CLUJ.
Nu este un atac la persoana, cred doar ca ca trebuie sa tineti cont si de parerea celorlalti ,DACA vrem sa facem ceva pentru acest club.
   Eu nu sunt un fan al acestor discutii pe forum, dar nu pot sa nu fiu suparat cand in loc sa ne bucuram cu totii ca a fost la CLUJ o expozitie fumoasa in care a avut de castigat ciobanescul german si am lasat o impresie foarte buna acestui arbitru,care a avut si are un cuvant mare in selectia ciobanescului german , noi acum sa o umbrim cu aceste discutii si lupte pesonale care nu vor duce niciodata la ceva bun, din contra la distrugerea acestui club.
  Am facut acest comentariu in calitate de crescator al acesetei rase si de organizator al expozitie de la Cluj. Nicula Remus ,proprietarul canisei 'VON BIENENWALD'

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #56 on: November 18, 2010, 12:21:29 AM »

3. Partea cu "a fost nevoie ca eu sa-l abordez pe domnul Papp..." este de-a dreptul hilara prin ceea ce vrei sa induci in mintea cititorilor!
Ma faci sa rad....

Care din noi doi umbla cu minciuni mai Bogdan? Care din noi doi induce in eroare cititorii acestui forum?
Pregateste-te sa raspunzi pentru toate porcariile pe care le-ai facut in cadrul CNCG.

Si Remus si Claudiu sunt doi oameni de caracter care au avut curajul sa iasa in fata si sa sustina ceea ce am spus eu, deoarece au fost de fata.
Cinste lor pentru ca au luat atitudine.

In viitor vor fi din ce in ce mai multi cei care vor lua atitudine impotriva abuzurilor tale.

Florin Deznan
Hero Member

« Reply #57 on: November 18, 2010, 01:53:40 PM »

a. "Prezentatorul" meu a avut o urgenta si de abia in dimineata in care am ajuns la Cluj am aflat ca nu poate sa vina. Acela a fost momentul in care am hotarat sa nu o mai prezint pe Princess! Nu puteam sa o prezint eu personal pt. ca nu puteam sa alerg....din 2 motive medicale (motive pe care majoritatea dintre voi le stiti)! Totusi, pana sa se ajunga la clasa la care era inscrisa (munca femele), am intrebat cateva persoane (doar pe cele in care consideram ca pot avea incredere a.i. femela mea sa fie prezentata cat mai bine) daca pot sa ma ajute si sa imi prezinte femela. Eu, in cazul in care ar fi prezentat-o altcineva, urmand sa procedez, ca si voi, ca si orice proprietar de cg....la o prezentare "speciala".

Bogdane se pare ca nu ai prezentat-o pe Princess datorita faptului ca nu are displaziile facute.
De ce nu faci publice adresele prin care ai fost instiintat cu privire la filmele facute lui Princess, cum ca nu pot fi citite si in care ti se cere sa le refaci?
Asta sa insemne ca nici la Campionat nu aveai voie sa o prezinti si cu atat mai mult sa iei calificativul "excelent".

AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #58 on: November 18, 2010, 02:08:20 PM »

Ma intrebam daca la categoria agitarea maselor, nesupunere civica sau chemare la revolta se incadreaza si ceea ce s-a intamplat acum ceva zile in fata unei institutii publice din Romania......  Voi ce parere aveti
@Costin Soare
In calitatea mea de simplu cetatean ( dar detinatoare de CG), nu cred ca acolo si in acel moment  a fost vorba de agitarea maselor  sau  de chemare la nesupunere civica a maselor.
Nu cred , fiidca acolo nu au fost prezenti ,,masele “, ci doar un nucleu al maselor, format  din  oameni  INTELIGENTI, legati prin idei, idealuri  si pasiuni comune ,nucleu care si-a   stigat revolta   proprie impotriva  unor ingradiri  de drepturi  si libertati cetatenesti .
In lipsa ,, maselor de manevra" nu  putea   fi vorba de o chemare la revolta  ,  ci  doar  de o incercare  de chemare la dialog al puterii  surde. Spre deosebire de mase,  acei baieti  tineri  si inteligenti au fost  cu siguranta  temeinic  informati despre toate miscarile, strategiile si  impunerile venite   de sus,  indreptate impotriva intereselor  si binelui  ,, maselor” ( inclusiv a celor detinatoare de CG).
Dialogul lor   a esuat  insa , si  astfel  vor esua, (inca din fasa)  toate dialogurile  constructive, atata timp  cat
una din partile implicate in aceasta poveste a catalogat astfel reactia respectiva

Chinologic  vorbind, o astfel de catalogare  s-ar  transpune  in  viata maselor  largi, detinatoae de CG ,  cam astfel:
"Revolutie" si/sau NESUPUNERE CIVICA esti liber sa faci unde vrei tu.....dar nu la noi (prin "noi" trebuie sa intelegi TOTI membri CNCG)!
Cele de mai sus sunt spre binele tau ...si al nostru al tuturor!

Eu personal , ca simplu cetatean  detinator de CG , ar trebui sa fiu tare tampitica , sa nu accept binele astfel servit, fierbinte si cu nerv , la tava , facut in interesul   meu. Ca atare,  dar mai ales  atata timp  cat
..... NU ESTI MEMBRU IN CONDUCEREA CNCG....trebuie sa te supui deciziilor luate!

Da , am inteles , daca trebuie , de musai , de voie buna  eu voi  ramane  obedienta    Dar   numai si numai  
.....pentru binele tau/vostru (desigur ma refer la "binele" in sens chinologic, nu la altceva....
PS. pentru @ Costin Soare
Scuze de divagatie , am uitat totusi sa va spun  care este parerea mea  despre baietii  cu portavoce, din clipul prezentat  ( si nu numai !!!) Ca sa va explic  nu am cuvinte proprii. Recurg deaceea la redarea unor reflectii despre obedienta, cu care sunt 100% de acord.( chiar daca ,chinologic vorbind, tocmai adineaori am jurat supunere   Not Worthy Not Worthy)
Citez deci :
,,Obedienta  nu presupune inteligenta. Toate masinile sunt obediente. ...Obedienta  are o anumita  simplitate, nesupunerea  presupune  o inteligenta de ordin mai inalt.Orice idiot  poate fi supus si de fapt numai  idiotii sunt supusi. Persoana inteligenta  intreaba  intotdeauna   De ce ?De ce  trebuie  sa fac acest lucru ? Pana  cand nu voi  cunoaste  motivele  si consecintele , nu ma voi implica in realizarea lui. Numai asa  devine o persoana  cu adevarat raspunzatoare......Supunerea este simpla. Ea te elibereaza  de povara oricarei raspunderi.....Raspunderea apartine  celui care a dat ordinul....’’
@Costin Soare, chiar  daca vremea mea mea a apus  ( de data asta nu numai  chinologic vorbind), spiritul mi-a ramas suficient de tanar ca sa-mi pot iubi in continuare  CG –ii neimplicati in preocuparile  structurilor organizatorice in ale CG.Dar  pe langa ei,mi-a ramas suficient loc  sa-i indragesc si sa-mi scot palaria cu respect in fata  tuturor  acelor  baieti rebeli cu portavoce,care  implicandu-se direct  si  in deplina  cunostiinta de cauza,  incerca  sa aduca un suflu nou , asa cum cer noile curente
.....pentru binele tau/vostru (desigur ma refer la "binele" in sens chinologic...

Cred in astfel de baieti , fiindca ei nu sunt masinarii obediente

Realizez in final faptul ca, de eram obedienta pana la capat, cu siguranta nu ma bagam in acest ,, razboi” care nu este al meu.Nefiind  al meu, il parasesc   cu sentimentul ca nu am avut nimic de castigat , dar nici de pierdut in urma participarii.Este soarta asumata a ,, maselor" care din spirit civic  nu se ascund  si  care, chiar daca nu adera  la niciunul  din taberele aflate in conflict ,  se lasa  totusi antrenata in razboiul ce nu-l priveste.
 Offtopic Desi  exista  la un moment dat riscul sa ies putin mai sifonata si mult mai smotocita de artileria grea  Gun , decat masele numeroase , cazute victime  ale  agresiunii de la Cluj.  Laughing Laughing  
  Dar asa ceva nu se  mai poate intampla, dupa ce, (cu aplicare din data de 15 noiembrie, cand a fost enuntata )  exista o decizie  care-mi garanteaza  o retragere  amiabila si confortabila din ,, transee”. O decizie despre revenirea  la normalitate    
Noi (conducerea CNCG) am decis sa actionam normal si amiabil, asa cum se cuvine intre parteneri ce se respecta .........IN ACEST FEL VEDEM NOI CA ESTE NORMAL SA APARAM INTERESELE CIOBANESCULUI GERMAN DIN ROMANIA!

E bine  si mai tarziu ,decat niciodata  

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #59 on: November 18, 2010, 04:47:48 PM »

Stimata Doamna

as vrea in primul rand sa va multumesc pentru sustinerea fatisa a adevarului, schimbarii si pentru exprimarea libera a parerilor dvs.
Vreau sa va asigur ca sunt foarte multi cei care gandesc ca dumneavoastra dar inca nu isi exprima aceste puncte de vedere public (in cazul nostru pe forum) ci prin mesaje private, telefoane si SMS-uri. Sunt convins ca la momentul pe care fiecare il considera oportun, se vor auzi mai multe voci la "portavoce".
Din nou facand o paralela cu societatea si tara in care traim, suntem condusi de un Presedinte in care numai 17% din populatie are incredere si de un Guvern in care doar 13% dintre romani cred. In mica noastra comunitate, pasiune (spuneti-i cum doriti), ultimele sondaje arata similar ( Laughing).
Cu toate astea, in general, in ambele planuri, putini sunt cei care iau atitudine si isi exprima deschis parerile, ideile si nemultumirile. Ceea ce trebuie inteles este ca nimic nu se poate schimba dupa dorinta oamenilor daca acestia nu iau atitudine si exprima ceea ce cred.

PS Razvan, daca ultimele postari sunt considerate de voi ca "off topic", ti-as propune ca loc de mutare a lor: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5351.0.html

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: