Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:15:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: diferite divergente la sfarsit de 2010  (Read 5783 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #15 on: November 04, 2010, 01:17:14 PM »

OFF TOPIC
1. Stimate domn, acele ACUZATII (de a se fi folosit domnul Bura Mihai Attila de un arbitraj fals, in sensul ca femela respectiva - proprietatea dansului- nici nu ar fi fost la expozitia din Baia Mare si nici nu ar fi avut cum sa obtina locul respectiv - acel loc era al altei femele care a fost prezenta in ring....iar foaia de arbitraj trimisa chiar de dl. Bura la SV poarta o semnatura pe care doamna Van Dorssen nu o recunoaste ca fiind reala....iar foaia de arbitraj respectiva nu ar semana cu nici o alta foaie de arbitraj folosita in acea expozitie - toate celelalte fiind la fel ) NU sunt aduse de CNCG domnului Bura datorita faptului ca foaia incriminata nici nu a trecut pe la CNCG.....ci DIRECT DE CATRE SV!!!
Din informatiile pe care le avem, la ora actuala, in cadrul SV se desfasoara o ancheta a acestui episod.
La fel ca dvs., si noi asteptam sa vedem ce va hotara comisia de ancheta a SV!
Nu a fost remarcata nicio interventie oficiala a SV, sau poate mi-a scapat, pe vreun cadru oficial, direct sau prin CNCG, prin care sa ne informeze ca exista in derulare o investigatie in acest caz. In schimb interventia dvs exista, dar sub forma "ai grija ca stim multe", ceea ce nu e corect. Ati obtinut acele informatii in calitatea dvs detinuta in CNCG si le folositi in calitate de "forumist". Cred ca dumneavoastra aveati obligatia pastrarii secretului anumitor informatii pana la finalizarea investigatiei si sa ne informati intrun cadru oficial despre situatiile investigate de CNCG si/sau SV subliniind impartialitatea dvs. in calitate de Presedinte de onoare CNCG.

Daca aceasta acuzatie a SV se finalizeaza defavorabil, foaia de arbitraj devenind dovada vinovatiei domnului Mihai Attila Bura, da este o fapta grava comisa.

2. Ar fi trebuit ca pana acum sa va fi convins deja ca eu nu vorbesc fara sa stiu sau fara sa am dovezi!
Sunt constient ca aveti acces la informatii si la dovezi, dar nu cred ca le folositi corect, cel putin in acest caz, avand in vedere functia dvs in CNCG.

3. Vorbind despre acuzatii fara acoperire, chiar dvs. faceti o acuzatie la adresa CNCG pentru care aduceti "ce" dovezi?
Domnul Nica mai este presedinte CZCG Constanta, ca prin zona nu se simte. La vremea cand ii aducea anumite acuzatii, pe acest forum, lui Adrian Doros, era presedinte? Era, cel putin "pe hartie". Nici pana in ziua de azi nu a sustinut cu dovezi acele acuzatii, cel putin nu aici.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #16 on: November 04, 2010, 05:50:17 PM »

Daca dumneavoastra considerati ca mai trebuia adaugat ceva, va rog sa-mi spuneti!

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
dux
Hero Member

« Reply #17 on: November 05, 2010, 12:22:12 AM »

Domnul Nica mai este presedinte CZCG Constanta, ca prin zona nu se simte.
dar dumneavoastra daca ati fi in locul meu cum va faceti simtita prezenta?Va rog sa-mi dati si mie reteta.
,,prezenta'' mea va fi foarte simtita cand se mai fac examene de selectie pe zona Dobrogea.Iti garantez ca nu va mai fi nici un examen de selectie ca cel din 2009. 
La vremea cand ii aducea anumite acuzatii, pe acest forum, lui Adrian Doros, era presedinte?
la vremea cand aduceam ,,anumite acuzatii'' eram membru al Comisiei de Disciplina a C.N.C.G.
Aceste acuzatii le-am adus in baza investigatiilor pe care le-am facut .
Calitatea de membru al Comisiei de Disciplina ma obliga sa fac aceste investigatii.
Nici pana in ziua de azi nu a sustinut cu dovezi acele acuzatii, cel putin nu aici.

credeti dumneavoastra ca acele dovezi nu exista.ce vroiati ?sa pun pe forum toate ,,piesele'' din dosarul inaintat catre C.N.C.G?nu fiti copil.
Pana la urma eu va inteleg atitudinea.sunteti colaborator cu domnul Doros(poate chiar prieten).s-ar putea chiar sa fi fost la alegerile din aprilie de la zonale in echipa dumnealui.
sa stiti ca si eu am fost in relatii de colaborare deosebite cu domnul Doros.asta pana la momentul declansarii ,,evenimentului''.
 intre a-mi face datoria in calitate de membru al Comisiei de Disciplina si buna amicitie cu domnul Doros am ales prima varianta.si nu regret acest lucru.totodata imi reafirm pozitia fata de examenul de selectie din 2009.
virgil
Sr. Member

« Reply #18 on: November 05, 2010, 12:38:04 AM »

Dl.Dux cred ca ai gresit topicul,acesta este  un topic intre 2 persoane.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #19 on: November 05, 2010, 12:41:39 AM »

Laughing

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #20 on: November 05, 2010, 08:57:39 AM »

Serios?Huh?    "... caci este un topic intre 2 persoane..."    Laughing Laughing

Eu credeam ca este un forum deschis oricaror pareri.
Cine doreste o discutie in doi, sa foloseasca alte mijloace de comunicare.  LOL

Totusi cred ca nu a dorit nimeni sa ramana o discutie privata... Drac
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #21 on: November 05, 2010, 09:18:41 AM »

Da, asa este, si ii rog pe cei doi sa-mi accepte scuzele. Discutia actuala deriva din discutia initiala si se pierde sensul topicului. Rog administratorul, daca considera necesar, sa mute aceste postari nepotrivite acestui topic. Multumesc.

Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #22 on: November 05, 2010, 10:25:46 AM »

OFF TOPICNu a fost remarcata nicio interventie oficiala a SV, sau poate mi-a scapat, pe vreun cadru oficial, direct sau prin CNCG, prin care sa ne informeze ca exista in derulare o investigatie in acest caz. In schimb interventia dvs exista, dar sub forma "ai grija ca stim multe", ceea ce nu e corect. Ati obtinut acele informatii in calitatea dvs detinuta in CNCG si le folositi in calitate de "forumist". Cred ca dumneavoastra aveati obligatia pastrarii secretului anumitor informatii pana la finalizarea investigatiei si sa ne informati intrun cadru oficial despre situatiile investigate de CNCG si/sau SV subliniind impartialitatea dvs. in calitate de Presedinte de onoare CNCG.

Daca aceasta acuzatie a SV se finalizeaza defavorabil, foaia de arbitraj devenind dovada vinovatiei domnului Mihai Attila Bura, da este o fapta grava comisa.
Sunt constient ca aveti acces la informatii si la dovezi, dar nu cred ca le folositi corect, cel putin in acest caz, avand in vedere functia dvs in CNCG.
Domnul Nica mai este presedinte CZCG Constanta, ca prin zona nu se simte. La vremea cand ii aducea anumite acuzatii, pe acest forum, lui Adrian Doros, era presedinte? Era, cel putin "pe hartie". Nici pana in ziua de azi nu a sustinut cu dovezi acele acuzatii, cel putin nu aici.

1. La timpul potrivit veti avea si dovezile.
Imi cer scuze pt. colegii din SV care i-au cerut deja explicatii celui impricinat......dar au uitat cu desavarsire sa va informeze pe dvs.. Laughing

2. Nu datorita functiei am dovezi.....ci datorita faptului ca AM FOST ACOLO LA BAIA MARE IN RING!!! La fel au fost si dl. Sfarghiu si dl. Zingale! LOL

3. Ce legatura are domnul Nica cu acest subiect? Huh
virgil
Sr. Member

« Reply #23 on: November 05, 2010, 10:49:25 AM »

Nu mi se pare relevanta prezenta noastra aici ,aceasta era parca o Divergenta la un schimb de proprietate ,intre doi membri din proiectul de initiativa SVR,nicidecum o investigatie CNCG,fiinca deja a inceput sa semene ,,DACA CADEA DROPUL DE SARE OMORA COPILUL DIN LEAGAN,,sincer eu zic sai lasam sasi rezolve TROCUL.Mihai si Liviu scuze caci a degenerat deja altceva.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #24 on: November 05, 2010, 12:03:06 PM »

dar dumneavoastra daca ati fi in locul meu cum va faceti simtita prezenta?Va rog sa-mi dati si mie reteta.
,,prezenta'' mea va fi foarte simtita cand se mai fac examene de selectie pe zona Dobrogea.Iti garantez ca nu va mai fi nici un examen de selectie ca cel din 2009.  la vremea cand aduceam ,,anumite acuzatii'' eram membru al Comisiei de Disciplina a C.N.C.G.
Calitatea de membru al Comisiei de Disciplina ma obliga sa fac aceste investigatii.credeti dumneavoastra ca acele dovezi nu exista.ce vroiati ?sa pun pe forum toate ,,piesele'' din dosarul inaintat catre C.N.C.G?nu fiti copil.
Pana la urma eu va inteleg atitudinea.sunteti colaborator cu domnul Doros(poate chiar prieten).s-ar putea chiar sa fi fost la alegerile din aprilie de la zonale in echipa dumnealui.
sa stiti ca si eu am fost in relatii de colaborare deosebite cu domnul Doros.asta pana la momentul declansarii ,,evenimentului''.
 intre a-mi face datoria in calitate de membru al Comisiei de Disciplina si buna amicitie cu domnul Doros am ales prima varianta.si nu regret acest lucru.totodata imi reafirm pozitia fata de examenul de selectie din 2009.

Imi cer scuze ca intervin, dar daca tot sunt amintit in discutie, ce s-a mai intamplat cu "ancheta" din cadrul CNCG privind "manariile" de la Constanta? Domnule Nica, va rog sa solicitati CC al CNCG sa urgenteze lamurirea situatiei, intrucat au trecut 6 (sase) luni si nu s-a mai intamplat nimic. Sa fie oboseala de vina? Sa fie de vina incompetenta?

Au ramas oamenii nelamuriti Smiley

Ne poate transmite cineva, in mod OFICIAL, cine sunt vinovatii, ce regulamente au incalcat si cum au fost sanctionati? Se poate? Va anunt ca nu mai reactionez la raspunsuri de genul celor uzitate in gradinita, respectiv: "lasa, stii tu foarte bine!".
Daca aveti ceva concreteturi sunt curios sa le aflu. Daca nu, dupa cum ar spune filozoful, ....NASPA. Iar v-ati facut de ras.

Intr-una dintre postarile anterioare faceti referire la trimiterea deciziilor catre persoanele sanctionate. Va anunt ca nu a primit nimeni o asemenea decizie. Nu aveti nicio problema, domnule Nica, sa faceti acuzatii fara acoperire?  

Membru ARCG
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #25 on: November 05, 2010, 12:10:23 PM »

1. La timpul potrivit veti avea si dovezile.
Ma bucur ca ati identificat momentul momentul in care trebuie facute publice informatiile.
Imi cer scuze pt. colegii din SV
Ar trebui sa va cereti scuze FATA DE colegii din SV pentru neonorarea sau onorarea cu intarziere a obligatiilor pecuniare.
dar au uitat cu desavarsire sa va informeze pe dvs..
...ca dovediti interes fata de membrii CNCG doar solicitandu-le cotizatia, stiam. Remarcasem faptul ca CNCG are doar drepturi nu si obligatii.
2. Nu datorita functiei am dovezi.....ci datorita faptului ca AM FOST ACOLO LA BAIA MARE IN RING!!!
Pai si acea foaie de arbitraj trimisa de dl. Mihai Bura direct la SV unde ati vazuto? Era acolo la Baia Mare? E suficient sa fii intrun ring pentru a-ti parvenii astfel de informatii?
3. Ce legatura are domnul Nica cu acest subiect?
Daca erati atent, il rugam pe dl. Liviu Bardar sa nu imbratiseze practici ale anumitor membrii din CNCG. Ati considerat aceasta o acuzatie si v-am dat sustinerea.

Haideti domnule Bogdan Nitescu, nu va faceti ca nu pricepeti ce vreau sa spun!

Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #26 on: November 05, 2010, 12:42:15 PM »

......
Haideti domnule Bogdan Nitescu, nu va faceti ca nu pricepeti ce vreau sa spun!

Da, am priceput ce urmariti....si de aceea "dialogul" nostru se incheie aici.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #27 on: November 05, 2010, 12:45:58 PM »

,,prezenta'' mea va fi foarte simtita cand se mai fac examene de selectie pe zona Dobrogea.Iti garantez ca nu va mai fi nici un examen de
Ati inteles gresit "fisa postului" dumneavoastra. Nu trebuie sa fiti doar "paznicul" foilor de arbitraj. Studiind doar art. 8 coroborat cu art. 10 pct. 1 din Statutul CNCG si tot ar fi trebuit sa fiti mai vizibil in calitate de Presedinte CZCG.
Nu ma pun in locul dumneavoastra pt. ca nu ma intereseaza acea functie, dar cu siguranta as fi respectat regulamentul. Daca observati la art. 8 toate punctele au caracter obligatoriu.

la vremea cand aduceam ,,anumite acuzatii'' eram membru al Comisiei de Disciplina a C.N.C.G.
Calitatea de membru al Comisiei de Disciplina ma obliga sa fac aceste investigatii.
Mai rau. Si cu ce drept sau ce motiv faceti publice informatii dintro investigatie in derulare, care din cate inteleg nici in ziua de azi nu are finalitate? Sau asa se practica si in structura bugetara din care faceti parte si ati furat ceva meserie?
credeti dumneavoastra ca acele dovezi nu exista.ce vroiati ?sa pun pe forum toate ,,piesele'' din dosarul inaintat catre C.N.C.G?nu fiti copil.
Prietenia dintre mine si domnul Adi Doros e sustinuta doar de sentimentele comune fata de ciobanescul german. De faptul ca dumnealui chiar incearca sa miste lucrurile intro directie buna. De organizarea unor intalniri periodice cu posesori de CG, de schimburi de pareri, idei, solutii. Chiar in aceasta perioada, la rugamintea domnului Doros, port discutii cu o societate din Constanta pentru a ne pune la dispozitie un teren pe care sa aiba loc asfel de intalniri. Daca toate astea le faceati dumneavoastra cu siguranta eram cel putin amici.

Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #28 on: November 05, 2010, 12:50:45 PM »

Da, am priceput ce urmariti....si de aceea "dialogul" nostru se incheie aici.
Rasuflu usurat. Chiar nu mi-as fi permis sa inchei eu aceasta disutie din respect DOAR pentru varsta dumneavoastra.

dux
Hero Member

« Reply #29 on: November 05, 2010, 10:15:54 PM »

De faptul ca dumnealui chiar incearca sa miste lucrurile intro directie buna. De organizarea unor intalniri periodice cu posesori de CG, de schimburi de pareri, idei, solutii. Chiar in aceasta perioada, la rugamintea domnului Doros, port discutii cu o societate din Constanta pentru a ne pune la dispozitie un teren pe care sa aiba loc asfel de intalniri. Daca toate astea le faceati dumneavoastra cu siguranta eram cel putin amici.
Stimate domn.ceea ce vreti dumneavoastra sa faceti este un lucru foarte bun.dar acest lucru s-a facut cu multi ani in urma si de mine si de alti membrii din Constanta.credeti ca inventati apa calda acum?haideti sa fim seriosi.dumneavoastra aveti impresia ca nu sunt in contact cu posesori de c.g?va inselati amarnic.si mai sunt si altii in Constanta care alearga zilnic in munca cu cainele.
Clubul Local din Constanta a avut cei mai multi membrii in perioada  2001-2005.In jur de 37 de membrii.bagam in club inclusiv posesori de caini din alte rase.ca membrii simpatizanti.exista o intelegere cu o firma ce distribuia hrana pentru caini si membrii clubului aveau o reducere substantiala la sac.fara discutie ca ne mai certam intre noi,dar un singur lucru se respecta cu sfintenie.atunci cand unul dintre noi avea pui ,dupa vanzarea lor aproape majoritatea noilor proprietari erau inscrisi in club.cand spun ,,noi'' ma refer la mine,Ion Moflic,George Ciometti,Fane Fasie,Vasile Costica.adica ,,cainarii''orasului.sa nu uitati ca toata sponsorizarea pentru expozitia din 2005 am adus-o eu.adica mai bine de 3500 euro.in conditiile in care nu prea mai cochetam cu c.g.-ul de show.dar m-am implicat pentru ca am crezut intr-o echipa.
Dupa anul 2005 si mai ales in 2008 si 2009 clubul din Constanta a cazut in cap din punct de vedere al membrilor.cand domnul Doros era presedinte(autointitulat) clubul avea zero membrii.doar la alegerile zonale de anul acesta a scos bani de la tescherea si a platit cotizatia pentru aprox.20 de membrii cu scopul de a-i folosi ca masa de vot.pana si paznicul de la canisa devenise membru titular.
si acum vreti sa-mi aratati ca domnul Doros face eforturi cum nimeni nu a mai facut pana acum pentru promovarea rasei?
lucrul asta va rog sa-l spuneti unui incepator ,poate pe el il convingeti.pe mine precum si pe ceilalti oameni cu vechime in miscarea de ciobanesc german din Constanta n-o sa ne convingeti.lucrurile stau cu totul altfel. 

Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: